Aliana 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Gledam mal kaj bi se dalo z mojo nogo naredit.. Tole so mi na me.over.net priporocili.. a ima kdo kaksne izkusnje, kako, kaj..Podjetje se imenuje Mogy, d.o.o.... Manualna medicina je posebna osteopatska tehnika zdravljenja, ko zdravnik, manualni terapevt, s posebnimi prijemi na vretence, sklep ali mišico ustvarja pogoje, da se oboleli del vrne v prvotno stanje. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Kaj pa je narobe s tvojo nogo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 Saj sem ze pisala..Motor mi je pred 2 mesecema na nogo padel, pa sem mislila, da je samo udarec in bo minilo, ampak se kar boli.. Na RTG posnetkih nic, tko da kost ni, lahk bi bla pa kaka vez al misica al kaj vem kaj poskodovana.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj sem ze pisala..Motor mi je pred 2 mesecema na nogo padel, pa sem mislila, da je samo udarec in bo minilo, ampak se kar boli.. Na RTG posnetkih nic, tko da kost ni, lahk bi bla pa kaka vez al misica al kaj vem kaj poskodovana..No, za tako poškodbo je že pametno obiskati kakšnega Rusa, tam je manualna terapija normalna študijska smer medicine. Če ne boš prej koga našla, te lahko pregleda moj kolega Grishin, ki bo gotovo septemra na Mavrični soboti imel kakšno delavnico, ordinacijo pa ima v Celju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogy, d.o.o....sem ze dosti pohval slisala za te ruse... tole podjetje mogy (najprej so imeli v preserjah pri radomljah, potem so se nekam v crnuce ali kam ze preselili) pa imajo kamnicani, hcerko sem celo ucila, zivi cisto blizu mene ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2005 Aha, fajn Saj sem samo kako mnenje hotla slisat, ker prvic slisim za to.. Bom se jaz kar narocila na pregled, ne bom do septembra cakala najbrz.. Hvala Sstane Mateja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2005 Bila danes na pregledu.. Vtis: Tipcek se sicer se uci slovenscino mal, ampak noro... Pol ure skup mi je stopalo meckal na tisoc in en nacin; v glavnem, kite mam mal natrgane, pa kost udarjeno, nic kriticnega, se bo samo popravilo v kakem mesecu.. Se enkrat moram prit, da mi se malo 'nategne' vse skup Pa sestra v sprejemnici.. srcek, da dol pades sva se zacvekali in zakofetkali na koncu, udarli debato o horoskopu fajn V glavnem, zvedla, kar sem hotla zvedet. Zadovoljna. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem ze dosti pohval slisala za te ruse... tole podjetje mogy (najprej so imeli v preserjah pri radomljah, potem so se nekam v crnuce ali kam ze preselili) pa imajo kamnicani, hcerko sem celo ucila, zivi cisto blizu mene ... Mogy zakon! A D. si učila Matejka? Al tamalo? Aliana dobro si se odločila, uradna medicina je s tem še bolj na daleč, na žalost! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Zanimivo.sploh nisem vedla, da mamo tole temo (no zdaj vidim zakaj - ker smo se na morje odrolal najbrz glih tedaj enkrat). To je pa super slisat/prebrat, da je tolk zadovoljnega folka.dobr vedet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.