lotti 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Pozdravljeni, sem nova in že takoj imam eno veliko željo. Ribica prosim te izpolnimi mojo željo in mi prinesi otročička,da bom postala mama. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Kaka nežna željica... (Da takoj javiš, ko ti bo ribica izpolnila željo!) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Za lotti Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Lotti, za VAJU.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lotti 27. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2005 Pozdravljeni,komaj sedaj sem videla da vi tu tudi komentirate, joj kako ste prijazni,zelo sem presenečena,da so ljudje ki te ne poznajo in ti želijo vse najboljše. Vsekakor se bom oglasila če mi bo pomagalo in se uresničilo kar sem si zaželela in z vašo pomočjo mi bo. Najlepša hvala do slišanja iz vroče,prevroče obale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 ... a jaz mateja ... kaj ti pa delam (razen tega, da sem ti dala link, kjer urednica daje navodila o tem, kako poisces ze obstojeco temo, da ne odpiras novih?)... ti lahko kar jaz namesto ribice izpolnim zeljo ... ni blema Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 lotti, naj se ti izpolni zelja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siddhartka 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Joj Lotti, VEEEEEEEEEEELIKOOOOOOOOOO SREČE RES IZ SRCA. Vem, da ti bo uspelo. Sem bila v tvoji koži in vem kako je to. Takoj sporoči, ko boš "blažena", da se zapijemo!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 ribčk daj pomigaj za lotti da se ji uresniči želja Držim pesti Lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 O ribica, pomigaj,pomigaj za Lotti, pomigaj, da bosta Lotti in ata dovolj pomigala za otročička Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Zlata ribica pomagaj da se bom lahko prepustila ljubezni, zaupala in končno bila srečna!!!! Brez nesrečnega konca!!! Pa ribica prosim prosim pomagaj mi da naredim izpite v septembru!! Pozdravčke vam in ribici, ker ste fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Upssss mal sem falila temo Se opravičujem...Vidm da v tej temi ribica Lotti pomaga... Pa sej ribica ve kaj mislim in zato te prosim da pomagaj Lotti, meni in še vsem ki te kaj iskreno prosijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lotti 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 Pozdravljeni nekaj časa nas ni bilo ker smo se ukvarjali za dobit otročička,namreč pri nas po naravni poti negre in smo šli na umetno,žal je bilo neuspešno.Po razočaranju smo se pobrali in tako se vam zahvaljujem za prisrčne želje in RIBICO naprošam naj miga zame v naslednjem poizkusu, pa,pa.... No morda pa le bom mamica....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 drzimo pesti! (*lepo od tebe, da si prisla nazaj 'porocat', kljub temu, da moras bit ziher razocarana in nic rada nisi prisla tegale napisat, da ni uspelo ) Upajmo, da bodo v naslednjem poskusu tud zvezde mal bolj naklonjene!(ne smes pa se prevec ufurat, ni nikol se blo dobro, vcas tko psiha zraven udari, ki onemogochi ta izhod, ki bi morda, v nasprotnem, manj obremenjenem sprejemanju trenutnega stanja, bil cisto mozhen). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Lotti Ampak tako, kot pravi Marsa...Moja sestrična je bila 3x na umetni, pa ni uspelo, potem pa so se zmenili za 6 mesecev pavze...da bodo potem ponovno poizkusili... In glej , med tem časom je zanosila po naravni poti, ker niso bili pod pritiskom, da zdaj pa kao mora bit... drž se in veliko sreče x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ves kolkrat sem bla ze prica temule!!!!! Ko BI BLA moznost, pa je blo konc, ko se majnd ufura...hotel prehitet vse procese (ker recimo v nekaterih primerih niso ble vec tko rosno mlade, pa je dost logicno, da se nenadoma kao bolj mudi, ampak vseen)... ko prav vidis, da se prav izmika... tudi pri neki moji zlahtnici je blo tko..... (ima tud zdaj otroka, tud po naravni poti)... Drugac je pa se kaksna tema o neplodnosti kje, morda tud vec (torej mroda v zdravju IN astro forumu - al kaj tacga)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Lotti naj se ti izpoli želja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Lotti upam na najboljše Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 pozdravljena, lotti.sem že prebrala, da so ti punce že povedale, da se velikokrat po neuspešnih poskusih zgodi uspešno, naravo spočetje. tudi sama sem že bila priča takšnim dogodkom. pa ne samo na področju družinskih želja...mislim, da se moraš prepustit energijam, da bodo naredile to, kar je za tvoje božansko najvišje dobro. s tem ne mislim, da se moraš sprijaznit, ampak včasih nas premočne želje tiščijo k tlom in ne moremo poleteti....tudi energije lažje delajo v naše dobro, če se v njihovo delo ne vmešava človeški ego (ali um, kakor želiš).sama sem takšno močno življenjsko željo (ne po otroku) nosila dolga dolga leta s seboj. potem sem spoznala da v duhovnem svetu ne uresničiš želje, tako, da si zanjo prizadevaš, ampak da se prepustiš in uresniči se sama. tako sedaj lahkotno uresničujem to svojo željo.....vsekakor pa ti želim, da kmalu zaslišiš smeh in jok svojega otročička. upam, da ti k temu pripomore tudi vsa energija pozitivnih želja v tej temi z ljubeznijopjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lotti 13. december 2005 Avtor Prijavi Deli 13. december 2005 pozdravljene po dolgem času se vam spet oglašam,prelepa hvala da ste mi izrazile toliko pozitivnih mislih,a žal mi ribica ni pomagala,pri nas ne gre pa negre,no odločili smo se da ne bomo se več toliko obremenjevali in bomo videli in pustili naravi in času da opravi svoje,še enkkrat hvala za vaše želje in topel pozdravček vsem lotti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Ribica res izpolnjuje želje vendar ne takoj, meni se je ena po 1 letu ! Zdaj pa te prosim ribica naj končno še meni posije v nedeljo sonce ljubezni. In seveda naj ta "ledeni " mož gre končno z menoj ! Prooosssiiimmm ! LP! Vanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Lotti, sam ne obupat. Men so rekl, da nikol ne bom zanosila. Zdej mam pa že skor pol leta starko hčerkico Držim pesti zate! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.