Marsa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 shitake se kupijo na trnici, v merkatorju in sparu. morda ne v vseh, ampak garantirano...so pa drage - 3000-4000 sit kg. (so povsod drage, by the way) trobente bom poskusala dobit kje, da pokazem, predno kdo pogine podobne so lijastim lisickam, samo crnocrne Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Tinec , ti bom poslala kakšnega tapravzga medota v tvoj office,po mrtvaške trobente Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 :OO!: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Ja, o gobah shitake sem tudi jaz slišala veliko dobrega......Ruby, ti si pa prav gotovo izjema, ki potrjuje pravilo: iz naših gozdov odmeva FUNGI!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 evo ruby, samo zate: mrtvaske trobente!Craterellus cornucopioides po domace.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 zakaj imajo tak ime? Meni so zelo neestetske. Recimo zato tudi ne jem polžev **slinarjev**, ker so mi ful grdi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ker imajo obliko trobentic in ker so crne, predvidevam... meni so pa zelo estetske in prdvsem okusne. so tudi suhe in nic slinaste...pa se zamenjat jih ne mores z nobeno drugo gobo, ker so edine crne in skravzljane Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 se malo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 se ena odbita...bolj bionda... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni so pa zelo estetske in prdvsem okusne. so tudi suhe in nic slinaste... s tega kota zgledajo **lepejše** Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ma ful so smesne pa lepo disijo, zelo aromaticne so!disijo boljse, kot jurcki Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ful so smesne pa lepo disijo, zelo aromaticne so!disijo boljse, kot jurcki V kakšnem gozdu rastejo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 hm, dobro vprasanje...rabijo malo vec svetlobe, imam v spominu, da so bile na jasicah...listnato podrocje, ce se prav spominjam. ali mesano.imenujejo se tudi 'horn of plenty' ali black chantarelles ( crne trobentice) ruby, tulele se enlinkec zatele: http://forum.funghiitaliani.it/index.php?showtopic=8013 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 disijo boljse, kot jurcki http://www.jazz.nildram.co.uk/smilies/nono.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ( o ja ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ( o ja )Tisti jurcki pri vas ze mogoce, ti pri nas pa nikakor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Tinka , hvala za izredne fotografije, pa link Veš, da so mi lepe? Že zaradi ekstravagantnega imena , pa eksotičnega videza-so mi zelo všeč. Nič, najboljše, da me skupaj s Krokodilom povabita kot izvedenko za okus, aromo in estetsko plat, bom pošteno in dosledno razsodila med mrtvaškimi trobentami in jurčki. Enja : bi rekla, ja, da vam pol Tridenta lazi in kriči po gozdovih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Enja : bi rekla, ja, da vam pol Tridenta lazi in kriči po gozdovih. Ruby...ti prišepnem na uho...gobo najdem takrat, ko stopim nanjo.....vendar, nekatere gobe pa vseeno poznam in jem.Predlagam, da greva skupaj v malo šolo gobarjenja( in upam, da me vzameš s seboj na degustacije)www.prikolica.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 kroki, kako je ze tista, o okusih, o katerih se ne da razpravljat....? ruby, z veseljem bi ti postregla, ma jih se nisem videla.se javim Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> kroki, kako je ze tista, o okusih, o katerih se ne da razpravljat....?Ne razpravljamo o okusih, o vonjih. In jaz vonjam zelooooo dobro. Right now I'm smelling that you are bulshitting... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 kaj tiste mrtvaske trobente rastejo pri nas, jaki so chudne v hladilniku pa ni prostora, 8 kg micenih jurckov notr... pa namest, da bi se hladilnik (sam od sebe spraznil ) , da bi sle za vlaganje, neee pocakat, da popoldan pride z gose (sama od sebe ) se ena taksna porcija pol pa pelat k kupcu v neko restavracijo... :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 kroki, ne me jezit.o okusih nasplosno govorim , tudi kak vonj ti pase, ti je lepsi, slastnejsi...govorim.ne se delat neumnega sploh pa sta okus in vonj povezana. ti kar jurckaj, meni so trobentice ok (pa jurcki tudi) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Tinka , se veselim povabila, pravzaprav lahko tudi jaz kaj skuham iz ponujenega. Morda vam danes postrežem s kakšnim lepim in enostavnim receptkom v naši 'Lunini kuharji', ko že vsi imate v izobilju gob ,pa vrata od hladilnika se vam ne zapirajo več V Slo še vedno mislijo, da je treba gobe po dolgem in počez natreti, potunkati in povsem prekriti s česnom! :xx!: :xx!: Enja , z veseljem! Greva skupaj na tečaj 'Kako ne pohodim užitno gobo' Potem pa združiva kuharsko znanje Krokodil pa nič. Sploh nas ne šljivi, samo zasmehuje in misli, da je največji krokodilji gobar na svetu. www.stanedolancprvislogobar :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Krokodil pa nič. Sploh nas ne šljivi, samo zasmehuje in misli, da je največji krokodilji gobar na svetu. Velikost gobarjev je v bistvu nemerljiva zadeva.Pri gobarjenju je samo eno merilo. Ce si se ziv, si dober Hvala bogu, da ima vsak svojo lestvico najljubsih gob.Tako smo vsi zadovoljni.Tisti ki jih nabiramo, tisti ki jih jemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.