Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Thanx Cosma, , lepo da tko mislis, si pa ne stejem kakih zaslug sicer.. to ma on ze v sebi, jaz sem sam mal priklicala pa poudarjala to tadobr. on je zlo samostojen.ker pa jaz PO SEB vem, da nekatere stvari, vedenja, kaj je prav in to, mas pa ze kar v sebi in jih ze kar ves, tud jaz njemu zaupam, ker tu mi je zelo podoben.je pa priden po mitji pa vesten (hvalabogu )... ne mara pa gob (da ne bomo prevec s teme). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne mara pa gob (da ne bomo prevec s teme). ne mara gob!!! ja..kak trancer pa pol bo ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 eboooooor!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ja a ne? luschyyy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>eboooooor!!! Tinka What??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 nic, uzivam... in ti zavidam (ti kar daj se!) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> nic, uzivam... in ti zavidam (ti kar daj se!) Ahaa, dobro, veš ker ne vem kaj tili znakci pomenjo... pa... Torej v temi gobe smo, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 joj ebor, ce ti pa tole ni jasno: si pa res en goban (bi tako zivela nekje v naravi ) superca tole... mimogrede...lepe slikice.ta vikend grem DEFINITIVNO gobe nabirat ze zmenjeno! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj ebor, ce ti pa tole ni jasno: si pa res en goban (bi tako zivela nekje v naravi )superca tole... mimogrede...lepe slikice.ta vikend grem DEFINITIVNO gobe nabirat ze zmenjeno! Hja jaz sem bolj "trd" mi moraš 3x povedat, pa še takrat ne bom razumel... hmm edino če mi narišeš ali pa sliko prineseš, takrat bom pa hitro zakapiral... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ni receno, si za preizkus, ti pokazem kako svojo? x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni receno, si za preizkus, ti pokazem kako svojo? x:Dx Pokaži.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 no da vidimo potem Ebor tvoj odgovor, jst sem enkrat padla na tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 za zacetek gres lohk ikone pogledat (na forumu, saj mensezdi pise). al pa v chat... tam so pa vse moje, mensezdi...pa na razglednicah jih je nekaj, na sajt te pa nom vabila, ker je cista shlamparija, ga ze 5 let nisem dotaknila se. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>H ja jaz sem bolj "trd" mi moraš 3x povedat, pa še takrat ne bom razumel... hmm edino če mi narišeš ali pa sliko prineseš, takrat bom pa hitro zakapiral... ja saj meni je tudi tvoja ikonca takoj jasna, ime pa malo manj... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>za zacetek gres lohk ikone pogledat (na forumu, saj mensezdi pise). al pa v chat... tam so pa vse moje, mensezdi...pa na razglednicah jih je nekaj, na sajt te pa nom vabila, ker je cista shlamparija, ga ze 5 let nisem dotaknila se. marsa kobila kovaceva .... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>za zacetek gres lohk ikone pogledat (na forumu, saj mensezdi pise). al pa v chat... tam so pa vse moje, mensezdi...pa na razglednicah jih je nekaj, na sajt te pa nom vabila, ker je cista shlamparija, ga ze 5 let nisem dotaknila se. Na evo zdaj si vse povedala, jest znam samo svojo osebno stran odpret, pa glavni meni luninega foruma.. pa še kako temo.... ti pa mene v temo pošiljaš...kaj pa vem kje so te ikone... dej kej konkretnega... Evo te izzivam (dons sem pasji, pazi se me, hehehehehehee), odpri temo sez sliko, pa jo bom komentiral.. lohka jo bodo tudi ostali... hehhehehe... da ne bova tu pri gobah (sicer bo še kdo napisal, da sem nore gobe jedel) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> no da vidimo potem Ebor tvoj odgovor, jst sem enkrat padla na tem kam si padla, pa dejte mi že povedat kero sliko nej komentiram? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj meni je tudi tvoja ikonca takoj jasna, ime pa malo manj... Ime je pač ime, to ti drugi dajo, kajne... iz imena... Ikona je pa..pač tisto kar sem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 zelo si lep ma glede imena tudi nimam problema...jaz mislim na bor in bor je meni vsec.sem ze enemu otroku dala to ime pred leti (ne svojemu).e-bor za internet pac... kot e-mail Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ebrin- Ebor - gres na svojo osebno stran na forumu (dej mal linke v pasichkah poglej!), tam pobrskaj po 'osebni ikoni', sele tam imas moznost ikon (1x si to ocitno ze nasel ).in das s kurzorckom katere hoces da se ti odprejo... pa so mensezdi marsine.. to na svoji strani gledas, ti ne morem dat linka, ker ne bo delal, ker grem sam iz osebne strani not . Razglednice so pa tule:http://www.lunin.net/razglednice/(bos videl marsine 1,2...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 haaaa tudi brin je ze eden po moji zaslugi...ja kaj cemo, krasevsko... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 timov sosolc in prijatelj je brin... je lepo ime in tud pase mu...bor mi je tud vsec, sam nobenga ne poznam (razen gostise). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo si lep ma glede imena tudi nimam problema...jaz mislim na bor in bor je meni vsec.sem ze enemu otroku dala to ime pred leti (ne svojemu).e-bor za internet pac... kot e-mail bravo tinkae kot uni e pri email-uin bor za Boris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ebrin- Ebor - gres na svojo osebno stran na forumu (dej mal linke v pasichkah poglej!), tam pobrskaj po 'osebni ikoni', sele tam imas moznost ikon (1x si to ocitno ze nasel ).in das s kurzorckom katere hoces da se ti odprejo... pa so mensezdi marsine.. to na svoji strani gledas, ti ne morem dat linka, ker ne bo delal, ker grem sam iz osebne strani not . Razglednice so pa tule:http://www.lunin.net/razglednice/(bos videl marsine 1,2...) Uauuuu Marsa najsi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Bili včeraj malo v hosti...in ja..nekaj jurčkov se je našlo..ter lisičk..in še kakšna golobica..Zadnjič marele in lisičke(genau za juho).. Še moje drobno mnenje za skrivanje teritorijev - "moja" rastišča so na takih hribih, da bi še koza palco nucala...in če prilezem na vrh zastonj - preprosto zato, ker bi bila radodarna in kazala vsepovprek..bi nekaj bilo hudo narobe z mano...Ne..plazov ne kažem. Svojim otrokom, logično..če je kje kaj na ravnem povem svojim staršem -sta stara nekam in okorna...ter srčna gobarja..kaj češ..tudi egoizem zraven. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.