Guest sstane 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 http://beta.finance-on.net/pics/cache_F4/F40N1_mrkaic_mico2_ih.1121886545.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 In? Kaj naj zaj rečem? Hvala bogi? Al moje sožalje. Sploh ne vem kaj je bil........Če se prav spomnim pa mi njegova gospodarska politika ni bla preveč všeč.....saj nismo ZDA, pismo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 http://www.sds.si/forum/viewtopic.php?id=1149 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Odstopil je? Vrlo važno. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Saj imamo še unga Damjana, ki ni nč boljš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Še ena od ptiča, ki prezgodaj poje: ZADEVA SE JE PRIČELA PRAV PRESENETLJIVO KRHATI. ČE SMO ŠE PRED NEKAJ DNEVI Z ZASKRBLJENOSTJO ZRLI V TEVE-EKRANE, KJE SE TA SAMOPAŠNOST SPLOH LAHKO NEHA (kajti do lova na čarovnice sploh še nismo prišli), POTEM JE RAZVOJ DOGODKOV PRESENETLJIV. ČE NE DRUGAČE, KAŽE NA TO, DA TUDI NEKATERI OD TISTIH, KI SMO JIH SMATRALI ZA OD OBLASTI IN NOVIH MOŽNOSTI ZASLEPLJENE, RAZMIŠLJAJO Z LASTNO GLAVO.* Da ne govorimo o tistih, ki so danes razočarani, saj so pričakovali preveč. Pa tiste, ki jim je bilo marsikaj tudi obljubljeno, pa so morali mesto prepustiti raznim Adrijanam (bajdevej, ženska je na državne stroške že drugi mesec v tujini na strokovnem izobraževanju ) ... (*Pri tem seveda sploh ne mislim na Mrkaića. Pred leti je bil človek eden večjih frajerjev in upov tukaj. Situacija je danes bistveno drugačna. I still love you, America!) Zadeva se je začela z razpokami v strateškem svetu, ki mu je Slovenija ležala pred nogami, pa z odstavitvami dobrih gospodarstvenikov pa z nastavitvijo "naših" na ključna mesta. (Prav lepo, da so "naši", ampak treba je kaj tudi ZNATI. Sorry.) Janšev kalimero-efekt se je tako (prav presenetljivo zgodaj!) začel obračati proti njemu. Saj je verjetno čisto fejst fant, AMPAK O PSIHOLOGIJI MASE NIMA POJMA! Ni dovolj, da zmagaš na volitvah. Tisto je samo začetek. (Če hočeš narod pripraviti do tega, da ti bo jedel iz roke, ga moraš najprej POZNATI, potem pa biti sposoben tudi PRISLUHNITI MU. Potem imaš šanse.) In moja stara fraza je, da Slovenci preprosto ne znamo voditi države**. UVOZIMO KAKEGA OD ZUNAJ, DA TO OPRAVI NAMESTO NAS, PA BO ZA VSE V REDU. Tako kot je Malto nekaj desetletij vodil Bolgar. **Pa jebo te, ne more mi nekdo države vodit če v življenju ni vodil niti krajevne skupnosti in se mu sanja ne kako se je z narodom treba bongat za smetnjake, ausfalt do vsake vasi pa zagotovit da bo krajevna skupnost finančno preživela! Tako nam po vseh kazalcih gospodarstvo peša, Evropa se nam malo čudi in malo posmehuje, bomo pa zato imeli čudovit in dobro usklajen ZAKON O GROBIŠČIH! Napravimo čimveč dece, da bo znala vodit to državo, ker tile zdaj ne eni ne drugi tega ne znajo. Kot kaže, smo za ene dva al pa tri mandate v grdi gunguli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 EDS brez DD je bil ekonomsko politično zgrešen projekt, kar na vseh mogočih forumih cel čas razlagam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>EDS brez DD je bil ekonomsko politično zgrešen projekt, kar na vseh mogočih forumih cel čas razlagam. Lepo da ima kdo vizijo in jo proba uresnicit, to je redka cednost... nebi bilo svoh imet Delnice Drzave, sicer pa a se ne da kupit obveznic pa tk? bi bilo pa zanimivo da bi bila to tudi volilna pravica seveda potem smo spet tam ko imajo bogati ves "kapital", hm ehja, tk je tole ja, toti SDS k stvari hej stane pred kratkim sem sanjal da sem predsednik vlade, evo ce bo kdaj to zares bom resno razmislil o DD;) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Le daj, od zdrave soli do DD ni daleč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Njegovo skripto sem brala- edino studijsko gradivo, ki je se kar zanimivo napisano. Saj možak sploh ni napačen, prej nasprotno. Samo ta zadeva se je odpeljala v čisto fovš vode. Pa ne verjamem, da samo (ali pa "glih") zaradi njega. Več babic, kilavo dete, bi rekli. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>EDS brez DD je bil ekonomsko politično zgrešen projekt, kar na vseh mogočih forumih cel čas razlagam.Mater, Stane, ti moraš bit pa ful nesrečen človek. Tako globoko si prepričan, da je DD "tisto pravo", a lej ga šmenta, nihče ti ne pritegne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Poročila ob enih (=pravkar): Mićo Mrkaić je odstopil iz treh funkcij, ne le iz strateškega sveta. Bolj bombastično je tisto, kako je to obrazložil! Spor s predsednikom vlade, ki očitno ne namerava potegniti politike iz gospodarstva, ampak dela ravno obratno in Mrkaić zato ne vidi več možnosti za projekt/program liberalizacije! x!x Kaj je tu pomembnega? Dovolj močno pozicioniran človek je izrekel tisto, o čemer nekateri bolj po tihem govorimo že nekaj časa - da gre zadeva v totalno napačno smer! Karte padajo na mizo. (Če drugega ne, se je možak mirno odrekel nekaj stotakom na mesec (jurjev, seveda).) Očitno gre bolj zares, kot si morda lahko mislimo. Včeraj nekaj zanesljivih oprod, danes tole, pa dneva sploh še ni konec ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poročila ob enih (=pravkar): Mićo Mrkaić je odstopil iz treh funkcij, ne le iz strateškega sveta. Bolj bombastično je tisto, kako je to obrazložil! Spor s predsednikom vlade, ki očitno ne namerava potegniti politike iz gospodarstva, ampak dela ravno obratno in Mrkaić zato ne vidi več možnosti za projekt/program liberalizacije! Ja, če pa so prejšnji isto delal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tako globoko si prepričan, da je DD "tisto pravo", a lej ga šmenta, nihče ti ne pritegne ...Mi vsaj kam odstopiti ni potrebno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 hja sej, js bi tudi odstopil, heh, dajo ti za izpeljat nekaj, ko to poveš kako bi bilo dobro, ti rečejo da tega ne bodo, hja... delaš torej par mesecev zaman.... kaj češ pol... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, če pa so prejšnji isto delal...... Eh, Mick, samo nekaj bi rekel pri temu: To, "da so prejšnji isto delal", slišimo dobesedno vsak dan pri eni ali drugi priliki, tako da TO SPLOH NI VEČ NIKAKRŠNO POKRITJE! Ravno v tem pa je štos, da smo volilci izbrali DRUGE, da ne bi delali tistega, kar so ONI PREJŠNJI delali 12 let. Ali ni tako? Torej je izgovor, da so oni isto delali, samo prvič pokritje za lastne svinjarije, maščevalnost in koritništvo, drugič pa za lastno nesposobnost voditi državo (o čemer tako ali drugače plozam že nekaj let, v medijih na primer od 1994 dalje, čeprav bolj redko). Torej to moje razmišljanje NI vezano na ta-nove; voditi ne znajo ne eni ne drugi; res pa je, da so nam pred volitvami TI DRUGI dali vedeti, DA VEDO, KAJ JE TREBA NAPRAVITI IN DA BODO TO CELO NAPRAVILI, sedaj pa delajo ravno nasprotno. Se morda ne strinjava? Je še dvom tu? Poglejmo: g. Aidan White je sedanji oblasti pred leti prišel zeo prav, da je primer Petek lahko pomaknila z mesta - brez njega bi šlo težko, saj se je PREJŠNJA oblast tega hudo izogibala. Do tu je OK, ne? Ampak ko so pa novinarji za to, da bi zakon, ki jih bo v veliki meri onemogočil, poskusili preprečiti, na pomoč poklicali TEGA ISTEGA Aidana Whitea, je bila oblast takoj hudo proti - t.j. isti! (Članek dveh uglednjih avtorjev v Delu - peta stran, kjer so komentarji). Še vedno OK? Dalje:V primeru Petek je vse kazalo na g. Zakršnika s Koroške. V predvolilnem času smo dobili občitek, da bo po volitvah ta stvar jasna in razrešena, "saj zdaj pa bo priložnost...". In kaj je zdaj? MANJ KOT PREJ. Čudno, ne? O kakšnem denarju nisem nič rekel, anede? Denar - kak denar? O astrologiji tudi ne. Kontrola? Kakšna kontrola neki?! To, da eden ne more živeti v blazotni (hvala za izraz, Marsa!) napetosti, da se nekje nekaj dogaja, ne da bi on to vedel ... ... ... kaže samo na totalno nesposobnost. Ker ko bo vse pod kontrolo, potem si bomo še oddahnili. In potem bomo DOBRO VLADALI. Hehe , kar mislite si! Tudi takrat ne boste "dobro vladali". :xx!: Primer za unga dr. tamle ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja sej, js bi tudi odstopil, heh, dajo ti za izpeljat nekaj, ko to poveš kako bi bilo dobro, ti rečejo da tega ne bodo, hja... delaš torej par mesecev zaman.... kaj češ pol...Če je samo zaman, še gre, če je pa tudi zastonj, je pa že večja žalost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Pa saj valjda veš, Bern, da je to blo ironično rečen.... Upam, da to ne bo slo-politična praksa postala, da se bo vsaka nova vlada na prejšnjo sklicevala :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 (popravljeno) Upam tudi jaz. In če nas bo 400 tako reklo, jim bo kapnilo. Sicer bodo rekli kaj drugega, ampak vsaj vedeli bodo, da se iz naroda ni čisto norca za delat. Bil bi čas ... (Sorry, ker sem spričo stavka v citatu nehote spregledal ironijo, ki je seveda čisto jasna. Samo tisti stavek me pa vedno pogreje ... ) Popravljeno 26. julij 2005 -> Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 :<{POST_SNAPBACK}> Bil bi čas ... Za DD palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa saj valjda veš, Bern, da je to blo ironično rečen.... Upam, da to ne bo slo-politična praksa postala, da se bo vsaka nova vlada na prejšnjo sklicevala :xx!: hehe včeri sem gledal dnevnik, privatizacija telekoma... hehe prve besede zagovora k sem jih slišal, "prejšna vlada ni naredila nič" hehe ajde pol, mi se šele letos aktivno ukvarjamo (torej se prej niso nič...) haha hjao, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://beta.finance-on.net/pics/cache_F4/F40N1_mrkaic_mico2_ih.1121886545.jpgĐe je naš Mićo? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Đe je naš Mićo?A đe si ti, vuče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Evo mene ovđe, a kako tvoja politička kariera? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Zanimivo včasih so jih pošiljali na goli otok sedaj pa v Ameriko. No upam da ga nam nebodo poslali nazaj kot Sadarja. Z culo ker bo videl kaj je pest riža. Jast bi ga poslal z Janšo v Irak pa naj tam orjeta ledino. Lp Živela demokracija !!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.