tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 no, nic ne prilagam, ker ne morem.sicer ne vem zakaj - ker imam se 700 k prostora, slikica je pa 200k.bom se malo poskusala... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 aha, uspelo!To je zvepleni lepoluknjicar (Laetiporus sulphureus), ko je mlad je kao uziten.pa pravijo, da ni okusen - je zeronio poskusil... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 sam lep pa je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Nabrale košaro črnih trobent in jih sušimo - za Astro menda. Zase sem jih že zadnjič.Sicer mi pa prejle pravi stranka eno štorijo o gobah - menda resnično.Dogajanje nekje v Makedoniji.Naberejo si tipi nekih gob(ni znal glih povedati katerih) in niso ziher, če so prave..pa skuhajo juho in jo preventivno dajo pojesti mački. Mačka poliže in se spravi spat.Ok. Torej so gobe ok..in se spravijo k jedači. Nakar se čez čas prične mačka zvijat, mijavkat...folk pa v paniko in brž v bolnico.Kaj ste jedoli? Gobe......Jih dajo na črpanje...vse..in potem ko pridejo domov jih čaka presenečenje.Mačka skotila mlade in bila sicer pri popolnem zdravju..Oni pa izkušnjo s črpanjem želodca dobili Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ( pa nehajte ze o teh trobentah pisat, jaz jih pa nikjer ne morem dobit pa ne vem kje rastejo ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 haha (sam je pa mal odstekano sicer, da niso vedl, da je macka noseca) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> in niso ziher, če so prave..pa skuhajo juho in jo preventivno dajo pojesti mački. :!!: Spumpan želodec je premila kazen za tako bando pokvarjeno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Saj sem mu tudi jaz rekla, da je bila tole kazen božja, kaj pa noseči mački dajejo v preverbo.. Smešno se mi je pa vseeno zdelo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> :!!: Spumpan želodec je premila kazen za tako bando pokvarjeno!drugac pa - tole, ja! :xx!: Smešno se mi je pa vseeno zdelo men tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 samo toliko - da se ne boste prevec jezile - jaz sem to zgodbico slisala pred n-leti...bojda je vic.ne dvomim pa, da se je kdaj res zgodilo.ampak mislim, da to ni ravno vsakdanji primer... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Možno. Preveriti itak ne moremo Smo zadnjič po Pohorju lazili in v oči mi je padolo, da ni bilo gori nobene trobente..očitno previsoko zanje(vsaj tam, kjer smo mi lazili)Torej nekje višine do 1000 metrov.Sicer pa suša v gozdovih. Sem imela v nedeljo pravo krizo, da sem tisto košaro nabrala - ful jih je že omagalo in tko žalostno posušene bile. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 nataly Tile "baudeki" si bodo pa tole dobro shranili v spomin..... Zato pa: NIKOLI NE JEJ GOB, ZA KATERE NISI 100 %, DA JIH POZNAŠ IN SO SEVEDA TUDI UŽITNE!!!!!! x!x Ne vidim razloga, zakaj ljudje ne pobirajo mrtvaških trobent..... Sem že sama opazila na placih, kjer nabiramo gobe, da se jih nihče ne dotakne in mi ni čisto jasno, ker so super začimba, če jih posušiš.....Hja, bodo pač za nas ostale.....Jaz jih pa lepo posušim, dam v take luštne papirnnate vrečke, lepo s trakcem zavežem in jih podarim prijateljem...... Kakorkoli, konec tedna gremo v gobe, če rastejo ali ne.....Bomo pa šli vsaj na sprehod malo ....in objemat drevesa.....da se nafilamo z energijo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 O, Nat, kaj berem...črne trobente zame Hvala Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ej, ste navalili s to crno mrtvasko plehmuziko... Jaz pa se jih prav izogibam, da ne stopim na kaksno pomotoma izinatanecudajihberem.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 kroko ne bodi nesramen! hitro v hosto, pa naberi en sopek za sloncico! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Danes popoldan šla za eno urco v gozd, vendar žalostna ugotovila, da so tla zelo suha....,nič mladih gobic .A vendarle bo nekaj za kosilo jutri. Še dokaz: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 lepi! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Tinka, poglej na OS in na e-mail! B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 bern, gobji baron! mafiozo pravi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ti jes musnice za desert? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>naletela se na nekaj lustnih, z rdeco glavico in belimi luskicami gor... te bojo za posladek. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes popoldan šla za eno urco v gozd, vendar žalostna ugotovila, da so tla zelo suha....,nič mladih gobic .A vendarle bo nekaj za kosilo jutri. Še dokaz:U, pa kar na pokošeni travi so zrastli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>vceraj sem nabrala nekaj lisick, take majhne oranzne, krauzlane,iiijurcki so se vsi razbezali, ko sem zalomastila proti njim naletela se na nekaj lustnih, z rdeco glavico in belimi luskicami gor... te bojo za posladek. Hmm le kaj je mislila s to rdečo glavico....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes popoldan šla za eno urco v gozd, vendar žalostna ugotovila, da so tla zelo suha....,nič mladih gobic .A vendarle bo nekaj za kosilo jutri. Še dokaz: Uauu Kokica ej ekhmm, kje si pa ti tole našla???? Aj ap atudi fotka.. je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uauu Kokica ej ekhmm, kje si pa ti tole našla???? Aj ap atudi fotka.. je Ja, hm , ....v gozdeku, ne x!x ....moj rajonček . Hvala! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.