Mana 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za to, da ti lahko zgodbico dalje povem, takšno kot jo hočeš slišat, jo moram prebrati v tvojih očeh. Kumarce so mi fajn, ker si mi hecna z njimi, tebi pa po mojem zato, da se lahko skriješ za njimi. ...je rekel tisti brez ikone x!x Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ok...ravno iz tuša ven...tako me je bilo strah, da v ogledalo nisem upala pogledat, na tla nisem upala pogledat... sploh ne vem kaj naj naredim...totalen strah me popade...prejle sem ravno na natu brala o indigo otrocih in sem mal začela razmišljat, da je to spet eno kr neki, bl sem razmižljala bl me je zanimalo...nč sem šla pod tuš...v istem trenutku, ko sem zaprla kabino KONEC!!!! filing, da je nekdo v kopalnici, potem tisto pogledovanje čez kabino, češ sej ni, ampak vseeno...v glavi pa same nenormalne podobe... ful se bojim paranormalnih stvari...ful se bojim otrok...sem že vidla kako me je otrok z zabodel,,,meni se trga tako...in potem v kabini kr tako vedno bolj slišim, vedno bolj vonjam...bed pa mrtvih ljudi se bojim...pa pogleda mrtveca...al pa včasih me je strah, ko sem sama v postelji, da me bo nekdo objel, al pa bom odpra oči in v temi videla, da tam nekdo stoji... to ni zajebancija...psežem, da ni...ni to tist igranje v mislih, ko se lahko ustavš, pa rečeš: "Ajde bejbi dost je..." ni možnosti, da rečem dost je...je ful prepozno, da bi rekla dost je... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Mogoče bi pomagalo malo svežega zraka zunaj na snegu? Rekreacija bi morda pomagala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Jaz ne vem kam se naj obrnem. Danes srečam sodelavko v trgovini, evo postanem kot cucek pred njo. Začnem se vsa trest. Da bi jaz kako juho jedla pred kom...ni šans...me že strah postane in se mie že tresejo roke. To je res grozljivo. Zelo sem sposobna, ampak strah, nemoč me paralizira. Za popiz... Obiskovala sem psihiatra..znebila sem se nekih negativnosti, ampak zakaj še vedno občutim tak strah. Tablet ne smem, ker sem noseča. Kako si naj pomagam da bom notranje bolj stabilna, in JAZ...pam saj tako ne morem več naprej. Moram povedat da sem se v otroštvu ubadala z raznimi strahovi...ena sošolka me je imela za "sužnjo"-nisem bila dovolj močna da bi se ji uprla, delala sem vse kot je ona govorila, mama je potegnila z njo, in nastala sem jaz-psihostrah. Prosim pomagajte, vsaj z nasveti.... Eh tis res ena zbegana frajla hehe.Mal se dol vsed, sprost pa razmisl kva se dogaja okol tebe.Sodelovke se bojiš ker misliš da je bolša od tebe, da ima ona pošlihtan.Ti takoj povem da ma drek, ker ma zlo mal kdo na tem svetu,ker vsi več al manj furajo maske .Vse v tem svetu se giblje okol energij.Močenjši se hranijo na šibkejših namesto da bi jim dajali, jemljejo in filajo svoje ego.Preberi Celestinsko prerokbo, mogoče ti odpre tretje oko .Uredu si sam sama se tega še ne zavedaš.Po naravai si pač malo zgubljena...hehe...poznam ene par takih....in so čist uredu ker se sprejemajo takega kot so K si dlih omenila dohtorje.he he..men je tok smešn k pridem k njim in jim marsikjero povem na svoj nevsiljiv način pa jim nč ni jasn ker misljo da so bogovi ker njihovi pacienti nimaj medicinske diplome hehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 K si dlih omenila dohtorje.he he..men je tok smešn k pridem k njim in jim marsikjero povem na svoj nevsiljiv način pa jim nč ni jasn ker misljo da so bogovi ker njihovi pacienti nimaj medicinske diplome hehe.... Pa ne moreš takole posploševat no... Moram še povedat, da sem tudi sam imel številne fobije, strahove že kot otrok. In sem se kar sprijaznil da so del mene. Ko sem pa začel prehajati na bolj zdravo prehrano, se je pa vse skupaj zelo spremenilo in to na boljše, če mi kdo verjame ali ne. Definitivno ima tudi kemija nekaj zraven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Pa ne moreš takole posploševat no... Moram še povedat, da sem tudi sam imel številne fobije, strahove že kot otrok. In sem se kar sprijaznil da so del mene. Ko sem pa začel prehajati na bolj zdravo prehrano, se je pa vse skupaj zelo spremenilo in to na boljše, če mi kdo verjame ali ne. Definitivno ima tudi kemija nekaj zraven. Vsaka kura zrno najde če je trmasta.Seba od človeka je odvisnu kaj ga zavira.Pr enih je to hrana pr drugih starši, pr tretjih pitaj boga kva še.Vsak ki se dovolj poglobi vase najde odgovor.Ti očitno si našel to kar te je bremzalo.Bravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Vsaka kura zrno najde če je trmasta.Seba od človeka je odvisnu kaj ga zavira.Pr enih je to hrana pr drugih starši, pr tretjih pitaj boga kva še.Vsak ki se dovolj poglobi vase najde odgovor.Ti očitno si našel to kar te je bremzalo.Bravo Evo ker nisem dovolj natančno povedal si tudi ti napačno interpretiral. Glede prehrane sem mislil tako, da mi je zelo pomagala pri čiščenju telesa in s tem posledično tudi uma (saj veš tisti rek - zdrav duh v zdravem telesu). To to lahko potrdi še marsikdo, gotovo pa izključno samo prehrana ne rešuje vseh problemov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Evo ker nisem dovolj natančno povedal si tudi ti napačno interpretiral. Glede prehrane sem mislil tako, da mi je zelo pomagala pri čiščenju telesa in s tem posledično tudi uma (saj veš tisti rek - zdrav duh v zdravem telesu). To to lahko potrdi še marsikdo, gotovo pa izključno samo prehrana ne rešuje vseh problemov. Vredu je Seba.Vem kaj si mislil.Sam jest recimo sm imel dolga leta hiperventilacijski sindrom ki se je ponavljal in ponavljal.Jest ga nebi mogel pozdravi z prehrano in "čiščenjem uma" štekaš.Vedel sem da moram stisniti zobe in ko bom dovolj star in končno počel tisto kar bom sam hotel bo tudi to izginilo in tudi to se je zgodilo samo od sebe.Problem je bil v tem da sem bil mlajši in valda pod kontrolo starejših "pametnejših" kar me je defenitivno ubijalo-češ kaj boš ti mulc k nimaš pojma Tle nobena prehrana nebi pomagala.Tudi za odtenek ne Zato pravim da ima vsak človek svoja jajca za poštimat in če je men to pomagalo, kar mi je, ne bom zdej vsakemu trobu da naj se postav na svoje noge naj začne delat kar hoče SAM, ker kao samo to je tisto pravo in bo zdrav ker to ni to...štekaš si pa dobr napisov na konc:gotovo pa izključno samo prehrana ne rešuje vseh problemov ...svaka čast... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Vredu je Seba.Vem kaj si mislil.Sam jest recimo sm imel dolga leta hiperventilacijski sindrom ki se je ponavljal in ponavljal.Jest ga nebi mogel pozdravi z prehrano in "čiščenjem uma" štekaš.Vedel sem da moram stisniti zobe in ko bom dovolj star in končno počel tisto kar bom sam hotel bo tudi to izginilo in tudi to se je zgodilo samo od sebe.Problem je bil v tem da sem bil mlajši in valda pod kontrolo starejših "pametnejših" kar me je defenitivno ubijalo-češ kaj boš ti mulc k nimaš pojma Tle nobena prehrana nebi pomagala.Tudi za odtenek ne Zato pravim da ima vsak človek svoja jajca za poštimat in če je men to pomagalo, kar mi je, ne bom zdej vsakemu trobu da naj se postav na svoje noge naj začne delat kar hoče SAM, ker kao samo to je tisto pravo in bo zdrav ker to ni to...štekaš si pa dobr napisov na konc:gotovo pa izključno samo prehrana ne rešuje vseh problemov ...svaka čast... Ti mal zajebavaš? Mal sem se zapletu pri tistem stavku, jebat ga. To se pa zgodi, če sto stvari naenkrat razmišljaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Ti mal zajebavaš? ne....ne vidm tle pointa. ajd fajn bod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Zato pravim da ima vsak človek svoja jajca za poštimat in če je men to pomagalo, kar mi je, ne bom zdej vsakemu trobu da naj se postav na svoje noge naj začne delat kar hoče SAM, ker kao samo to je tisto pravo in bo zdrav ker to ni to...štekaš tud taki so, ki jim to ne pomaga Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Tole bo morda koga zanimalo: V petek 07.04. in soboto 08.04. 2006, bo v prostorih Društva upokojencev Tabor, na lokaciji Tabor 10, Ljubljana, dvodnevna delavnica na temo OBVLADOVANJE IN ODPRAVLJANJE STRAHOV Delavnico bo vodil Tadej Pretner, avtor knjig Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebnostni rasti(1999), Minerali,zdravje,duhovnost(2001), Dih zvezd (simbolika in astrološka delitev dragih in okrasnih kamnov) (2002), Holistična radiestezija(2003) in Mala enciklopedija zdravilnih kamnov (2005). Trajanje: petek. 07.04.06 od 18.00 do 21.00 sobota,08.04.06 od 9.00 do 15.00 Cena delavnice: - 12.000 SIT (popust 2.000 SIT za tiste, ki so se letos že udeležili kakšne delavnice T. Pretnerja) Prijave: E pošta: tadej.pretner@email.si ali GSM: 041 454 900 Program delavnice - Strah kot napačna razporeditev energije - Ključ moči, ki jo imajo strahovi nad nami - Metode, s katerimi strahovom vzamemo moč - Korekcije vedenjskih vzorcev – psihofizično preprogramiranje Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
depresija 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 S T R A H,je noter votel okrog pa ga ni nič.Strah je zmeraj pogojen.Strah ni naklučje.Strah sam ne obstaja.Sami proizvajamo strah .Zakaj? Ker vemo,da ima strah ogromen vpliv na človeka.Večni boj človeka in okolja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 S T R A H,je noter votel okrog pa ga ni nič.Strah je zmeraj pogojen.Strah ni naklučje.Strah sam ne obstaja.Sami proizvajamo strah .Zakaj? Ker vemo,da ima strah ogromen vpliv na človeka.Večni boj človeka in okolja. Pojem strahu je precej pester. Strah "proizvajamo" včasih nenamerno, včasih pa namerno. Sam po sebi je bil v začetku strah mehanizem(adrenalinski val), ki je prazgodovinskega lovca spodbudil v boj ali beg. Danes je strah sredstvo nadzora in vpliva na ljudi; predvsem torej boj posameznikov za prevlado nad ljudmi (strah pred izgubo zaposlitve, strah pred jedrsko vojno ...). Sledijo strahovi, ki so posledica propagandnih sporočil o podobi "popolnega" moškega in ženske (strah, da nismo dovolj dobri, dovolj lepi ...). Nekateri strahovi so danes bolj potencirani, ker se starši nimajo časa ukvarjati z otroci in jim pomagati pri razvoju njihove individualnosti. Tako se pri otrocih začne razvijati "zlagani jaz", saj ne počnejo stvari, ki bi jih radi, temveč tiste, za katere menijo, da bodo všeč staršem. S tem želijo usmeriti pozornost nase in "kupiti" ljubezen in pohvalo. Dejstvo pa je, da samostojne energijske forme z energijskimi karakteristikami strahu obstajajo - privlačimo jih, kadar nas je strah in potem nas je še bolj strah. Na tej energijski ravni namreč enako privlači enako. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Mene je tudi večkrat strah. Ampak sem se v zadnjem času naučila nekatere strahove tudi premagovati, se z njimi soočiti.Večina je res takih neumnih. npr., kaj si bo kdo mislil, ker tole pišem, al pa nisem si upala skakati v vodo na glavo,... Po eni strani si želim pred strahom zbežati. Skriti glavo v pesek in to v prvem trenutku včasih tudi naredim. ampak potem me pa preganja ... se trudim biti iskrena do sebe, srečna, zdaj se bom pa skrivala ... pa česa me je sploh strah ... pa saj zmorem .. ne pa ne ... zmoreš urša .... v glavnem konec me je od strahu pred nečem, potem pa me je še strah tega, da se s strahom ne bi soočila ... zdaj naj se pa odločiim? Skratka zmeda... Kot otrok sem v vodo skakala na glavo, noge, hrbet, ploh, salte ... vse kar hočeš. Neko poletje sem prišla na morje in stop - panika. Ne prekucnem se v vodo z glavo navzdol, ni šans, noge se mi tresejo od strahu. In tako sem kakih 15 let hodila na morje, si želela skakati v vodo na glavo, a se nisem upala, čeprav sem vedela, da to ni nič takega in da zmorem. Do lanskega poletja. Ni šlo več. Počutila sem se tako neumno in nesposobno. En mali strahec, da me je tako ohromil? Ne bo šlo. Postavila sem se nad vodo in hop ... ne, nisem še skočila. Dolge minute sem se pripravljala... potem pa sem res skočila. Padla na ploh, ker sem se ustrašila. In še enkrat...in še enkrat... juhu! skok na glavo. Zdaj me je še vedno včasih malce strah, če skočim iz previsokega ali ne vidim dna ali ... ampak je užitek veliko močnejši od strahu. Premagovanje strahu je proces. In gre z roko v roki z ljubeznijo do sebe, s sprejemanjem sebe. Kako iti preko strahu? Vsak ima svoje menje, svojo izkušnjo. In verjetno je vse pravilno, saj ima vsak svojo pot. Meni pomaga to, da se vedno bolj sprejemam. In da se poskušam čimvečkrat soočiti s svojim strahom, da ne pustim, da me ovira. Pred kratkim sem se močno zavedela, da si vsaj nekajkrat na dan rečem 'Strah me je'. V situacijah - realnih ali namišljenih - ki se jih bojim. Zdaj se trudim to misel opaziti in jo vsakič, ko jo zaznam nadomestiti z mislijo 'Pogumna sem'. Hkrati pa se poskušam zavedati, da to ni zanikanje mojega strahu. Da strah v meni v resnici obstaja. 'Pogumna sem' mi pomeni pogum, ki mi pomaga, da se s tem strahom soočim. Premalo časa še to delam, da bi lahko poročala o rezultatih, vendar verjamem, da mi bo to pomagalo. Ob napadih panike pa mi najbolj pomaga DIHANJE. Kadar nas je strah dihamo plitko in hitro. Če lahko strah vpliva na dihanje, potem lahko tudi dihanje vpliva na strah. Ob napadu panike se tako potrudim vplivati na dihanje. Potrudim se, da dihanje postane globje. ne trudim se ga umiriti, to počasi pride samo od sebe, le poglobim dih, pustim svežemu zraku, da napolni moje telo. Pomaga. Vsem nam želim čimveč miru v srcu. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kukica ful fajn pišeš; sem si tudi blogec ogledal. Si ti tista Urša, ki jo poznam, in katera mi pred časom ni hotela povedati, pod katerim imenom je na LF, ali se motim? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kukica ful fajn pišeš; sem si tudi blogec ogledal. Si ti tista Urša, ki jo poznam, in katera mi pred časom ni hotela povedati, pod katerim imenom je na LF, ali se motim? zvedavi Nosorog Hvala! Ampak ne, midva se v živo še nisva srečala. Več sreče prihodnjič ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Pojem strahu je precej pester. Strah "proizvajamo" včasih nenamerno, včasih pa namerno. Sam po sebi je bil v začetku strah mehanizem(adrenalinski val), ki je prazgodovinskega lovca spodbudil v boj ali beg. Danes je strah sredstvo nadzora in vpliva na ljudi; predvsem torej boj posameznikov za prevlado nad ljudmi (strah pred izgubo zaposlitve, strah pred jedrsko vojno ...). Sledijo strahovi, ki so posledica propagandnih sporočil o podobi "popolnega" moškega in ženske (strah, da nismo dovolj dobri, dovolj lepi ...). Nekateri strahovi so danes bolj potencirani, ker se starši nimajo časa ukvarjati z otroci in jim pomagati pri razvoju njihove individualnosti. Tako se pri otrocih začne razvijati "zlagani jaz", saj ne počnejo stvari, ki bi jih radi, temveč tiste, za katere menijo, da bodo všeč staršem. S tem želijo usmeriti pozornost nase in "kupiti" ljubezen in pohvalo. samo ce "sodstvo ni krivo", je "krivo ljudstvo", ki to dopusca... in vec je strahov v ljudeh, "hujse voditelje" si izbirajo/mo... al pa "pozelenje" (ne sexualno )... ker, kjer je prisotno "pozeljenje", obstaja groznja, se zacne lastnistvo in rezultat = strah... manipulacija? kjer je na eni strani strah na drugi zelje... oboje omejuje in zavira, ker ni dobro si prevec zeleti al pa se prepuscati strahu... sprejemat strahove in iznicevat (predvsem materialne, neumne) zelje... iznicit skranjosti, tako da dasta +1 in -1 niclo, ti postane vseeno nisi vezan niti na strah niti na zeljo ampk si vse bolj pomirjen sam s sabo in celotnim svetom. Kako iti preko strahu? Vsak ima svoje menje, svojo izkušnjo. In verjetno je vse pravilno, saj ima vsak svojo pot. Meni pomaga to, da se vedno bolj sprejemam. In da se poskušam čimvečkrat soočiti s svojim strahom, da ne pustim, da me ovira. tocn tko, prestavit v 2 hitrosti nizje, do konca stopit na "plin" in z minimalno hitrostjo in maximalnim pospeskom zapeljat naravnost skozenj! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapljač 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 (popravljeno) Jaz ne vem kam se naj obrnem. Danes srečam sodelavko v trgovini, evo postanem kot cucek pred njo. Začnem se vsa trest. Da bi jaz kako juho jedla pred kom...ni šans...me že strah postane in se mie že tresejo roke. To je res grozljivo. Zelo sem sposobna, ampak strah, nemoč me paralizira. Za popiz...Obiskovala sem psihiatra..znebila sem se nekih negativnosti, ampak zakaj še vedno občutim tak strah. Tablet ne smem, ker sem noseča.Kako si naj pomagam da bom notranje bolj stabilna, in JAZ...pam saj tako ne morem več naprej. Moram povedat da sem se v otroštvu ubadala z raznimi strahovi...ena sošolka me je imela za "sužnjo"-nisem bila dovolj močna da bi se ji uprla, delala sem vse kot je ona govorila, mama je potegnila z njo, in nastala sem jaz-psihostrah. Prosim pomagajte, vsaj z nasveti.... Če že mora biti nasvet naj bo čim krajši. Dokler ne narediš prvega koraka te je strah, in šele takrat vidiš da naprej gre kar samo.Strah doživljamo ljudje različno. Nekdo postane agresiven, drugi začne bežati, tretji obstane kot vkopan. Spomni se situacij iz otroštva, ko te je bilo zelo strah in podoživljaj v sebi to situacijo, klin se samo s klinom izbija. Drugače pa poskusi še z ZUPANOVIMI KAPLJICAMI ki zelo dobro delujejo proti vsem vrstam STRESA in Anksioznosti (utesnjenosti). to so kapljice našega svetovnega prvaka v gladovanju, če jih je on užival na prazen želodec , bodo pomagale tebi še bolj , vsaj mislim tako. Škodovale ti nebodo LP Popravljeno 7. maj 2007 -> kapljač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 super... eni, da mormo podozivljat v sebi strasne situacije, ker se klin le z klinom zbija... spet eni, da drugi mislijo, da so misli fizicna stvar in bolj kt se koncentriramo, dodajamo itd… se posebi, kdr se clovk povezuje s tistim, cesar noce, dozivlja pa ravn to, da se srecuje le s tem, kr je "odklanju"... namest, da bi raj "cev" spoznal mislm spucal... ter s tem poslal vse v luft, pa magar zato, da se preobrazi… neb blo nc vtikovanja nadomestnih cevi se manj pa zbijanja klinov s klini… ful lepo napisano ahama... 12, 11 - z arielom, verdano? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Draga LEPA ANKA,čutim, da ti odpišem, čeprav vidim, da si dolgo nazaj pisala o "tvojem" strahu.Upam vseeno ,da boš prebrala kar ti pišem.Že nick pove marsikaj:Lepa Anka, no ,ko pa sem prebrala kar si napisala sem ves čas pela pesem: Lepa Anka kolo vodi, lepa Anka kolo vodi, lepa Anka...kolo vodi!" Spovnila sem se, kar vem o skrivnostih duha, pa sem se odločila posredovati ti to modrost.Velike duše se ponavadi odločijo(že pred reinkarnacijo) izkusiti globoko temo, strah, da se lahko potem povzpnejo visoko v svetlobo.Visoko v svetlobo v sebe. Tema je vedno del nas, več ali manj, strah pa manifestacija tega.Se pravi, da tema hoče v preobrazbo, v svetlobo.Večja kot tema je, več svetlobe pride.V bistvu samo velike duše to zmorejo.Današnji čas pa je kot nalašč primeren za to. Tehnično gledano je strah ovoj pred nečim kar nas hudo boli, se pravi fasada.Včasih je strah obramba in v tvojem primeru močna.Ni nujno, da je obramba nekaj slabega, lahko je samo zaščita, čeprav v obliki straha in zna bit zelo nevšečna.Sprejmi jo. Jaz bi probala videt strah na tvojem mestu kot zibelko, kot sladko zatočišče za premor, ki ga potrebuješ. Mogoče te čaka dolga pot in rabiš nujen počitek.Strah te izolira pred tujimi energijami, mogoče to rabiš.Prej ko boš to sprejela, prej bo konec.Z odrivanjem in bežanjem samo še bolj padaš not, ampak vseeno, ne se bat.Na dnu je vedno in samo Bog, on je vsepovsod. Ne more te obsesti noben zli duh, to je samo v filmih in bolanih umih, predvsem pa v nekaterih religijah, katerim strogo nasprotujem.Grešniki morajo biti kaznovani.Katastrofa!Nič ljubezni!Tega se boj, to je pravi strah!Močna si, ker prenašaš to, malokdo to zmore!Drži se, molim zate!Aha, lahko pa pošlješ prošnjo za molitev na: http://www.dharmaling.org/component/option...mid,75/lang,sl/ Glej, iz srca ti želim srečno pot in veliko, izobilo ljubezni tam, kjer najbolj rabiš!Prabha Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 "STRAH-kaj naredit, občutim strah, občutim nemoč v sebi"_________ Treba se sprostit. Umirit. In se soočit s stvarmi, katere nekoga "strašijo". V mejah notranjih možnosti posameznikovega dojetja; dojemanja. Oz. v mejah zunanjih možnostih ukrepanja in ravnanja posameznika. Za osebo z "močnim solarnim plexusom; oz. energetsko napolnjenim" v glavnem ni ovir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 "STRAH-kaj naredit, občutim strah, občutim nemoč v sebi"_________ Treba se sprostit. Umirit. In se soočit s stvarmi, katere nekoga "strašijo".V mejah notranjih možnosti posameznikovega dojetja; dojemanja. Oz. v mejah zunanjih možnostih ukrepanja in ravnanja posameznika.Za osebo z "močnim solarnim plexusom; oz. energetsko napolnjenim" v glavnem ni ovir. Bi rekel , daje povsem tako. Že dolgo pravijo , da nas je strah neznanih stvari, torej ko jo spoznaš - se odnos spremeni. Poleg sposobnosti dojemanja bi pa dodal samo še to- imeti muda oziroma pogum soočiti se z vzorci, ki nam povzročajo strah . Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 oprosti, ampak tako ne gre.Ne more.Zakaj?Ker razmišljaš.Razmišljaš v SLIKAH.Spomni se na svojo mamo.Pred sabo imaš sliko svoje mame.Bum, očeta, Bum, letala.Kakšno je to letalo?Z enim motorjem, reaktivec?Raketa? Slike, slike slike..Samo dovolj časa si moraš dati, da lahko vidiš podobo pred sabo.In dovolj časa si damo, da ustvarimo "probleme". oprosceno slike, predstave, podobe... motne, jasne... kr se pa samih misli kt misli (izvor predstav in slik in...) tice... pa dvomim, da clovk resnicno rabi "dovolj casa", prej po moje "rab" dovolj "mocno/cisto vizualizacijo"... in, jaaaaaaa, na puf poslat to "skreirano misel" v luft! v zrak, v vesolje, v kozmos, k stvarniku... kamorkoli komurkoli ze pac ustreza... bolj k je pa priklenjen na njo, bolj jo zadrzuje, premleva, negira (se prav, da si da dovolj casa)... vecjo sanso ma iz nje ustvarit "problem"... Nimaš kaj spoznavat cevi.Boli mene kurac, kako lusko mam pod nohtom, sam dej jo hitro vn spravt, k boli. kako, da ne? ze s tem, k si "priznas", da mas lusko pod nohtom... spoznavas... kj ?napisal si (caki, da te citiram):" ful lepo napisano" ... in asociacija na ta "stavek" mi je bila velikost in oblika crk, ki so ze tko al tko lepe, posebi pa, ce je kj lepo napisano... jasno? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Tablet ne smem, ker sem noseča.tole prebiram...kako ti kaj gre, lepa Anka? (Kak luškan nick!) Želim ti, da čimprej nabrcaš ta strah v tazadnjo. Ko se ga enkrat lotiš, boš vidla kako hitro se manjša. Ker STRAH JE STRAHOPETEN, res. V kakšni negotovosti orašča šele detece, če ves čas čuti mamin strah, si predstavljaš? Po moje vsi navijamo zate, Mami-heroj Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.