Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Pa ja.....pa saj se ne imenuje "ubilsebom" Al je tko na žalost al na srečo je že drugo vprašanje... Go go ubilbse Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Koliko si stara? Sprašujem, ker me zanima, pri katerih letih se začne tovrstna zblojenost.Stara? Misliš mlada morda Zblojena? No,če ti tako praviš...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je nas dr. moreno zamenjal nik?morda, morda pa tud ne. Opazam pa, da smo spet pri enem sklepanju. kar se tice nas tule, je oseba, ki tlele posta, nekdo z nickom ubilbse - ostalo ni pomembno. Na zivce mi gre tole neko sklepanje (in tole ne leti sam nate Vrba, sam tud nate, ker je to ze parkrat bilo, saj se spomnis)....kao in zdaj so vsi vse postekal, blazno pametni. pa kaj - ce je ali ni - bo komu kaj lazje, tezje zato?Cist off. Da morte vedno neka ozadja iskat pa ne vem kaj... kao - haha, smo te postekal pa to. ja, nekak logicno se zdi, da je ta oseba nekdo ki se je tu ze pojavljal.Sam - IN?????? ej, ste hecni. ** Ubilbse - ne da se mi iskat citata, si me pa spravil v dobro voljo s svojim komentarjem na moj post, ko sem ti predlagala spremembo nicka in si mi odgovoril, da se s tem ze 'sama dost obremenjujem'.Ti tud mal hecno sklepas torej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ja sej....če se bi recimo tip res ubil, koga od nas bi pa to bolelo? sej še vedli nebi, pač bi mislili da se je navelčo provucirat pa ga ni več sem gor.......men je mim tole vse, sej provokacija je kul, js se je tud rada poslužujem mal....sam ne take fore...bolane u bistvume pa firbec matra kak človek se skriva v resnici za takimle....al pa za morenom recimo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ja.....pa saj se ne imenuje "ubilsebom" Al je tko na žalost al na srečo je že drugo vprašanje... Go go ubilbse Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, Marsa. Zdej vem, kje ne smem svoji problemov več razlagat, ker nikol ne veš, kje ti jih naprej vržejo, ko jih enkrat začneš dajat na stran. Zelo rahločutno, res Tud kakršnakol lepa beseda je nična, če ti jo pol spodnašajo.Kukrkol, se mi pa mal mim zdi, da tkole iz teme v temo vlačiš, kar smo kje napisal...Sploh pa ne vem, kk lohk pričakuješ, da bomo nekateri, ki smo pred časom izgubil ljubljene osebe (ne zato kr bi sami tk hotl, ampak zarad usode al pa česarkol) ostal hladni ob nekom, ki iz dolgega časa ramišlja o raziskovanju posmrtnega življenja. V temi In memoriam si lohk vsak prebere, kolk ene bolečine in nemoči se spleta okol smrti. In pol ti pride en zelenc, pa se dere, da se bo ubil, kr pač rab pozornost. Sori, ampak iz mojih čustev se pa res ne bo noben delu norca.ja. Imas prav. res sem ti naprej vrgla, cemur se sicer izogibam.ampak tud ti se mi nisi zdela prevec rahlocutna, ravno zato sem se pa vtaknila in tud napisala, da sory, sam da sem se morala. Torej to si sklenila iz tega zdaj?da jaz naprej mecem?Nic se pa nisi zamislila recimo.OK.Jaz pa cutim socutje tako do zelenca s kmetavzarskimi problemi kot do nekoga z zivljenjskimi problemi.In po enem postu jaz ne bi kar tkole sklenila, ali je kdo zelenc in kmet al pa kaj druzga. In ko sva pa ze pri metanju naprej, pa ti povem se to, da se je po tvojem zalostnem postu (ki ti ga torej zdajle ze drugic naprej mecem) pojavil komentar, podoben tvojemu v tej temi, pa sem ga izbrisala, ker se mi ni zdelo primerno, da je tisto tam, ker ne morem vedeti, v kaksnih okoliscinah je umrl tvoj brat.In tam zdaj ni tistega posta.Prav tako bi lohk tule tale tvoj post zbrisala, ki se mi je zdel neprimeren do nekoga, ki pravi da se bo ubil - pa ne glede na pomembnost ali nepomembnost njegovih tezav.(*in najverjetneje je TOCNO to razlog, da sem se vtaknila; ker namrec, nerahlocutno se mi je zdelo do tebe, ko ti je nekdo serviral podobno kot ti ubilbse-ju, pol pa vidim cez dva dni takle tvoj komentar). Sicer pa si misli, kar zelis. men si cist kul, sam tole se mi pa ni zdel. Opravicevat se ti pa ne mislim vec. To da praviloma ne mecem stvari naprej folku ni zato, ker je to prepovedano, pac pa ker imam jaz tak odnos.jasno pa ti je lohk, da karkoli napises javno, lahko kdo uporabi. Ti mece v faco in vse kar hoce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato, ker mi s svojimi bednimi težavami križate mojo pot v moji temi. Ustvarite si svoje teme in si z njimi poiščite svoje stolpnice. Če se ne motim, si sam prosil za ''pomoč''? Zakaj si pol sploh ustavril to temo, če te moti, da ljudje pišejo v njej? It doesn't make any sense! <{POST_SNAPBACK}>Mislim da b blo boljš, da bi ga tvoj fotr u grm zdrkal takrat, ko je šel tebe delat. <{POST_SNAPBACK}>Ja, to je res. Zato sem tudi napisal drugo poved v prvotnem postu.Nisi podala podrobne lokacije, poleg tega pa je to tudi predaleč. Predaleč? A ne bi blo fajn, da greš prej na en lep izletek? Pa praviš, da ti je škoda denarja dat....sej ga itak ne rabš več, če misliš samomor delat. Kaj ti pa bo??? Lohk ga pa men daš, si bom kej fajnga na tvoj račun kupla...čak mal, ti grem prec poslat svojo št. tekočega računa na tvoj os.... <{POST_SNAPBACK}>Dvomim, da si takšnega izgleda in da zmoreš kaj takega. Nisi dojel, kaj je s tem mislila.... <{POST_SNAPBACK}>Je brez zveze, sigurn če bi bli mi vsi bolj preprečljivi, bi se tip že po drugem komentarju dol fuknu. Tako nasm pa še kr utruja. Če b blo vse tako kot treba, bi mu že regrat iz nosa rastu Kake maš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ce ne verjames, da sem nedolzna, bo treba pa prevert Mat´kurja smo zabluzli vsi skup .ehh...ja, zabluzil, ce je pa taka tema odstekana, ko ne ves kaj bi si mislil.ampak saj zato - ce ne ves kaj bi si mislil, pol mislis rajs slabo? vedno me moti tole sklepanje, tebe pa sem citirala zato, ker si bila najbolj konkretna.Pa itak mi je jasno, kako folk razmislja (tko, s predsodki, ker kaj pa je drugega to???)... V bistvu je to en nick na enem forumu.Lohk vzamemo smrtno resno, kar nekdo govori, lohk jemljemo, da se heca, lohk ga ignoriramo, lohk cist ven pademo... kar cmo... * 'Ljudi ne vznemirjajo stvari, ampak mnenja, ki jih imajo o stvareh.'(B. Pascal). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ... ja saj... vse je v glavi in 'potovanje, dolgo tisoce kilometrov, se zacne z enim samim korakom'. ki pa ga mormo sami naredit. nihce nam ne bo noge premaknil, da bomo aktivirali hojo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ubilbse - ne da se mi iskat citata, si me pa spravil v dobro voljo s svojim komentarjem na moj post, ko sem ti predlagala spremembo nicka in si mi odgovoril, da se s tem ze 'sama dost obremenjujem'.Ti tud mal hecno sklepas torej. Tebe se pa hitro da spravit v dobro voljo. Če se prav spomnim, si napisala, da pričakuješ moje teženje tebi, da mi boš zamenjala nick. Kdo je torej začel s hecnim sklepanjem? Edino logično sklepanje iz tega tvojega hecnega sklepanja sledi, da se s tem že sama obremenjuješ, saj v nasprotnem primeru tega menda ne bi napisala, kajne? Tebi že ni tako preprosto biti iskrena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 aja... betonsko dobesedno si vzel 'tezhenje'... ja, tko sem se izrazila, namest da bi recimo rekla - pejt mi rect v tehnicna... ampak ja, logika je cist ok tule, tvoja, priznam. Se vseen pa ni kaka huda obremenitev to. Tko da - ko/ce se ti bo zazdel, mi sam rec. pa bova zrihtala. Tebe se pa hitro da spravit v dobro voljo. res je, velik hitrejs kt v slabo. a ni dbest? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2005 Kurc vas gleda vse povrsti, sam ne moj, da si ne boste delali utvar. Vsi skup niste vredni pol pizde mrzle vode, ko mi ne zmorete odgovorit na eno preprosto vprašanje in mi priskrbet ene primerne višinske lokacije. Borec da sem? Z vami se borit je podobno kot se borit z mlini na veter. Malo zapiham, pa vsi zafrfolate in prinašate svoj smrad v mojo temo. Pihnem močneje, da bi odneslo smrad nazaj ven, pa ga prinesete še več novega. Najbolje vas je pustiti na miru, da v času, ko najdem primerno lokacijo za skok, ne bom preveč smrdel. Po šestih straneh jebivetrstva je že tako jasno, da mi niste sposobni pomagat, saj nekateri taki, kot sta Devica in Izraz, še sebi ne znate. Taki, kot sta Todika in Pičika, pa celo niste pismeni (me zanima, če je slovenski jezik res tako težko razumljiv, ko si južni outsider). <{POST_SNAPBACK}>Ubilbse, jaz ti verjamem. Ze ob tvojem prvem postu sem verjela brez razmisljanja o nekaksni provokaciji, zajebanciji, eksperimentu in ne vem kaj še vse...In? Zakaj misliš, da bi mene to moralo zanimat kaj ti verjameš ali ne? Zaradi mene lahko verjameš, da ta tema ne obstaja in se sploh ne pojaviš v njej - to bi bilo celo bolje, kot da v njej delaš zapiske, ki sodijo kvečjem v tvoj zasebni dnevnik, da boš kasneje čez nekaj let vsaj na tekočem, zakaj ob suvanju podzavesti dobivaš epileptične napade, kot se to že danes dogaja Vrbi.Tudi ti nisi razumela prvotnega vprašanja, kajne? Še ena nepismena outsiderka? Ah, dost vas mam. Zdaj pa smradite še naprej. Pa da ne bo kakšno Todiko preveč bolelo, bom še rekel, da se ne bom ubil, čeprav se verjetno lažem. Takim je vredno lagati, za njihovo dobro. Upam le, da me ne bo videla kje ob pristanku, ker bo potem, tako občutljiva kot je, od silne bolečine zagotovo še sama podlegla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj ko smo slisali svoje in se ta od nasih usmrajenih odgovorov usmrajena tema lahko pobrise:) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Pa sem upala, da mi boš ti pomagal. No lepo je bilo govoriti s tabo, res oglasi se še kaj. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če se ne motim, si sam prosil za ''pomoč''? Zakaj si pol sploh ustavril to temo, če te moti, da ljudje pišejo v njej? It doesn't make any sense! Predaleč? A ne bi blo fajn, da greš prej na en lep izletek? Pa praviš, da ti je škoda denarja dat....sej ga itak ne rabš več, če misliš samomor delat. Kaj ti pa bo??? Lohk ga pa men daš, si bom kej fajnga na tvoj račun kupla...čak mal, ti grem prec poslat svojo št. tekočega računa na tvoj os.... Nisi dojel, kaj je s tem mislila.... Kake maš! Kake Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kurc vas gleda vse povrsti, sam ne moj, da si ne boste delali utvar. Vsi skup niste vredni pol pizde mrzle vode, ko mi ne zmorete odgovorit na eno preprosto vprašanje in mi priskrbet ene primerne višinske lokacije. Borec da sem? Z vami se borit je podobno kot se borit z mlini na veter. Malo zapiham, pa vsi zafrfolate in prinašate svoj smrad v mojo temo. Pihnem močneje, da bi odneslo smrad nazaj ven, pa ga prinesete še več novega. Najbolje vas je pustiti na miru, da v času, ko najdem primerno lokacijo za skok, ne bom preveč smrdel. Po šestih straneh jebivetrstva je že tako jasno, da mi niste .ah ,ja sam zdej pa ne mores vse v isti kosh metat.jaz sem bila kr lepo pridna in ti napisala dva plejsa.stolp bazilike v piranu je res super za skok...ljubljana pa ni glih blizu mojga doma.zelim ti vec srece pri kom drugem Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kurc vas gleda vse povrsti, sam ne moj, da si ne boste delali utvar. Vsi skup niste vredni pol pizde mrzle vode, ko mi ne zmorete odgovorit na eno preprosto vprašanje in mi priskrbet ene primerne višinske lokacije. Borec da sem? Z vami se borit je podobno kot se borit z mlini na veter. Malo zapiham, pa vsi zafrfolate in prinašate svoj smrad v mojo temo. Pihnem močneje, da bi odneslo smrad nazaj ven, pa ga prinesete še več novega. Najbolje vas je pustiti na miru, da v času, ko najdem primerno lokacijo za skok, ne bom preveč smrdel. Po šestih straneh jebivetrstva je že tako jasno, da mi niste sposobni pomagat, saj nekateri taki, kot sta Devica in Izraz, še sebi ne znate. Taki, kot sta Todika in Pičika, pa celo niste pismeni (me zanima, če je slovenski jezik res tako težko razumljiv, ko si južni outsider). Legenda: rdeča barva malo tvojih pravopisnih napak, čudnih besednih zvez...pa še tko jih pow nism označla - našla jih je južnjakinja. zelena barva nč bat, bolj ne moreš smrdet, ker si cel že gnil.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Legenda: rdeča barva malo tvojih pravopisnih napak, čudnih besednih zvez...pa še tko jih pow nism označla - našla jih je južnjakinja. zelena barva nč bat, bolj ne moreš smrdet, ker si cel že gnil.... Opa, dobro si me zajebala. Še posebej, ko si v mojih devetih povedih izmed dveh slovnično nepravilnih besed našla le eno, povrhu pa si označila dve pravilni besedi z eno pravilno terminologijo za napačne, medtem ko si jih v svoji bori dve povedi uspela strpati kar pet, brez pravilnega vstavljanja ločil in velikih začetnic, kar posledično končuje v nekorektni sintaksi. Morda bi se te nerodnosti lahko celo izognila, če bi ti očka pravočasno kupil Slovar Slovenskega Knjižnega Jezika in bi tudi on sam doma s tabo spregovoril kakšno slovensko besedo, da ne bi bila zadeva omejena le na šolo, kjer se moraš pri slovnici mučiti za dobro oceno. Vendar kljub vsemu mislim, da se bom kar zjokal, ker si mi "tako dobro vrnila," ali pa se bom še danes šel ubit. predlagam ti, da greš naslednyeeč učit čewlarya o čewleeh...pa ga spotoma še tko sprawš w zadrego, ko mu boš razkreela wse napake pri izdelawee...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... naslednyeeč ....čewlarya ... čewleeh.... sprawš w zadrego.... .... razkreela wse napake pri izdelawee...... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 ... ce drugega ne, je tale tema en dober ventil za sproscanje raznih devicinih kajvemkaj ... upam, da ti kaj odleze po vsem temle Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kreten. Sploh pa ti nism nč pomagala, kr ti iz principa nism hotla devat nikakršnih tolažilnih besed, kr sm vedla, da boš pluval po njih. Sploh me pa zanima (očitno obe z Vrbo), zakaj se nisi ubil...Če lohk pojasniš, kaj TI smradiš še kr vedno tule okrog. Res si ena kurba za pozornost ( mimogrede, to je nov že uveljavljen izraz za tiste, ki objavljajo takale teme z namenom, da pritegnejo pozornost nase.) Sploh sm pa tale ( skor identičen post/temo) že dlje časa nazaj zasledila na enmu drugmu forumu, tk da očitno, kadar ne masturbiraš (kr ti itak nobena ne da, kr si grd in bedn in nasploh dolgocajtn), težiš tkle folku. No, kukrkol, si mi pa definitivno polepšal dneve...Kr sm se z užitkom naslanjala na tvojih bednih postih z dobrim občutkom, da gre drugim še slabše.Ja, vse je res. Kaj mi predlagaš, naj se ubijem, ali ostanem živ zate, da ti bom ohranjal lepe dneve, ko se boš naslajala name? Jaz bi se raje ubil, ker bom kljub temu, da tebi s svojim pozornostnim kurbirstvom pričaram čudovit smisel življenja, še vedno trpel. Kaj ti misliš o tem, se mi splača trpeti za tvoje veselje? Si vredna toliko? In- ja, Marsa, po parih postih sklepam o ljudeh. Ti on napiše da te kurc gleda, da nisi vredna pol pizde mrzle vode, je tk zabavn, pa neki posebnga, če bi pa iste besede jz uporabla, bi pa že pizdila. Ti tud sklepaš kr neki o ljudeh. Dobr, misl si svoje, jz si bom pa svoje. Sploh ti ni treba odgovorit.Če bi ti posedovala vsaj 10 odstotkov Marsine inteligence, bi se dvakrat zamislila preden si na forum odposlala svoj post in se z njim javno osmešila. Ti pa z veseljem odgovorim in ti dajem vedet, da si me tokrat spravila v še daljši smeh. Zagotovo pa pri tem nisem edini, zatorej kar nadaljuj. Celo Vrba je dolgočasna proti tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj ti misliš o tem, se mi splača trpeti za tvoje veselje? Si vredna toliko?Kaj praviš, če bi povprašal tvojega brata o tem? Aja, ups, ubil se je. Naj sledim njegovemu vzoru, ali ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko pa boste doumeli skrivna pota svoje lastne volje, boste doumeli tudi vsemogočno voljo. sprejmite tisto česar ne poznate, da bi vam lahko priskočilo na pomoč, ko se ga boste naučili spoznavati. Če pa ga z jezo zavrnete, bo za vas ostalo razdražljiva uganka. manjka dobrotljivosti, razumevanja in novih začetkov.... Nobeno drevo nima tako globokih korenin, da ga pravi vihar ne bi izruval. ni za punce ampak za direktorjaTi si pa zagotovo od Vrbe sorodnica, ali pa vsaj skupaj zahajata v isti klub, kjer si delita epileptične napade svojih podzavesti. Očitno imata s tem že tako hude težave, da te svoje probleme že kar projicirata na druge ljudi in s tem mislita, da jih bosta rešili. Ampak naj vaju potolažim, jaz nisem ti ali Vrba. Vajine težave (na srečo) niso moji problemi, čeprav si to v samotolažbi radi domišljata. Seveda pa sta v tem početju le slab približek Devici, ki vaju v tej stroki obe hkrati poseka, četudi bi bili podvojeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 sam ta prvi del....da oprosti, da take neumne primerjave dela....tale tipček... lepe sanje črna levinja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne primerjaj Vrbe z nikomer, da se ti ne bo slabo godilo na zemlji .Joj oprosti, sem skoraj pozabil, da ena od vaju obvlada črno magijo, če ne kar obe. Vzamem vse nazaj. Brezglave duhove tudi videvata, kot jih videva mantis? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.