alef 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>se mi zdi da tole ne pase sem(pa pomoje se lepa anka strinja)ce si mata(vrba pa alef) ze kej za povedat si dejta prek osebnih sporocil. sicer pa takile pogovori ponavad nikamor ne vodijo(vem iz osebnih iskusenj) pa lp Se strinjam Ampak če me nekdo začne takole glodati kot me je Vrba ne znam in nočem bit tiho.Žaljivke prenesem, obtoževanja za razne stvari kot npr. laž, ki se rodijo v domišljiji nekoga, pa ne.Za ob 16 imam obljubljen en odgovor. Na tega bom še odgovoril potem pa na nobenega več Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Oj ti strahovi, znebiš se strahu pred kačami, potem pride na njegovo mesto pa strah pred medvedi (v resnici se medotov ne bojim, imam pa malo respekta pred njimi, priznam, pa tako rad bi enega srečal v živo... ) ampak sedaj me je kar malo strah brati tele strani - kot bi tu streljali z besedami? Če me ni strah pokanja, česa potem? Po moje imam več strahov, kot jih imam ozaveščenih. Niso še vsi aktivirani. Najti bom moral v sebi ta generator strahov. Torej me je na koncu strah samega sebe? Madonca, enega takega posta pa me že ne bo strah napisati! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj ti strahovi, znebiš se strahu pred kačami, potem pride na njegovo mesto pa strah pred medvedi (v resnici se medotov ne bojim, imam pa malo respekta pred njimi, priznam, pa tako rad bi enega srečal v živo... ) Rajš ne. Če pa že hočeš, se pa javi, ti dam možnost. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>se mi zdi da tole ne pase sem (pa pomoje se lepa anka strinja) ce si mata (vrba pa alef) ze kej za povedat si dejta prek osebnih sporocil. sicer pa takile pogovori ponavad nikamor ne vodijo(vem iz osebnih iskusenj) pa lpHmmm. nekoč so bili tudi forumi, kjer si se lahko na nove odgovore naročil kar preko elektronske pošte. Iz enega javno napisanega posta je nastalo recimo 100 privatnih pošt... (šifra: pometite pod preprogo?) Saj res, zakaj ne paše sem? mene to vsekakor zanima (čeprav me je presenetila ostrina nekaterih besed). To vsekakor lahko nekam pelje (šifra: hihi, vem iz osebnih izkušenj) Osebne izkušnje tu ne štejejo kaj dosti. A ti zbuja mogoče kak strah, branje teh strani? Sprašujem zgolj zato, ker meni vzbuja neko nelagodje. Malo se bom moral ukvarjati z njegovimi vzroki, po moje. (Malo spekuliram tudi s tem, da me natanko ob 16h ne bo na netu.) Robida, gre za srečati medveda ne pa dobiti se z medvedom, sestati se z medvedom, loviti medveda, preganjati medveda ipd. ali skočiti v ograjen prostor, kjer je medved. Pri srečanju z medvedom gre predvsem za to, ali bo tudi on hotel srečati mene. On ima svoja pota, jaz svoja, tu gre za naključno srečanje. Kaj lahko urediš eno naključje? Čeprav sem že slišal, da lahko srečaš medveda pri obiranju malin in robid... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ja, recimo da skupaj obirata maline. On sicer ve zate, ti pa za njega ne. hi hi. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 in zakaj pestuješ to? Veš kakšno sošolko sem jaz mela, pismo tud hodit nisem znala pa pozabljivka sem bila (no sej potem sem res postala), pa celo OŠ in SŠ sem bila prepirčana da sem totalno nezanimiva (ker so mi to vcepile), da nisem dobra za nič... a misliš da sem znala iz njihovega obroča? Se je pa našla ena punca, ki JE bila prijateljica.In zakaj si bila z njo prijateljica? ker si jo rabila ali ker jo je rabila mami? In zakaj ji nisi sama povedala za 4? Filmi, kako so se meni ponoč vrata od omar odpirala, pa kako so stali na balkonu ljudje (pa je veter samo cunje prestavljal). Mami - vedno pomembno samo to, kaj drugi rečejo... ne vem, res ne vem - občutek imam, da si nekaj zamolčala....zmotilo me je pa tudi tisto - no pa da slišim vaše mnenje :-))hm, upam, da čimprej odpraviš svoje strahove in si dopoveš, da so tudi drugi imeli svoja otroštva, da nikomur ni bilo samo z rožicami postlano. Malce si poglej tole temohttp://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=3276in videla boš, da če nisi česa zamolčala, da je življenje prav lepo... da ne boš narobe razumela. Vsak strah je velik, če se ga ne da odpraviti Vrba, ne moreš nekomu, ki po svojih najboljših močeh stoji ob strani tistemu, ki ga ima rad, reči LAŽEŠ (zame laže tisti, ki zavestno stori nekaj drugega kot reče oz. reče nekaj drugega kot misli, zamolči resnico)... ker ravna tako, kot misli, da je najbolje - verjamem da tako, kot njegovi ženi ustreza (upam da je ok ) in ja tudi jaz se zlažem, priznam, pa zato nisem slab človek... in kaj zame pomeni SAMO LJUBEZEN - ljubezen ne glede na vse.... in kako veš, da nekdo na forumu zdravi v svoji spalnici? ja mene je tud strah, priznam, česa me je strah, da (zdejle pa prav mrzlično iščem en strah v sebi, pismo sem ozdravljena?)... kakorkoli že - zame eno najpomemnbejših pozitivnih lastnosti ljudi je, da si znamo prisluhniti in sprejeti resnico koga drugega ( o tem sem že pisala)danes imam trdo kožo, tko da - prizadanem se lahko samo sama, s svojim mišljenjem in VEM, da včasih lahko nekomu, ki je na pragu umiranja pomagaš tudi s tem, da si tam zanj - odločitev kaj bo s svojim življenjem, je njegova... jaz nisem ozdravila nekoga z lepo besedo, nasmehom, ampak polepšala pa sem turoben dan in to šteje... no zdej pa se pejte naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lepa_anka 3. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2005 Hm Selene...nič nisem zamolčala, sprašuješ me zakaj se nisem uprla sošolki. Mogoče pa zato, ker sem bila 1 leto mlajša od nje (sva bili sošolki), ker sem bila boječa, ker me je imela v šah matu...bo povedala mami, če sem kako slabo oceno dobila....vedla pa sem kaj bo to pri mami pomenilo...mogoče kaka čez rit, psihično teroriziranje... Najbolj me je ta film znerviral, tisti strah, da bom šla spat, ponoči me bo kak demon obsedel in da ko se bom zbudila, da bom jaz koga ubila?! :OO!: Moja samopodoba je bila na nuli, bila sem zelo pod vplivom drugih, nič nisem upala...in sem padla vase... Nič drugega nisem zamolčala, razen če je še kaj česar se ne zavedam...hmm?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lepa_anka 3. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2005 Uf Selene, glede tistega linka....posiljena, nadlegovana pa res nisem bila...glede tega so bili normaln folk okol mene...tega se res ne spomnim Tako da hvala za trud:-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 ne ne nisem tko mislila... saj te razumem, samo moraš to spustiti, nisi več tisto dekletce,razumeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lepa_anka 3. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2005 Drži, imaš prav, kot da se kr bojim "odrastit", kar nočem spustit, evo prav imaš, ful! In kako se tega lotit? Vem rabla bi oreng družbo prijatelje, kar nek strah čutim v sebi, ne da bi me kej posebej mučlo, neka anksioznost...ja preteklost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 lepa anka,a imash zeljo in voljo do zivljenja?iskreno vprasam in iskreno odgovori,ampak sebi ,ne meni.dej se malo v roke vzemi,ce si zelis lepsih obcutkov.zacni morda s kaksno kjigo za odpravljanje starih vzorcev,cel kup jih je...nekje je treba zaceti,ampak bolj ,ko isces odgovore zunaj sebe ,bolj se oddaljujes od sebe in tako ne mores odpraviti problema.lepo,da si priznas ,da imas problem -to je ze nekaj,torej zdaj lepo nadaljuj in analiziraj strahove..od kod,zakaj,kaj.....cimbolj jih razisci.poglobi se vase.odgovor je zmeraj znotraj tebe in ne zunaj nekje.si ze prebrala kaksno od takih knig za ozavescanje vzorcev? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lepa_anka 3. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2005 Cigančica, saj vem premalo disciplinirana sem, tolk dolgo sem trpela, zdaj pa ko se svetlika, kar nočem zapustit temnega kota... Če veš za kako dobro knjigo, se priporočam, berem knjige od louise hay in karmično diagnostiko....če je še kaka dobra, se priporočam Pa odgovor je: JA, želim živeti, želim se veseliti, želim dajat ljubezen, želim obstajat Hvala za lep odgovor Cigancica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Največji čudež na svetu je ena izmed njih, Magija uma se mi zdi da je naslov še eni... tole mi je padlo prvo na pamet...pa tisto temo, kamor sem ti link podala si preberi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 louise hay je dober zacetek....magija uma sem tudi brala ...tam so bolj vizualizacije tudi...drugache pa lepa anka pochekiraj mal po forumu..imash temo odprto..knjige o duhovnosti...pobrskaj malo. po moje bosh not padla ko zacnesh ziher not padesh,sploh ce si zares tolko zelis spremeniti vzorce ,ki zavirajo tvoj razvoj. lep dan Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Da se še jaz malo vključim. Ena prvih knjig, ki mi je pokazala, da so tudi lepše plati življenja, jaz temu rečem, da je biblija: MOČ POZITIVNEGA MIŠLJENJA od Normana Vincenta Peala. Od tu naprej sem iskala naprej. Recima MOČ JE V TEBI Louise L. Hay. Oba pisca govorita iz svojih izkušenj IZ SRCA, vse to se čuti v teh knjigah. So še tudi drugi pisci, venda je veliko teorije. Pa veliko uspeha Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf Selene, glede tistega linka....posiljena, nadlegovana pa res nisem bila...glede tega so bili normaln folk okol mene...tega se res ne spomnim Tako da hvala za trud:-)hotela sem ti samo nakazat, da so hude zgodbe okrog nas... ne tvoja,d ruge... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 En zanimiv nasvet, ki sem ga 1X nekje slisal v zvezi s strahom in naj bi ga prakticirali samuraji... vsak dan ko se zjutraj zbudis za enih 5-10 minut vizualiziraj samega sebe na smrtni postelji, ko se ti cas izteka... vizualizacijo zakljuci s smrtjo... ko nekaj casa to vadis, se pocasi soocis s strahom pred smrtjo in ko si 1X na tej tocki, naj bi se vsi ostali strahovi zdeli kvecjemu smesni... nc vec za zgubit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Vrba, ko berem tvoje pisanje, ne morem verjet da to piše "zdravilec". Namenoma sem se izognila besedi psiholog. Namesto, da bi umirjala situacijo, jo še razpihuješ. Z besedami si pri marsikom na netu šla kar predaleč. Moje mišljenje je, ne glede na to terapevt ali ne, nekje obstaja meja. Še posebej če se osebno ne poznamo. Če pogledam kako jaz osebno reagiram na človeka, ki pri meni gre predaleč (ne analizirat moje razmišljanje, ker ga nočem in me ne zanimajo tvoje analize): enostavno zaprem vrata in hočem da se odstrani iz mojega življenja, ker ga ne rabim. Hočem družbo ljudi, s katerimi bomo iskali pozitivne plati življenja. Ljubezni je pa več vrst. Ko se ljubljeni osebi kaj pripeti je ljubezen na preizkušnji. Ob poroki je župnik rekel med drugim: SKUPAJ - V DOBREM IN SLABEM, V ZDRAVJU IN BOLEZNI. Takrat vem da nisem poslušala, vendar sedaj mi te besede odzvanjajo v ušesih. Pa pozdravček vsem . Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vrba, ko berem tvoje pisanje, ne morem verjet da to piše "zdravilec". Namenoma sem se izognila besedi psiholog. Namesto, da bi umirjala situacijo, jo še razpihuješ. Z besedami si pri marsikom na netu šla kar predaleč. Moje mišljenje je, ne glede na to terapevt ali ne, nekje obstaja meja. Še posebej če se osebno ne poznamo. Če pogledam kako jaz osebno reagiram na človeka, ki pri meni gre predaleč (ne analizirat moje razmišljanje, ker ga nočem in me ne zanimajo tvoje analize): enostavno zaprem vrata in hočem da se odstrani iz mojega življenja, ker ga ne rabim. Hočem družbo ljudi, s katerimi bomo iskali pozitivne plati življenja. Ljubezni je pa več vrst. Ko se ljubljeni osebi kaj pripeti je ljubezen na preizkušnji. Ob poroki je župnik rekel med drugim: SKUPAJ - V DOBREM IN SLABEM, V ZDRAVJU IN BOLEZNI. Takrat vem da nisem poslušala, vendar sedaj mi te besede odzvanjajo v ušesih. Pa pozdravček vsem . jaz sicer vrbo dokaj razumem,ampak tokrat mislim ,da je v par postih res bila mogoce mal bolj groba ,kot ponavadi.... zdej v tazadnjem postu je ze bolj umirjeno pisala...zgleda ,da je res bila preostra,meni je tudi delovala mal zhaljivo z unim postom recim:ti raje pojdi dol z interneta....ipd.tisto o lazhi razumem kaj hoce povedati,samo na tak nacin kot je od zacetka napisala,je zgledalo,kot da bi vsi morali razumeti kaj ona hoce s tem povedat.jaz sem ,vecina pa ne.napaka v komunikaciji.ker "lazh"-to besedo vecina razume pod splosnim pomenom,ki je v slovarju.in nekdo,ki ni seznanjem s sirsim pomenom te besede ...povezano s psihologijo lazhi o lastnem obstoju,razumevanju...ne more te besede razumeti ,ne more ,ker ni bila jasno povedana.izgledala je bolj zaljivo....sama vem ,razumem "laz" in resnico.zanimiva zgodba o lazi in resnici za lazje razumevanje vrbinega namena:laz prezivi ,le ce verjamemo vanjoresnica prezivi neglede na to ,ce verjamemo vanjoprimer:vcasih so ludje mislili ,da je zemlja ploscata...to je za njih bila resnica...a bila je lazh v katero so verjeli in seveda ,da lazh ni prezhivela,ker je prishel dokaz -resnica ,da je zemlja okrogla.torej ,kljub lazhi,da je zemlja ploscata,je bila renica v vesolju ziva,zemlja je okrogla-torej je lazh izumrla,ko so ljudje nehali verjeti vanjo.ce pa nehajo verjeti v resnico-le ta se vedno obstaja. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, recimo da skupaj obirata maline. On sicer ve zate, ti pa za njega ne. hi hi. Saj o tem sem pisal, ane. Na morju včasih malo zasikam ali zaploskam, ko grem obirat robide, še vedno sem malo nelagoden zaradi kač, hihi. Potem me je pičil le kak trn od robidnice. Robida je neverjetna. Ko se enkrat razraste, jo je nemogoče izkoreniniti. Piko P.S. Hvala za vso pozornost! Pa eno kratkotrajno darilce... sliko se da s kliko kar dobro povečati. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 laž je lahko tudi zanikanje, nesprejemanje, prepričevanje samega sebe, zanikanje čustev - tole ne leti na temo samo razmišljam kaj vse je laž.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Tako kot ljubezni je lahko tudi laži več vrst. No če spet rečem, včasih so rekli: TOLK LAŽE DA ŽE SAM SEB VERJAME. Ja točno tako. Če eno stvar trdim, pa tud če za nekoga drugega ni res, je lahko zame resnica, ker mogoče je. Ni pa rečeno, da je tako za vse. Vsak človek je poglavje zase, ravno tako kot je več resnic, več laži, več ljubezni. Ne moremo zmetat vse v en koš. Ne glede na to pa da nekoga obtožimo, da laže... no to je pa kar hudo, ker ni nujno da res laže, kajne? Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj o tem sem pisal, ane. Na morju včasih malo zasikam ali zaploskam, ko grem obirat robide, še vedno sem malo nelagoden zaradi kač, hihi. Potem me je pičil le kak trn od robidnice. Robida je neverjetna. Ko se enkrat razraste, jo je nemogoče izkoreniniti. Piko P.S. Hvala za vso pozornost! Pa eno kratkotrajno darilce... sliko se da s kliko kar dobro povečati.Ja ane? Pa hvala za slikco. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ljudi v moji neposredni okolici, s katerimi se srečujem vsak dan, lažejo iz različnih razlogov, samo na primer: koristoljubja, navade, nesprejemanja, vsakovrstnih strahov - če koga od njih hočem soočiti z njegovo napako in ima strah pred tem, da ne bi bil več perfekten, je v iskanju navideznih razlogov in izgovorov noro fantastičen. Včasih dobim še sam strah pred tem, ali bom še znal oceniti, kaj je od tega res in kaj ni, čeprav sva se gledala iz oči v oči... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>cigancica,kdaj me bos spoznala, preberi se enkrat.... in ne projeciraj v mene nekih razpolozenj... tisto, da sem napisala ce.... pa naj gre dol z interneta, je treba verjetno prebrati v celem konteksu. Ce je res nekdo tako obcutljiv da ne prenese resnice, ja potem bi bil to lahko eden od vzrokov, da ni zrel za internet... res je: laz prezivi le, ce verjamemo vanjo.... ce jaz slucajno ne preberem, kaj se tle pise o meni, potem ne morem odgovarjati in povedati kaj je zlagano, tako rekoce vplivati na tiste, ki tej lazi verjamejo... To je to, ko hoce nekdo kvariti ugled neke existence s taksnimi lazmi in podtikovanji.... Zato ce pise nekdo o meni, naj pise v OS ali pa naj pise tisto kar je res, ne pa nekaj kar on misli da ve; po Sokratu 'Česar ne vem, tudi mislim ne, da vem.'Sem ze stokrat rekla, marje so za v stopnisce ali pa v cvekarije, ne za na forum o alternativnem zdravljenju. Ah ja, saj ni res, da je zemlja okrogla: Zemlja ima obliko krompirja :-)))))))) Bom dokazala konec tedna :-)))) ce bo delal racunalnik :o Pozdravcek! sem pricakovala tako reakcijo,si zhe zadnjic isto reagirala.sem prebrala vse,brez skrbi...ne projeciram...sem samo napisala kaj mislim.in tako pac mislim in mi sigurno ti ne mores reci kaj bom rekla in kaj ne bom,vsak ima svoje mnenje,vrba. mogoche pa nisi sam ti to shtudirala,by the way.lep vecer ti zelim Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.