Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nenavadno. Ne vem sicer, v kakšnem času zraste goba, a dejstvo je, da živi v nekakšni simbiozi z okoliškim rastlinjem - tik pod vrhnjo plastjo zemlje ustvari tanke žilice, s katerimi se poveže z rastlinjem. Ko pridemo k gobi, pa je ne odtrgamo, te žilice poškodujemo (podplat - zaradi teže telesa), zato goba potem ne raste več. Od tu zgodbe, da goba nega rasti, če jo pogledaš.zanimivo, zelo smiselna razlaga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam različne izkušnje glede rasti oz. nerasti gob. Pred leti sem našla mickenega jurčka - ob bukvi više nad potko..in ga pustila rast. Je zrastel cca še 2 cm, potem sem ga utrgala(očitno torej zato, ker nisem lazila okrog njega in ne pošodovala nitk njegovih ), drugič na drugem mestu tudi pustila in našla ovelega..nič večjega...torej..poškodovala rastišče Čakam jaz zdajle, da začno TA PRAVI jurči rast Hja jaz imam z marelami drugačne izkušnje, sem že utrgal čisto zaprto, jo dal doma v vodo in se je popolnoma odprla v nekaj urah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 iz tega lahko sklepamo, da pogledi nekaterih ubijajo , pri drugih pa povzročajo cvetenje after death Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> iz tega lahko sklepamo, da pogledi nekaterih ubijajo , pri drugih pa povzročajo cvetenje after death Hehehehehehehe ... itak.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pismo moram imet ubijalski pogled, da se pred menoj poskrijejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 aha, jaz tud, pa se kaksnega, ker sam strupene zrastejo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ja sej tisto kar vidim je pa itak strupeno, sam nekatere rdeče mušnice so full lepe....za gledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ful... itak... men so se drevesne pa vse zive gobe simpaticne in zanimive. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>gobe simpaticne in zanimive. midva z atom sva ful teh drevesnih nabirala vcas.. tiste vecje.. pa pol izdolbes, posusis, prelakiras.. in je krasen okrasek za shranjevat kake malenkosti.. pa tko, nazaj na zid jo pritrdis, tko kot je bla prej na drevesu.. ful dobr zgleda.. Bom enkrat fotkala... joj, sploh se nisem marel jedla letos pa jih mam ful rada... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> midva z atom sva ful teh drevesnih nabirala vcas.. tiste vecje.. pa pol izdolbes, posusis, prelakiras.. in je krasen okrasek za shranjevat kake malenkosti.. pa tko, nazaj na zid jo pritrdis, tko kot je bla prej na drevesu.. ful dobr zgleda.. Bom enkrat fotkala...dbest ideja!! ja, le daj (fotkni)! ja jaz tud (marele), pa tud jih se nisem jedla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> midva z atom sva ful teh drevesnih nabirala vcas.. tiste vecje.. pa pol izdolbes, posusis, prelakiras.. in je krasen okrasek za shranjevat kake malenkosti.. pa tko, nazaj na zid jo pritrdis, tko kot je bla prej na drevesu.. ful dobr zgleda.. Bom enkrat fotkala... joj, sploh se nisem marel jedla letos pa jih mam ful rada...a misliš da si edina, ki še ni marel jedla... pa pod Marelo sem skor doma Sej me je malce višje Nosorogec potolažil, da gobe bežijo iz zasavja, sam ne vem, od kdaj tisti konec čez Savo prizna da spada pod Zasavje al si po naših krajih bluzil? veš, gobe vedo, da je tule fulll svež zrak, pa so popokale kufre in se spokale na Dolenjsko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dbest ideja!! ja, le daj (fotkni)! ja jaz tud (marele), pa tud jih se nisem jedla... Ah ne vem zakaj .... sam.. morm ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ja, ja, take pol jo pa okrog obrnes, ko jo das na steno, da ne pade ven vse (Pa se spomnila sem se, da je imel ata v ponedeljek rojstni dan, bi lahk sla obiskat, pa se tole fotknit zraven ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Ena čisto frišna gobarska. Včeraj sem šel s pesjanom po hosti, ne da bi kaj hotel nabrat. Videl "za en mali travnik" trobent. Poslikal, šel domov. Popoldne pridemo z nekega obiska in pred vrati ena cela od šuhov škatla polna trobent x!x . Pred vrati. (Kasneje mi pove soseda, da je šla v hosto z bratrancem, ki je prišel na obisk pa v gobe, jasno, ker ima ženska dosti hoste tam, pa sta jih videla in jih je on začel nabirat, ona pa jih ni marala, potem jih je prinesla pa k nam kao Bern bo valjda vedel al so prave ... ; pa tega ni napravila prvič - enkrat je prinesla dva karželjna za v fotoalbum, kak sta bla lepa ... ). Potem sem pa rekel, da jih bom dal posušit pa bomo nekaj že z njimi, ampak če sem že enkrat mazal protvanje z njimi, sem jih šel pa kar vse pobrat. Za čisto zvrhan cekar jih je bilo. Zdaj jih je dva protvanja pa tri male gajbice, takole na tenko potresenih ... (Tista slikca še pride.) Danes jih bo pa še ene toliko, ker sem mladino pustil. Takintak jih nobeden ne pobira ... :xx!: Moram malo gajbice oprat zdej ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Tole je bila slikca 3, ne vem, kako rata tri slikce v en post, bom zdaj dal še tega posebej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Tudi dve mi ni ratalo skupaj dat, ampak internet itak vse prenese, pa tut to ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Popoldne pridemo z nekega obiska in pred vrati ena cela od šuhov škatla polna trobent x!x . Pred vrati. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 bern...!sigurno so bile zame, tiste pred vrati .... ja bo treba res enkrat prit v vase konce, ker tam se dogaja, kar je meni vsec! taarraarrararara parararam pam! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Hja, sem še napisal, kje so, pa ni bilo nič. Danes jih poberem spet. Če se zvečer kaj priključim, pa napišem, ali je še kaj mladine za jutri ... Kar pa se drugega gobjega dogajanja tiče, je pa trenutno vse tako izropano in potacano, da so bog usmili. Lisičke so čez nedeljo pustili samo tiste, ki so kot bucike, jurčke so pa pobrali tudi že tiste, ki bi šele v sredo prišli ven ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jurčke so pa pobrali tudi že tiste, ki bi šele v sredo prišli ven ... (:xx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 bern jaz bi sla nocoj, pa ne vem kam, v bistu... ce sem ze edina ki na trobente padam, potem je treba to izrabit (bogi bejbi jurcki... ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Uf, Tinka, nič ne bo. Včeraj je nekdo vse skupaj popasel. Samo še ostanki so bili. Sem najprej pogledal, če si "ON", pa si bila "OFF" pa sem šel sam pobrat, da ne gredo v maloro. No, pa sem šel zastonj. Kakih 30, ampak bolj siroščina kot kaj lepega. Več me je komarjev pičilo, kot pa je bilo gobic ... Hecno. Par let nazaj jih je na istem mesecu mirno pobralo, ne da bi se jih kdo usmilil, par tednov nazaj tudi, tokrat sem pa zgleda spustil informacijo v eter, pa je nekdo prišel, ki ve, kaj so trobente, ali pa se je opogumil kdo drug, ki jih je do zdaj puščal na miru. Je že tako. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 vseeno hvala saj 30 ni slabo...mislim - zame zadosti za kar nekaj stvari prilagam eno neuzitno lepotico iz cadrga. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.