Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 oh je tud kaj hujsega, recimo schtraufenpachti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ja, pa zlomki, pa marsi pa taksno, to je mozno sam na luninem. :P tole kasnej zbrisem (naslov), zato ga ne citirat, prosim, sam je res kul, moram povedat:sem - recimo to bi lohk pisalo na moji vizitki, ime, naziv firme in pac naslov:MarsaLunin netZvezda xx a ni kul? ce bi kdo tkole videl, bi mislil, tej babi se cist blede. :P(kao, total si prizadevam, da bom cimbolj... planetarna in taksna ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Ahahahahahah no evo pa smo med norci. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ko smo glih pri norcih....sem sla zdej zracunat neki...in sicer...ce bi gledali lnf-kot svet in nas prihod na lnf,kot rojstvo na ta svet ,bi jaz bila na lnf-ju astrolosko:sonce v kozorogu,luna v strelcu,asc v biku he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko smo glih pri norcih....sem sla zdej zracunat neki...in sicer...ce bi gledali lnf-kot svet in nas prihod na lnf,kot rojstvo na ta svet ,bi jaz bila na lnf-ju astrolosko:sonce v kozorogu,luna v strelcu,asc v biku he he Kolk blazotno dobr si si spomnila, Cigichka!!!! Hudo dobra ideja, izvirna, bravo! Bom sla tud zase zracunat, sam je zoprno... ker sem bila 'gor' ze 'pred tem'... vec mescev prej, kot je tamle belezeno.... ampak, stos... *hm, kako si pa do ure prisla?ker se jaz je ne vidim pri sebi... ...kako torej priti do ascendenta, razen ce se ne spomnis (in ne najdes) prve svoje objave, pa se to je blo verjetno mikro po registraciji.... ampak, najbrz sam v minute, pa je dovolj natancno, najveckrat.no zase ziher vem da zvecer enkrat, sam kdaj???pa tud, kera je bla prva MOJA objava ker tud, sem pac najprej teme odpirala, nekatere tud kot admin....tezko ugotovit... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iz ktire norišnice pa ti pišeš? Sem ti reku da vpraš tvojga kolega al pa uredništvo, da jaz nisem babnca, pa kaj a naj dam hlace dol al kaj. Mat ste bolani tipi tle. Hlače dol? E ta ti je pa ena boljših.... Prvič da me en tvoj odgovor ni razpizdl ampak nasmejal... Pa jih daj dol če imaš kaj za pokazat Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kolk blazotno dobr si si spomnila, Cigichka!!!! Hudo dobra ideja, izvirna, bravo! Bom sla tud zase zracunat, sam je zoprno... ker sem bila 'gor' ze 'pred tem'... vec mescev prej, kot je tamle belezeno.... ampak, stos... *hm, kako si pa do ure prisla?ker se jaz je ne vidim pri sebi... ...kako torej priti do ascendenta, razen ce se ne spomnis (in ne najdes) prve svoje objave, pa se to je blo verjetno mikro po registraciji.... ampak, najbrz sam v minute, pa je dovolj natancno, najveckrat.no zase ziher vem da zvecer enkrat, sam kdaj???pa tud, kera je bla prva MOJA objava ker tud, sem pac najprej teme odpirala, nekatere tud kot admin....tezko ugotovit...pri uri sem pa prazno pustila,pa mi je vseeno vrglo ven ta ascendent,caki probam se 1.objavo najt... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 se mi je zdel, pol avtomaticno (najbrz) da ob 12h - sredino dneva pac...ja, eni lohk najdete 1. objavo...jaz je ne morem (svoje). ziher pa ni blo zjutraj al dopoldne, tam, po 17.i uri 100%, verjetneje pa kasnej.... skoda, najbrz nikol ne izvem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 12. Sep 2003 ob 20:28 prvi post Otožne Devica, Oven, Oven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>12. Sep 2003 ob 20:28 prvi post Otožne skregana!" :xx!: ti pa ves tole!!! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 aha,nasla uro tud...torej sonce -kozorogluna-strelecasc-levno,pa mam spet enga leva not Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej šit no ... kako pa to pogledaš/najdeš?1.objava Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne znam klikni na svoje ime,pa po straneh objav najdi 1. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 2. Jan 2004 ob 16:42 - Selenehm, sonce Kozorog, Asc Rak, luna Bikza Otožno vem kaj je bil prvi post... druače pa če odpreš Selene, pogeldaš najdi objave tega člana, greš na prvo stran (stran 1, pa malce po urah pogledaš ane... sej gre zaporedno ane???) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha,nasla uro tud...torej sonce -kozorogluna-strelecasc-levno,pa mam spet enga leva not heh no vidis, nekje se ze mora poklapat tud tkole... saj, logisch... mater me jezi, ko ne mroem prodret v tale cajtek... kako je blo, kwa je blo, kdaj je blo kaj, ce ni blo slucajno ze rpej sploh to... in tako dalje... kajti, uradno (za vde) je bil forum itak odprt, je zalaufal, sele 1. marca...no jaz pa mam clanstvo od 26. januarja, itamk pa sva forum pedenala, kot receno, mesce prej ze in je torej tud ze stal, ze dlje kot od 1. marca sele.... ko je blo vse tko kot je mroal bit in sva ga pac uradno otvorila, dala na 'on' za folk....in za TO vem, kaj je, torej LNF sam...vendar sebe not tezko dobim, tako specificno ujeto v tele minute. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 hejj! nasla tud jaz (thanx cigichka, sem bla prenestrpna, pa sem rpehitro zaprla pa drugje iskala)... vendar, kot receno, 'marsino' prvo objavo, s tem da sem forum itak otvorila kot... Lunin net, morda, z zapisom vprasanj, ki so predtem prihajala na urednistvo LN in mojih odgovorov nanja (ob tem, da sem jih okol 400 x!x zgubila, pof!!, po nesrec skenslala cel folder... :xx! tako da prav prva prav moja pac je bla pa 27.2.2002, ob 1:01. Tale objava je pa bla... v Mislih: H. Miller: Tropic of capricorn.. ".... Karkoli se zgodi in ima pomen, je protislovno.Dokler se ni pojavila tista, ki je bilo zanjo tole napisano, sem mislil, da lezi nekje zunaj, v zivljenju, kot pravijo, resitev za vse stvari.Ko sem naletel nanjo, sem mislil, da sem zagrabil zivljenje samo, da sem prijel nekaj, v kar bi lahko ugriznil...Namesto tega sem do kraja izgubil zivljenje iz rok. Iztegnil sem roko, da bi se oprijel...Toda ko sem segel v prazno, ko sem se poskusal za karkoli zagrabiti, se ujeti, ves nebogljen in izgubljen, sem vendarle nasel nekaj, cesar nisem iskal - sebe..." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> SONCE v levuLUNA v bikuasc v ovnu vidim da si ti tud presenečena jaz pa devica pa dvojni oven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 heeeeej!!!Luna v devici, asc v strelcu!!!! kul, rojena na prazno, tule pa 'polna'. grem se duh chekirat in ostalo... *pha!!!!! merkur v vodnarju, venera v ribah, mars v ovnu, jupiter v raku!!!!! sama sedisca al pa eksaltacije!!!!! to, mars v ovnu, pih!! pluton v 1. (tko ga mam pa v 10.), mc v devici (tko kot ga mam, sam 10 stopinj razlike)zanimivo... pha, duh v dvojckih, kulminantna - kdo drug kot - Luna. heh. - vzhajajoci jasno pluton, ce je v 1. hec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 a bi še kdo meni pogledal????jaz čist laik v tem.... 2.1.1967 ob 2.40 v Kopru... me prav firbec mantra:)))....kaj za ena žvau sem Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 heh, Boby, ! Smajcica, tole ne gre skoz, nauc se, zracuni si:http://www.lunin.net/astrologija/index.phpbolj simple ne bi moglo bit....kliknes na - ostale polozaje al nekaj tacga (pa se, aja, ne VSEH solat nepregledno sem dol kopirat folk!!!, izluscite bistva!!!) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 EKO MENE!! sonce kozorogluna devicaasc škorpijon merkur kozorogvenera kozorogmars tehtnicajupiter levsaturen ribiuran devicaneptun škorpjonpluton devica uff....a mi kdo pojasne ..jaz čist nč ne štekam .... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem - recimo to bi lohk pisalo na moji vizitki, ime, naziv firme in pac naslov:) A tud naslov morš met tko..hm...zvezdn Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>so tud cebelce Pa čmrlji, pa murenčki, pa metuljčki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 J...ti, bom moral bolj pozorno brat...Kazenske točke...jaz pa uletu z enim citatom za Mico Aja, pa tole kar računate zadajle - rojstni dan na forumu Al šteje prva objava al pa kdaj sem se prijavil? Hvala Bogu se je začel nekaj bolj luštnega dogajat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 OK, mislim da sem prav razumel kaj se greste Evo mene1. objava(nova tema) 1. maj 2005 ob 20.53To je Sonce v bikuLuna v vodnarju Asc. v škorpijonu Merkur v ovnuVenera v bikuMars v ribiJupiter v tehtniciSaturn v rakuUran v ribiNeptun v vodnarjuPlutun v strelcu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.