Skoči na vsebino

VELIKA ŽELJA

lotti

Recommended Posts

Kaka nežna željica... x:Xx x:Xx x:Xx

xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx :detelca:

(Da takoj javiš, ko ti bo ribica izpolnila željo!) x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni,komaj sedaj sem videla da vi tu tudi komentirate, joj kako ste prijazni,zelo sem presenečena,da so ljudje ki te ne poznajo in ti želijo vse najboljše. Vsekakor se bom oglasila če mi bo pomagalo in se uresničilo kar sem si zaželela in z vašo pomočjo mi bo. Najlepša hvala do slišanja iz vroče,prevroče obale.

• 5 weeks later...

O ribica,

pomigaj,

pomigaj za Lotti,

pomigaj, da bosta Lotti in ata dovolj pomigala za otročička xwizardx

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Zlata ribica pomagaj da se bom lahko prepustila ljubezni, zaupala in končno bila srečna!!!! x;)x Brez nesrečnega konca!!!

Pa ribica prosim prosim pomagaj mi da naredim izpite v septembru!!

Pozdravčke vam in ribici, ker ste fajn x:Dx xsrcx

xcrossfingx xgoldfishx

• 2 weeks later...

Pozdravljeni nekaj časa nas ni bilo ker smo se ukvarjali za dobit otročička,namreč pri nas po naravni poti negre in smo šli na umetno,žal je bilo neuspešno.Po razočaranju smo se pobrali in tako se vam zahvaljujem za prisrčne želje in RIBICO naprošam naj miga zame v naslednjem poizkusu, pa,pa....

No morda pa le bom mamica.......

xcrossfingx

drzimo pesti!

(*lepo od tebe, da si prisla nazaj 'porocat', kljub temu, da moras bit ziher razocarana in nic rada nisi prisla tegale napisat, da ni uspelo :sori:)

Upajmo, da bodo v naslednjem poskusu tud zvezde mal bolj naklonjene!

(ne smes pa se prevec ufurat, ni nikol se blo dobro, vcas tko psiha zraven udari, ki onemogochi ta izhod, ki bi morda, v nasprotnem, manj obremenjenem sprejemanju trenutnega stanja, bil cisto mozhen).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lotti :detelca:

Ampak tako, kot pravi Marsa...

Moja sestrična je bila 3x na umetni, pa ni uspelo, potem pa so se zmenili za 6 mesecev pavze...da bodo potem ponovno poizkusili...

In glej :eek: , med tem časom je zanosila po naravni poti, ker niso bili pod pritiskom, da zdaj pa kao mora bit...

drž se in veliko sreče x!x

Astra

Per aspera ad astra

ves kolkrat sem bla ze prica temule!!!!! :V:

Ko BI BLA moznost, pa je blo konc, ko se majnd ufura...

hotel prehitet vse procese (ker recimo v nekaterih primerih niso ble vec tko rosno mlade, pa je dost logicno, da se nenadoma kao bolj mudi, ampak vseen)... ko prav vidis, da se prav izmika... :sori:

tudi pri neki moji zlahtnici je blo tko..... (ima tud zdaj otroka, tud po naravni poti)...

Drugac je pa se kaksna tema o neplodnosti kje, morda tud vec (torej mroda v zdravju IN astro forumu - al kaj tacga)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 5 weeks later...

pozdravljena, lotti.

sem že prebrala, da so ti punce že povedale, da se velikokrat po neuspešnih poskusih zgodi uspešno, naravo spočetje. tudi sama sem že bila priča takšnim dogodkom. pa ne samo na področju družinskih želja...

mislim, da se moraš prepustit energijam, da bodo naredile to, kar je za tvoje božansko najvišje dobro. s tem ne mislim, da se moraš sprijaznit, ampak včasih nas premočne želje tiščijo k tlom in ne moremo poleteti....tudi energije lažje delajo v naše dobro, če se v njihovo delo ne vmešava človeški ego (ali um, kakor želiš).

sama sem takšno močno življenjsko željo (ne po otroku) nosila dolga dolga leta s seboj. potem sem spoznala da v duhovnem svetu ne uresničiš želje, tako, da si zanjo prizadevaš, ampak da se prepustiš in uresniči se sama. tako sedaj lahkotno uresničujem to svojo željo.....

vsekakor pa ti želim, da kmalu zaslišiš smeh in jok svojega otročička. upam, da ti k temu pripomore tudi vsa energija pozitivnih želja v tej temi xsrcx xsrcx xsrcx

z ljubeznijo

pjotra xgoldfishx xgoldfishx xloveyx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

• 1 month later...
pozdravljene po dolgem času se vam spet oglašam,prelepa hvala da ste mi izrazile toliko pozitivnih mislih,a žal mi ribica ni pomagala,pri nas ne gre pa negre,no odločili smo se da ne bomo se več toliko obremenjevali in bomo videli in pustili naravi in času da opravi svoje,še enkkrat hvala za vaše želje in topel pozdravček vsem lotti xflowx

Ribica res izpolnjuje želje vendar ne takoj, meni se je ena po 1 letu ! :palec:

Zdaj pa te prosim ribica naj končno še meni posije v nedeljo sonce ljubezni. In seveda naj ta "ledeni " mož gre končno z menoj ! Prooosssiiimmm ! :2src: :2src: x;)x x:px

LP! Vanja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...