pokowc 7. junij 2002 Prijavi Deli 7. junij 2002 Razlog za užitek? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mili 7. junij 2002 Prijavi Deli 7. junij 2002 hm a jaz rabim kak konkreten razlog da uživam hm ...po moje smo preveč obremenjeni s tem, da opravičujemo svoja dejanja tudi prijetna UŽIVAM, KER JE PAČ LEPO UŽIVAT IN PIKA icon_smile.gif mili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2002 Prijavi Deli 7. junij 2002 Razlog za moj užitek sem jaz sama. Moja pot. Moje življenje. V tem svetu. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2002 Treba si je dovoliti ne glede na priporočila normativov;tako kot človek od človeka pričakuje .doseči izvirnost .ogenj strasti, neposredna bližina, lepota-simetrija, vznemirljiv dotik._. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2002 poželjenjeAlkohol zbuja poželjenje a mu odreka izpolnitev ( skahesp.)zavestna spolnostosvobojenost protislovij in strahu ... pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onewa 9. junij 2002 Prijavi Deli 9. junij 2002 Pokowc, se mi zdi, da tile posti odgovarjajo mojemu razmišljanju...kako lepota - simetrija?LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2002 , ah ja no, to je tist, kar je lepo je enkratno, narava že ve zakaj je tako0o prekrasno oblikovala nekaj za kar je vredno vedno občudovati.zato je tako hitro vzljubiti, ker je simetrija navidezna varnost pred grdim, negativnim, sploh ni odboja, je samo privlak, sigurno je treba tole se dotakniti pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onewa 10. junij 2002 Prijavi Deli 10. junij 2002 Kaj naj pomeni nesimetrija obraza?..Da uživaš brez problemov je umetnost in pohvale vredno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2002 .. ko spoznaš vrste naslade, hmm.... se nauči met rada grdo..saj lahko le iz tega seva monopol notranjega miru . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onewa 14. junij 2002 Prijavi Deli 14. junij 2002 Kje je meja med užitkom in egoizmom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2002 VEŠ, ZANIMIV VPRAŠANJE, RES; Poizkusi tole dvoje skombinirat!ne sramuj se egoizma, samo ne Pretiravaj! če ne bi bilo njega´ potem tebe ne bi blo:)Užitek je po moje le potešitev nekih skritih Osebnih Nagonov. Užitek Mora biti Nasiten, zadoščen, da obstojiš naprej v svoji Naturni koži .Če ne kaj, vpraši se, kako potem funkcioniraš, če nisi na bilo kakšen način potešena, izražena, predusem pa Nahranjena.Ego, je po moje le obstoj, nekaj bitnega, za kar Osnovno živiš, torej je užitek, le produkt Ega, ki ga hočeš le na svoj način Olepšati, mu zadovoljiti Apetit, Še lepšega, enkratnega, elegantnega , bleščečega, modernega in morda samosvojega .:o) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onewa 14. junij 2002 Prijavi Deli 14. junij 2002 Kaj pa vsa tista besedičenja, kako moramo ego prerasti? Jest ga nisem prerastla, jest sem ga bolj zatirala...in zdaj mora še malo na plan se mi zdi?!In potem pride vest na plan... in občutek dolžnosti. Če imaš prehud občutek dolžnosti, se moraš na novo učiti poiskati želje. Spraviš se v stanje, ko si sploh ničesar ne želiš in potem posledično nimaš izoblikovanega cilja in si ladja brez vetra. Kamorkoli zapiha, tja te nese. Po eni strani to duhovne knjige učijo, ne upiraj se...čeprav je tam najbrž mišljeno drugače, čež ne upiraj se, ko ne moreš nič spremeniti... ...užitek, mmm, zdejle v hladni senci, s hladno pijačo v prijetni družbi...mmmm - sej gre icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2002 zakaj bi spoznala užitek le v senci in s pijačo... dovoli si Več!!uzitek nekaj početi, kar nisi smela, mogla nikoli!sej ni treba da rabiš publiko; bodi publika sama sebi .-.Glej, je razlika biti sam, ker moraš ali ker si želiš!!o.k. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 17. junij 2002 Prijavi Deli 17. junij 2002 Niti ni tako pomemben fizični užitek, pomembnejši je notranji, da uživaš že s tem, ko dihaš, živiš. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 A,ni tako,da skozi fizični stik dosežeš notranji užitek,....konec koncev smo fizična bitja s čutili in impulze okolja prenašamo v notranjost,...na stvar gledam kot eno izmed poti za dosego užitka.Egoizem v kakršnemkoli užitkarstvu mora obstajati.Meja med užitkarstvom in egoizmom se po mojem konča,ko z lastnim užitkom začneš škoditi bližnjemu,od tu naprej se užitek prelevi v egoizem. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 Kako pa lahko z lastnim užitkom škodiš drugemu? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 Npr.:sadizem,če ni v kombinaciji z mazohizmom.Ali pa morda čisto navadne vsakdanje stvari,recimo nekomu nek osvežilec prostora blazno diši in uživa v njegovem vonju,sostanovalec pa ga ne prenaša niti pod razno-enemu je vonj v užitek,drugemu pa nočna mora. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. avgust 2002 Prijavi Deli 8. avgust 2002 quote:Razlog za užitek?pokowcpoprejsnje neuzivanje!!torej- morda za ravnovesje??nekaterim je morda uzivanje ziveti nekatere nivoje bolj,kot so jih recimo v sluzbi in jim je to ze uzitek, ce jihlahko??! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Ko spustiš ves svoj strah (ko si že mislil, da si ga, ga je ponavadi še vedno malo), potem užiješ življenje! Takrat si tudi povezan z vsem svetom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 O, Cat, ja življenje. Ko bo vsaka moja celica in ves moj bit prežet z ljubeznijo ne bo več strahu. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Ampak, a ne Andrej, se pa kdaj zgodi, da ti gredo mravljinci po telesu, da čutiš, kako se ti sokovi pretakajo in ko ti usta lezejo narazen. Takrat žarimo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2002 Prijavi Deli 14. september 2002 Razlog za uzitek? Saj to je smisel zivljenja, da uzivas v zivljenju.Saj poznate ta verz: ..."mozgane na off in s ciauo na strazi". Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 2. oktober 2002 Prijavi Deli 2. oktober 2002 Največji razlog za užitek je užitek sam. Smisel užitka pa je v njem samem. N Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 12. oktober 2002 Prijavi Deli 12. oktober 2002 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif mimi "Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice". Tagore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. november 2002 Prijavi Deli 6. november 2002 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif Dej Mica, dej natoc' mi se enga, hik, hik http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif . http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif Ups http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_8ball.gif! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.