Skoči na vsebino

Ta Forum

enaeva

Recommended Posts

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ko smo ravno pri dojenčkih... Seveda (čisto po žensko) jih obožujem. Ampak ne silim vanje, ker jih spoštujem kot osebnosti. Meni se prav smilijo, vsi rinejo vanje, buci buci, pa dvigovat, pestovat, poljubljat... :xx!: Madonca!

Saj okrog psov podobno mislim - otrok in pes ti bosta nakazala, če želita "imeti kaj s tabo". In potem se jaz odzovem, ker sem itak neumna nanje. x:Dx

Eh, pa nosečnice, uboge reve. Vsi jih šlatajo po trebuhih! Ona trebuh ravno tako (ali še bolje) čuti, kot ko ni bila noseča! Benti, folk! :xx!:

A ja, vem, ni v kontekstu, konec koncev pa nisem edina, ki se ne drži teme. :vragec: Dons sm tooook žleht.

Glede teme sem pa že včeraj napisala, kar mislim. Marsa, dodatno pojasnjevanje tistim, ki se jim ne ljubi malce nazaj pogledat, se mi ne zdi potrebno. Prav je, da si povedala, kar si, iz razlogov, ki si jih jasno navedla. Nekateri so pač (kot pravijo nekateri) anti-protivni. Zaradi samega zoperstavljanja.

En lep dan vsem skupaj, tudi Vrbi in sploh vsemu drevju! xsrcx x:)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>... Ampak ne silim vanje, ker jih spoštujem kot osebnosti. Meni se prav smilijo, vsi rinejo vanje, buci buci, pa dvigovat, pestovat, poljubljat...  :xx!:  Madonca!

Saj okrog psov podobno mislim - otrok in pes ti bosta nakazala, če želita "imeti kaj s tabo". In potem se jaz odzovem, ker sem itak neumna nanje.  x:Dx

Eh, pa nosečnice, uboge reve. Vsi jih šlatajo po trebuhih! Ona trebuh ravno tako (ali še bolje) čuti, kot ko ni bila noseča! Benti, folk!  :xx!:

Pop*! :xx!: :mad2: :bomb:

xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma saj je kul, no, Diana, daj mir no...

saj na nek nacin mi je vsec, da se postavis/te za Vrbo. :palec:

samo zdaj res ni vec kaj pogrevat.

Sama bi Vrbi sami rekla sam se tole:

vem da beres, stekam, da ti je zdaj vse tezje, ampak....

menim, da smo odrasli ljudje... da mal prespi vse skupaj, se mal zamisli... in vse tole...

menim tud, da se je zmotiti clovesko.

tudi gre za to, da smo obsodili kaksno ravnanje ali dva, ne pa tebe same, Vrba.... ko sem gledala okol, in se mi je zalostno zdel, ko vse manjka, sem videla tudi, iz nasih katerih komentarjev, taksne kot so: hvala vrba, to si pa res dobr povedala in vse tole..... tako da - ne obsojamo tebe, pac pa tole tvoje dejanje.

Ce te ne bo nikoli vec, ti recem, da te bom po mojem pogresala.

Morda te pa lohk cist 'pricakujem', da bos spet s svojimi nasveti nas bogatila.

Ce pa te ne bo, pa jasno cist razumem. :palec:

menim, da ti tud mene.....

lepo se imej. :palec:

(lahko bi v 'izpraznil dusho', kar sem hotla storit, pol sem pa po premisleku objavila kar semle)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ta forum je v bistvu edin forum, na katerega zahajm in ga tud pogrešam, če me par dni ni x:)x je res najboljši :palec: x:Xx

(sm se zalotila, da kdaj pa kdaj vmes čez dan premišljujem, da to pa to bom pa pol na forum napisala x:)x x;)x )

Live and let live! Life is beautiful!!!!

:|||

ja, vsi hocmo se nekaj sam povedat. :P ;)

sam Diana - sram? (kolkrat sem mela tole a te ni sram?... pa nekak... nisem hotla postnit, pa sem jaz tud mlajsa od koga ki bi ga lohk blo sram), ampak zakaj pa smajcico zdaj sram?

in - lizanje riti... :||||

to je pa zlo grdo.

tud do mene, ker predvidevam da je bila ta povezava....

ali se ti nisi nikol strinjala z mano?

no ja, pac damo ven, al kaj...

(*ostalih teh nekih 'povezav' ne stekam, valjda nisem v teh temah)

Picasso

xsrcx Ob konfliktih se ponavadi pokažejo ljudje v pravi luči. Dokle vse štima je super, vsi znamo pisat lepe stvari in razna mnenja. Res pa je včasih dobro za dušo da tud kakšnega mal "popluvamo" ane. Ampak življenje gre dalje in mi z njim. xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Dijana:)

Vsaka ti čast...NAIVNA SI PA ŠE VEDNO :palec:

VSO SREČO TI ŽELIM....

TI PA SI MISLI KAR ČEŠ,ČE TI JE ŽIVLJENJE ENO SAMO SPREMINJANJE LASTNEGA JAZA,POL PA VESELO UŽIVAJ V TEM ŠE NAPREJ :palec:

SEM KAKRŠNA SEM IN SE NE SPREMINJAM x!x

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

uh, Diana, ta post je bil pa res iz dna srca, brez zadržkov. :eek:

zdaj sploh ne upam več karkoli replicirat, ko sem še tak neizkušen zelenec x:Ix xnckrivx . Ko bi sam doživel tak odziv na svoj post, bi se v tla pogreznil od občutka sramu in življenja v oblakih

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ob konfliktih se ponavadi pokažejo ljudje v pravi luči

To pa gotovo. :palec: :sori:

kakor hitro drek prileti v ventilator, se stvari res hitro obrnejo.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>To pa gotovo.  :palec:  :sori:

Ahahaha direktno povedano, bravo. xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

<{POST_SNAPBACK}>To pa gotovo.  :palec:  :sori:

Drek je močno in široko uporabljeno komunikacijsko sredstvo. :xx!: :palec:

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

a veste... saj veste najbrz... xDDx

nek $umetnik$ je prodajal ... x:Ix (svoj) drek :8): x:Ix ... saj men je skor nerodn napisat, oni pa ga je prodajal, s i lohk predstavljate? x:o)x

saj ne vem kaj si naj mislim...

oz. si pac mislim,... ja, FOLK je ta ki kupuje... a vendarle... :sori:

a sem staromodna cist, ce recem - kam gre svet...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a veste... saj veste najbrz... xDDx

nek $umetnik$ je prodajal ... x:Ix (svoj) drek :8): x:Ix ... saj men je skor nerodn napisat, oni pa ga je prodajal, s i lohk predstavljate? x:o)x

saj ne vem kaj si naj mislim...

oz. si pac mislim,... ja, FOLK je ta ki kupuje... a vendarle... :sori:

a sem staromodna cist, ce recem - kam gre svet...

Merda d'artista / Artist Shit 1961

umetnik: Piero Manzoni

Niti ni tako nov več ta drek, menda ga sploh ni več v tistih konzervicah, kamor ga je shranil, ker je že razpadel. :nuke:

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

<{POST_SNAPBACK}> ker je že razpadel.

no toliko o zelo osebni in nadvse izvirni 'datprebavljenonadvsenaturalisticnovkljucnoz vonjiinstrukturamiizsebe' umetnosti. x:o)x :vragec: x:Dx xcivx x;)x

:sick:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Svinjska ribica  x:o)x  x:Dx  x;)x 

:palec: Zame najboljša riba :palec: xDDx

Pa ihanski brancin... x:px xsrcx

Saj vem da ne paše sem ampak ko se ravno o ribah govori... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

<{POST_SNAPBACK}>Kdo je rekel svinja?  :eek: x:Dx

(po kitajskem sem prašič)

A nisi bil včasih ovca? :eek: x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

no jaz še nism slišala, da bi kdo svoj drek prodaju...sm pa slišala za razstavo pasjih kakcou....

sicer to najbrš ni keč tele teme,,,sam k smo že pr iztrebkih...sm pač mogla povedat x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

x:Dx x:Dx :palec:

Svašta...to je pa lahko samo tu gor... x:Dx

Da v enem dnevu prek treh strani ene teme pridemo od jeze, špetira, žolčnih izlivov nekaterih preko ribic in prašičev do :eek: dreka... x:Dx x:Dx

To mi je všeč tu gor... xsrcx

Ker nikol ne vem kaj bom našel :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...