Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>o pičku mater, a sm spet zafantaziro???  :o|o:

jebiga sm baba ratu, preveč se s piko pičkico družm  x:Dx  x:Dx  x:Dx

You wish! xrolleyesx

Mogoče te bo pa ubilbise zdej za asistenta vzel, k si tko lepo skopiru njegov žaljivi nick zame. By the way, sm se čist zasekirala ob tej verziji mojga nicka, splo k si šele ene 10. k se je na to spomnu! Res izvirno, a ne seal-jačina? :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zdajle sem malo delala x8Dx in v tem času že 2 dodatni strani nasvetov. Super ste pridni res..

Ti ubilbise pa nekam izbirčen - nič od predlaganega ni dovolj dobro zate.

Mojih kmečkih nasvetov ne maraš(volčje češnje in tko..gobje juhe in take reči). torej ti naj mestni ljudje kaj predlagajo. Naše velemesto premore same nizke zgradbice..v najboljšem primeru si zlomiš nogo. To pa boli xcivx

Grem zdajle domov.

Maltretirat familijo..spolno zlorabit dedca...potem pa spat..yeah..dobro je tole življenje :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Aha, tale tema bo postala splošni pljuvalnik...Hahha pa še v forumu "Misli" je...Hm...mogoče bom pa kdaj kak post skopirala komu v spominsko knjigo- kot lepo misel al pa na čestitko za rojstni dan...

x:Dx x:Dx x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>

Maltretirat familijo..spolno zlorabit dedca...potem pa spat..yeah..dobro je tole življenje :palec:

:lol: :lol: xsuperx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

saj sem, pulo si zignoriral tamle, moje sanjske zlatne stijene (al kaj so ze)...

pa mors si priznat, da ce ze nisem imela nobenga pointa pametnega, sem se ti pa vsaj dost prijazno posvetila zdajle v zadnji urici... pravis, nic, ok... men se zdi 'nekaj'...

zdej bom pa tih (najbrz x;)x). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Nisem nikogar po tem prosil.

ok, to je pa tud res, imas prav. :palec:

kaj se sploh vtikam, ce ne nudim tistega kar hoces...

.... kot bi nekomu rekel, ce ti posodi cash al pa ga pac prosil za drugacno uslugo, ti pa da nasvet. :xx!:

evo, mas prav. res. xyesx :palec:

ajd ciao! xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uf, vidim, da tukaj še kar dogaja............. :o|o:

ubilbse, nekam dolgo mi ti razmišljaš o samomoru........ :o|o: Fant, pa si ti sploh prepričan, da hočeš umreti...... x?x x:Dx

Kaj me briga, se grem jaz raje zabavat............. xbendx :party:

Ti pa še naprej pridno tuhtaj in išči predloge za svojo grooooozno smrt :O:

Ja, pazi le, da se ti možgani ne skurijo preveč........Ja, tudi to bi bila dobra smrt :palec: x:Dx

Že vidim naslov v časopisu: NAREDIL SAMOMOR - RAZMIŠLJAL DO STOPNJE SPRŽENIH MOŽGANOV x:Dx x:Dx

Aja, to ni smrt po tvojem okusu :o|o: ....ti bi raje skočil od nekod :sori: .....pa probaj s kakšne pručke :palec: .....mogoče si boš pa prstek na nogici zlomil in potem tako milo jokcal, da si boš premislil in sploh ne boš hotel umreti x;)x ...... xcivx xcivx xcivx

No, prijetno razmišljanje o samomoru še naprej. :palec: x:Xx

Smisel življenja je največja sreča

V SLO zaradi samomora letno umre 600 ljudi !

Tako, da ne se sekirat...saj tako bo več dela in stanovanj za tiste, ki radi živijo ! x:Dx x:Dx x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Tako je, za vas bo bolje. Zato nehajte nabijat v prazno in hitro podajte kakšen pameten odgovor, ali pa začepite.

Popačen in izprijen um često narekuje

človeku, ki verjame, da njemu je najhuje:

"Če življenje tvoje ni vredno, da bi ga živel,

ne sprašuj živečih, kje lahko bi si ga vzel!"

pa vseeno rahel namig - pr ns u Kran mamo čez Kokro, ki pelje na Primskovo, en prima visok most, raj za butnence. Spodej kakih 40-50 m je idealno razletišče za buče v obliki na gosto posejanih čeri. Tu si je betico razbil že prenekateri vrli skakalec v globino.

A je dost pameten nasvet? A boš že utihnu enkrat z jadikovanjem, k ti v resnic ni prov nč hudga, sam prepolno rit maš vsega, če ne druzga pa fiksov!

:horro-cb: :horro-cb: :horro-cb: :horro-cb: :horro-cb:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...