Skoči na vsebino

Užitek

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 83
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mili

hm a jaz rabim kak konkreten razlog da uživam hm ...

po moje smo preveč obremenjeni s tem, da opravičujemo svoja dejanja

tudi prijetna

UŽIVAM, KER JE PAČ LEPO UŽIVAT IN PIKA icon_smile.gif

mili

Deli na socialnih omrežjih

Razlog za moj užitek sem jaz sama. Moja pot. Moje življenje. V tem svetu.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Treba si je dovoliti ne glede na priporočila normativov;tako kot človek od človeka pričakuje .

doseči izvirnost .

ogenj strasti, neposredna bližina, lepota-simetrija, vznemirljiv dotik

._.

pokowc

, ah ja no, to je tist, kar je lepo je enkratno, narava že ve zakaj je tako0o prekrasno oblikovala nekaj za kar je vredno vedno občudovati.

zato je tako hitro vzljubiti, ker je simetrija navidezna varnost pred grdim, negativnim, sploh ni odboja, je samo privlak, sigurno je treba tole se dotakniti :)

pokowc

VEŠ, ZANIMIV VPRAŠANJE, RES; Poizkusi tole dvoje skombinirat!

ne sramuj se egoizma, samo ne Pretiravaj! če ne bi bilo njega´ potem tebe ne bi blo:)

Užitek je po moje le potešitev nekih skritih Osebnih Nagonov. Užitek Mora biti Nasiten, zadoščen, da obstojiš naprej v svoji Naturni koži .

Če ne kaj, vpraši se, kako potem funkcioniraš, če nisi na bilo kakšen način potešena, izražena, predusem pa Nahranjena.

Ego, je po moje le obstoj, nekaj bitnega, za kar Osnovno živiš, torej je užitek, le produkt Ega, ki ga hočeš le na svoj način Olepšati, mu zadovoljiti Apetit, Še lepšega, enkratnega, elegantnega , bleščečega, modernega in morda samosvojega .

:o)

pokowc

Kaj pa vsa tista besedičenja, kako moramo ego prerasti? Jest ga nisem prerastla, jest sem ga bolj zatirala...in zdaj mora še malo na plan se mi zdi?!

In potem pride vest na plan... in občutek dolžnosti. Če imaš prehud občutek dolžnosti, se moraš na novo učiti poiskati želje. Spraviš se v stanje, ko si sploh ničesar ne želiš in potem posledično nimaš izoblikovanega cilja in si ladja brez vetra. Kamorkoli zapiha, tja te nese. Po eni strani to duhovne knjige učijo, ne upiraj se...čeprav je tam najbrž mišljeno drugače, čež ne upiraj se, ko ne moreš nič spremeniti...

...užitek, mmm, zdejle v hladni senci, s hladno pijačo v prijetni družbi...mmmm - sej gre icon_smile_big.gif

zakaj bi spoznala užitek le v senci in s pijačo... dovoli si Več!!

uzitek nekaj početi, kar nisi smela, mogla nikoli!

sej ni treba da rabiš publiko; bodi publika sama sebi .-.

Glej, je razlika biti sam, ker moraš ali ker si želiš!!

o.k.

pokowc

• 1 month later...

A,ni tako,da skozi fizični stik dosežeš notranji užitek,....konec koncev smo fizična bitja s čutili in impulze okolja prenašamo v notranjost,...na stvar gledam kot eno izmed poti za dosego užitka.

Egoizem v kakršnemkoli užitkarstvu mora obstajati.Meja med užitkarstvom in egoizmom se po mojem konča,ko z lastnim užitkom začneš škoditi bližnjemu,od tu naprej se užitek prelevi v egoizem.

Glej naprej, če se le da,...

Npr.:sadizem,če ni v kombinaciji z mazohizmom.

Ali pa morda čisto navadne vsakdanje stvari,recimo nekomu nek osvežilec prostora blazno diši in uživa v njegovem vonju,sostanovalec pa ga ne prenaša niti pod razno-enemu je vonj v užitek,drugemu pa nočna mora.

Glej naprej, če se le da,...

quote:

Razlog za užitek?

pokowc

poprejsnje neuzivanje!!

torej- morda za ravnovesje??

nekaterim je morda uzivanje ziveti nekatere nivoje bolj,

kot so jih recimo v sluzbi in jim je to ze uzitek, ce jih

lahko??!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif Dej Mica, dej natoc' mi se enga, hik, hik http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif . http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif Ups http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_8ball.gif!
Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...