Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o pičku mater, a sm spet zafantaziro??? jebiga sm baba ratu, preveč se s piko pičkico družm You wish! Mogoče te bo pa ubilbise zdej za asistenta vzel, k si tko lepo skopiru njegov žaljivi nick zame. By the way, sm se čist zasekirala ob tej verziji mojga nicka, splo k si šele ene 10. k se je na to spomnu! Res izvirno, a ne seal-jačina? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 seal - jačina silko - debilkoseal - debilsili - mili whatevaaaa... a miš da se sekiram pa obremnjujem tko k ti??? hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>You wish! Jaz pod nobenim pogojem. Zato lahko kar pobereš svojo kramo, vzameš še seala s sabo in se gresta dol dat v kakšno drugo temo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Zdajle sem malo delala in v tem času že 2 dodatni strani nasvetov. Super ste pridni res..Ti ubilbise pa nekam izbirčen - nič od predlaganega ni dovolj dobro zate.Mojih kmečkih nasvetov ne maraš(volčje češnje in tko..gobje juhe in take reči). torej ti naj mestni ljudje kaj predlagajo. Naše velemesto premore same nizke zgradbice..v najboljšem primeru si zlomiš nogo. To pa boli Grem zdajle domov. Maltretirat familijo..spolno zlorabit dedca...potem pa spat..yeah..dobro je tole življenje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Aha, tale tema bo postala splošni pljuvalnik...Hahha pa še v forumu "Misli" je...Hm...mogoče bom pa kdaj kak post skopirala komu v spominsko knjigo- kot lepo misel al pa na čestitko za rojstni dan... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maltretirat familijo..spolno zlorabit dedca...potem pa spat..yeah..dobro je tole življenje Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 kaksno vsesplosno veselje in smeh v tvoji temi, ziher si BESEN, ubilbse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaksno vsesplosno veselje in smeh v tvoji temi, ziher si BESEN, ubilbse! Ne provociraj in raje podaj en pameten odgovor na zastavljena vprašanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 saj sem, pulo si zignoriral tamle, moje sanjske zlatne stijene (al kaj so ze)...pa mors si priznat, da ce ze nisem imela nobenga pointa pametnega, sem se ti pa vsaj dost prijazno posvetila zdajle v zadnji urici... pravis, nic, ok... men se zdi 'nekaj'... zdej bom pa tih (najbrz ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Aaaa, ti še kar tukaj, še nisi na oni strani??? No ja po starem vidim. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja po starem vidim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj sem, pulo si zignoriral tamle, moje sanjske zlatne stijene (al kaj so ze)...Preberi na začetku kje naj bi se lokacija približno nahajala. sem se ti pa vsaj dost prijazno posvetila zdajle v zadnji urici... pravis, nic, ok... men se zdi 'nekaj'...Nisem nikogar po tem prosil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem nikogar po tem prosil.ok, to je pa tud res, imas prav. kaj se sploh vtikam, ce ne nudim tistega kar hoces....... kot bi nekomu rekel, ce ti posodi cash al pa ga pac prosil za drugacno uslugo, ti pa da nasvet. :xx!: evo, mas prav. res. ajd ciao! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 kaj se sploh vtikam, ce ne nudim tistega kar hoces....... kot bi nekomu rekel, ce ti posodi cash al pa ga pac prosil za drugacno uslugo, ti pa da nasvet. :xx!:Pri tem tudi nisi edina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Uf, vidim, da tukaj še kar dogaja............. ubilbse, nekam dolgo mi ti razmišljaš o samomoru........ Fant, pa si ti sploh prepričan, da hočeš umreti...... Kaj me briga, se grem jaz raje zabavat............. Ti pa še naprej pridno tuhtaj in išči predloge za svojo grooooozno smrt Ja, pazi le, da se ti možgani ne skurijo preveč........Ja, tudi to bi bila dobra smrt Že vidim naslov v časopisu: NAREDIL SAMOMOR - RAZMIŠLJAL DO STOPNJE SPRŽENIH MOŽGANOV Aja, to ni smrt po tvojem okusu ....ti bi raje skočil od nekod .....pa probaj s kakšne pručke .....mogoče si boš pa prstek na nogici zlomil in potem tako milo jokcal, da si boš premislil in sploh ne boš hotel umreti ...... No, prijetno razmišljanje o samomoru še naprej. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Ja, pazi le, da se ti možgani ne skurijo preveč........Ja, tudi to bi bila dobra smrt Potem bi ti bila že mrtva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 V SLO zaradi samomora letno umre 600 ljudi ! Tako, da ne se sekirat...saj tako bo več dela in stanovanj za tiste, ki radi živijo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V SLO zaradi samomora letno umre 600 ljudi ! Tako, da ne se sekirat...saj tako bo več dela in stanovanj za tiste, ki radi živijo ! Ja, pa po najnovejših raziskav, smo pa zelo srečen narod, good for us!!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ubijseže Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V SLO zaradi samomora letno umre 600 ljudi ! Tako, da ne se sekirat...saj tako bo več dela in stanovanj za tiste, ki radi živijo ! Tako je, za vas bo bolje. Zato nehajte nabijat v prazno in hitro podajte kakšen pameten odgovor, ali pa začepite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 chlouk bi od velepametne z nikom Pika Pikica(la bi se...pa ga nimam) prchakvau kak veleumen odgovor...pa same bedastoche trosi :xx!: ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pa po najnovejših raziskav, smo pa zelo srečen narod, good for us!!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 jao kolk ene debate ... ubilbise pod brziča se fokn... nau nč od tebe ostal... šiba k raketa Balkan expres.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tako je, za vas bo bolje. Zato nehajte nabijat v prazno in hitro podajte kakšen pameten odgovor, ali pa začepite. Popačen in izprijen um često narekuječloveku, ki verjame, da njemu je najhuje:"Če življenje tvoje ni vredno, da bi ga živel,ne sprašuj živečih, kje lahko bi si ga vzel!" pa vseeno rahel namig - pr ns u Kran mamo čez Kokro, ki pelje na Primskovo, en prima visok most, raj za butnence. Spodej kakih 40-50 m je idealno razletišče za buče v obliki na gosto posejanih čeri. Tu si je betico razbil že prenekateri vrli skakalec v globino.A je dost pameten nasvet? A boš že utihnu enkrat z jadikovanjem, k ti v resnic ni prov nč hudga, sam prepolno rit maš vsega, če ne druzga pa fiksov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.