nataly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Zato, ker ne razumete.Ni le užitek, ko gobo najdeš, jo očistiš, poljubčkaš če treba, ampak potem tudi doma, ko zrihtaš zadevo za v lonec ali shrambo in potem užitek v gobi sami. Jaz si za vse tole vzamem čas. Še bolj si ga znata vzeti moja starša. Prav pobožno vsakega jurčka vzameta iz košare - no..ta pa je bil na onem koncu..pri ta veliki bukvi..tako se je svetil..glih name čakal...in take..S sestro sva vedno prav pobožno poslušale zgodovino vsakega jurčka, ali katere druge gobe..Ampak - to, da daješ gobe naokrog te še vedno ne reši..še vedno bi ti z zakonom prepovedala iskanje gob Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 sej verjetno jih z užitkom tud pripravi - za druge...(jst bi jih tud ) sej sjt bi tud vse tole pobožno, pa kaj ko vraga ne najdem nič... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Zato, ker ne razumete.Ni le užitek, ko gobo najdeš, jo očistiš, poljubčkaš če treba, ampak potem tudi doma, ko zrihtaš zadevo za v lonec ali shrambo in potem užitek v gobi sami. Jaz si za vse tole vzamem čas. Še bolj si ga znata vzeti moja starša. Prav pobožno vsakega jurčka vzameta iz košare - no..ta pa je bil na onem koncu..pri ta veliki bukvi..tako se je svetil..glih name čakal...in take..S sestro sva vedno prav pobožno poslušale zgodovino vsakega jurčka, ali katere druge gobe..Ampak - to, da daješ gobe naokrog te še vedno ne reši..še vedno bi ti z zakonom prepovedala iskanje gob no za mene je pa samo nabiranje čisti užitek..ko hodim gor in dol..pa se pogovarjam z gobami..če ni prava jo tud pozdravim in vprašam kje so prave tudi sčistim jih pa pripravim, če je treba...sam pa da bi jih pa jedla..to pa ne drugi v naši familiji jih pa itak vedno pol manj najdejo kot js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Za tiste, ki pa gljiv ne najdejo in si jih neizmerno želijo pa obstaja alternativna rešitev, v slabo oskrbovanih bazenih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Za tiste, ki pa gljiv ne najdejo in si jih neizmerno želijo pa obstaja alternativna rešitev, v slabo oskrbovanih bazenih. tut savna v tivoliju ima kar zadovoljivo tozadevno izbiro... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 tut savna v tivoliju ima kar zadovoljivo tozadevno izbiro... zlomk....tralala Kolk kil si jih nabral??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 in kolk pojedel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Kolk kil si jih nabral??? in kolk pojedel? jst nch...mam pa frende, k redno hodjo v to brozgo :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jst nch...mam pa frende, k redno hodjo v to brozgo :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala a pol pa v tvojih copatih na obisku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a pol pa v tvojih copatih na obisku? nimam copat...k nimam zhene zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Včeraj sem si skuhala zelo okusno juhico z Medvedjih šap. Danes vem, da tega več ne bom ponovila, ker so me šape konkretno "ušamarile" in mi odvzele svobodo gibanja. Od včeraj bivam na wc-ju in pod tušem. "Sprana od znot in od zunaj...!" :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Zato, ker ne razumete.Ni le užitek, ko gobo najdeš, jo očistiš, poljubčkaš če treba, ampak potem tudi doma, ko zrihtaš zadevo za v lonec ali shrambo in potem užitek v gobi sami. Jaz si za vse tole vzamem čas. Še bolj si ga znata vzeti moja starša. Prav pobožno vsakega jurčka vzameta iz košare - no..ta pa je bil na onem koncu..pri ta veliki bukvi..tako se je svetil..glih name čakal...in take..S sestro sva vedno prav pobožno poslušale zgodovino vsakega jurčka, ali katere druge gobe..Ampak - to, da daješ gobe naokrog te še vedno ne reši..še vedno bi ti z zakonom prepovedala iskanje gob jaz se popolnoma strinjam s temle najlepše je, ko gobico najdeš, očistiš...potem hitr pokličeš vse kolege in poveš, da si našu taaaaaaaako gobo, da skor u auto nau šla ..potem pa doma pripraviš in popapaš najlepšo gobico kar si jih kdaj našel čeprav, vsako sezono je samo ena tista k je celo zimo ne pozabiš...zmagovalka gobarske sezone Včeraj sem si skuhala zelo okusno juhico z Medvedjih šap. Danes vem, da tega več ne bom ponovila, ker so me šape konkretno "ušamarile" in mi odvzele svobodo gibanja. Od včeraj bivam na wc-ju in pod tušem. "Sprana od znot in od zunaj...!" :xx!: Mja je danes ponoči tako šraufalo od včerajšnje gobove juhe, k bi bla u Guči Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 jest sem mela pa dans srečo pri gobarjenju, čeprov sploh nisem mela nobenga namena it dejansko gobarit sem se šla vozit s kolesom z mamo čez gozd in sem kar iz ceste zagledala najprej eno marelo, malo naprej pa še dve...večerja je bla se bo pa treba en dan odpravit z namensko gobarit...mi je faj malo po gozdu hodit in iskat gobe...pomirja- tišina pa tist vonj po gozdu, pa še raznih trav in vejic in želodov si bom lahk nabrala, da malo popestrimo doma hišo v bolj jesenskih odtenkih Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Marele..... njaaami na tisoč in sto načinov! za njih pa sem pripravljena še kakšno slabost reskirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Marele..... njaaami na tisoč in sto načinov! za njih pa sem pripravljena še kakšno slabost reskirat. A kar pod marelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Na travniku nad bajto sem opazil ene 10 majhnih marel. Ubral bom enako strategijo, kot čarovnica iz pravljice o Janku in Metki in počakal, da se malce poredijo. Uplenim jih jutri. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Šli s starejšo včeraj po kostanje in mimogrede na plac za črne gobe skočile. Našle samo par lisičk in dva mavleka. Za eno miniaturno juho. Pa glih zdaj se spomnila, da nimam več kisle smetane Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Na travniku nad bajto sem opazil ene 10 majhnih marel. Ubral bom enako strategijo, kot čarovnica iz pravljice o Janku in Metki in počakal, da se malce poredijo. Uplenim jih jutri. lalala Fafnu sm, glih tko, kt čarovnica iz Janka in Metke. Njej sta pamža spizdila, men je pa gobe nekdo uplenil. Sem šel zdele gledat, če so že kaj večje, pa jih ni več. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pjotr2000 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Na travniku nad bajto sem opazil ene 10 majhnih marel. Ubral bom enako strategijo, kot čarovnica iz pravljice o Janku in Metki in počakal, da se malce poredijo. Uplenim jih jutri. lalala heheh... My kind of man..... da se poredijo.... In kakšne so ble? ali ti jih je sosed sunil? saj veš... slovenec slovencu ... pa tista s kozo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Mi pod našim plastičnim kostanjem gojimo panterjeve mušnice.To je po novem.Škoda, da še jurčki ne najdejo pot sem.Ampak tole bi bilo pa že razkošje..gobe pred dnevno.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Na Štajerskem (nekje med MB in Ptujem) so že našli jurčke. Jst bom šou pa jutr mal pogledat, čeprou nimam ravn dobrga občutka. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Jaz sem tudi že šla pogledat v gozd. Pa razen, da me oring zašraufalo ni bilo ničesar.Bo treba pogledati ja.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Na Štajerskem (nekje med MB in Ptujem) so že našli jurčke. Jst bom šou pa jutr mal pogledat, čeprou nimam ravn dobrga občutka. la Ma, na žalost sem za gobe full smotan. Ne najdem jih pa če jih je polno. Jih pa rad jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Droben nasvetek. Dobro glej tam, kjer je črna zemlja in veliko mahu. Ziher bo kakšna goba. Je pa seveda fino, če si jo še malo predstavljaš zraven (ne kako zgleda na krožniku, ampak v živem stanju še). Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Bom preveril, hvala Res, da jih pogosto v gozdu navoham, najdem pa ne.Veselja in upanja pa še nisem izgubil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.