Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 pišuka, s tistimi levovskimi karakteristikami se bolj težko sprijaznim...mi je blo zmer tu mač sistem...sam kaj čem...še ena lekcija, da je vse v nas....tud pozerstvo, recimo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Puhica je devica z asc v kozorogu.Luna v strelcu skupaj s plutonom v 11.hiši! Ognjeno zemeljska s pridihom zraka! Podobno kot natalna Zdajle gledam sinastrijo z mojo natalno karto... Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Puhica je devica z asc v kozorogu.Luna v strelcu skupaj s plutonom v 11.hiši! Ognjeno zemeljska s pridihom zraka! Podobno kot natalna Zdajle gledam sinastrijo z mojo natalno karto... kakšne dobre utrgane ideje.... ...sinastrija z natalno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 sem gledala datum in uro prve objave..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 kako, a najprej si bla en mesec tih? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 kaj je v tem čudnega...sco zmer najprej sondira teren....dvojček se je pa še rojeval..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 hahhahahahaha... lejte tole: Samson23: asc. v sco.;sonce, luna, venera in merkur v ovnu; mars v vodnarju; jupiter v tehtnici; saturn v raku(na natalnem merkurju)Iztok: asc. sco; sonce, venera v dvojckih; luna, jupiter, saturn in mars v devici; merkur v raku.... kar precejsnja razlika... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 pišuka, da nauš zagoru...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ...I'm a firestarter, twisted firestarter....I'm the bitch you hated, well intoxicated.... ya'm a firestater, twisted firestarter... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 sam za rd ti pa lahk kdo kupi predpise iz požarne varnosti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ..jebes pozarno varnost... livin' on the edge!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>lejte tole: Samson23: ... Iztok:...Zelo dobro poznam enega Iztoka. Njegovemu prvemu psu je bilo ime Samson. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ...bi blo zanimivo za tole Iztok-Samson povezavo numerolosko analizo nardit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...bi blo zanimivo za tole Iztok-Samson povezavo numerolosko analizo nardit...in to v angleščini, da bo bolj strokovna... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ..al pa delamo noveOdvisno... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 odvisnoKabalist, a te lahko nekaj prosim? me zlo zanima vcas, koga si citiral tkole... pa stekam da sam das ono, ampak ves kako lohk nardis (saj ni treba da so vse sekunde belezene , sam je pa fajn, ze zarad rdece niti debate, vedet, komu kaj).No skratka tkole lohk nardis... (to sem zdajle nardila, ko pise kabalist, pac da tebe citiram).sem probala se v 'hitrem odgovoru' zdajle:[citat=Kabalist]civciv[/citat] - *namesto citat das quote (citat sem dala, ker sicer bi se skvoutal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>... po svoje napišem ...tko kot je glih dbest. ves Klin, necesa sem se spomnila, pa sem povem, ker sem ti rekla, da kok si zatolkla z onimi fonti pa sajzi pa tem... namrec, postekala sem, v cem je morda fora (ne sam pri teb, tud pri drugih, ki na veliko pisejo, al pa... poudarjeno zlo, na tak al drugacen nacin, pa se vcas zdi da se skor... hm, no pac derejo in to... )...Morda NE VIDIJO TOLK DOBRO. tile fontki in sajzki..... stekam, v bistvu.....po mojem je ziher kdaj tud to, to hocem rect. No in dbest ko si zmanjsala (pac hvala, ker mi je bolj prijetno brat, men pac ), se vedno pa je v tvojem fazonu in smo vsi zadovoljni (po mojem, ne vem zakaj ne bi bli ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jim je... dokler niso odkrili 'Tega foruma'. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 serbus vrba....te grize a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 itak....pa pojma nima kaj bi jo nej grizlo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ne mi os-ov pisat tle napiš....k marsa itak os-e bere......pa vsi tisti k jim je pasword dala tud Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ...Marsa bere OS-e?? ...no Marsa un OS zadnjic, v kerem sm napisu da Marsa sam se ena zblojena, tecna riba... to sm se sam mal hecal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Kva maš ti en fetiš na ribe al kva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ...ne, ne... jaz vse sovrazim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.