Skoči na vsebino

Napoved za 30. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=30"][b]Napoved za 30. teden[/b][/url] - [b]25. - 31. julij 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ne te dve (29., 30.) sem imela ze v cetrtek, v pondelk startala z 29., v tork finishirala, sredo kaj jaz vem, nekaj druzga, cetrtek 30., dons 31. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja saj...
saj pol bo prec 32., dok reces kex. x:o)x

Picasso

[quote name='Marsa' date='16. Jul 2005 ob 22:35'][post="496668"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ja saj...
saj pol bo prec 32., dok reces kex. x:o)x[/quote]

:vragec:

po moje mash 32tko zhe napisano
tko de bo prec gor (dok rechesh kex)
de bomo vsi hvalil pridnost pa brzino x:o)x

zlomk :vio:
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

joj to bi blo dbest! sam zal ni tko... :)

Picasso

• 2 weeks later...
"...Sonce se sprehaja po svojem domačem znamenju, Levu.
Silovita čustva, dramatičen nastop in ponos, pa tudi trma bodo tako še vedno prevladujoča čustva v tem obdobju.

Zdaj bomo vse negativne vplive Merkurja v tem znaku še izraziteje spremljali in doživljali; še težje bomo izrazili svoje misli in občutke in tako še bolj dramatizirali, se zapletali, tudi jecljali in se drugače motili...."

tole velja zame, pa še kako...
no pa ga začnimo :palec:
Tina, držim pesti xsrcx

Sem šla pogledat napoved za ta teden...odličen čas za zdravljenje in samozdravljenje...

fajn, kolk sem v skladu Z...

Selene, drži se, saj vidiš, da nisi sama kriva, vse je v zvezdah... x;)x

me zanima, kolk se bo mene ta lev dotaknil, imam kar precej v levu... :o|o:

Astra
Per aspera ad astra

xsrcx upam, Astra, da gre tole po planih tud zate xsrcx
ane da nisem čisto nič jaz kriva - kaj so me pa delal ob takšnem času, pa na vsak način hotel pred polnočjo met zunaj ;) sicer sem se že za rojstvo morala borit (plod dvojčice odmrl) - tko da nič kriva jaz, planeti, tud za neumnosti :vragec:

[quote]Največ težav nam bodo v tem tednu povzročali glavoboli, poškodbe, [color="red"][b]opekline[/b], [/color]visoka vročina, vnetja, zastrupitve in močne reakcije (tako na užito kot tudi na pike mrčesa ipd.) in tudi težave na področju dihal.[/quote]

x:Dx sele zdajle tole vidla.. Marsa spet zadela v nulo :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 2 weeks later...
o thanx, punce, za fidbek, sem sla prav poiskat da vidim kaj je kaj blo!!
a daj nehajte!!!
mene je osa picla pa brencelj, pa spekla sem se tud, s cikom, sam ni blo nic tolk groznega...
zanimivo...

saj res, a to je blo to, aliana, na auspuh, auch, :sori:

zdravljenje in tole... hm, jaz sem skoz nekaj prckala.. pa se negovala, pa ono pa tretje... pa zdravila, pa aloja, pa propolis pa vse...
pa res se mi je vse zlo hitro pocajtalo pa ucinkovito..

razen ko me je muha picila, pa sem imela totalno bulo ful casa, no pa nisem zdrzala pa sem si jo se spraskala, zdaj mam pa hrasto. :|||

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...