Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=31"][b]Napoved za 31. teden[/b][/url] - [b]1. - 7. avgust 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 WAW ratal ji je zej grem pa lohk na per zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 me veseli, ko si opazil.. ves da sem hotla glih v dnevnik komentirat nekaj tacga kot: ha, sem j pa zato dons. Joj, nisem sla pa k frendi roz zalit pa macke spedenat, ker je bila nevihta, sem si pa rekla, ok, pol pa se lotim napovedi. yes!!! lepo se mej pa dobr ples. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Hudo Kr tri naenkrat A se ze odpravljate na pocitnce? Za mucko si zrihtala? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 Hvala Aliana za skrb , sem pomislila nate, pa steknila, ko si rekla da si tolk zelis, da bi vsaj za eno mucko skrbela - in evot i, vis kako je kar grozljivo vcas kako se nam zelje uresnicijo - in tale je ocitno bila dobra zate... Tako da te itak ne bi obremenjevala. Mimi vseen peljem jutri na krko, ceprav frendov en cajt ne bo, ker je tam ze navajena in vedno jih vmes kak teden ni - itak je zunaj in po svoje. No saj tud zato sem pa danes se tole zadnjo napoved (ker jutri pa panika, akcija). ja, planiramo jutri nekak ponoc, upam da nam bo zneslo. Cist ves teden norim, pa je se 100 stvari. Ne mros verjet. * ne nisem 3 naenkrat, dons sem sam to, ampak vsaka najmanjsa stvar vzame nekaj minut (tud objava napovedi na forumu), pa sem tako rajs dala ze kar dons gor, da je mir s tem, da odpisem tole napoved zdaj za 3 tedne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 jou. To boste mel se veselo tule. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 [quote name='Marsa' date='16. Jul 2005 ob 22:36'][post="496670"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jou. To boste mel se veselo tule. [/quote] zhe zhe....samo.....med tem k te ne bo....kdo bo pa pritozhbe obravnaval zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 [quote name='Marsa' date='16. Jul 2005 ob 22:31'][post="496663"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Hvala Aliana za skrb , sem pomislila nate, pa steknila, ko si rekla da si tolk zelis, da bi vsaj za eno mucko skrbela - in evot i, vis kako je kar grozljivo vcas kako se nam zelje uresnicijo - in tale je ocitno bila dobra zate... Tako da te itak ne bi obremenjevala. Mimi vseen peljem jutri na krko, ceprav frendov en cajt ne bo, ker je tam ze navajena in vedno jih vmes kak teden ni - itak je zunaj in po svoje. No saj tud zato sem pa danes se tole zadnjo napoved (ker jutri pa panika, akcija). ja, planiramo jutri nekak ponoc, upam da nam bo zneslo. Cist ves teden norim, pa je se 100 stvari. Ne mros verjet. * ne nisem 3 naenkrat, dons sem sam to, ampak vsaka najmanjsa stvar vzame nekaj minut (tud objava napovedi na forumu), pa sem tako rajs dala ze kar dons gor, da je mir s tem, da odpisem tole napoved zdaj za 3 tedne. [/quote] No sej, ji bo zunaj verjetno tud bolj fajn, kot pa tle v stanovanju.. da ma tud ona mal pocitnic Ja, a ne.. tale macek je tko iz nic prisel, da je blo kar neverjetno.. mami prav, da ga je Gipsy poslala (una crna mackica, ki smo jo pred kake pol leta moral dal uspavat .. njo smo tud tko dobil, kar nekak po cudnem nakljucju se je pojavla.. in dejansko pol celih 15 let kazala, da steka kok fajn je blo, da je na nas naletela.. mi pa nanjo ).. Fino, uzivajte na pocitnicah WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 [quote name='Bobnar' date='16. Jul 2005 ob 22:46'][post="496685"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ja, sam kurc, k so nas [i]scenaristi[/i] dali na "ignore", da lahko sploh spijo (s plašnicami) [/quote] to sam zato, de ne spijo sami zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 [quote name='Marsa' date='16. Jul 2005 ob 22:31'][post="496663"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] No saj tud zato sem pa danes se tole zadnjo napoved (ker jutri pa panika, akcija). ja, planiramo jutri nekak ponoc, upam da nam bo zneslo. Cist ves teden norim, pa je se 100 stvari. Ne mros verjet.[/quote] Uživajte na počitnicah http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 [quote name='Bobnar' date='16. Jul 2005 ob 22:32'][post="496665"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Rmerkur nas pozdravlja [/quote] [quote name='Marsa' date='16. Jul 2005 ob 22:36'][post="496670"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jou.To boste mel se veselo tule. [/quote] (da mal osvezim temo ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 hm,mi pa v petek ponoči na pot Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 ne skrbi....boš vidla, da bo vse ok! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 selene, dont vori... ... mlaj bomo tko ze kaksen dan al dva prej cutil, saturn bo v konj. z luno v sredo, tko da se v petek ponoc sploh ne bos vec sekirala kaj za en zur se grejo planetki *BTW, dons se recimo Kiron in Saturn opozicijo spilata, Kiron se gre se kvadrat z Marsom ... ... najboljs, da sami sebe mal pocartamo, pa bo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 punce tnx, ampak nazadnje ko smo šli, glih ni bilo... no ja ja občutim tole danes mah bo že, ane Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 ok...nazadnje ni blo...sam to ne pomeni, da bo na tistem ostalo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 ja sej vem... in danes luna v raku, direkt na moji luni, in počutim se kot vulkan pred izbruhom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Včeraj na poti domov ujela radio Rogla...in slišala napoved za ta teden Tako [i]znano [/i]so zvenele besede Lunca v raku pa je ja fajn ..jaz imam že navsezgodaj tri piskre na štedilniku, je treba family nahranit... [i]nič me ne radosti in nič me ne žalosti[/i] Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Luna v Raku, pis of kejk, to smo pa že dostikrat trenirali. Ne daj se Ines! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 [quote name='cosma' date='2. Aug 2005 ob 09:39'][post="503868"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Luna v Raku, pis of kejk, to smo pa že dostikrat trenirali.[/quote] Nekateri celo cel lajf Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 očitno sem na začetku lajfa, da se šele privajam ok, tale dan ni zame, pa basta, se bom pa potrudila narediti ga boljšega... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Lej, Selene, morda pa so vse to preizkušnje zate, da boš končno prisiljena enkrat nekaj narediti... zate vedno mislim, da se boš enkrat zbudila in potegnila potezo, potem, čez čas, pa boš brala svoje pisanje za nazaj in se spraševala, kako si mogla vleči tako dolgoooooooooo... lekcije ti prihajajo vedno znova in znova, a ne čutiš tega, ne moreš v naslednji razred, če ne osvojiš snovi...in ponavljala boš tako dolgo, dokler ti ne bo kapnilo... samo čas mineva, bejba, ne pozabi tega... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 vem... ampak v nekaj letih sem se že ful spremenila, naredila zase pa še vedno vem da ni dovolj. Ampak delam na tem, rastem, se razvijam, učim... Trenutno nimam moči, da bi naredila največji rez... in v takšnih dneh se tega krepko zavem da življenje polzi mimo mene in jaz .... mah sej vem, da sam jamram. Pa to ni namen. mogoče vi še najbolje občutite tisto, kar čutim v sebi... mogoče se v real lajfu danes zdim samo resna, nerazpoložena... Astra, točno vem, da mi želiš dobro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Seveda ti, saj zato pa ti omenjam [i]rez[/i]..pa saj se tudi sama zavedaš... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.