Irina 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Pozdravljeni! Pa se je zgodilo tudi meni! Hči se je zaljubila, po skoraj 2 letih pa že nekaj dni tečejo solze. Kot začetnik astrolog sem se seveda takoj zakopala v njeno karto in imam nekaj vprašanj, na katera si ne znam odgovoriti:na kratko:Venera v Biku v 12 hiši v vrinjenem znaku, začetek 12 hiše v Ribah,aspekti Venere poldrugi kvadrat z Neptunom v Kozorogu v 9. hiši in polkvadrat z luno v Vodnarju v 11. hišiVenera v 12 hiši se pri njej odraža s tem, da se ne ceni, kljub temu, da je izredno lepa, z lepo postavo ipd., kar si dekleta pač želijo, je osamljena in kar nič se ji ne dogaja.5 hišo - ljubezni ima v Levu 12 stop. vladar 5 h. je v 11 hiši, v 5 h. na 20 stop. Leva ima Lilit- prvi fant jo je pustil zaradi prijateljev (11 hiša), sicer pa ima on zelo poudarjeno 11 hišo in mu prijatelji pomenijo vse. Dobro, to je OK, skoraj vse prve ljubezni se končajo. hči je vodnarka s Soncem na 27, Luno na 23 in Merkur na 15 stop. - mirna, nič kaj družabna, ne zna se vključiti v družbo oz. je ne išče. Zanima me kje pogledam njene nadaljnje ljubezni ali prijateljstva? Za prvega se mi je še izšlo, sedaj pa... Hvala, oh, mame smo pač take, da bi rade videle tudi kaj lepega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Pozdravljena! Tale na novo odprta tema bi sodila v astro teme, kjer je že kar dost odprtih tem na temo ljubezni. Podforum je bolj za miselne teme, zato se bo sled kmalu zabrisala. Saj si že sama odgovorila, usmerjanje ljubezni v prijateljstva, pa človek je tud rad svoboden, pa z Venero v 12. hiši dost skrivnosten. Je pa hči dost sočutna. Nisi omenjala aspektov vladarke ljubezni, pa če so neugodni pride še kdo, ki je zaseden, ona ga pa ljubi......sicer pa prijetno astro raziskovanje, pa zaupaj hčerki, lep pozdrav in vse dobro, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 jaz sem tudi mamica, pa pustim hčeri lastno pot... samo ta jo bo naučila in izučila vedno pa lahko računa NAME, na mojo podporo in ljubezen naj se zgodi, kar se mora, jaz temu pravim USODA in njej ne ubežimo pa lp Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Jaz sem pa očka, pa puščam hčerki lastno pot, če me pa prosi, ji pa svetujem po najboljših močeh, obenem pa jo občudujem in podpiram na njeni poti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 ja lepo to, potem sva že dva... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Saj jih je več, pa ne upajo napisati.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 ja česa jih je pa strah al ljubezni al odkritosti Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 To pa lahko le ugibava, lepo soboto še naprej.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 tudi tebi lepo soboto še naprej... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.