Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>bik neandertalski --ki zre lasten drek x:Dx , da ti ne bo razneslo mozganov ob razmisljanju kaj bi odgovoril, bo samo se vec dreka tukaj. x:Dx

zdaj pa bodi priden fantek, puncka whatever... ker imam trenutno ene opravke in me ne smes motit x:Dx xsrcx .

Gnida nerazvita, vse ti oprostim, če mi le izgineš izpred oči in se pobereš ven.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Moji kriteriji ne določajo splošne inteligence, krava neandertalska. Moji komentarji pa so za razliko od tvojih genialni.

Nikol še nisem slišala, da se inteligenca meri po številu psovk... :inocent:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>No daj gnida brez uma, poberi se že ven.

:icon17: sam bla bla bla te je... :icon17:

Še sem tu... šlik šlak... na rožico :flowers: pa enga srčka xsrcbumx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mogoče je pa le postal boljše volje.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Preveč ljubezni... sej to se je za fentat... :o|o:

x:o)x x:Dx

• 1 month later...

:flower: za SKOR CIST USE (razn Principese + Marse) :flower:

Ubilbse je lepo zacel (sem pogledal prvo stran)! Kar takoj ste ga zaceli napadi s kretenom, bebcem itd.... Lahko vas je skoraj vse po vrsti sram!

Kadarkoli nekdo zacne z neko novo temo, vedno se najdejo najmanj trije, ki to porusijo!

Drzi se pravila: :flower: CE NE ZNAS NIC DOBREGA POVEDATI, TUDI SLABEGA NI TREBA!!!:flower:

Tudi jaz, mirno pisem, potem pa se mi napopajo raznorazni duhovitezi, ki mi niti do gleznjev ne sezejo!!!

Kje pa je zdaj ta tip, a? Ko ste mu kar direktno pisarili, da naj se fenta, a! A vas ni sram, a?

:8): mogoče je obupen krik na pomoč... žalostno je tole... verjemem v namero, ker kdor o tem razmišlja na takšen način , to tudi uresniči.. na Bledu je bil en fant, ki je govoril da bo poletel kot ptica iz blejskega gradu... vsi so se mu smejali...skočil je iz blejskega gradu, na žalost.... :8): upam, mlad fant.. da se ti povrne zaupanje v življenje :2src: , če boš še prišel na forum... :palec: ni vse tako črno, kot gledaš.... xsrcx vse dobro Ti želim.... xsrcbumx ali poišči pomoč... xscratchx :detelca: xflowx

Edina, ki razume!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ne morm bit tih. xrolleyesx Si rekla, da je lepo vprašal. Ok, je. Pa si pogledala ornk, kako je odpravu ljudi, ki so mu prijazno kaj napisali? Celo temo preber, pol pa govor! Mater me to pogreje. Pa taka svetnica si! Jst ti nism nkol nč slabga hotla, pol si pa kr naenkrat postala ful nesramna. Sej v bistvu mi je vseen, k te itak ne poznam in mam že dost ''virtualnih'' prjatlov. Sam mot me, da se zdej tok fino delaš. Sama pa glih tko, z zelo krepkimi besedami, poveš ljudem svoje, pa ti nič nočejo. Pa celo ljudi, ki droge še vidl niso, zmerjaš z narkomani. Res svetniško. Kdaj gremo v Vatikan, da te proglasijo za presveto? NE TI MEN! :vragec:

Pika, pa bi bli tih, ne!

Ves, tuki u Italiji je en chat, zelo lustn, ma ogromno sob. V eni se nahaja en Rator - Podgana, ki je kompjuter in daje take odgovore kot ta tip! Isto. Da ti ne povem, v tej sobi se lahko zali kogarkoli in kakorkoli, da bi ti samo videla, kako so ljudje zolcni. Jaz grem takoj ven! Ni mi vsec! Ti pa resnicno se vmesavas, samo da dobis tocko! Kar se pa drogirancev tice, pa so in bodo grozni sovrazniki clovestva! Pa se to: najdi mi, kjer sem jaz prva zacela zalit, no dej!!!!AMEN

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ker kmet, ej...Očitno maš res polno rit vsega, pa ne veš, kaj bi še naredu...

Joj, kva bi jz nardila takim, ku u lajfu niso dal nič skoz, pa ga zato ne znajo cenit... :o|o: :vragec:

A veš kk bi ti reku moj brat, če bi bil še živ? USRANE!! In to tud si!!

Sem precitala gornje izjave in sem videla, da ji ni nic hudega hotel, evo odgovor! Je kar zacela!

Moj skromni zakljucek in to po dolgem nenatancnem precitavanju:

1. Kar na smeh mi gre, kako so eni na hitro odstranili vse svoje zaljive prispevke, mislim da po tem datumu, ko sem jaz nekaj napisala (Vrba, pa se drugi)....lep ponos.... zakrila/i vse sledi! ... ahahaaaa....

2. Ce nekdo odpre novo resno temo, kjer se ze vidi, da s pisanjem in odgovarjanjem v zaljivem tonu ne bo uspel, taksna rubrika nima kaj dosti uspeha, nesramen clovek se sploh ne vtika v taksne teme, caka kot pes na kost, samo da napade, caka kaj bolj taksnega, da je opravicen, ce zali rekoc: ja, saj je on zacel ... ahahaaaaa....

3. Glede na to, da nekatere osebe, ki so mi simpaticne zdaj bolje poznam, kajti videla sem, da se niso javljali v to temo ali pa so na en normalen nacin odgovarjali, lahko recem, da se vedno bolj lahko zanesem na moj Zmajevski cut.

4. Normalni ljudje se sploh ne bi ukvarajali s priporocili glede lokacije! Sploh se ne bi vtikali v to temo, vidim pa, da je dozivela pravi bum!

5. Po pisanju in odgovorih lahko mirno zakljucim, da je tip zelo inteligenten, in da slovenski jezik odlicno obvlada, tudi vejice postavlja, vse kar je potrebno, da se lahko fino cita (besede brati/berem ne uporabljam, pa cetudi recejo, da izvira iz srbohrvascine....ahahaaaaa..... kaj pa potem vseh ostalih 100.000 slovenskih besed? ..aahahaaa....), da je vse jasno! Torej je visokosolsko izobrazen, kar dokazuje tudi smisel za grafiko.

6. Mislim pa, da se tip skriva za drugim nickom. Da je samo delal neke vrste poizkus, kako ljudje reagirajo. Mogoce je moral pisati diplomsko nalogo iz psihiatrije ....mogoce.... pa je tako dobil res fine in potrebne informacije o tem, kako so nekateri socutni do taksnih samomorilcev, kako na lep nacin spravijo cloveka do tega, da res kaj napravi!

7. Kakorkoli ze, tip je ziv in obkrozen z babami, pa ce je na drugem svetu, se ima pa tam zelo fajn.

8. Upam, da bos to prebral in mi prijazno odgovoril!

9. Ce sem kaj pozabila.... aja, kwa sm ze pisala... neki o nekom, ki nej bi neki naredu, pa se zdej sam smeji in se fajn zabava.... mi se zdi ....Aja, se to uprasanje: A ti redno delas do 14-ih?

0. AMEN :frog:

xsmx Ja tolk smeha pa se ne! xsmx

Celo ob 5-ih ste ustajal, d bi lohk svoje zlobnosti pisarl, pa tkooooooo se vm je zdel use traaapast! xsmx

Pol je sou pa tip mal na dopust, pa ste ga cakal xsmx cakal xsmx in docakal xsmx ..... citam naprej xsmx

Če bi ti posedovala vsaj 10 odstotkov Marsine inteligence, bi se dvakrat zamislila preden si na forum odposlala svoj post in se z njim javno osmešila. Ti pa z veseljem odgovorim in ti dajem vedet, da si me tokrat spravila v še daljši smeh. Zagotovo pa pri tem nisem edini, zatorej kar nadaljuj. Celo Vrba je dolgočasna proti tebi. :palec:

Dejte no dejte, celo 1 kompliment sem zasledila! Tut jest se strinjam! :eek:

Revež, ubil bi se, sam se pr tem noče zmatrat, pa publike ne sme bit, pa stolpnica v centru, sam brez ljudi pa kavico spit preden se vržeš, ... IDIOT

Vzem rent a car, nabij gas, pelj prot grapam okol Idrije al pa Tolmina in se zabij v skale al pa v prepad, ti boš crknu, nobenga ne boš poškodoval, pa še dnar za pogreb bodo dobil iz AO+ zavarovanja. Da bo vsaj kakšna korist od tvoje smrti, ker je od tvojga življenja očitno NI!

Veliko sreče, iz globine mojega plitvega srca :vragec:

Kaksno socutno pisemce! Kar tako pride, noben mu nic noce, pa evo ti na rezultat! Je Onix zacel, se mu je neki zbledl, se mi zdi! xrolleyesx

O glej jo! :palec:

Vidim da si se (oz. spet) tu... sam nisi najboljse volje vidim. Daj se mal... razvedri, sprost. :palec:

A si mors ti mislt, pa prou na moj rojstn dan je prsou z dupusta, ne! Bi clouk se kej pumislu, ne! Me obsodu, ne!

xsmx

Me zanima, zakaj je treba tole brat... :xx!:

saj zdaj bi se lahko spustila v psihološko analizo,zakaj ubilbise to počne na tak način in koliko pozornosti v bistvu potrebuje itd.itd...sam se mi ne da...

če kdo potrebuje pomoč, pač pričakujem , da pokaže tut vsaj ščepec osnovne kulture...in če že omenjaš samuraje...si preberi tudi tisto o ČASTI...in v bistvu, jebiga Marsa, a res moraš čist vsako sranje prenašat???

Astra

xsuperx BRAVISSIMA xsuperx

Vids, mene se ni blo t'krt, pa ce bi ze bla, pa me spet ne bi blo! Eni pa so se fajn sprostl, odlicne ideje dajal, ne da bi se obrnili in res sli stran, ko jih je tip naprosal, ne, kar drezajo!

Pa se tole ti povem:Tukaj v TS sem hodila na tecaj za prostovoljko po telefonu Klic v sili. Ucili so nas, kako moras odgovarjati, ce nekdo hoce narediti samomor. (Se tako smejim, ko citam resna napotila enih takozvanih bebcev, kako uresniciti samomor, potem pa se javljajo v rubriko In memorium, jamrajo, jokajo, tako so custveni :C: ooooh, kar hudo mi je, taka dobrota pa prav od teh, ki so take grde stvari pisarili, le kdo bi si mislil? Kaksne priliznjene pokvarjen dvojne osebnosti!) No, pa da nadaljujem: Potem so nam povedali, da so vsi tel. pogovori snemani, in ce bi prislo do tega, da tip res naredi samomor, potem policija poslusa vse te pogovore. Ce pa slucajno odkrijejo, da si ti samomorilca spodbujal (ahahaaaaa.... lepi zapisi tukaj na forumu, ce bi bilo res), potem pa je...... Vidis, ce bi do kaj takega prislo, bi vsi tisti, ki so ga spodbujali, prou fajn nasrkal! Aaaaaah.....

sej se teb tud rožce ne usipajo iz ust,veš,

tko da mamo nekak pravico met smrdljive gobce

Ja ze, ampak on ni zacel! Citaj od zacetka, prva izjava, prva zalitev, potem druga in tretja, potem se je sele on slovnicno razbohotil! Ni pa zacel!

Vidim BINGA BONGA da so te ljudje na tem forumu kr ornk razjezil. Sej v bistvu točn sploh ne vem za kaj se gre. Ce sem prav razumela je bil tuki na tem forumu en fant, ki je mel samomorilske izjave al kako pa so ga vsi skurcal. No upam, da je se vseeno med nami, ceprav veliko ljudi ne premore kancek socutja.
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Vidim BINGA BONGA da so te ljudje na tem forumu kr ornk razjezil. Sej v bistvu točn sploh ne vem za kaj se gre. Ce sem prav razumela je bil tuki na tem forumu en fant, ki je mel samomorilske izjave al kako pa so ga vsi skurcal. No upam, da je se vseeno med nami, ceprav veliko ljudi ne premore kancek socutja.

beri od začetka.

veliko jih je pristopilo sočutno pa razumevajoče. tip se je pa začel norca delat iz vseh po vrsti.a je čudn,če zaslediš,da modela čist briga, kdo smo mi pa če mu hočmo pomagat al pa ne.sj mu noben več ni verjel,da išče to,kar je reku. na konc smo bli itak samo še en drugmu v zabavo.

tko,da ne s tem, kok smo mi nesramni pa da se neki delamo. mislim,da je očitno kako je bla ljubezen obojestranska

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

:flower: PINKA :flower:

Samo zacetek zacni citat, samo prvo stran pa bos videla kako so nekateri custveni, kako pomagajo, potem pa ti-isti v In memoriam pisejo ob smrti enega npr. kanarcka od njegovega prijatelja, sozalja, posiljajo solze, vrtnice.... xsmx

S tem se ni za igrat. Ce si precitala, kaj sem napisala zgoraj glede mojega prostovoljnega dela po telefonu Klic v sili ti bo jasno, koliko potencialnih morilcev mu je pomagalo pri utopisticni uresnicitvi njegovega "Samo' mora"....

Vidis, lahko bi naredili tako kot ti: niti priblizali se ne bi, pa ne bi prislo niti do zalitev, ne! Ce pa bi sam s sabo govoril in pisaril, to pa je druga stvar. Sploh pa, eni se mi kar napopajo kot sitni komarji, ne da bi jih sploh kaj vprasala ali odgovorila na njihova pisanja, pa kar z zaljivkami!...denje....

:flower: CHILD :flower: ti si res lepo govorila, ko pa je stvar zacela se bolj zareti, bi se lahko tudi umaknila! Potem pa citamo v drugih rubrikah, kako so te punce bile posiljene, pretepene in kaj vem kaj se vse! Jasno, ce pa zacnejo provocirati in se delati mocne z neustreznimi opazkami, tip pa pijan! Fajn ne :flower: PIKA :flower:

jaz bi rekla, da se v tistem trenutku probaš postavit zase.sej ne prosiš, da bi te udaru, to ma tip itak že v glavi,tko,da jih fašeš ne glede na to, kar rečeš, ker ma on v vsakem primeru prav, on ve, ti pa morš poslušat, kimat ker, če ne jih veselo fašeš. če hočeš potegnit črto čez vse, jih spet fašeš. tko, da je to en začaran krog iz katerega se je zlo težko izmotat, še posebej, če so zraven močna čustva. ponavad mora zravn posredovat kaka tretja oseba, da se tega sploh lahko rešiš pa še potem te preganja
Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

:flower: PINKA :flower:

:flower: CHILD : kako so te punce bile posiljene, pretepene in kaj vem kaj se vse! Jasno, ce pa zacnejo provocirati in se delati mocne z neustreznimi opazkami, tip pa pijan! Fajn ne :flower: PIKA :flower:

xscratchx kaj to pomen? Da ni srž blema prekomerno pitje, niti nasilje, ampak dolg jezik bejb? Saj se strinjam, da je pametneje pijanga in nasilnega tipa na miru pustit al se mu umaknit, sam..... :inocent: x?x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...