Ruby72 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Malce osvežujem tole temo: -moja naj prijateljica bo čez kak dan(po moje ko bo mlaj) rodila že drugič, no, v solarju 2004/2005 ima Saturna v 5. hiši čisto na koncu. Je ško/asc. Rak in Luna v Ško Tale Saturn v 5. hiši tranzitno ali v solarcu je pa res prav močen pokazatelj za zanositev No, meni se je ravno t Saturn zdrenjal iz 5. hiše, v solarcu pa ga vsaj za časa plodne dobe ne bo več Zato pa bo v solarju 06/07 nabasana 5.hiša : stelij Mars, Sonce in Venera, potem pa še na koncu konjunkcija Merkur in Jupiter.Morda pa kaj rata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pozdravček, tole bo zelo neumno vprašanje in se opravičujem, če je to kje drugje že razloženo. In sicer me zanima, kako si nardit tako karto, da vidiš, npr. kdaj bo Saturn v 5. hiši in podobno. To je progresivna karta, če se ne motim..?? Res hvala za odgovor. Lep pozdrav vsem. Lara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.