Skoči na vsebino

prve ljubezni

Irina

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Pa se je zgodilo tudi meni! Hči se je zaljubila, po skoraj 2 letih pa že nekaj dni tečejo solze. Kot začetnik astrolog sem se seveda takoj zakopala v njeno karto in imam nekaj vprašanj, na katera si ne znam odgovoriti:

na kratko:

Venera v Biku v 12 hiši v vrinjenem znaku, začetek 12 hiše v Ribah,aspekti Venere poldrugi kvadrat z Neptunom v Kozorogu v 9. hiši in polkvadrat z luno v Vodnarju v 11. hiši

Venera v 12 hiši se pri njej odraža s tem, da se ne ceni, kljub temu, da je izredno lepa, z lepo postavo ipd., kar si dekleta pač želijo, je osamljena in kar nič se ji ne dogaja.

5 hišo - ljubezni ima v Levu 12 stop. vladar 5 h. je v 11 hiši, v 5 h. na 20 stop. Leva ima Lilit- prvi fant jo je pustil zaradi prijateljev (11 hiša), sicer pa ima on zelo poudarjeno 11 hišo in mu prijatelji pomenijo vse.

Dobro, to je OK, skoraj vse prve ljubezni se končajo.

hči je vodnarka s Soncem na 27, Luno na 23 in Merkur na 15 stop. - mirna, nič kaj družabna, ne zna se vključiti v družbo oz. je ne išče.

Zanima me kje pogledam njene nadaljnje ljubezni ali prijateljstva? Za prvega se mi je še izšlo, sedaj pa...

Hvala,

:eek: oh, mame smo pač take, da bi rade videle tudi kaj lepega...

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljena!

Tale na novo odprta tema bi sodila v astro teme, kjer je že kar dost odprtih tem na temo ljubezni. Podforum je bolj za miselne teme, zato se bo sled kmalu zabrisala.

Saj si že sama odgovorila, usmerjanje ljubezni v prijateljstva, pa človek je tud rad svoboden, pa z Venero v 12. hiši dost skrivnosten. Je pa hči dost sočutna.

Nisi omenjala aspektov vladarke ljubezni, pa če so neugodni pride še kdo, ki je zaseden, ona ga pa ljubi......sicer pa prijetno astro raziskovanje, pa zaupaj hčerki, lep pozdrav in vse dobro, B. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...