Skoči na vsebino

RABIM CD-JE

Beti

Recommended Posts

Čaos! x:)x

Že na milijon forumov sem pisala, pa me noben ne šmirgla :C: ; zdaj pa probam še tle ...

Nujno rabim kej nove muzike, in sicer indijsko, etno, afriško, indijansko; poleg tega tudi indijansko z elektro ritmi ali pa techno z afro- ali etnoprimesmi. Bi mi kdo lahko kaj presnel, če ima in se dogovoriva za ceno?

Lp x:o)x x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

internet je poln newage sranja....probi downloadat.....recimo iz bit torent...al pa I mesh...pa sej teh share programou je miljon

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Čaos!  x:)x

Že na milijon forumov sem pisala, pa me noben ne šmirgla  :C: ; zdaj pa probam še tle ...

Nujno rabim kej nove muzike, in sicer indijsko, etno, afriško, indijansko; poleg tega tudi indijansko z elektro ritmi ali pa techno z afro- ali etnoprimesmi. Bi mi kdo lahko kaj presnel, če ima in se dogovoriva za ceno?

Lp  x:o)x  x:o)x

A nisi tole temo že tule odprla ... ?

Glasba

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Hmm

Bom podal nekaj povezav za indijsko glasbo, ki jo poje Sai Baba. Tako, da samo ko poslušaš se prostor napolni z pozitivno energijo. Je v mp3 obliki, tko da zavzame čist mal placa.

24 Bhajans

http://www.srisathyasai.org.in/pages/prasanti/bhajans.htm

36 Bhajans

http://www.saibaba.ws/bhajans.htm

26 Bhajans

http://www.sathyasai.org/audio/audio.htm

Ne reče se songs ampak Bhajans kar pomeni: pobožna pesem; himna.

Ne netu je tega še veliko več. Ampak sem podal samo nekaj linkov, da ne bo prevelike zmešnjave. Drugače mam tud na računalniku nekaj več pesmi, tko da če kdo rabi mi naj piše.

x:)x

Hvala sicer vsem za linke in vse, vendar je fora v tem, da nimam ADSL-ja in si torej teh zadev ne morem zloudat; ravno zato bi FUUUL FUUUL prosila, če bi mi lahko kdo kaj presnel in mu plačam ... xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Hvala sicer vsem za linke in vse, vendar je fora v tem, da nimam ADSL-ja in si torej teh zadev ne morem zloudat; ravno zato bi FUUUL FUUUL prosila, če bi mi lahko kdo kaj presnel in mu plačam ...  xsrcx

:vragec:

mash pa mobitel....v chem je torej blem????

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Hmm

Drugače mam tud na računalniku nekaj več pesmi, tko da če kdo rabi mi naj piše.

x:)x

Jaz sem ti napisala osebno sporočilo, ampak mam tolk e-mail naslovov odprtih, da ne vem več, katerega sem napisala ob registraciji na LF, tako da te prosim, če mi lohk napišeš tle svoj e-mail naslov in ti grem pol s svojega še enkrat pisat.

• 2 weeks later...

kerkoli album, ki se prodaja pod Osho-tovim imenom...

...aja pa tale je tut dobr Deuter:Nada Himalaya :palec:

fajn new age sranje

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...