skydiver 15. november 2002 Prijavi Deli 15. november 2002 Razlog za uzitek najdes le v sebi, le zase... Ce pa je to 4000 m visine, nekje za obzorjem zahajajoce sonce, skok in letenje skozi nebo, obcutek popolne svobode, zavedanje sebe brez zavedanja telesa... Ma ja, res, minuta in ze moras (no, vsaj priporocljivo) odpirat padalo. A se vrnes v nebo, vedno znova in znova, ker postanes za trenutek del njega. Dozivis in ves, zakaj so med letom vsi nasmejani... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. november 2002 Prijavi Deli 16. november 2002 Ej Skydiver, ti se potem prav resno ubadas s padalstvom [?] Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skydiver 26. november 2002 Prijavi Deli 26. november 2002 Ja, prav resno. Najprej je želje, nato radovednost, poskus, strast in nazadnje način življenja. Če te zagrabi seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 26. november 2002 Prijavi Deli 26. november 2002 Kar je nekomu v užitek, je lahko drugemu v trpljenje! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 2. december 2002 Prijavi Deli 2. december 2002 Prav imaš Kljuka ! Jaz uživam kadar mi gre vse po planu-po uspešnem delovnem dnevu. Vanja http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2003 dolgočasje al experiment, morda preprosto zabava ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 http://www.ave-zdravju-naproti.si/masazaposebnapon.jpg zdele bi pasal. a se kdo javi? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 se jst ches res ti na slikci... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 jaz sem še huj Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 dej nasloual pa tel.sht. zhe gate gor uleche Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Razlog za užitek...moja hči, moj kužek, moji starši....ja, pa moj mož, pa služba, pa šef,....pa sodelavke...pa knjige....pol pa moj avtek in moja ZEELOOOO romantična duš'ca. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 a na LNF si pa pozabla? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Mick... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Anaconda, se javim Da boš imela malo več izbire Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 a na LNF si pa pozabla? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Mick, ti potrjuješ pravilnost teze, da človek vidi to, kar je v njem. V sebi imaš radoživost in dobroto, zato vidiš okrog sebe same prijetne stvari in dobre ljudi. Zamorjen in črnogled človek pa bi v istih okoliščinah videl okrog sebe le sivino in zlobne ljudi. Stvari same po sebi niso ne dobre ne slabe. Vse je odvisno od zornega kota, s katerega na stvari gledamo. Mick, podpiram tvoj način gledanja na življenje in tudi sam skušam delati enako. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Anaconda, se javim Da boš imela malo več izbire saj, hvala hvala, a imam raj močne a nežne moške roke drugač pa je moj razlog za užitek, če lahko cel dan nič ne delam , gledam tv in berem,......pa čokoladne izdelke zraven jem užitek je tudi s hčerko se igrat, a včasih tud mal dopusta od nje, ker je tako živa, da si moraš živce zpočit užitek je tud, če imam kaj več denarja in grem malo po trgovinah. užitkov je še pa še pa še paše. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 dej nasloual pa tel.sht. zhe gate gor ulecheja, ampak kako huj pa nisi vpr. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 shit spet sm se ochitno zatipku no,.........koko huj? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 http://www.stluciastar.com/Wednesday%20STAR%20Online/images/wedjul24-02pics/Centre%20fat%20girl.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 uuuuuuuuuuuuuu....shit pa she zamorkla :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 saj veš, da pravijo da imajo črnci večjega, torej črnke,.... Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Anaconda - tale ima itak vse malo vecje...Da mi stopi na nogo, madonca - mi zdrobi mojo tenkcano nozicko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 reč kar češ, je ful dobra Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Uzitek. aaaaaaaa a a aa aaaaa ... :xx!: muska! obcudovanje scentrirane osebe v spontani aktivnosti (ps* ne se smejat .....) obcudovanje 'meni lepih' ljudi in energijprijetne mislibusinessdihanje, svez zrak...vodasamopomembnostprej sem pa cokoladne bombone jedu polnjene z cream irish whisky kremo ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.