Skoči na vsebino

Ta Forum


enaeva

Recommended Posts

Pujsa....jaz sem to Vrbino dejanje tudi nekako tako opisala...

 

*Če pa stopim na stran Vrbe bi pa lahko rekla tudi tako.Mogoče pa se je v njeni notranjosti pripetila huda duhovna preobrazba in se je sramovala svojih postov iz preteklosti.Zato je to storila na tak prefinjen način.*

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:sick:

 

ejjejjej... to pa je ze..... ne najdem rpave besede.

TUDI v TEJ temi manjkajo vsi vrbini posti. :xx!:

 

Nasla kak citat, k sreci, kjer se lepo vidi, kaj TRDI Vrba:

http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=506107

http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=536128 (pri temle pa se pravim, da sem ga kar citirala, da bo ja ostal... pa je vseen zbrisala :D x:o)x Halooo? saj nimam besed vec res ne na tole)

 

CISTO VSI posti...

par ste jih citiral, nekje pa so ostali sam v spominu - npr. ko je kabalist opisal 'skupine', se je Vrba prva oglasila in rekla, da se ZELO RAZLOCNO vidi.

 

Pravzaprav je to zaljivo zame, ce bi bla res tak Ego, kot mi pripiosujete, bi ZAHTEVALA opravicilo z Vrbine strani - in nikakrsna pojasnila me vec ne zanimajo.

Men je v tej fazi pa res cist vseen, kaj vi verjamete (halo!! :xx!:), pac pa jaz vem, kar vidim!! x!x

 

In glede na to, da je vrba se zdaj vsak dan gor (ocitno, ker brise tudi novejse poste), semle pa je ni, menim da je vse jasno..

 

Zdaj mi je pa res cist dol padlo.

 

Strahopetno... pa se kaj.

In kot pravi Pujsa - clovek je strokovjak!!! :O:

Za psiho! x:o)x :O: :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hja, Vrba in Marsa ter priskledniki, ki ste se vključili v njuno razpravo...

je ni - razprave namrec - zdaj marsa sam bebavo sama s sabo komunicira. :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

PA KA JE ZDAJ S TO VRBO??? :vragec:

Tud mene je zmerjala in obkladala z raznimi p... :vragec: , tud odgovoril sem ji precej grdo, pa je ne glodam več po forumu!

Dajte že mir! :vragec:

Al se bo vrnila al pa ne, al bo pojasnila al pa ne, forum bo šel dalje... xsrcx

Arabci imajo en pregovor(al so to Beduini?)

PSI LAJAJO, KARAVANA GRE DALJE

Tako xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.


Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Z eno samo besedo bom opisala Vrbo!!

 

V njeno srce se je naselila* ZAVIST *

 

Zaradi tega je tako odreagirala.To je moje mnenje po branju njene izjave!!

 

Naj počiva tm kjer je mi gremo dalje kot karavana (tako je alef napisal).

 

Na koncu ostanejo samo najboljši!!!:))*

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

potem pa svizec zavije cokolado v folijo... 

Ne posplosuj.

Napišeš nek prispevek. nanj dobiš odziv. Ker ti odziv ni všeč, izbrišeš svoj prispevek... to meni diši po neverodostojni osebnosti, ki mora na sebi še precej garati. Izza te trditve stojim. Ako zabluziš, potem se iz svojega bluzenja izvij, ne pa bežati.

Zavijanje čokolade sem na tem forumu ničkolikokrat videl, a to je del realnosti. Vedno razmišljam po principu. Če ima nekdo drugačno mnenje od mene, je to zato, ker na isto stvar gleda iz drugega zornega kota in ne mojega. Moja dolžnost je, da mu predstavim svoj zorni kot in ga utemeljim. Kar nekaj tem je tukaj takšnih. O stvareh, katere ne poznam dovolj dobro, ne razpravljam. A tiste, katere sodijo v del moje poti osebnostne rasti, vedno argumentiram z izkušnjo in podatki. Primer: o čakrah ne morem kaj več razpravljati, kot na nivoju enciklopedičnih podatkov. O izkustvih ne morem govoriti, ker s čakrami v Kabali ne delamo. Lahko pa verodostojno govorim o angelih, ker so ti del kabalističnega simbolnega sistema. Obstaja mali milijon vsebin na tem forumu, ki je živ samo zato, ker se vsi z vsem ne strinjamo. Pameten človek nestrinjanje obdrži na razumski ravni in ne vpleta čutov in čustev. Tako imaš udobno pozicijo.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

O, Vrbaaaa... zarjavele trobente... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ja tale tehnika je pa res vsemogočna..........če ni druzga je pa virus.....

 

Ko sem še delal na telekomunikacijkih omrežjih, se je vsake toliko pojavil kak "brihtnež", ki je trdil, da mu prisluškujemo. Če sem imel priliko takemu tudi pokazati, kako naj bi tako prisluškovanje izgledalo, sem ga mogoče lahko tudi prepričal, da to ni res. Nihče si ne predstavlja, da moral nekdo to početi, zakaj pa bi, če nima nič od tega. Še tistega kar smo morali delati nismo uspeli vedno dokončati, kaj šele da bi ure in ure zabijal zato, da bi poslušal kako je Francel Lojzko nategnil ali kaj podobnega.

 

Tako se tudi predstavljam tu to brisanje. Prav sigurno Marsa ne more slediti vsemu, ker bi ji potem ne ostalo niti sekunde, da bi lahko tudi živela in globoko sem prepričan, da tega ni in ne bo počela, ker to ni njen namen, pa še po času se ji nebi izšlo. Samo prav vedno smo pa "prisluškovali" samo tistim, ki so imeli cel kup masla na glav...torej je bilo "prisluškovanje" zaradi njihovih strahov, slišali so poke v slušalki in vsemogoče zadeve, ker so se zase bali, ker sebi niso zaupali, če pa sebi ne moreš zaupati, pa tudi drugim ne boš.......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Dajte že mir! :vragec:

pa ga ne dam(o)!!!

 

zenska je mene osirala po vec temah, natolcevala da brisem in tko podtalno vse....

se do konca ni priznala, pac pa napeljevala se dalje in dalje.

 

ej Alef, BESNAsem, a razumes!!! :mad2:

 

ko boste sinfal, jasno mroam pustit, vse radi 'demokracije'...

 

Boste pa tud RESNICO by Moi prenesli pol. x!x

 

Zdaj se se vedno pregovarjate, KOMU VERJETI, pa niste normalni no! :mad2:

Kaksno pojasnilo!!!

 

Presneta babnica :xx!:

Kolk enga dela pa cajta pa enegije mi je ZE DO ZDAJ pozrla!!!!!!!

a mislite da men pase se s temle zajebavat!

sam, sem sla pac resit to! x!x

sem vam rekla, da se nikol nisem na tak nacin gledala po administraciji.

 

Cist prav je tud, da se o tem govori!!!!!

njeni posti so zdaj izginili, besede pa ste si zapomnili, nacin in vse...

Kar naj bo tle.

Cist prav ji je. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Enmau surfam tudi tukaj in berem in se čudim.

 

O brisanju Vrbe sem enkrat nekje zasledil, kaj je pisala o tem (morda je to v teh dveh linkih tukaj zgoraj, nisem ju odprl, ker za moj post to ni pomembno). Na to brisanje sem se z malo ironije celo nekje oglasil, češ kaj je zdaj to, da se iz CITIRANIH postov vidi, da so neki posti bili, teh POSTOV pa ni, pa ji ni bilo všeč; to je bilo v času, ko je nizala po tri odgovore skupaj kot nekdaj Lucifer.

 

In?

 

Se vprašam.

 

Ženska ima v Nemčiji svojo lastno prakso in lasten www, iz katerega je razvidno ime in rojstni datum in ponudba. Vpisala se je sem in se potem po nekaj deset postih pinkponka (v katerem se je večinoma oziroma vse bolj izgubljala v protislovjih) odločila dvigniti jadra.

 

Zbežala.

 

Tako probleme rešujejo Ribe, ne spomnim pa se, kaj je po horoskopu, ker me to ni zanimalo. Riba namreč s prizorišča beži brez glave.

 

In?

 

Kolikor razumem, je zdaj neka fora, kao da je Marsa nekaj brisala. In zdaj se Marsa tule zdaj nekako opravičuje pa pojasnjuje pa ... :eek: :eek: :eek:

 

A bi, šefica, ti malo nehala s tem? Je to potrebno? Na ta način se samo briše slika, kdo je kdo tukaj. Kar ni dobro za forum.

 

In, Marsa, če ti je že oni dan Mitja rekel, kaj se štuliš med Škorpijone, a bi tega Škorpijona kljub vsemu malo zbezala ven? Preden se tole sesuje? Dobro bi bilo.

 

Ker bo potem v kratkem ene par kapselnov dobilo neprijeten občutek, da so lahko zelo hvaležni, da so sploh tukaj. Ker zdaj takega občutka nimajo.

 

Čas bi bil.

 

Pa resno mislim.

 

Lep pozdrav vsem!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>...Razlogov je veliko. Mogoče pa niti eden od teh ni pravi. Pa vseeno pustimo to polemiko, da ne bomo naleteli na obtoževanja, ki nimajo nobenega smisla. Samo prepir, slabo počutje in na vsezadnje iskanje v sebi krivca, ki ga ni.

 

IMEJMO SE RADI ,DA BOMO LAHKO SEJALI SREČO DRUGIM. by Smajcica iz prve roke x:Dx  :palec: No, srčno upam, da ste me razumeli** SMAJCICA VAS MA RADA!!!

Takole, od oktobrskih postov v tej temi bom poleg Tomaževih idej sledil le še takim pozitivnim mislim. xsrcx xsrcx xsrcx

 

Mogoče bi dodal le še to: vse, kar se nam v življenju dogaja, se nam godi' (čeprav nam ne go'di) zaradi nas. Iskati krivdo pri nekom drugem niti nima smisla. Prave odgovore lahko najdemo le v sebi.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Tomaz, saj to smo pa ze obdelal - viruse in taksno,,, tele paranoje in sumnicenja - pa da je ta in ta forumovka pravzaprav ena druga z enega drugega foruma, kar sem ji ze v odgovoru na OS ZATRDILA (ker jo slucajno osebno poznam), da ni. To govorim javno, ker je tud sama to pisala javno, celo omenjala je obe forumovki, tule v tej temi... xyesx

Tko da - sumnicenja in hitra sklepanja so bila prisotna ze od nekdaj tule v tem primeru.

 

ej jasno da sem besna, kitiziram, podenj se mi zdi.

In v tem trenutku nimam NIC razumevanja za vrbo...

vem da se spuham in se mi bo smilila, kot do zdaj, ampak zdajle cutim sam prezir, sory.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Enmau surfam tudi tukaj in berem in se čudim.

 

O brisanju Vrbe sem enkrat nekje zasledil, kaj je pisala o tem (morda je to v teh dveh linkih tukaj zgoraj, nisem ju odprl, ker za moj post to ni pomembno). Na to brisanje sem se z malo ironije celo nekje oglasil, češ kaj je zdaj to, da se iz CITIRANIH postov vidi, da so neki posti bili, teh POSTOV pa ni, pa ji ni bilo všeč; to je bilo v času, ko je nizala po tri odgovore skupaj kot nekdaj Lucifer.

 

In?

 

Se vprašam.

 

Ženska ima v Nemčiji svojo lastno prakso in lasten www, iz katerega je razvidno ime in rojstni datum in ponudba. Vpisala se je sem in se potem po nekaj deset postih pinkponka (v katerem se je večinoma oziroma vse bolj izgubljala v protislovjih) odločila dvigniti jadra.

 

Zbežala.

 

Tako probleme rešujejo Ribe, ne spomnim pa se, kaj je po horoskopu, ker me to ni zanimalo. Riba namreč s prizorišča beži brez glave.

 

In?

 

Kolikor razumem, je zdaj neka fora, kao da je Marsa nekaj brisala. In zdaj se Marsa tule zdaj nekako opravičuje pa pojasnjuje pa ...  :eek:  :eek:  :eek:

 

A bi, šefica, ti malo nehala s tem? Je to potrebno? Na ta način se samo briše slika, kdo je kdo tukaj. Kar ni dobro za forum.

 

In, Marsa, če ti je že oni dan Mitja rekel, kaj se štuliš med Škorpijone, a bi tega Škorpijona kljub vsemu malo zbezala ven? Preden se tole sesuje? Dobro bi bilo.

 

Ker bo potem v kratkem ene par kapselnov dobilo neprijeten občutek, da so lahko zelo hvaležni, da so sploh tukaj. Ker zdaj takega občutka nimajo.

 

Čas bi bil.

 

Pa resno mislim.

 

Lep pozdrav vsem!

 

 

:palec: x!x ....

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

 

Tako probleme rešujejo Ribe, ne spomnim pa se, kaj je po horoskopu, ker me to ni zanimalo. Riba namreč s prizorišča beži brez glave.

 

!

 

ej Bern...ribce pa čist na gmah pust..jest sem tud ribca.....

 

pa nič se ne bo sesulo..prav vse kar se tukaj piše se piše z namenom in prav je tako...ta forum je zakon, daleč pred vsemi in ostal bo tak .....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Prave odgovore lahko najdemo le v sebi.

ma ne frazari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaj lohk jaz iscem v seb v zvezi z vrbinim brisanjem??? xrolleyesx

ja, ona lohk najde odgovore v seb, zakaj je nazadnje skor cist z vsemi forumovci prisla v konflikt.

In to naj jaz zdaj pri seb trazim? :D :P

 

ejjej Piko. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Marsa, ako nekdo natolcuje o tem, da si kaj brisala, naj ta osebek jasno napiše kdaj in kje. Ni lepo obtoževati za brisanje, če nimaš jasnega dokaza. Vsekakor pa mora administrator skrbeti za določen red. Mislim, da je potrebno avtorje res packastih in izrecno neutemeljeno žaljivih prispevkov opozoriti. Zato obstaja več možnosti. Včasih koga kaj razpizdi (oprostite izrazu) in se malce pregrobo izrazi. Citiraj to in napiši, kaj si misliš. Kulturen človek bo ugotovil, da je malce pretiraval in se bo opravičil. Moč, da se opravičiš, je ena od duhovnih kvalitet.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

" Riba namreč s prizorišča beži brez glave. "

 

:D :P

hehe, Tomaz se dobr da si citiral, soploh opazila ne bi.

 

bern, Riba ne bi tko oholo in vzviseno, brez vsakega custva se vedla.

tud ce bi spizdila, ne bi imela takega nacina.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

 

Kolikor razumem, je zdaj neka fora, kao da je Marsa nekaj brisala. In zdaj se Marsa tule zdaj nekako opravičuje pa pojasnjuje pa ...  :eek:  :eek:  :eek:

 

A bi, šefica, ti malo nehala s tem? Je to potrebno? Na ta način se samo briše slika, kdo je kdo tukaj. Kar ni dobro za forum.

 

In, Marsa, če ti je že oni dan Mitja rekel, kaj se štuliš med Škorpijone, a bi tega Škorpijona kljub vsemu malo zbezala ven? Preden se tole sesuje? Dobro bi bilo.

 

Ker bo potem v kratkem ene par kapselnov dobilo neprijeten občutek, da so lahko zelo hvaležni, da so sploh tukaj. Ker zdaj takega občutka nimajo.

 

Čas bi bil.

 

Pa resno mislim.

 

Lep pozdrav vsem!

aja zdaj si tole pisal, zato mi ni blo jasno.

ja, jaz zdaj custveno reagiram, prav zagrazuzal se mi je vse...

 

Imas cist prav.... sam - imam tud jaz oz. sem bila DOLG tih (saj sem ze prej vse to vedla, brez da bi lazila v administracijo, hgalo, kaj pa naj bi blo drugega, saj me ni tolk presenetilo na nek nacin, a ipak, ko pol VIDIS tisto marljivo delovanje.... mi je pa... podenj no, ogorcena sem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, ako nekdo natolcuje o tem, da si kaj brisala, naj ta osebek jasno napiše kdaj in kje.

tega je ful, Kablaist, po forumu, ni bla sam vrba ta (ker tega pac zdaj ni vec x:o)x - razen v morebitnih citatih)...

In ne opazim vsega, mi pa tud ne poveste.

Po mojem se v zvezi s cim podobnim 'valjam' se v nestetih temah na forumu! :mad2: xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ej jasno da sem besna, kitiziram, podenj se mi zdi.

In v tem trenutku nimam NIC razumevanja za vrbo...

vem da se spuham in se mi bo smilila, kot do zdaj, ampak zdajle cutim sam prezir, sory.

 

 

MI TI ZAUPAMO!!IN TO JE BISTVO!!ZA VSE OSTALE SE PA NE SEKIRAJ.VSAK NAJ SAM PRESODI AL BO OSTAL ALI ODŠEL.

 

KOT SEM ŽE ZAPISALA....

 

NA KONCU OSTANEMO SAMO NAJBOLJŠI..!!

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

mah... besna sem no sam...

jasno.

jaz moram vedno vse razumet in kul ravnat, strpno poslusat 'pojasnila' in kaj jaz vem kaj....

Ko pa je itak brezpredmetno, da kaj pojasnjuje, ce bo jutri zbrisala. x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ti kar bodi besna...bes pride in gre.

kar se pa vrbe tiče, tako ni nobene škode, da ni več njenih postov. en normalen nivo komunikacije bi pa že bilo pričakovat od nekoga ...sploh pa pri taki izobrazbi.

 

sej smo vsi kdaj mal pissed off, pa u slaben stanju , pa kaj pocvilimo in se ob koga spotaknemo...sam eno mero je pa treba met. če prav pomislim, zarad vrbinih postov se ne bi spravla k šrinku, pa če bi ga še tako rabla....

 

...život ide dalje...... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>mah... besna sem no sam...

jasno.

jaz moram vedno vse razumet in kul ravnat, strpno poslusat 'pojasnila' in kaj jaz vem kaj....

Ko pa je itak brezpredmetno, da kaj pojasnjuje, ce bo jutri zbrisala. x!x

 

Tudi za taka dejanja ,kot jih je zagrešila Vrba na našem forumu ,se v življenju odgovarja.Na žalost pa nismo mi dodeljeni za obsojanje.Prepusti čas ,času.Svojo jezo si dala ven in to če malo počekiraš poste nazaj,smo te vsi podprli in ti želeli ,da zadevo na najboljši način rešiš.Koliko nam je uspelo te potolažit ,pa to najbolje sama veš.

 

Sedaj je čas,da se pomiriš.In,da temu forumu daš nov list z novo bolj pozitivno vsebino.Naprimer...KAKO SE IMETI RADI IN SE SPOŠTOVATI TUDI PREKO FORUMA!!

 

Saj vem,da bo kdo napisal,da bluzim.Pa nič hudega.Tudi taki moramo bit tu gor,ki včasih za dobro počutje na Forumu kaj zabluzimo:))....

 

Naj bo Vrba preizkušnja stabilnosti in resnosti našega foruma.Saj ta Forum je resnično naš,ker ga radi obiskujemo.Z našim obiskom pa potrjujemo zaupanje v delo uredništva( v tem primeru VATE).

 

no pa še lupčka ti dam*** pa ne jezi se več....škoda je*

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Naj bo Vrba preizkušnja stabilnosti in resnosti našega foruma.Saj ta Forum je resnično naš,ker ga radi obiskujemo.Z našim obiskom pa potrjujemo zaupanje v delo uredništva( v tem primeru VATE).

 

samo to je važno...

 

a veš Marsa, k s napisala tist, da se "valjaš" m je prišla ena žlehtna misel....kok b blo res bolš se v tem mrazu mal "valjat" alpa stisnt, kot da se okol teh zdev obremenjuješ, čeprav vem, da prav vsakega prizadene, če te za nekaj obsodijo, za kar pa v resnici prav vseskozi samo v pozitivnem delaš, ker se trudiš za ta forum, to je tvoje delo, potem ti ga pa nekdo poiskuša razveljaviti....a v resnici ni tako...tisti razveljavi samo sam sebe.......ti si (oziroma LN) je še vedno za nas zakon......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...



  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...