alef 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa kaka srčna kultura foruma, pa kak nivo NivoSem ti že rekel da se lahko spustim za par nivojev da si bova bliže.Lahko tudi čisto do dna da bova skupaj. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to je vaš forum, pa vaš nivo. jo že spet dolžite, da jih je ona zbrisala. Veš pa je res škoda, k ni neč več kvalitetnga za brat. Dokler v forumu sodeluješ, to ni samo "naš forum" , ampak tudi "tvoj"...če se ti zdi, da ni več nič kvalitetnega za brat...odidi.....ne razumem, v čem je sploh problem? <{POST_SNAPBACK}>Marsa kliče njene ovčke, na pomoč NIKOLI NISEM BILA OVCA ne državi, ne instituciji in še najmanj forumu....! Mico, žaljiv/a si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma daj...mal mam že poln kufer tega išem kje si ti pisal, da sem jaz Vrba, hahaNe se delat tak zabitga, no. Vprašaj tvoje prjatle za mojo IP številko, al pa uredništvo za moj naslov. Vidim, da ste sami lopovi tle, k drugim nekej podtikujete, k ste sami taki. Vrba noče sigurn ne imet opravka s takim, pa namest da bi se pokazal s čokoladne strani pa to. No, jaz sem povedal kr sm hotu, če nebote nehal, bom še pa več povedal. Vrbici pa če me slučajn bere, pošiljam par šumnikov preko LF. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dokler v forumu sodeluješ, to ni samo "naš forum" , ampak tudi "tvoj"...če se ti zdi, da ni več nič kvalitetnega za brat...odidi.....ne razumem, v čem je sploh problem?NIKOLI NISEM BILA OVCA ne državi, ne instituciji in še najmanj forumu....! Mico, žaljiv/a si!enja jaz bom šel tedi, ko me bojo zbrisal. nism pa tak naiven ko Maršine ovčke. Jaz hočem dokaze. Ker jih pa nima, pa trdi da jih ma, se pa laže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, če si končal(a), pa spokaj.po čem ti sklepaš, da bi lahk bil tam tud en /a?A nimaš drega delat, punca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>enja jaz bom šel tedi, ko me bojo zbrisal. nism pa tak naiven ko Maršine ovčke. Jaz hočem dokaze. Ker jih pa nima, pa trdi da jih ma, se pa laže. In zakaj naj bi te zbrisali? Saj sam praviš, da ni tu nič "pametnega" za brat......ali kdo uporablja fizično nasilje nad teboj?...če ti nekaj ne paše, pač ne počni ....svojo življensko energijo trošiš zelo neumno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš pa je res škoda, k ni neč več kvalitetnga za brat. :xx!: Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Marsa, škoda se je žalostit potegni vodo in konec. Naj fekalije odplavajo tja, kjer kraljujejo. V kanalizacijo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ma ..... thanx. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 No evo, pa je spet popestritev. Mislim da Mico in Vrba ali Mico-Vrba zelo uživata, ker smo pustil, da sta nas sprovocirala, da bi se na koncu še mi kmal med sabo skregal. Dobra taktika ni kej. Moja bivša šefica je rekla: MOJI LJUDJE NAJBOLŠ DELAJO TAKRAT KO SO SKREGANI MED SABO. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vrbici pa če me slučajn bere, pošiljam par šumnikov preko LF.zakaj si pa to poudaril, ker si prve poste pisal brez sumnikov...? mislim, kot otroška igra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Vrba, lazje ti je VSE TO, vsa tale farsa? To se ti zdi LAZJA pot? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vrba, lazje ti je VSE TO, vsa tale farsa? To se ti zdi LAZJA pot? To ni LAŽJA pot, ampak EDINA.... Marsa, ne vem, kaj se sploh obremenjuješ?... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Resnica lahko trpi, ne more pa biti premagana.Latinski pregovor Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ma jaz tud ne, tolk sem padla not, tolk ne stekam tega, tolk ne maram tacgale.....lohk ne vem kaj prenesem..... takole pa tezko.....tolk nimam besed, da kar govorim. Edina pot?Ni sans.... neprava ne more bit edina.... ni Boga, ki bi podprl kaj tacga... se mi morda zdi, da je vrba verna clo.... spet..... en vernik... Hvala ker si se oglasila, Enja. Ovcke?Ce zameris meni Vrba, ker sem te razkrinkala, nima to nic opravt s forumovci - zakaj zdaj zalis njih? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Očitno je pač EDINA pot za Vrbo.... ....pa nicka sploh ne poznam( se me ni "dotaknil") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa kliče njene ovčke, na pomoč Sploh še nisem prebral kar se dogajalo, ampak.........jaz nisem nbena ovčka, pa celo rad bi bil tvoj lnf frend, Vrba, Mico, al kdorkol že, ti, ki stojiš za nik nejmi , samo ceni me, spoštuj tud mojo drugačnost, osnova je toplina, prijateljstvo, kul odnos, fair play, obnašaj se do mene (nas) kot do prijatelja, nekoga, ki ti je nekak ok, pozitiva, kul, prestopi meje (pretiranega) ega al kak naj to rečem, spoštuj, trudi se razumet moje mnenje, razmišljanja, če sem ti prijatelj, če jih ne, sem ti to zlo težko al nikak......Verjem, ker sem v tvojih postih našel velik , se ful trudim sedaj te raumet, čeprav te res ne razumem več..... Men je ok ta debata . Sigurno lnf bogati...... Heh, zdej grem brat nazaj, upam da nism po debati že čist mim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 CITAT (Vrba @ 4. Aug 2005 ob 09:26)ja tam med polnocjo in 6 uro zjutraj je ze bil cist crn...je verjetno delal v temi ampak enkrat mu je pa uspelo....da je zbirsal se tisti zadnji moj post po polnoci...en dusevni orgazem...wow MICO.... glejga zlomka od Micota,kaj ga dela Vrbi pol pa nas obtožuje...zato jo ščiti,ker ve,da je on brisal..... Kaj menite x!x ostali na Forumu?.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Heh, zdej grem brat nazaj, upam da nism po debati že čist mim In vsi, ki smo do sedaj pisali...smo pisali sami sebi?...tko, za zabavo? .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma jaz tud ne, tolk sem padla not, tolk ne stekam tega, tolk ne maram tacgale..... Ce zameris meni Vrba, ker sem te razkrinkala, nima to nic opravt s forumovci - zakaj zdaj zalis njih? Eh, teb se je to nabiralo........ti si non stop "in" v teh naših fajtih.......edina, ki si stalno "in"....pa se ti nabere .....lahko se ti bi že prej pri kom......npr. Micku Se ne strinjam. Vrba s svojij načinom sploh ne žali lunatkov. Žali sebe. Vrba, bemu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Mislim, da je škoda truda! Lepa beseda lepo mesto najde, bo tukaj naletela na gluha ušesa! Mogoče bi bilo treba vreči Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>In vsi, ki smo do sedaj pisali...smo pisali sami sebi?...tko, za zabavo? .... Eh, tko sm napisal, ker sm ravno pršu domov, pa nisem bral cele debate, ampak kar sproti na poste, ki jih tist hip preberem, reagiram. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Tole res ne pelje nikamor več. Marsa verjamem da ti je pokrov vrglo dol, ampak mislim da se toliko dobrih stvari dogaja na forumu, da bi bilo dobro enostavno "skenslat-ignorirat" te stvari in iti naprej. Velika večina ki smo bili v teh mesecih na forumu vključno z mano vemo kaj se je dogajalo. Nehat moramo nalivat bencin na ogenj, pa se bo zadeva zaključila. Vem da je težko, tudi mene je Vrba večkrat potegnila v njene vode, vendar enkrat je treba rečt, zdej je pa tega dost. MIR. Gremo naprej. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.