matjazz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Ko je človek prepoten in umazan se to kaže tud na njegovem energijskem telesu. Ko se fizično telo dobro počut, se tud vsa ostala. Samo to ni, da po sebi spustiš 20 kapljic vode, tolk da se mal namočiš in že ven šibaš. More bit kr dolgo časa z vročo ali hladno - odvisnko kaj človeku paše. V glavnem da. Pa lahko, da boš s tem odpravil samo polovico blokade. Ampak ta blokada bo še vedno čakala, de se človek razjezi, ustraši ali razočara. S tem se blokada ponovno odpre in začne znova na polno delovat. Se jo da pa ščasoma tud popolnoma odpravit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Kapica, trik je v tem da niti svetlobe ne rabis... vse imas ze v sebi...matematicno gledano, bi lahko otrocicek, ko se rudi z duso, zivel v neskoncnost hm hihi lahk pa se to zracunam koliko casa bi lahko zivel clovek samo od duse, opa 34,4 miljarde let haha hm hehe kul Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Hm El Nino koliko energije se pa porazgubi pri intimnem odnosu. A si to tud vštel v svoj izračun? Drugač je duša ne izgublja energije ampak je večna. Je pa res, če zajeziš izgubo energije, da dosežeš nesmrtnost. Ampak to je že druga tema ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm El Nino koliko energije se pa porazgubi pri intimnem odnosu. A si to tud vštel v svoj izračun? Drugač je duša večna. tistih 100 kalorij pa se tistih 1000 ko se hvalis o tem je povsem zanemarljivo, lahk celo zivljenje samo to pocnes pa tvoja dusa se zmeri siba, long time mrbit jo pa celo kaj pridobis? ko se tko dve dusi zdruzita hm... sicer pa ce prav razumem 21 gramov je teza po smrti, duse, kaka je pa prej teza duse? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Ok, če bomo šli duhovnost spravljat v merske enote ne bomo nikamor prišli. Ker takoj ko začneš nekaj predaljčak si sam sebi postavljaš omejitve. Ne vem koliko prej tehta in koliko potem. Mogoče sploh nima mase. Tako kot tahioni. Teh 21g je men tud tko že vse bolj čudn.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Tahion od kje si pa totega potegnil hm... well, ce gledas kompleksni prostor (in energijo in vse) potem so tahioni samo delci, koliko pa jih potrebujes za eno duso ej to pa ne vem... mislim da samo teoreticno obstajajo, in so seveda nemerljivi, ker so nase naprave zgolj v realnih prostorih... hm to seveda ne pomeni da ne obstjajo, le zmerit jih ne mores, tlele je pa imamo izmerjeno maso duse... hehe sam mal divje se mi zdi da bi lahko to res izmerili, in kaj vse je zmerjeno tukaj, pa malo cudno da imajo vse duse tako maso, kar ni logicno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 jah, glede na to, da različne duše vzamejo s seboj na zemljo različen procent svoje energije, je stalna masa 21 g res nelogično postavljena... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Bog je ustvaril človeka. Kar pomeni, da ima človek ves potencial Boga. Zato ress nima smisla analizirat in se z tem spuščat v nekakšne merske enote... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 amen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 hm torej je tole le 20% energije, in jo ima še 5x več kt bi si predstavljal, sej itak ni večna, sam darn, če je tako velika pol dolgo časa traja, oziroma more vsemogoče stvari opravljat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ... nenavdno po svoje, a ni... stehtat nekaj, kar nima mase... ... ali jo morda ima ... in zakaj potem nihce ne ve, kje se ta masa nahaja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Če masni delci kot nosilci informacije v telo stalno prihajajo in odhajajo, njihove teže ne opaziš, ko pa na koncu samo oddidejo, se bi pa to res lahko poznalo na teži telesa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... nenavdno po svoje, a ni... stehtat nekaj, kar nima mase... ... ali jo morda ima ... in zakaj potem nihce ne ve, kje se ta masa nahaja hja ane to je čist tako.. prosto po einsteinu masa =~= energija ... torej če življenska energija zapusti telo, ga s tem zapusti tudi nekaj mase... dosti logično, in če je ta življenska energija v vsem, potem se masa telesa zmanjša povsod... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja ane to je čist tako.. prosto po einsteinu masa =~= energija ... torej če življenska energija zapusti telo, ga s tem zapusti tudi nekaj mase... dosti logično, in če je ta življenska energija v vsem, potem se masa telesa zmanjša povsod...To bi potem moralo veljati za vse živo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ... a tko je pol to... 21 g je vse energije, kar jo premoremo in vseh teh 21 g je dusa.... se pravi, da je dusa vsa nasa zivljenjska energija ... ... kje ima potem ta masa s tezo 21 g svojo 'lokacijo', pravis Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... a tko je pol to... 21 g je vse energije, kar jo premoremo in vseh teh 21 g je dusa.... se pravi, da je dusa vsa nasa zivljenjska energija ... ... kje ima potem ta masa s tezo 21 g svojo 'lokacijo', pravis Če mene sprašuješ, lahko kjerkoli v vesolju, tudi na Zemlji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 21 gramov je za lase privlečena številka neko povprečje hihi tole je http://www.snopes.com/religion/soulweight.asp linkec na kerem lepo piše več o tem, niso vse duše enako težke... hm hihi evo pa smo rešili en problem (enako težkih duš) hja, teh 21 gramov je v telesu, v njegovi auri, pa tko, in vse žive stvari najbrž imajo to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Nino, ta duša je lahko le program v možganih, ki sprejema in oddaja informacije, kapaciteta možganov je pa res različna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Demian 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>duso dojemam predvsem kot del bozanske energije oz. kot samo bozansko ljubezen, ki je v vsakem od nas in nas povezuje... ker energija in vse kar je, prihaja od boga, menim da koncentracija in moc te energije doloca na kaksni razvojni stopnji bo bitje. ce gremo od rastlin do cloveka se energija gosti in postaja mocnejsa... prav tako imamo bolj ali manj "cloveske" ljudi. samouresnicen clovek je tisti, ki ga prezema bozanskost. ne cuti nikakrsne sibkosti, navezanosti, potreb in zelja...ampak preprosto JE in je celota.Lepo napisano Pa ti v življenju uspe ločit božansko ljubezen od čustvene in nagonske? Kaj meniš, koliko božanske ljubezni premorejo živali? <{POST_SNAPBACK}>menis, da zavedanje in obcutki nimajo veze z individualnostjo in modrostjo?Menim, da občutki (čustva), nimajo veze z modrostjo. Zavest v sami osnovi tudi ne. Modrost pa je zavest na določeni stopnji, ki je živali ne dosegajo, celo mnogi ljudje ne. Individualnost je po eni strani stanje (stopnja) zavesti, ki je živali ne dosegajo (in tudi nekateri ljudje morda še ne popolnoma), po drugi strani pa "energijska" anatomija. Če neko bitje npr. nima individualne karme, potem ni individualizirano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Teža duše naj bi variirala tudi glede na število preteklih življenj, saj delimo le te na stare in mlade duše. Na šamanski terapiji, sem bila opozorjena na ta podatek in potem sem ga zasledila tudi kasneje na predavanju o regresiji in progresiji. Tocno tako, teza duse bi morala biti obratno sorazmerna s kolicino prejsnih zivljenj, stara dusa bi morala biti pac lazja hihi pa z malo mitologije, ko postane nasa dusa lazja od peresa, lahko gremo v nebesa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm a je tocno 21g vedno, pomoje to je plod domislije ali pa povprecje, toliko je lahko vode ki izhlapi iz telesa s koze ane vec pa je ne pride na povrsje k ta neha delovat ko clovek umre, sicer pa a se gremo igrat malo fizike? pa vam povem koliko je tezka dusa ... grem po kalkulator... hm torej clovecek ki zauzije 15000J energije na dan, zivi tam 70 let, hm ima od tega, 0,0000000004 kg hm kar je no zelo malo hm hm lahko pa poracnam mal tole duso, 21g hm tole je 1887385875000000J energije kar veliko vredno za dusco hehe ni svoh tole, hm zategadelj, bi se dalo utemeljit ce ima dusa res toliko energije v sebi, da se lahko marsikaj naredi s tole duso v zivljenju, recimo brezproblemov bi se dalo ziveti brez hrane ali vode, proizvajati gigantske kolicine elektrike, hja hell, sonce oddaja veliko manj energije glede na svojo tezo... tko da dusa je hm najbolj nabito energetsko telo kar sem jih poracunal haha (ehja js se mal zabavam, ampak ce je dusa res toliko tezka, potem to pojasni marsikaj) Nekje sem bral nekaj o kvantni energiji.Baje po tej teoriji kubični centimeter vakuuma vsebuje 10^70 J energije.Ali nekaj takega...Ma to kaj veze s tem o čemer se tukaj govori? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Teža duše naj bi variirala tudi glede na število preteklih življenj, saj delimo le te na stare in mlade duše.Kaj pa kosmate duše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekje sem bral nekaj o kvantni energiji.Baje po tej teoriji kubični centimeter vakuuma vsebuje 10^70 J energije.Ali nekaj takega...Ma to kaj veze s tem o čemer se tukaj govori? hm morda 70^10 J energije ze, 10^70 je pa le malo prevec bajna kolicina, ker potemtakem, ima vakum veliko vec energije kot dusa, ki ima 18^14J hmja kar veliko energije, morem se enkrat pogledat moj kvantni prirocnik, sicer pa js sem gledal relativnostno teorijo in po njej racunal energijo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ko berem vaše prispevke moram, še sam pristavit lonček, tokrat malce šaljivo. Ker iz literature vemo (Goethe je bil sploh car na tem področju), so bili v preteklosti tudi primeri prodaje duš. Glade na to, da se tukaj ugotavlja težo duše, se sprašujem, če ni morda pri tem šlo za neko obliko začetkov shujševalnih kur, namreč če se znebiš (beri prodaš) dušo, si takoj 21 g lažji. To sicer ni nek dosežek, nekaj je pa le, kajne. Heheheehe. Dobro pustimo šalo ob strani, me je pa razmišljanje o tem privedlo do nečesa drugega. Najbrž ste opazili, da če vam je hudo, da vas takrat nekaj pritiska k tlom, ali je takrat duša težja me zanima, kaj menite o tem? Prav tako, ko je človek srečen kar "leti", je torej takrat duša lažja?Lep dan želim...Ebor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Demian 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbrž ste opazili, da če vam je hudo, da vas takrat nekaj pritiska k tlom, ali je takrat duša težja me zanima, kaj menite o tem? Prav tako, ko je človek srečen kar "leti", je torej takrat duša lažja?Lep dan želim...EborNizke vibracije v duševnosti (čustvih) dajejo občutek teže in nasprotno visoke vibracije. Vendar če bi stal na tehtnici, ne bi bilo nobene spremembe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.