sedna 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 Za danes mi je zmanjkalo originalnosti, zgubila se je nekje v megli. Tale ni moja, ampak sposojena od Vesne Krmpotic 7 Utez za utezjo ti snemam, ti pa joces od strahu.Ne znas vec hoditi brez padcev.In mislis, da nekaj ni v redu, ce te rozljanje verigene prepricuje, da hodis. Rozljanje verige? Mar ne zemlja,ki se oddaljuje pod teboj? Miren dan vsem. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 Skrebljajo kroglicev roki crne boginje;lobanje v nizu. Jaya Jagatambe he Maa DurgaaJaya Jagatambe Jagatambe Maa DurgaaMaa Kaalee Durge namo namah Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 60 Za visoko ograjovonj po jasminu.Dekliski glas. 3 Puscavske rozepogumno zrejov viharno nebo. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Umetnost komuniciranja se pokaže tudi v vzdevkih, ki si jih dajemo ženske in moški drug drugemu. V knjigi "Modrosti zbrane iz verzov stkane" je odličen primer dajanja živalskih vzdevkov - za crknt smešn! Živalska imena - moška različica V čem je v odnosih z moškimi težava?V tem, da skoraj vsak moški pretiravapri uporabljanju favnovskih imen,kadar je zaljubljen ali poročen. Ljubica ni človek, ampak žabica,miška, mucka, vrabček, piška, srnica.Če ga zapusti, zanj je le lisica,hijena, kača, kanja ali psica. Če jo poroči, pa postane koza,krava, zmajevka, sitna muha, osa,kura, opica, trmasta oslica,sraka, vešča, gos in celo prasica. Živalska imena - ženska različica V čem je v odnosih z ženskami težava?V tem, da marsikatera pretirava,ko s favnovskimi vzdevki se spakuje,moža, ljubimca z njimi označuje. Zanjo je ljubimec kebrček meden,mucek, miško, medo, tigerček ognjen.Če jo zapusti, lisjak je premeten,pes lažnivi, jastreb ali gad strupen. Če ga poroči, postane vol zabit,trot, osel, pavijan, žolna, parazit,dihur, gorila, bik, debel prasec len,kozel star, zverina, štorast slon lesen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Hehehe tole je pa res nazorno... takorekoč pove vse, kajne, hehehehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 To je cista etno-spakljivka, se mi ne zdi niti malo duhovita.Zenski ni treba zalit in obsojat, dovolj je, da se odloci. 43 Po beli poljanidela gaz v neznano;popotnica. Tukaj izstopam. Hvala vsem, tako sodelujocim kot opazujocim. Pesmi je sicer 64+1, mogoce jih kdaj, kje, tudi objavim.Zdaj pa imam pomemnejse delo; moj jasnovidni prijatelj me je namrec obsodil, da imam ljubimca, grem preverit, ce to drzi Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je cista etno-spakljivka, se mi ne zdi niti malo duhovita.Zenski ni treba zalit in obsojat, dovolj je, da se odloci. Hej sedna, ne bod tolk zadrta. Oba primera sta vzeta iz konteksta in bi morala delovati ironično, kajti avtorica se v bistvu norčuje iz tovrstnih odnosov med spoloma. Z verzi želi doseči le, da bi se moški in ženske v njih zagledali in se zavedeli absurdnosti svojega spakljivega početja. Čeprav bi bili verzi primerni za kakšen turbo song, niso namenjeni temu, ampak naj bi se razumeli bolj kot kritika!To se v knjigi "Modrosti zbrane iz verzov stkane" v poglavju o medsebojnih odnosih da natančno razbrati! :!!: :!!: :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je cista etno-spakljivka, se mi ne zdi niti malo duhovita.Zenski ni treba zalit in obsojat, dovolj je, da se odloci. 43 Po beli poljanidela gaz v neznano;popotnica. Tukaj izstopam. Hvala vsem, tako sodelujocim kot opazujocim. Pesmi je sicer 64+1, mogoce jih kdaj, kje, tudi objavim.Zdaj pa imam pomemnejse delo; moj jasnovidni prijatelj me je namrec obsodil, da imam ljubimca, grem preverit, ce to drzi Hja sedna, dej tole preberi malo iz take šaljive strani, hehehehehe, saj te razumem je štala, da te en obsodi, da maš ljubimca (pa dobro če bi ga vsaj res imela, ajde, kajne, hehehehhehehe), moški so včasih res... hmmm prasci, da ne rečem, heheheheheh, jaz jih ne maram kaj dosti.... ženske so mi bolj všeč.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Umetnost komuniciranja se pokaže tudi v vzdevkih, ki si jih dajemo ženske in moški drug drugemu. V knjigi "Modrosti zbrane iz verzov stkane" je odličen primer dajanja živalskih vzdevkov - za crknt smešn! Živalska imena - moška različica V čem je v odnosih z moškimi težava?V tem, da skoraj vsak moški pretiravapri uporabljanju favnovskih imen,kadar je zaljubljen ali poročen. Ljubica ni človek, ampak žabica,miška, mucka, vrabček, piška, srnica.Če ga zapusti, zanj je le lisica,hijena, kača, kanja ali psica. Če jo poroči, pa postane koza,krava, zmajevka, sitna muha, osa,kura, opica, trmasta oslica,sraka, vešča, gos in celo prasica. Živalska imena - ženska različica V čem je v odnosih z ženskami težava?V tem, da marsikatera pretirava,ko s favnovskimi vzdevki se spakuje,moža, ljubimca z njimi označuje. Zanjo je ljubimec kebrček meden,mucek, miško, medo, tigerček ognjen.Če jo zapusti, lisjak je premeten,pes lažnivi, jastreb ali gad strupen. Če ga poroči, postane vol zabit,trot, osel, pavijan, žolna, parazit,dihur, gorila, bik, debel prasec len,kozel star, zverina, štorast slon lesen. Emily, super nazorna pesmica o tem kako ne bi smelo biti Žal pa je velikokrat v odnosih res tako zato mogoče nekateri tega verjetno ne zmorejo brati kot satiro. Za ljubezen in mir v družinah! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Emily, super nazorna pesmica o tem kako ne bi smelo biti Žal pa je velikokrat v odnosih res tako zato mogoče nekateri tega verjetno ne zmorejo brati kot satiro. Za ljubezen in mir v družinah! Ja, Ljuba ga res pihne, kar je res, je res. Ko sem ji naglas prebirala vse te komentarje, se je samo režala in rekla:"Vsak tele ma svoj vesele!"Aja, pozabla sm povedat, de uporablam kar njen računalnik, ker je moj gecrkt werden sein. Kadar ona ne tapka po wordu, pa jaz afne guncam po luninem forumu. Je pa dušca - pravi, da so njene stvaritve za med ludi, zato ji je vseen, na kakšen način, tud, če jih jest trosim po forumu tja v tri dni. Knjigi ji gresta pa itak za med, tko de ji reklame ni treba delat. Folk njeni dve bukli prhaja clo kar na njen dom iskat, de bi jh ja za ziher dobu.Tud nč ni jezna, če se kdo kiti z njenim perjem, pa potlej pozab spodej napisat, kdo je resnični avtor. Ni tolk vase zagledana pa egocentrična, de bi se hotla obdajat z glorijo. Torej folk, njeni umotvori so za med ludi, zato jih lahko po mili volji uporabljate. Ona prav, da je svoje darove pač treba deliti z drugimi. Vsak dan stori kakšno dobro delo,pa življenje cool se ti bo zdelo! Tako pravi Ljuba Žerovc, jaz pa ji samo vneto prikimavam in odobravajoče grulim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.