Ebor 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, hm , ....v gozdeku, ne x!x ....moj rajonček . Hvala! Ti, Kokica, ekhm, kje pa je ta rajonček? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti, Kokica, ekhm, kje pa je ta rajonček? Pravi gobar ga ne izda..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 A ja?! Pol pa jest sploh nisem "pravi gobar" ke sem eno povabu na gobe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pravi gobar ga ne izda..... Mah Kokica tis pa res ena..... mah... taprava gobarka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ja?! Pol pa jest sploh nisem "pravi gobar" ke sem eno povabu na gobe? itak, da ne ... bi moral ograjo postavit, pa medvede cuvaje, pa mine, pa tako .... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Ah Bern ne sekiri se, če ti je nekdo pri srcu, boš tud skrivnost gobarskega terena z njim delil, kajne.....Ejga Ebor, ne tak naglas, drugače bo izpadlo, "da niso ble sam gobe", čeprav jih je bilo kaj videt ... ! Popravljeno 19. september 2005 -> Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ... bi moral ograjo postavit, pa medvede cuvaje, pa mine, pa tako ....Itak. Bom vedu za drugič. Sam ... kaj bom pa pol z vsemi temi trobentami ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ja ne vem...trobil? jaz jih ravnokar prezvekujem...super roba Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ja?! Pol pa jest sploh nisem "pravi gobar" ke sem eno povabu na gobe? <{POST_SNAPBACK}>Mah Kokica tis pa res ena..... mah... taprava gobarka.... Ni blema, nisem tak zagulena, da bi vaju ne peljala na svoj terenček....Pač, tako se reče, ne? Masikoga sem že vzela s seboj in vsi so bili zadovoljni z bero..... p.s. Ebor, se zmeniva za eno rajžo skozi gozd.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ni blema, nisem tak zagulena, da bi vaju ne peljala na svoj terenček....Pač, tako se reče, ne? Masikoga sem že vzela s seboj in vsi so bili zadovoljni z bero..... p.s. Ebor, se zmeniva za eno rajžo skozi gozd.... Ja lahko bi se zmenila, če bi vedel kam naj pridem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja lahko bi se zmenila, če bi vedel kam naj pridem.....V smeri proti CE.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V smeri proti CE.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ane Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ane aha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha... se mi je kar zdelo.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>se mi je kar zdelo.... ženska intuicija, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Dons sem čist bliz brloga najdu 5 jurčkov, 4 brezovce in dva turka. Jutri grem pa v bolj resno nabiranje. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Mi + pes smo v soboto in nedeljo nabrali 2 polne košare jurčkov, turkov in brezovcev. Oče jih je vložil ene 10 kozarcev, pa še jedli smo jih 4 dni: v omaki in rižoti.Samo iskanje je huda pustolovščina! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Dons sem čist bliz brloga najdu 5 jurčkov, 4 brezovce in dva turka. Jutri grem pa v bolj resno nabiranje. lalala jaz priden jutri k tebi na gobe.. sam, da me ne zastrupiš (lalala). moje najslajše gobe so lisičke.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jaz priden jutri k tebi na gobe In seveda me spet nihče ne vpraša, če mi to ustreza (petokolo.com) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 js bi pa pršla sam pokukat v tvoje goše..pa še gobe bi ti potem dala..jh ne jem ampak z užitkom nabiram sem glih prejšnji teden v prekmurju našla ene par zlooo lepih bisernih mušnic...še dobr da sem potem šla malo v cele..je bil fotr navdušen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ljubi, a lahko pridem jutri prosim k tebi na gobe? pa Klarus nama bo delala družbo (lalala) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 oz js bom gobe nabrala..vidva pa pojedla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 x^ ljubi, a lahko pridem jutri prosim k tebi na gobe? pa Klarus nama bo delala družbo (lalala) Verjetno zaman pričakujem, da me bo kdo vprašal, če si želim bit tvoj ljubi? Tud če bi bila iz vseh strani maksimalna volja, bi se za jutri težko uskladili. Ob osmih zjutraj mam sestanek v podjetju Kovina v Šmartnem pri Litiji, pol grem pa direkt po gobe v kraj Gozd-reka (smer Grosuplje). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 nosorog, evo še en gobji recept zate, ko že tako vneto gobariš... pa še skuta je notri .. hehe PAŠTETA Z JURČKI 450 g zmrznjenega listnatega testa4-6 jurčkov (cca 6 cm v višino)200 g špinače2 žlici sesekljanega peteršilja1 žlička sesekljanega timijana2 šalotki - nasekljanižlica masla200 g skutedeci sladke smetane100 g mešanih (svežih) gob - nasekljanih2 jajci (celi)1 rumenjaksolpoper Listnato testo odtalimo. Na maslu popražimo šalotko in dodamo sesekljane gobe. Hitro popražimo. Solimo in popramo po okusu. Oprano špinačo kuhamo v slanem kropu tako dolgo, da se sesede. Odlijemo krop in špinačo prelijemo z mrzlo vodo, ocedimo (temeljito, lahko tudi s krpo) in sesekljamo. V skledi zmešamo špinačo, šalotko z gobami, skuto, smetano, jajca in timijan. Dobro premešamo. po potrebi dosolimo in dopopramo. Odtaljeno listnato testo razvaljamo in z njim obložimo pravokoten model, ki smo ga prej oplaknili z vodo. testo mora na robovih modela viseti čez! Z nadevom (špinača & co) za cm debelo prekrijemo dno modela, potem pa na to podlago postavimo očiščene jurčke (cele). Preostali prostor zapolnimo z nadevom (jurčki so zakopani in se več ne vidijo - stati morajo pokonci). Testo, ki visi čez robe, zgrnemo čez nadev, robove testa stisnemo in ga premažemo z zžvkljanim rumenjakom. (prav tako ostalo povrčino testa). Pašteto pečemo v ogreti pečici na spodnji rešetki pri 180 stopinjah 40 minut - na vrhu mora zlato porjaveti. Na tanke rezine narežemo, ko se nekoliko ohladi. Pa dober tek! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.