kapica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 kaj mrtvaske trobente rastejo pri nas Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ja. krok ....ja - zivi in pusti ziveti. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> krok ....ja - zivi in pusti ziveti.U glivarskom rjecniku to bi bilo: ne jedi gljiva, koje ne poznas i ne nudi jih drugima.(osim ako se jih ne zelis vidjeti dugoooo vremena) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 nimam zveze kaj dost z gobami, a v tole temo prav rada pogledam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>nimam zveze kaj dost z gobami,Potem si taksna, kot tisti tip:"Edine gobe, ki jih poznam, so tiste, ki jih imam med prsti na nogah..." Vipakupujetekislozeljevtrgovini.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ne taka pa ze nisem! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Sala mala (kroko, ce bos stresal neslane sale, bos sel po gobe ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 MRTVAŠKE TROBENTE: ni jih na kilograme, ampak ene 30-40 sem jih pa videl včeraj. Krasne! Zelo lahko najti, vse skupaj na dvajset metrih. Lavrica, 100 m od ceste. Naša jih ne mara, včerajšnja družba pri sprehodu po gozdu tudi ne. Verjamem, da so še zdaj tam, jutri bodo že fuč. Če koga zanima ... ******************** (Bajdevej en komentarći Krokodilu o površni Devici in ne-fotografiranju:če sprehajam psa po hosti, moram to speljati do konca, ker če se ne zgoni kot treba (apenceler), potem doma dela vraga cel dan. Ker je bilo to na samem začetku sprehoda, ki se je potem končal nekje čisto drugje, se čez pol ure nisem niti spomnil več, ker doma je čakalo že murje vsega drugega, sem se pa spomnil na to, ko sem prišel do tele teme na LNF. That's all.) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 o bern, jaz sem pa zamudila tale post tvoj bi sigurno prisla na moje najljubse crnke drugic pa prej povej Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Hm. Sem se včeraj mal ustavu v hosti in sicer uplenil zadosti gob, da sva s Hruško imela večerjo, sam glih za hvalit se pa ni. Bo treba še kam drugam pokukat. lalala.com Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 hruske jejo gobe? pavle tudi? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Marele so zacele rasti kot nore...sem ze pohal vceraj Bern, covjek se samo salio, a ti ga odmah slao na goli otok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o bern, jaz sem pa zamudila tale post tvoj bi sigurno prisla na moje najljubse crnke drugic pa prej povej A naj ti (pri gobah?) najavim en teden prej al kva? Včeraj so bile na enem mestu dokaj zrele. kak dan več jim ne bi škodil, na drugem pa čisto majhne, najkasneje jutri jih bo za pobrat. Tako nekako menda ... Krokodilći - Hehe - Ce si se ziv, si dober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Včeraj opoldne smo šibnile v hosto. Bera...tako tako..ker lisičke v polnem razcvetu-tako zelo, da jih nismo niti pobirale, če že ravno ni na potki rastla..na čase vse rumeno. Brez zafrkancije. Pri nas že niso ogrožena vrsta.Zato pa ogromno mavlekov - mavli..ne vem kako se jim strokovno reče..ampak blazna goba. Nekaj jurčkov - ne dovolj, da bi Astro klicala In potem doma kot ponavadi spečem gobe na zaseki. Tule kraljujejo sicer golobice, ki jih včeraj ni bilo kaj dosti videti..(pravzaprav samo enih par babic)in zato v loncu pristali mavli, pa lisičke in jurčki.Kdo se je najslabše odrezal?? Jurčki. Mavli pa zakon..fantastična goba...ni šans da bi v loncu ostala...medtem ko jurčki na koncu so..In vložila 5 litrov mešanih gob zato(jurčki, mavli in lisičke). Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> A naj ti (pri gobah?) najavim en teden prej al kva? Včeraj so bile na enem mestu dokaj zrele. kak dan več jim ne bi škodil, na drugem pa čisto majhne, najkasneje jutri jih bo za pobrat. Tako nekako menda ... Krokodilći - Hehe - Ce si se ziv, si dober no, saj si razumel... ker ce danes vem, grem lahko jutri pred sluzbo...tako nekako menda... saj ne, da vem, kje to je, ampak vseeno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Lih berem: Fluorescenčne gobe V treh brazilskih pokrajinah so odkrili fluorescenčne gobe, ki se svetijo samo tam, kjer okolje ni onesnaženo. Gobe oddajajo svetlobo iz beta in klobuka, ohranijo pa se od 24 do 48 ur. Ta njihova nenavadna značilnost, da delujejo kot "senzorji onesnaženja" okolja, še vedno ni povsem pojasnjena. Svetloba, ki jo oddajo, se sicer spreminja glede na onesnaženost okolja, postopno postaja šibkejša, na najbolj onesnaženih mestih pa popolnoma izgine. Tko, kot zanimivost dam Kaj vse raste Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Najdla 20 jurčkov, pa sem mislila, da sploh nisem gobar Pri nas na gorenjskem ogromno gob Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 pri nas pa vsi neki jamrajo da jih ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fluorescenčne gobeHudo!! * Pomlad, je rizota ze kuhana? * ej prav fous sem vam. tolkrat so mi zadisale gobe v zadnjem cajtu, tle pa sami gobarji in skoz ene gobe najdevate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ej prav fous sem vam. tolkrat so mi zadisale gobe v zadnjem cajtu, tle pa sami gobarji in skoz ene gobe najdevate. A ne? Že dva meseca se en čez drugega hvalijo o teh gobah, pa slike gor lepijo, enim se vrata od hladilnika ne zapirajo od krcato gob , drugi se z dvema košarama morajo vrnit po 15 minutah iz gozda, ker sta že polni....Gob kot listja in trave. In pri vsem tem obilnem gobaraju jih greš na tržnico kupit, ker v tvojem gozdu pač tega ni,pa nabašeš na cene, en uč iz glave Me prav zanima, če jih znajo tudi fullllllllllllldobro naredit, brez da je to neko pohanje ali vlaganje v kis Se hecam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>enim se vrata od hladilnika ne zapirajo od krcato gob ......Gob kot listja in trave. ......... Me prav zanima, če jih znajo tudi fullllllllllllldobro naredit, brez da je to neko pohanje ali vlaganje v kis ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Kako hitro zraste goba? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako hitro zraste goba? Hja čez noč... vsaj mene so tako učili...Aja pa še bera tega vikenda: dva stara jurčka, tri marele (po polurnem sprehodu po gozdu... v mojih loviščuh tokrat slaba bera..) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ja ocitno, ce je clo rek: kot gobe po dezju in ce je dezevje, so prec pol gobe, se pravi prec, en dan res, ocitno.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako hitro zraste goba? to ste ze pisal, da ce vids, opazis mejhno gobico, in je ne poberes, k jo pustis se rast, "ovene"?? kot bi se izsusila... preverjeno! mogoc je bla pr men smola, da je res ovela tko sele 2 cm velika, al pa res prekines neke njene "napeljave" ki jih ima metre stran od sebe...ne vem js no bi pa rada vedla Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.