cvickar 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 kaj to pomen? Da ni srž blema prekomerno pitje, niti nasilje, ampak dolg jezik bejb? Saj se strinjam, da je pametneje pijanga in nasilnega tipa na miru pustit al se mu umaknit, sam..... Kuga pa druzga, baba je kriva, da jih je fasal, kdo pa druk. ko pa ne mora gobca držat, pa našteva mi neke domače živali, katere mam jst na jedilniku najrajši. Če se pa dns v špegu pogleda, je pa vsa zabuhla, ker ne zna gobca držat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 kaj to pomen? Da ni srž blema prekomerno pitje, niti nasilje, ampak dolg jezik bejb? Saj se strinjam, da je pametneje pijanga in nasilnega tipa na miru pustit al se mu umaknit, sam..... :xx!: Ja, Mick, tukaj pa dam tebi čisto prav x!x x!x x!x Tipi nimajo kaj posiljevati in pretepati žensk, pa če so še tako nabasani, zadrogirani, slabo vzgojeni ali enostavno primitivni oz. če punce še tako opletajo z jeziki x!x x!x x!x S takim nepremišljenim čvekanjem, češ da so punce same krive, kaj pa jezikajo, se nasilne tipe samo vzpodbuja k nasilju, češ - samo napiti se je treba pa malo podrogirati, pa je posilstvo čisto opravičljivo in celo upravičeno. Glede na to, da ima tudi Binga Bonga precej dolg jezik, se ji nekega lepega dne (noči) tudi zna dogoditi kakšno majhno neškodljivo posilstvo pa kakšna razbita ustnica pa kakšna buška pa podpludba pod očmi in še kje drugje. Bo potem spremenila svoje netolerantno mnenje Škoda, da si ženska, Binga Bonga - če sploh si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Kuga pa druzga, baba je kriva, da jih je fasal, kdo pa druk. ko pa ne mora gobca držat, pa našteva mi neke domače živali, katere mam jst na jedilniku najrajši. Če se pa dns v špegu pogleda, je pa vsa zabuhla, ker ne zna gobca držat sej res,baba neumna. ti s pa tak hud kerlc a ne? taprav dedc,ni kej. pejt raj še po eno litro pa se pejt valat dol u klet pa s steno pogovarjat,mogoče ti bo vrgla vn kakšen hud psihoanalitični profil. pa ne se pustit motit zarad glasov, k se ti derejo v glav. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 beri od začetka.veliko jih je pristopilo sočutno pa razumevajoče. tip se je pa začel norca delat iz vseh po vrsti.a je čudn,če zaslediš,da modela čist briga, kdo smo mi pa če mu hočmo pomagat al pa ne.sj mu noben več ni verjel,da išče to,kar je reku. na konc smo bli itak samo še en drugmu v zabavo.tko,da ne s tem, kok smo mi nesramni pa da se neki delamo. mislim,da je očitno kako je bla ljubezen obojestranska child zgleda da nisi dobr prebrala kaj sem napisala, ker kokr vidiš še sama nisem vedela za kaj se gre in sem samo Bingo Bongo spraševala kaj se dogaja, da je tko jezna. Kokr vidš sem sam sklepala kaj se dogaja in nisem o nobenu nč slabga mislna. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 child zgleda da nisi dobr prebrala kaj sem napisala, ker kokr vidiš še sama nisem vedela za kaj se gre in sem samo Bingo Bongo spraševala kaj se dogaja, da je tko jezna. Kokr vidš sem sam sklepala kaj se dogaja in nisem o nobenu nč slabga mislna. ups sori,tist je na Bingo Bongo letel,veš. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ... Glede na to, da ima tudi Binga Bonga precej dolg jezik, se ji nekega lepega dne (noči) tudi zna dogoditi kakšno majhno neškodljivo posilstvo pa kakšna razbita ustnica pa kakšna buška pa podpludba pod očmi in še kje drugje. Bo potem spremenila svoje netolerantno mnenje Škoda, da si ženska, Binga Bonga - če sploh si kaksne pa ti govoris, Emily?iz tvojga pisanja sklepam, da pravzaprav privoscis Bongi, da bi se ji kaj tacga zgodil.....bi teb pasal met kako buskico pa mal neskodljivo da te ornk potipajo??? In obzalovanje in celo dvom v zvezi s spolom nekoga... blazno ti je zal pa to. to te je najbolj skrbel v lajfu pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 :xx!: Ja, Mick, tukaj pa dam tebi čisto prav x!x x!x x!x Tipi nimajo kaj posiljevati in pretepati žensk, pa če so še tako nabasani, zadrogirani, slabo vzgojeni ali enostavno primitivni oz. če punce še tako opletajo z jeziki x!x x!x x!x S takim nepremišljenim čvekanjem, češ da so punce same krive, kaj pa jezikajo, se nasilne tipe samo vzpodbuja k nasilju, češ - samo napiti se je treba pa malo podrogirati, pa je posilstvo čisto opravičljivo in celo upravičeno.Glede na to, da ima tudi Binga Bonga precej dolg jezik, se ji nekega lepega dne (noči) tudi zna dogoditi kakšno majhno neškodljivo posilstvo pa kakšna razbita ustnica pa kakšna buška pa podpludba pod očmi in še kje drugje. Bo potem spremenila svoje netolerantno mnenje Škoda, da si ženska, Binga Bonga - če sploh si Ti kmecki stvor, a b'ze nehala za mano letat k ena potrebna komarka!!! Cudn, tolk si goflo vrtela kuko jest barvno pisem, zdej pa sam koperas! Vids, tut men si se prlimala, pa te ni nuben 0 uprasu! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 kaksne pa ti govoris, Emily?iz tvojga pisanja sklepam, da pravzaprav privoscis Bongi, da bi se ji kaj tacga zgodil.....bi teb pasal met kako buskico pa mal neskodljivo da te ornk potipajo??? In obzalovanje in celo dvom v zvezi s spolom nekoga... blazno ti je zal pa to. to te je najbolj skrbel v lajfu pa to. Glej, stvari gredo takole:Ko sem delala tecaj za Klic v sili so nas ucili, da ce nekdo poklice, tudi ce se zafkava moras biti prijazen! Nikoli se ne ve, jasno pa da je dosti zafrkancij! Potem pa gre takole: Ce tip res naredi samomor, policija poslusa tel. pogovore in tako se lahko znajdes tudi na sodiscu, da si tega tipa z neprimernim pogovarjanjem pripravil do samomora. Potem so nam se rekli, da se nimamo kaj bati, kajti imajo zelo deobre odvetnike! Jasno, da sem nehala. Ce pogledas situacijo: Tip je prisel, objavil tisto, ni se vedelo ali je res ali ni. Takoj na prvi strani so ga bombardirali z grdimi besedami. To bi ti morala takoj vse pobrisati. Lepo se vidi socutje nekaterih forumcev. Ce pogledas to kmetico Emily, ki vedno kopira neke romantice poezije (sama tako ali tako nic ne zna ustvariti) je jasno, da ne mores imeti zaupanja v takega cloveka. Pustimo tiste tipe, ki so se malo prevec sopirili in zafrkavli, oni saj ne objavljajo kaksnih solzavih sozalj ob izgubi kaksnega kanarcka, npr. Pika pravi, da vas je ona napadal...ahahaaaa.... pa ce mu ne bi nihce pisal, a? Koga bi zafrkaval? Zato pa eni samo cakajo, da se lahko kregajo. Ali so res malce drogirani ali pa so ze po naravi razburljivi, to pa zato, ker so jim najbrz od malega kot dojencku dajali vinceka, da bi wotrok laze spau! Zdej pa mu u zilah use to manka, ne! Sploh pa se na tiste veleneumne iskrene Emilyne zelje samo zasmejim. Ko se bom (pa se ne bom) nahajala v njeni druzbi drogirancev, jasno da bi se mi lahko kaj pripetilo! Tako se bo pa njej! Kdor drugemu nekaj zeli, to sam dobi! Jaz pa si zapojem v hitrem ritmu rock&rolla: Tozibaba tozibaba kwa te zdej bulinoge roke rt al glavadej zdej reci mi! In ta zadnji refren se ponavlja priblizno 10 minut ob zvokih s poznano ex in celotnim in pa jasno tudi mnogo ...ta t zadn pa je nuvinar! to sm pa jest Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Glej, stvari gredo takole:Vem kako gredo stvari - imam opravit z ljudmi, sem urednica velikega in obiskanega portala in foruma. kmetico Emily to je cist mim....potem si ista, kaj se mas za vtikat pa govort takle! In spet o drogirancih , mas pa resen problem, si kot kaka puritanska stara baba. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Vem kako gredo stvari - imam opravit z ljudmi, sem urednica velikega in obiskanega portala in foruma. to je cist mim....potem si ista, kaj se mas za vtikat pa govort takle! kmetica = poklic, no dobr, bom pa rekla artistka, u redu zdej? Namest d se tuki kregama, mi rajs prjazn udguvor na Tehnicn uprasanje, k ze 3 dni cakam! In spet o drogirancih , mas pa resen problem, si kot kaka puritanska stara baba. :xx!: dej no zapoj si tistolo pesmco, dej no, mal puskoc Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 aja?saj sem ti odgovorila...ce je kaj novega, nisem opazila... grem pogledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 aja? saj sem ti odgovorila...ce je kaj novega, nisem opazila... grem pogledat. Jest morm pa fernke gor dt, k sm dons vs stnvanje pospraula, pa tut sajbe pumila! Zdej se morm pa se tut jest pumit, k pride zdele Tatjana, no je ze tuki u TS, pa je sla spet cune kupvt pa grema pol najbrs nekam puplesat, ne! Pa itak vem, d te to proooooou nc n briga! Pa tut tiste ne, k bojo to cital! NE CITAT = BREZ VEEEEEEZEEEEEE!!! Mam zdej tolk cisto, d sm kr kaslat zacela od slabga zraka, k d bi bla u gorah, jebemtiza, morm hitr enih 5 przgt, se dooooobr, d tut Tatjana kadi, d bo spet frisn zrk! Ce ne se bom steglna! AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ti kmecki stvor, a b'ze nehala za mano letat k ena potrebna komarka!!! Cudn, tolk si goflo vrtela kuko jest barvno pisem, zdej pa sam koperas! Vids, tut men si se prlimala, pa te ni nuben 0 uprasu! Prvič - nisem se "prilimala" tebi, ampak Micku, pa me ni takole primitivno zabil kot ti! Drugič - kmečki stvor si lahko edinole ti, kajti jaz nikoli ne uporabljam takih prostaših besed kot so drekač, kmečki stvor, potrebna komarka, goflja...in še bi lahko naštevala. Tretjič - o kaki barvni pisavi pri meni ni bilo govora oziroma ti je nisem očitala tako kot si ti zame napisala, da uporabljam gnusno roza barvo, ob kateri ti gre na kozlanje. Oprosti, tudi ti jo uporabljaš! Četrtič - pravico imam izraziti svoje mnenje, ne da bi me pri tem napadlo nekaj razjarjenih furij, ki jim moje pisanje ni pogodu. Nisem napisala, da ti privoščim kakšno posilstvo, ampak da bi se tudi tebi znalo kaj takega zgoditi pri tvojem dolgem jeziku! Drugič prosim bolj natančno preberi! Petič - čemu potem sploh služi forum, če se ne smeš vključiti v neko debato (beri - se nekomu "prilimati", izraz made a la Binga Bonga!), ko pa to storiš, te takoj podučijo, da se brigaj zase! Nisem vedela, da je treba vprašati za dovoljenje, če se hočeš vključiti v neko debato! In koga lahko vprašam za dovoljenje, prosim lepo? Šestič - take primitivne pesmice o riti ( beri kakšen post naprej!) itd. lahko spesnijo samo primitivni ljudje! In sedmič - konec debate x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Prvič - nisem se "prilimala" tebi, ampak Micku, pa me ni takole primitivno zabil kot ti! Drugič - kmečki stvor si lahko edinole ti, kajti jaz nikoli ne uporabljam takih prostaših besed kot so drekač, kmečki stvor, potrebna komarka, goflja...in še bi lahko naštevala.Tretjič - o kaki barvni pisavi pri meni ni bilo govora oziroma ti je nisem očitala tako kot si ti zame napisala, da uporabljam gnusno roza barvo, ob kateri ti gre na kozlanje. Oprosti, tudi ti jo uporabljaš! Četrtič - pravico imam izraziti svoje mnenje, ne da bi me pri tem napadlo nekaj razjarjenih furij, ki jim moje pisanje ni pogodu. Nisem napisala, da ti privoščim kakšno posilstvo, ampak da bi se tudi tebi znalo kaj takega zgoditi pri tvojem dolgem jeziku! Drugič prosim bolj natančno preberi! Petič - čemu potem sploh služi forum, če se ne smeš vključiti v neko debato (beri - se nekomu "prilimati", izraz made a la Binga Bonga!), ko pa to storiš, te takoj podučijo, da se brigaj zase! Nisem vedela, da je treba vprašati za dovoljenje, če se hočeš vključiti v neko debato! In koga lahko vprašam za dovoljenje, prosim lepo? Šestič - take primitivne pesmice o riti ( beri kakšen post naprej!) itd. lahko spesnijo samo primitivni ljudje! In sedmič - konec debate x!x x!x x!x Ti, pazi mal kwa guvuris! Gdaj sm pa jest rekla, da mi gre na koznaje ob roza barvi! Ti packa grda ti! Sploh pa besedo "Kozlanje" ne uporabljam. Pac pa je to dejal meni tvoj neumno govoreci Borisz! Da, imas pravico izraziti svoj prenizek komentar/mnenje, da bi ga jaz sploh se citala, itak si na ignor, ampak ker imas za svoja leta vecji gobec kot pa telo, sem odprla tvoje kanalizacijsko pisanje, precitala, odgovorila ..... aja, komu pa sploh pism? Muha - nov nick zate! Upam, da boš vso to smrdljivo gnojnico, ki jo zlivaš na vse forumovce po vrsti, kmalu dobil nazaj v svoj hudobni gobec. Kar pa se tiče debilov - hvala enako! Okronali te bomo za kralja debilov, saj normalen človek niti v sanjah ne more spraviti iz sebe toliko absurdne žlehtnobe kot ti. Poznam nekaj debilov, ki jim ne sežeš niti do kolen! Kar se tiče izražanja - tudi če se spakujem z govoranco, pa kaj - je v mojih besedah velko več (čustvene) inteligence kot pa v tvojih. Če je v tvojih izjavah že kakšna inteligenca, je skrajno izprijena! Tako inteligenco je premogel Hitler! Sicer pa - kaj sploh izgubljam čas s tabo. Zalet se že nekam! Mislim, da je moj dodatni komentar popolnoma odvec! Ce si blagovoljno precitate gornje poucne besede iz kateri se jaz ucim! Neverjetno kako to revso ostudne teme privlacijo! Aja, se to: Jo sploh tip ni 0 uprasu, je kr prletela tole napisala, se zacela dret nanga, evo, pol pa prau d mi zacenamo, ahahahaaaaa....AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 pa vseeno rahel namig - pr ns u Kran mamo čez Kokro, ki pelje na Primskovo, en prima visok most, raj za butnence. Spodej kakih 40-50 m je idealno razletišče za buče v obliki na gosto posejanih čeri. Tu si je betico razbil že prenekateri vrli skakalec v globino.A je dost pameten nasvet? A boš že utihnu enkrat z jadikovanjem, k ti v resnic ni prov nč hudga, sam prepolno rit maš vsega, če ne druzga pa fiksov! Kaksen prijazen nasvet nekomu, ki hoce delat samomor. A ni custvena tale punca! Kaj pa je to Rit, mi je zgoraj rekla! Sploh ni vedela, do mal prejle! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 xrolleyesx nad nujno, zivljenjsko pomembno je tole gonit tule. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Pameten nasvet od tebe? Saj še pisat, brat in razmišljat ne znaš, kaj šele smiselno odgovarjat ali svetovat, krava zadeta. Polno rit vsega imaš ti, še ena smrkava gnida omejena s smrdljivim gobcem in tudi pišeš na takšen način, kot bi imela v sebi vsaj en ducat fiksov. Zato se čimprej skrij mami pod kiklo, da te ne bodo pojedli samomorilci. Ali pa pojdi spet učit drugošolčke, ker te bodo edino ti v življenju vzeli kolikor toliko resno (ker pač nimajo druge izbire), potem pa se tolaži z raznimi verzi tukaj v virtuali, da ni vse tako hudo kot zgleda. Zdaj pa začepi in mi izgini izpred oči, da ne bom kozlal ob tvoji gnusni pojavi. K d bi mi misli citu! Aja, tole je odgovor za Emily! xrolleyesx nad nujno, zivljenjsko pomembno je tole gonit tule. Ne bos verjela, zame je! Se posebno ker se NE SMES NIKOLI ZAFRKAVATI, tudi ce se en zmisljuje GLEDE SAMOMORA!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Draga Binga Bonga- kar se tiče samomorilskega ubilbse-ja - tisočkrat mi je bilo žal, ker semse mu pustila provocirati in se spustila na njegovo raven, zato upam, da sem se od tedaj nečesa naučila, namreč - nikoli več žaliti ljudi z grdimi vzdevki. Človek se pač na svojih napakah tudi uči - to bi že lahko vedela. Upam, da se boš pričela tega držati tudi ti. Vsekakor pa se ne mislim spuščati na tvojo nizko raven, kar se tiče dajanja neprimernih vzdevkov. Jaz tebe še nisem poimenovala z nobenim in te tudi ne nameravam. Kar se tiče mojih nasvetov ubilbse-ju glede lokacije - on sam nas je prosil zanje, nato pa nas je zmerjal, ko smo mu kakšno svetovali. S smrdljivim gobcem pa zahojeno kravo pa debili itd panisem pričela jaz, ampak on - pa če ga še tako ognjevito zagovarjaš. Kot že rečeno - žal mi je,ker sem se spustila na njegovo raven. To mi bo življenjska lekcija za naprej x!x Tebi pa svetujem, da prečistiš svoj besednjak in se iz svojih napak tudi česa naučiš x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Draga Binga Bonga-Tebi pa svetujem, da prečistiš svoj besednjak in se iz svojih napak tudi česa naučiš x!x x!x x!xVelik clovek se nikoli ne opravicuje, kajti prej ko naredi, rece nekaj slabega premisli! (moj pregovor, meni jih ni treba kopirati!)Aaaaaah, od zdaj naprej pa s teboj samo se takole (Ves da govorim vec jezikov, kaksno sreco imas)!Muuuuuuuuuuuuuuuuuuu Muuuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 PROV ZABAVNE STA PA NE ZDEJ ŽOLČA NAME ZLIVAT Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 PROV ZABAVNE STA PA NE ZDEJ ŽOLČA NAME ZLIVAT Tebi sem cestitala, ker si se lepo in pravilno pisno obnasala! Fajn bot! ... noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Muuuuuuuuuuuuuuuuuuu Muuuuuuuuuuuuuuuuuu[/b] Binga, ne si preveč domišljat - nisem se ti opravičevala x!x Povedala sem samo, da mi je žal, ker sem takrat sodelovala v tisti samomorilski trapariji. To, da so ti všeč vsi tisti vzdevki, s katerimi me je obkladal ubilbse, pa pove v resnici več o tebikot pa o meni o meni. Tvoja izjava, da ti je bral misli, pa v bistvu kaže le tvojo pravo podobo x!x In mimogrede - tudi jaz govorim nekaj jezikov x!x Pa hvala za tvoj portret - sem mislila, da si lepša x!x No vidiš, da se nisem dosti zmotila,ko sem govorila o tvojem dolgem jeziku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 In mimogrede - tudi jaz govorim nekaj jezikov x!x Pa hvala za tvoj portret - sem mislila, da si lepša x!x No vidiš, da se nisem dosti zmotila,ko sem govorila o tvojem dolgem jeziku No vids kuko svoh je tvoja inteligenca! Ce bi napisala, da si KRAVA bi pa razumela in se uzalila, tako pa si praaaaaaav zadovoljna, ne! Res, taki clovecki brez smisla imate pa reeeeees lepo zivljenje! Samo KOPIRANJE OD MENE , to pa ti gre, si se kar dosti naucila, ne! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Binga-bonga - pa si prebrala celotno temo??Misliš, da se bo nekdo res fental in pred tem vprašal za dovoljenje? Imaš morebiti lastne izkušnje s poskusom samomora? Si že padla kdaj tako daleč, da veš o čem govorim? Tole ni žaljivo - verjetno boš planila in vpila name - ker jaz pred leti sem bila tako na psu..in nisem nič spraševala, nič razmišljala o najvišji stavbi...Ker gledam na tole iz čisto svojega vidika, vidim v tem provokacijo. In kot tako sem tudi sama reagirala..človeka spravila v smeh..in tako daleč, da se me je odločil ignorirati. Če se nekdo lahko smeji se ne bo ubil. Ubil se bo nekdo, ki se ne zmore več smejati. Tudi takšna sem bila jaz nekoč...torej...škoda, da nisi sodelovala v času provokacij..me zanima - res me zanima kako bi se tole obneslo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ...škoda, da nisi sodelovala v času provokacij..me zanima - res me zanima kako bi se tole obneslo.to je pa res nataly.... imas zlo prav - cist drugac je z distanco gledat..... ko se te ni nikol nic dotaknilo...kot pa tedaj, ko dogaja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.