Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

:o|o: sam spom'nt se probam... če ni greh... :o|o:

x:Dx x;)x

Nej nabada... :fiju:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}> če ni greh... :o|o:

sploh ne...

sam saj ves kako je z besedo (sploh pa napisano nekje, ki se jo pol se milijardkrat citira, kar pomen se dodatno vlacenje in prezvekovanje)...

probat si spomnit pa niti najmanj ni greh...

razen da je vcasih povsem nepotrebno in brez veze... :vio:

morda ma to kaj veze s tem, da ne maram zgodovine?

namrec, s preteklostjo se mi nikol ni dal kaj dost ukvarjat...

in niti ne s prihodnostjo.

in to se vedno ne pomeni, da sem cist v sedanjosti. x:o)x

(*sam zaenkrat kar furam v teh svojih med in obsvetovih).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x ubilbise začni sexat pa ti ne bodo več traparije po glavi rojile, odvečne patrone,ki ti meglijo um, boš izstrelil.... x:px  x:Dx  :vragec:

Sem ti že na začetku povedal, da me take ponudbe od ženščeta z imenom principesa ne zanimajo. Poskusi srečo pri kakšnem drugem samomorilcu, da te bo pred samomorom še pošteno položil. Zdaj pa če nimaš kaj pametnega za dodat na temo, lahko še naprej razmišljaš kako čimmanj mislit in se odstraniš ven.

Danes mi je mami povedala, da so tri punce na njihovi OSNOVNI šoli poleti poskušale narest samomor... s tabletami... ena je še zdej v psihiatrični bolnici :V: :C: :V: to res ni hec...
Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Danes mi je mami povedala, da so  tri punce na njihovi OSNOVNI šoli poleti poskušale narest samomor... s tabletami... ena je še zdej v psihiatrični bolnici  :V:  :C:  :V: to res ni hec...

Imaš prav. Spodleteli samomor res ni hec, pač pa je to patetika, katere je vsakega samomorilca s častjo sram. Sicer pa tem dekletom ni za zamerit, saj so šele osnovnošolke. Čez nekaj let bodo gotovo bolj uspešne.

<{POST_SNAPBACK}>Sem ti že na začetku povedal, da me take ponudbe od ženščeta z imenom principesa ne zanimajo. Poskusi srečo pri kakšnem drugem samomorilcu, da te bo pred samomorom še pošteno položil. Zdaj pa če nimaš kaj pametnega za dodat na temo, lahko še naprej razmišljaš kako čimmanj mislit in se odstraniš ven.

xokx xokkx xg:Dx xg:Dx xg:Dx :fool:

<{POST_SNAPBACK}>Imaš prav. Spodleteli samomor res ni hec, pač pa je to patetika, katere je vsakega samomorilca s častjo sram. Sicer pa tem dekletom ni za zamerit, saj so šele osnovnošolke. Čez nekaj let bodo gotovo bolj uspešne.

:palec:

Sem se spomnila na Japonsko in na samuraje, ki so delali harakirije, pa na kamikaze, ki so se zaletevali v ladje...

Seppuku, the Japanese formal language term for ritual suicide (Hara-kiri is the common language term.), was an intregal aspect of feudal Japan (1192-1868). It developed as an intregal part of the code of bushido and the discipline of the samurai warrior class.

To the samurai, seppuku--whether ordered as punishment or chosen in preference to a dishonorable death at the hands of an enemy--was unquestionable demonstration of their honor, courage, loyalty, and moral character.

Honor for the samurai was dearer than life and in many cases, self destruction was regarded not simply as right, but as the only right course. Disgrace and defeat were atoned by committing hara-kiri or seppuku. Upon the death of a daimyo loyal followers might show their grief and affection for their master by it. Other reasons a samurai committed seppuku were: to show contempt for an enemy; to protest against injustice, as a means to get their lord to reconsider an unwise or unworthy action and as a means to save others.

Ampak kaj bi od tega sploh lahko razumela tukajšnja gnidna, hijenasta drhal.

škoda k si tok zamorjen,sj znaš bit prov zabaven s temle žolčom k ga bruhaš,čeprov ubistvu ni potrebe,da če si se že odloču za smrt,tkole vse popluvat,da bomo mi že vidl pa tak.

jas ti želim vse dobro,če pa že boš res šou,se pa čimprej reši vezi,ki so te v to prisilile,a veš k se boš mogu odločt v kero astralno raven boš zaplavu,čeprov boš verjetno kr neki časa vmes.

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Me zanima, zakaj je treba tole brat... :xx!:

saj zdaj bi se lahko spustila v psihološko analizo,zakaj ubilbise to počne na tak način in koliko pozornosti v bistvu potrebuje itd.itd...sam se mi ne da...

če kdo potrebuje pomoč, pač pričakujem , da pokaže tut vsaj ščepec osnovne kulture...

in če že omenjaš samuraje...si preberi tudi tisto o ČASTI...

in v bistvu, jebiga Marsa, a res moraš čist vsako sranje prenašat???

Astra

Per aspera ad astra

vem kaj mislis, Ubilbse, sam nisem mislila v bistvu zholcha, pac pa solne kisline... ta je le bila nepotrebna....

pa samuraja si ne predstavljas, da bi napizdeval pa taksno... pa zhalil...

tko da, sem povedala mdr. tud to, da mi je vseeno, ali si samuraj ali en ubilbse, da pa bi od samuraja morda pricakovala drugacne nacine.

sam to.

drugac pa cist isto mislim tud o skozlanem in zholchnem samuraju...

vseen se mi smil - se tolk bolj, ker ni sprijaznjen s tem, kar si je zadal, ker ce bi blo tako, cemu zolc?

v tej 'koncni fazi'?

samuraja si predstavljam, da je ze sprijaznjen s to odlocitvijo ze pred izvedbo, seveda, in naj bi mroda imela v sebi nekaj castnega (v bistvu ne vem dost o samurajih in tem, ker se ne spoznam na te stvari, ampak tko si to predstavljam).

Negirala? ah.... saj si pa ze tud postekal, da sem kot voda...... grem v vse smeri in iscem najnizjo tocko... in ne najvisje (ti pa isces ravno najvisjo, haha x:Dx x:px x;)x)...

najprej sem te hotla odprepricat od dejanj tehle, v primeru da je res kar pravis.

pol sem te hotla razumet....

pol sem te hotla v smeh spravit...

po mojem mi ni nic uspelo od vsega. x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Me zanima, zakaj je treba tole brat... :xx!:

kar se tebe tice, ne vem, jaz rada PISEM v tej temi.... :8): xcivx x;)x

pa ceprav sem ze dobila 'zachepi'. xDDx

(in itak mamo vsi smrdljive gobce in smo gnide, torej tud jaz).. xDDx

zakaj pa si ti v tej temi astra, in zakaj ne podas koncno tehle analiz, pismu, da se jaz tlele vsem na oceh porazheno in neuspesno ne matram? x:Dx x:o)x x:px x;)x

Picasso

... xscratchx... recimo ce bi bila duhovnik nekaksen....

a bi bla 'taprav', ce bi sam v zlati cerkvi sedela, s shalom zlatim, z zlato kronico morda na glavi celo...

kaj pa tisti (saj menda, upam!, so?), ki morjo it v recimo zapore 'odveze dajat'?

Teh duhovnikov ne maramo?

aja, ne, ze vem - dvolicni so! x:Dx x:o)x

ker jasno da so 'za dobro' - kako lohk pol 'marajo zlocince'?

x:o)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>zakaj? ker se mi ne da po ribje motovilit...

stekchkam, sam jaz sem riba, pa se mi vcas da po ribje motovilit. :P

mislim, v tejle temi SEM, v temi poljubcki me NI. x:px

tko sem pa sicer jaz s tem.

Picasso

oh, kar se tega tice ne skrbi, bogve do kod se pridemo. :)

sam ti pa nic ne sodelujes?

ze vmes ti lohk klik nardi...

saj ves, nekoga nekaj vprasamo, pol pa se predno odgovori, si spomnimo... al kaj tacga....

al pa ko kdo da kako idejo, ck, ti ideja pade kaksna druga dobra v glavo.

a pri teb to ne gre tko? :8):

Picasso

dejstvo je, da tisti, ki namerava izstopit iz tega sveta, ne bo najprej pol stoletja o tem razpravljal....

a ta "disharmonija" v pristopu (pp-ubilbise) je ribja fora al kaj....pa saj res nikjer ne piše da mkora+m vse štekat (dev)...je pa na delu dvojčevska radovednost....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

saj ves, nekoga nekaj vprasamo, pol pa se predno odgovori, si spomnimo... al kaj tacga....

al pa ko kdo da kako idejo, ck, ti ideja pade kaksna druga dobra v glavo.

a pri teb to ne gre tko? :8):

Pri meni gre tako, kot si povedala v postu o posojanju denarja. Po dosedanjih odgovorih sodeč, od vas ne bi dobil niti počenega groša.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...