aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 zgleda de bi prshla u poshteu tut pochasnej metodarecimo....najdesh si eno tako kokr je pika pichkica....pa te pochas fentava, je pa res de tko dobish tut razlog, de se na hitr fentash ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 11. september 2005 Avtor Prijavi Deli 11. september 2005 A je dost pameten nasvet? A boš že utihnu enkrat z jadikovanjem, k ti v resnic ni prov nč hudga, sam prepolno rit maš vsega, če ne druzga pa fiksov!Pameten nasvet od tebe? Saj še pisat, brat in razmišljat ne znaš, kaj šele smiselno odgovarjat ali svetovat, krava zadeta. Polno rit vsega imaš ti, še ena smrkava gnida omejena s smrdljivim gobcem in tudi pišeš na takšen način, kot bi imela v sebi vsaj en ducat fiksov. Zato se čimprej skrij mami pod kiklo, da te ne bodo pojedli samomorilci. Ali pa pojdi spet učit drugošolčke, ker te bodo edino ti v življenju vzeli kolikor toliko resno (ker pač nimajo druge izbire), potem pa se tolaži z raznimi verzi tukaj v virtuali, da ni vse tako hudo kot zgleda. Zdaj pa začepi in mi izgini izpred oči, da ne bom kozlal ob tvoji gnusni pojavi. Pa preden mi misli še kdo pisat kakšne obsodbe in "nasvete", naj najprej pomisli koliko je že napisal o sebi tukaj na netu in koliko od tega mu lahko vržem nazaj v njihov smrdljivi gobec, medtem ko o meni nihče ne ve ničesar, saj mnogim niti ni jasno ali je vse to moje pisanje resno ali provokacijska zajebancija. Debili zaostali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pameten nasvet od tebe? Saj še pisat, brat in razmišljat ne znaš, kaj šele smiselno odgovarjat ali svetovat, krava zadeta. Polno rit vsega imaš ti, še ena smrkava gnida omejena s smrdljivim gobcem in tudi pišeš na takšen način, kot bi imela v sebi vsaj en ducat fiksov. Zato se čimprej skrij mami pod kiklo, da te ne bodo pojedli samomorilci. Ali pa pojdi spet učit drugošolčke, ker te bodo edino ti v življenju vzeli kolikor toliko resno (ker pač nimajo druge izbire), potem pa se tolaži z raznimi verzi tukaj v virtuali, da ni vse tako hudo kot zgleda. Zdaj pa začepi in mi izgini izpred oči, da ne bom kozlal ob tvoji gnusni pojavi. Pa preden mi misli še kdo pisat kakšne obsodbe in "nasvete", naj najprej pomisli koliko je že napisal o sebi tukaj na netu in koliko od tega mu lahko vržem nazaj v njihov smrdljivi gobec, medtem ko o meni nihče ne ve ničesar, saj mnogim niti ni jasno ali je vse to moje pisanje resno ali provokacijska zajebancija. Debili zaostali. Upam, da boš vso to smrdljivo gnojnico, ki jo zlivaš na vse forumovce po vrsti, kmalu dobil nazaj v svoj hudobni gobec. Kar pa se tiče debilov - hvala enako! Okronali te bomo za kralja debilov, saj normalen človek niti v sanjah ne more spraviti iz sebe toliko absurdne žlehtnobe kot ti. Poznam nekaj debilov, ki jim ne sežeš niti do kolen! Kar se tiče izražanja - tudi če se spakujem z govoranco, pa kaj - je v mojih besedah velko več (čustvene) inteligence kot pa v tvojih. Če je v tvojih izjavah že kakšna inteligenca, je skrajno izprijena! Tako inteligenco je premogel Hitler! Sicer pa - kaj sploh izgubljam čas s tabo. Zalet se že nekam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 haha. a ves, da si pateticn.. da se ti da tkole KAO provocerat. ti more bit pa res dovgcas v zivlenju. ne, ne pa sej si nas res zjebu-pha. pejt rajs spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 El Capitan, Yosemite National Park Mal čez 1000 m. Je dost visok? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Tole bi bilo bolj za v temo kakšno masko nosiš. Saj je pisanje na forumu lahko tudi maska. Nihče te ne vidi, nihče te ne pozna in tu gor si lahko karkoli. Lahko se predstavljaš kod kdorkoli. Samomorilec(potencialni), provokator, serator, lahko tudi kot psiholog(hehe ). In nihče od nas ne more vedeti ali si ali nisi to za kar se predstavljaš. A ni to super maska? Daj se že odloči - al se boš fental al ne A ti mora nekdo pomagat Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Sicer je malo offtopic (ubilbise sori..).. samo..delite mu..patetiko, pa debile..pa ohinsploh..izgleda pa kot da ste še na nižjem nivoju.. Ko nekomu treba pomoč..vsi takoj pripravljeni pomagati pa vse (vsaj z jezikom)..ko pa keri pokaže prst..pa celi cirkus..ni besede, ki se je ne bi izreklo..drugače pa vsi sladki in mili..noben nič kriv.. No, sicer pa..kot ima nekdo v podpisu..sem samo laik.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko nekomu treba pomoč..vsi takoj pripravljeni pomagati pa vse (vsaj z jezikom)..ko pa keri pokaže prst..pa celi cirkus..ni besede, ki se je ne bi izreklo..drugače pa vsi sladki in mili.. (*mantis ma mensezdi to - v podpisu) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 Kar pa se tiče debilov - hvala enako! Okronali te bomo za kralja debilov, saj normalen človek niti v sanjah ne more spraviti iz sebe toliko absurdne žlehtnobe kot ti. Poznam nekaj debilov, ki jim ne sežeš niti do kolen!Kako naj bom potem kralj debilov, če tem (vam) v debilnosti ne sežem niti do kolen, kot sama krava zavaljena praviš? Vidiš, da ne znaš niti malo razmišljat, niti od enega stavka do naslednjega. Tako inteligenco je premogel Hitler!Kakšen Hitler, zate bi zadostoval že domači Trobec, da bi te gnido stlačil v peč in zaprl tvoj smrdljivi gobec. Ta je še živ in trenutno na prostosti, tako da upam, da ti s tem kmalu ustreže. Zdaj pa mi že izgini izpred oči, ker se res ne mislim s takim gnusom več ubadat, gnida vsiljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 El Capitan, Yosemite National Park Mal čez 1000 m. Je dost visok? Tebi mali fantek tudi ne bi škodilo, če bi se naučil brat preden pišeš oslarije po forumu. Ker pa me za ostali forum ne briga, te naprošam, da jih vsaj nehaš pisat tukaj in se vljudno odstraniš ven. Lahko greš za tem tudi na drugošolski pouk k tisti gnusi od Emily, čeprav dvomim, da te bo taka beba uspela kaj naučit, ko še sama nič pametnega ne zna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 samo..delite mu..patetiko, pa debile..pa ohinsploh..izgleda pa kot da ste še na nižjem nivoju.. Ko nekomu treba pomoč..vsi takoj pripravljeni pomagati pa vse (vsaj z jezikom)..ko pa keri pokaže prst..pa celi cirkus..ni besede, ki se je ne bi izreklo..drugače pa vsi sladki in mili..noben nič kriv..Glavno je, da mi gnide in gnusi sproti prostovoljno ponujajo razloge za samomor, če bi mi teh slučajno kdaj zmanjkalo. V resnici jih skrbi, da svojega načrta ne bi uspel izpeljat, saj opažajo, da se to že nekaj časa vleče, čeprav uboga nepismena teleta ne zastopijo, da je problem le v tem, da ne najdem tistega, po čemer jih sprašujem že ves čas od samega začetka. Če bi bili vsi nazadnjaški debili prisotni tukaj skupaj vsaj toliko intelegentni, da bi uspeli razumeti prvi post in nanj tudi smiselno odgovoriti, bi se me lahko že zdavnaj rešili in imeli več kisika in prostora zase. Verjemite, če bi bil jaz na vašem mestu, bi to storil že takoj na začetku kateremukoli od vas brez pomisleka. Ker če je kaj boljšega od samomora vse te moje napredne pameti in inteligence, kateri vi neandertalci ne sežete niti do nožnega palca, je to samomor enega (ali več) zaostalih debilov. Dr. Moreno je sicer edini v celi temi postavil vzor dobrega odgovora, čeprav je bila navedena lokacija zgolj zavajalska, ker zdaleč ni ustrezala opisanim pogojem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ja ti bi stolpnico blizu ljubljane, ki je lahko dostopna in kjer ni ljudi.po definiciji so stolpnice naseljene, torej bi ti, visek naravne inteligence tudi lahko ze zdavnaj uvidel, da zelis nekaj, cesar ni. zato ti tudi ne moremo svetovat.enak problem je s prepadi - jih ni.lahko se zapeljes z avtom do sinjega vrha in se vrzes cez kake pecine-to je pa seveda predalec od ljubljane. je pa dostopno z avtom in ni ljudi.ja - jebiga. kaj te pa motijo ljudje, v bistvu...? saj se gres ubit, saj ne gres meditirat ali pa se gol soncit v samotni zaliv...? pa daj ponoci, to je tudi opcija. daj, znajdi se, saj si ful pameten...prilagodi se vsaj toliko, da bos lahko svojo neprilagojenost dostojno obelezil in dokazal...druga mozost je, da se preselis nekam v blizino grand canyona ali kaj podobnega.vso sreco ljubeca te in po domacem gnoju diseca gnidica tinka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ti bi stolpnico blizu ljubljane, ki je lahko dostopna in kjer ni ljudi.po definiciji so stolpnice naseljene, torej bi ti, visek naravne inteligence tudi lahko ze zdavnaj uvidel, da zelis nekaj, cesar ni. zato ti tudi ne moremo svetovat.enak problem je s prepadi - jih ni.lahko se zapeljes z avtom do sinjega vrha in se vrzes cez kake pecine-to je pa seveda predalec od ljubljane. je pa dostopno z avtom in ni ljudi.ja - jebiga. kaj te pa motijo ljudje, v bistvu...? saj se gres ubit, saj ne gres meditirat ali pa se gol soncit v samotni zaliv...? pa daj ponoci, to je tudi opcija. daj, znajdi se, saj si ful pameten...prilagodi se vsaj toliko, da bos lahko svojo neprilagojenost dostojno obelezil in dokazal...druga mozost je, da se preselis nekam v blizino grand canyona ali kaj podobnega.vso sreco ljubeca te in po domacem gnoju diseca gnidica tinkaProsim, da mi s takimi neumnosti nehaš tratit čas in odpujsaš ven iz te teme. Če ti kaj v vprašanju ni razumljivega, ta tema prav tako ni namenjena tebi in se ti zato ni potrebno trudit bit pametna, če to pač nisi. Podnapisov za nepismene debile pač nimam namena pisat. Niti se nimam namena ukvarjat s tvojim kompleksom, ko se počutiš vso užaljeno, ker sem omenil, da je ta tema polna neandertalskih debilov. Je pa lepo od tebe, da si se prostovoljno vpisala mednje. Zdaj pa pojdi reševat svoje probleme s prhljajem, urinoterapijo, ali s čim drugim in daj tukaj mir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ej bejb...nimam tistih problemov vec! sigurno si ful vesel zame. ja nic, pa srecno z bolj razvitimi od mene. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 sigurno si ful vesel zame. Tako vesel, da te od vsega veselja pobruham. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 bruhi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 kaj pa ljubljanski NEBOTIČNIK Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 prevec folka okol pa cest pa avtov... drugac je pa obstajala majica potiskana z neboticnikom in napisom: kdor ne skace, ni slovenc! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ...brezveze se ubadat s tem....itak se zgodi samo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ubilbise začni sexat pa ti ne bodo več traparije po glavi rojile, odvečne patrone,ki ti meglijo um, boš izstrelil.... sej sem pripravljena na gnojnico.... :xx!: ki jo boš izlil name.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Jao...če se ne bo sam...ga bom jez fentala...lihkar... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 kako si dons, ubilbse? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Marsa, kva je bil včas un psihopat s tisto strašljivo ikonco na pol razpadle človeške glave... kako mu je bilo ime...? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 saj je vseen Majca... kaj cmo vlacit pa prezvecvat staro.... Tu in Zdaj.zaenkrat smo se tle.... a ce je pa en ves pobruhan pa gneven pa vse... ga pa ne maramo?? kaj pa ko film gledamo, ko socustvujemo, simpatiziramo z... 'bedgajem'..ker poznamo njegovo zgodbo... razumemo... dajmo probat se tle.... mah... brez veze...in vam in njemu grem na zivce... sam - vsake tolk se pac mal vtaknem... za nevtralizacijo, ce druzga ne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.