Tessy 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 no,jaz sem pa brala ,da je zdaj nov horoskop ,ki je določen po novem položaju zvezd ni zdaj naj bi bila znamenja tak : -oven (14.4 do 14.5)-bik (15.5 do 13.6)-dvojčka (14.6 do 15.7)-rak (16.7 do 15.8)-lev (16.8 do 16.9)-devica (17.9 do 16.10) -tehtnica (17.10 do 15.11)-škorpijon (16.11 do 16.12)-strelec (17.12 do 14.1)-kozorog (15.1 do 13.2)-vodnar (14.2 do 15.3)-ribi (16.3 do 13.4) Vse se je vsbistvu samo premaknilo za eno znamenje nazaj . Temu horoskopu naj bi se zdaj reklo novi ali skrivnostni horoskop. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Kaj te veš. Mogoče jezdaj bolši. Vsak naj počaka pa bo vidu. Jaz sem drugač riba, pa me ne moti taki horoskop.Mi lahko prosim poveš kje si to prebrala? Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no,jaz sem pa brala ,da je zdaj nov horoskop ,ki je določen po novem položaju zvezd ni zdaj naj bi bila znamenja tak : -oven (14.4 do 14.5)-bik (15.5 do 13.6)-dvojčka (14.6 do 15.7)-rak (16.7 do 15.8)-lev (16.8 do 16.9)-devica (17.9 do 16.10) -tehtnica (17.10 do 15.11)-škorpijon (16.11 do 16.12)-strelec (17.12 do 14.1)-kozorog (15.1 do 13.2)-vodnar (14.2 do 15.3)-ribi (16.3 do 13.4) Vse se je vsbistvu samo premaknilo za eno znamenje nazaj . Temu horoskopu naj bi se zdaj reklo novi ali skrivnostni horoskop. Tole obstaja že leta, pa se nekako kar ni prijelo. Meni bi recimo bolj odgovarjal. Bi bila Lev. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Jz sm v vsakem primeru devica Ka pa asc, pa aspekti ostane isto Takoj zamenjam svojo karto namreč Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sm v vsakem primeru devica Ka pa asc, pa aspekti ostane isto Takoj zamenjam svojo karto namreč Ja sej, tipična nezadovljna devica si, ni kaj. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 hvala Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 tale novi horoskop ... ... koncno bom postala misteriozna seksi skorpijonka (ampak kaj bo pa z mojo znamentio strelcevsko nezamerljivostjo ? :OO!: ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Bucke.Sm riba, in riba bom. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ...in kva mas od tega ce flokiju reces piki, se zmer je isto scene, ki se rado goni za samicami in unicuje cevlje... Riba si in riba bos p!sces(jaz se s tem sicer ne bi hvalu okol ) mel bos se naprej lastnosti rib, samo astronomsko pravilno se ti mogoce rece zdaj vodnar... a stekate pomen je isti... samo poimenovaje in simbolika gresta v maloro ce sprejememo to novo, astronomsko pravilno pojmovanje... Tuki se bojujete z mlini na veter... astronomija in astrologija... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 A tole..za tole sem pa že slišala..hja že kar nekaj let nazaj. Ok zakaj pa ne. Sej če pri sebi pogledam ...bolj vlečem na škorpijona kot na strelca...no ja v bistvu na raka Tuki sem pa jaz bolj odprta ... Pa men je všeč tole astronomija pa astrologija...tako da... Mah ja kaj se sploh v to temo oglašam... Pa še nekaj kako pa klasični astrologi npr gledate...npr če dkrijejo nov planet...pol se vse skupaj ..tisočletna znanost obrne na glavo... pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cekincek 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 A ni nekaj podobnega pri kitajskem horoskopu?Lepo sem živela v prepričanju, da sem skrivnostna in markantna mačka,pa zadnjič pogledam v neki reviji in ugotovim, da sem po novem čisto navaden zajec Totalna kriza identitete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cekincek 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Pozabila sem dodati smajlija.Da me ne bi kdo resno jemal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ni nekaj podobnega pri kitajskem horoskopu?Lepo sem živela v prepričanju, da sem skrivnostna in markantna mačka,pa zadnjič pogledam v neki reviji in ugotovim, da sem po novem čisto navaden zajec Totalna kriza identitete. To si pa dober povedala. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 aha tessy...........torej bi ti bila škorpijon......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček22 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jaz bom pa očitno večna škorpionjka. Citiraj Prijatelji so kot zvezde, zmeraj so ti, tudi takrat ko jih ne vidiš. To je le eden izmed milijonih dokazov zakaj so prijatelji pomembni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Pa še nekaj kako pa klasični astrologi npr gledate...npr če dkrijejo nov planet...pol se vse skupaj ..tisočletna znanost obrne na glavo...Nič se ne obrne. ... koncno bom postala misteriozna seksi skorpijonka (ampak kaj bo pa z mojo znamentio strelcevsko nezamerljivostjo ? :OO!: )Kar misli si. Za kaj takega brez plastične pa brez dosti denarja za seksi garderobo pa frizure pa za psihoterapevta, da ti glavo mal preštima, ne bo nič. Še naprej boš nezamerljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.