Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=30"][b]Napoved za 30. teden[/b][/url] - [b]25. - 31. julij 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 WAW stara...in to kljub partyju zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 ne te dve (29., 30.) sem imela ze v cetrtek, v pondelk startala z 29., v tork finishirala, sredo kaj jaz vem, nekaj druzga, cetrtek 30., dons 31. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 she dobr de gresh na morje kdo pa bo to kle gledu....takole pridnost pa to zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 ja saj... saj pol bo prec 32., dok reces kex. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 [quote name='Marsa' date='16. Jul 2005 ob 22:35'][post="496668"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ja saj... saj pol bo prec 32., dok reces kex. [/quote] po moje mash 32tko zhe napisano tko de bo prec gor (dok rechesh kex) de bomo vsi hvalil pridnost pa brzino zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 joj to bi blo dbest! sam zal ni tko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 No krasno, ta teden se morm učit ker mam zadnjega izpite http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 "...Sonce se sprehaja po svojem domačem znamenju, Levu. Silovita čustva, dramatičen nastop in ponos, pa tudi trma bodo tako še vedno prevladujoča čustva v tem obdobju. Zdaj bomo vse negativne vplive Merkurja v tem znaku še izraziteje spremljali in doživljali; še težje bomo izrazili svoje misli in občutke in tako še bolj dramatizirali, se zapletali, tudi jecljali in se drugače motili...." tole velja zame, pa še kako... no pa ga začnimo Tina, držim pesti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Sem šla pogledat napoved za ta teden...odličen čas za zdravljenje in samozdravljenje... fajn, kolk sem v skladu Z... Selene, drži se, saj vidiš, da nisi sama kriva, vse je v zvezdah... me zanima, kolk se bo mene ta lev dotaknil, imam kar precej v levu... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 upam, Astra, da gre tole po planih tud zate ane da nisem čisto nič jaz kriva - kaj so me pa delal ob takšnem času, pa na vsak način hotel pred polnočjo met zunaj sicer sem se že za rojstvo morala borit (plod dvojčice odmrl) - tko da nič kriva jaz, planeti, tud za neumnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 [quote]Največ težav nam bodo v tem tednu povzročali glavoboli, poškodbe, [color="red"][b]opekline[/b], [/color]visoka vročina, vnetja, zastrupitve in močne reakcije (tako na užito kot tudi na pike mrčesa ipd.) in tudi težave na področju dihal.[/quote] sele zdajle tole vidla.. Marsa spet zadela v nulo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 o thanx, punce, za fidbek, sem sla prav poiskat da vidim kaj je kaj blo!! a daj nehajte!!! mene je osa picla pa brencelj, pa spekla sem se tud, s cikom, sam ni blo nic tolk groznega... zanimivo... saj res, a to je blo to, aliana, na auspuh, auch, zdravljenje in tole... hm, jaz sem skoz nekaj prckala.. pa se negovala, pa ono pa tretje... pa zdravila, pa aloja, pa propolis pa vse... pa res se mi je vse zlo hitro pocajtalo pa ucinkovito.. razen ko me je muha picila, pa sem imela totalno bulo ful casa, no pa nisem zdrzala pa sem si jo se spraskala, zdaj mam pa hrasto. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.