Volk K.L. 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Naš Mičo se bo izučil za ameriškega kapitalista. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 In za kaj se bo izučil J. P. Damjan ? Lider gospodarskih reform, minister za razvoj po 3 mesecih ministrovanja odstopil iz "osebnih" razlogov........Vse bolj kaže, da od ornk reform ne bo kaj dost, skoraj ziher pa ne EDS......Kaj menite? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 in kje je pol SLO?leta 2100?a si kdo upa predstavljat? pol pa Mićo piše uvodnik za knjigo Direkt> v žilo, da te kap......... ampak študentje ga majo pa radi, ane??ni blema izpit narest..........mn znaš, bl se znajdeš, bol oceno dobiš....... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 in kje je pol SLO?leta 2100?a si kdo upa predstavljat? pol pa Mićo piše uvodnik za knjigo Direkt> v žilo, da te kap......... ampak študentje ga majo pa radi, ane??ni blema izpit narest..........mn znaš, bl se znajdeš, bol oceno dobiš....... ne mors vrjet, ampak temu ni vec tako!!! Vcasih je blo ja...... sam zdej je pa Mićo tud hud ratu!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ne mors vrjet, ampak temu ni vec tako!!! Vcasih je blo ja...... sam zdej je pa Mićo tud hud ratu!!! mah ne mi govort..........k točno vem kaj in kako...............jaz sem se žal učila eni so pa azen list oddal pa mel višjo oceno kot jaz,pa ne dolg nazaj........ uživi ........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 mah ne mi govort..........k točno vem kaj in kako...............jaz sem se žal učila eni so pa azen list oddal pa mel višjo oceno kot jaz,pa ne dolg nazaj........ uživi ........... ja ce je blo to lansko leto ti verjamem, ce je blo pa to letos ti pa ne! Zato, ker se od letosnjega leta naprej ne da vec narediti izpita na vajah!!! Ampak je potrebno na izpit, tko kot pa povsod. Tud jest sem oddala prazen list, kaj nej zdej?! Tko je blo..... Sej zdej je pa drugac! Pejd popravlat, ce se ti gre za visjo oceno! Ce se ti gre pa za princip, je pa prez veze..... k na tem faxu je itaq vec al mn vse zgresen!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.