Skoči na vsebino

Gobe, glive...

Recommended Posts

Nabrale košaro črnih trobent in jih sušimo - za Astro menda. Zase sem jih že zadnjič.

Sicer mi pa prejle pravi stranka eno štorijo o gobah - menda resnično.

Dogajanje nekje v Makedoniji.

Naberejo si tipi nekih gob(ni znal glih povedati katerih) in niso ziher, če so prave..pa skuhajo juho in jo preventivno dajo pojesti mački.

Mačka poliže in se spravi spat.

Ok. Torej so gobe ok..in se spravijo k jedači. Nakar se čez čas prične mačka zvijat, mijavkat...folk pa v paniko in brž v bolnico.

Kaj ste jedoli? Gobe......

Jih dajo na črpanje...vse..in potem ko pridejo domov jih čaka presenečenje.

Mačka skotila mlade x:Dx x:Dx in bila sicer pri popolnem zdravju..Oni pa izkušnjo s črpanjem želodca dobili x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

:eek:

Možno. Preveriti itak ne moremo x:px x:px

Smo zadnjič po Pohorju lazili in v oči mi je padolo, da ni bilo gori nobene trobente..očitno previsoko zanje(vsaj tam, kjer smo mi lazili)

Torej nekje višine do 1000 metrov.

Sicer pa suša v gozdovih. Sem imela v nedeljo pravo krizo, da sem tisto košaro nabrala - ful jih je že omagalo in tko žalostno posušene bile.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nataly x:Dx x:Dx x:Dx

Tile "baudeki" si bodo pa tole dobro shranili v spomin..... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Zato pa: NIKOLI NE JEJ GOB, ZA KATERE NISI 100 %, DA JIH POZNAŠ IN SO SEVEDA TUDI UŽITNE!!!!!! x!x

Ne vidim razloga, zakaj ljudje ne pobirajo mrtvaških trobent..... :o|o: Sem že sama opazila na placih, kjer nabiramo gobe, da se jih nihče ne dotakne x?x :inocent: in mi ni čisto jasno, ker so super začimba, če jih posušiš.....Hja, bodo pač za nas ostale.....Jaz jih pa lepo posušim, dam v take luštne papirnnate vrečke, lepo s trakcem zavežem in jih podarim prijateljem...... x;)x xDDx

x^x x^x x^x

Kakorkoli, konec tedna gremo v gobe, če rastejo ali ne.....Bomo pa šli vsaj na sprehod malo x8Dx xDDx ....in objemat drevesa.....da se nafilamo z energijo.....

Smisel življenja je največja sreča

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Danes  popoldan šla  za eno urco v gozd, vendar žalostna ugotovila, da so tla zelo suha....,nič mladih gobic  :C:.A vendarle bo nekaj za kosilo jutri. Še dokaz:

U, pa kar na pokošeni travi so zrastli x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...