Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tule se zelo strinjam.

Ker je nekaj takega letelo tudi name...in sem si vzela čas..malo sprostila jezo - ker se pa res postala zelo jezna..in potem obrnila vse skupaj na šalo.

Mi je pa res bilo zanimivo,kako me lahko nekdo virtualno razbesni...hmm...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

:flower: 11.820 obiskovalcev v 4-ih mesecih = REKORD :flower:

Npr: Rubrika Sale: 29.800 od 10.1.2003, torej skoraj v treeeeeeh letih! Kaj lahko sklepamo glede na to, da imajo druge lustne rubrike samo kaksnih 1000 obiskov v dveh letih! Torej: da se ljudje zelo radi KREGAJO, ZALIJO, samo cakajo kje lahko izrazijo GRDE besede rekoc, saj je on zacel .... Ampak, vsi ti sodelujoci je samo 10 % od vseh Forumcev. Zatorej me sploh ne skrbi!

:flower: MANTIS :flower: lepo si napisala, toda, ce si citala prav od zacetka, od pisanja st. 2 do 8, so kar takoj zaceli z zaljivkami, zelo zelo nizkimi. Npr.: Ko sem jaz komaj prisla, so se mi kar takoj napopali in me zaceli sprasevati, kaj je to za eno krzno. Ko sem povedala, so me zaceli bombardirati ....usraneti! Eni samo cakajo kot podivjan pes na kost! Lahko pa bi bili vsi lepo tiho, nikomur ni bilo treba odgovarjati, jih ni prosil! Sami so se ustulili kot komarji, kadar odpres okno. Potem pa so priletele v temno sobo tudi vesce in pa metuljcki. Pa ko so metuljcki videli, da ni rozic, in da ne bo medeka, so odfrfotali naprej, nasli mene in zdaj lepo sodelujemo!

:flower: Nataly :flower: citaj celotno stvar od zacetka, kot sem jo jaz! Jaz nisem niti malo diplomatski tip, nikoli bila, toda v takem primeru me tudi ta tip ne bi mogel nikako sprovocirati. Ce bi se ze udelezila tega pogovora, bi ze kaj takega napisala, da mu ne bi bilo v skodo! Jasno, da bi dobila 100 komplimentov, kakor jih je Principesa! Pa nic zato, nadaljevala bi kot Marsa ali pa tudi povsem drugace. NIKOLI NE smes in NE mores reci: JAZ BI PA NA TVOJEM MESTU .... to pa to naredila!!! Nikoli, se ne da, kajti ko bos ti v taki situaciji, bos ciiiiiiiiiiiiisto drugace reagirala! Ce si samo zamislis, da ko si bila takrat tako na koncu, pa bi dobila taka prijateljska pisemca, da se fentaj ze .... ne bi ti bilo prav!

Torej, ponavljam ze 10-ic: Tudi, ce se ti zdi, da se nekdo heca s samomorom, ne mores vedeti, zatorej mu moras v rokavicah ponuditi resitev! Nikoli pa natolcevati z grdim besedicenjem, psovkami itd.... Zdaj ne mislim tipa zagovarjati, kar je je..... samo, da pa me ena komarka... ahahaaaa.... sele zdaj sem opazila, da ima tudi Ikonco od roza/viola komarke, tako nesramno ogovarja in zacenja z izzivi, ja ne, ne, to pa ne....Potem pa se gre in pise, da sem jaz zacenjala.... lahko bi se spustila tudi v njeno dusevnost, pa je tako plitka, da bi zadostovala samo kapljica umazane vode, da jo spregledam! Ker pa z umazano vodo nocem imeti opravka.... konec ... :detelca:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

bruh, ne maram nizkih nezasluženih udarcev.... malo srčne kulture no, če ne se razpenim,... :C: x:o)x x;)x

Cvičkar....bodi priden fantek, pa ne bom nič huda. x:o)x

Dijanca, ni blema, za tebe če je treba bi šel tud do kolen u golaž xrolleyesx xrolleyesx

A vaju lohk mal zapustim, k morm u trguvino! Medtem pa si prepevita: TRI PALEME NA OTOKU SRECE... lalalaa llaaaa llaaaaaaaaaaaaaaaaa

Obrazlozitev gornje pesmice:

1. Palma :xwizardx: DIANCA :xwizardx

2. Palma :flower: MUC MUC :flower:

3. Palma :onfire: - :onfire:

Binga-Bonga skace skace

nosi hlace dopletlace

Cvickar ji nagaja

Dianca pa nanga jezno laja!!! xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

xrolleyesx Evo, spet en k kupera, k n zna nc druza, reucek debilck! Ce si upazu skilouc, d sm neki pupraula pr tvojm pregovoru!

KRATKO + JEDRNATO!

Če b* ti opazla škilovka debilna (kopiram tebe x!x x:Dx ), maš u par tvoj*h postov dol tud cel k*p napak, pa nism tolk primitivn de b* ti jih popravlov.

Dej drž se rajš svojga kšefta tm na sodiš pa prevajej iz MU u KOKODAK pa u BEEEE pa u HOV HOV, sej pravš, de znaš nekej jezikov. Tle na forumu pa dej mir pa se ne limej drugm na r*t pa se jm ne sladkej pa hinauščine ne zganej :inocent: :vio: x!x Do enih si tko preklet ogabn sladka, de bom glihkar cukrovco dobu, druge pa zmerjaš z debili pa kravami pa komarkami (vidm, de ne loč*š mravle od komarja - izobrazba pa taka x!x x:Dx ) Tvoji posti cvickarju k* te stoposto ne šljivi, ti mu pa kr nekej težiš, pa speedyju se delaš prov zaskrbleno, so prov bedni. A ti se pa lohk limaš na druge pa j*h nadleguješ s svojmi slaboumnostmi x?x x!x x:Dx Si kt ena kura k po dvoriš ceu dan kokodaka pa serje :o|o: :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...