smajcica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, tko sm napisal, ker sm ravno pršu domov, pa nisem bral cele debate, ampak kar sproti na poste, ki jih tist hip preberem, reagiram. Nisi edini,ki si tako odgovarjal mimo grede...zato pa nekateri niso razumeli točno zakaj se gre...ker postov niso prebrali v celoti in zadevo probali razumet... Jaz pa najprej vse temeljito preberem,razčlenim in pol odgovarjam.Včasih res ustrelim mimo ampak nikoli toliko,da bi morala vse besede nazaj povleč.Pač tako je.Slika je tu.Mi z njo.In sedaj ali se fajtamo naprej brez konca in se igramo slepe miši.Kar Mico bi rad to dosegel.Ali pa prenehamo,zakopljemo bojno sekiro in zalaufamo forum v novi pozitivni preobleki. Jaz mnenja ne spremenim.Kar sem zapisala sem v to prepričana.Z ostalimi se pa ne bom obremenjevala. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisi edini,ki si tako odgovarjal mimo grede...zato pa nekateri niso razumeli točno zakaj se gre...ker postov niso prebrali v celoti in zadevo probali razumet... Jaz pa najprej vse temeljito preberem,razčlenim in pol odgovarjam.Včasih res ustrelim mimo ampak nikoli toliko,da bi morala vse besede nazaj povleč.Pač tako je.Slika je tu.Mi z njo.In sedaj ali se fajtamo naprej brez konca in se igramo slepe miši.Kar Mico bi rad to dosegel.Ali pa prenehamo,zakopljemo bojno sekiro in zalaufamo forum v novi pozitivni preobleki. Jaz mnenja ne spremenim.Kar sem zapisala sem v to prepričana.Z ostalimi se pa ne bom obremenjevala. Mhm. Mah imam nekih 28 tavžnt postov tu, skor vse "up" in dawne" tega foruma že poznam. In ta debata in ta situacija je za mene "up" tega foruma, ne "dawn". In menim, da (tud ) tokrat razumem za kaj se gre... Huh, Mick samozaverovani.... Kar se tiče tvoje tvoje intenzivnosti, "not padanja", mi je tko al tko všeč ......sam.....padla si ful not enosmerno, nisi izkoristila privilegija nepristranosti, osebne nevpletenosti, ki ti je bil dan.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>išem kje si ti pisal, da sem jaz Vrba, hahaNe se delat tak zabitga, no. Vprašaj tvoje prjatle za mojo IP številko, al pa uredništvo za moj naslov. Vidim, da ste sami lopovi tle, k drugim nekej podtikujete, k ste sami taki. Vrba noče sigurn ne imet opravka s takim, pa namest da bi se pokazal s čokoladne strani pa to. No, jaz sem povedal kr sm hotu, če nebote nehal, bom še pa več povedal. Vrbici pa če me slučajn bere, pošiljam par šumnikov preko LF. Mislim da lažeš mico/vrbaMislim da si lagal/a vsem in ves čas kar si bil/a na forumuTi nisi noben psihologTi si neozdravljen pacient nekega psihologa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm. Mah imam nekih 28 tavžnt postov tu, skor vse "up" in dawne" tega foruma že poznam. In ta debata in ta situacija je za mene "up" tega foruma, ne "dawn". In menim, da (tud ) tokrat razumem za kaj se gre... Huh, Mick samozaverovani.... Kar se tiče tvoje intenzivnosti, "not padanja". mi je tko al tko všeč ......sam.....padla si ful not enosmerno, nisi izkoristila privilegija nepristranosti, osebne nevpletenosti, ki ti je bil dan.... .....to je moj značaj....in se pretvarjat v nekaj kar nisem ...se mi zdi nesmiselno... al padem not in povem jasno in glasno kar mislim ali pa molčim. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Ti nisi noben psihologTi si neozdravljen pacient nekega psihologa Alef Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Smajčica, povzela si del tvojega karakterja, ki mi je itak všeč. Mah, ej, morm it, ne folgam vsega brat, dans je dan "druženja" z frendi, končno, jih zapostavljam. Mi že "cingljajo", morm it, mejte se Pa vse v tej debati napisano sam dodatno krasi lnf..... ....in Marso Ajd, mujceki Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smajčica, povzela si del tvojega karakterja, ki mi je itak všeč. Mah, ej, morm it, ne folgam vsega brat, dans je dan "druženja" z frendi, končno, jih zapostavljam. Mi že "cingljajo", morm it, mejte se Pa vse v tej debati napisano sam dodatno krasi lnf..... ....in Marso Ajd, mujceki oh MIck ..da se ne bi lahko vate zaljubila hvala Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da je škoda truda! Lepa beseda lepo mesto najde, bo tukaj naletela na gluha ušesa! Mogoče bi bilo treba vreči <{POST_SNAPBACK}> Tole res ne pelje nikamor več. res je folk. dost. ne more vec na avtoceste tole, je ze cist v blatu v slepi ulci, s tremi kolesi v jarku. bomo pocas odpustil tole.....Stekam da se kdo uleti, pa je bil 'not', pa ma se kaj za pripomnit...dobi asociacijo... in tako dalje.... vendar, res je.nenazadnje se mi ne da vec hranit ega nobenga....30 srani 'Tega foruma' o Vrbi? WTF! :xx!: Tko da, mam jaz tud dost.vse je tle... povezano in tako dalje.kar je ostal, je shranjeno, ce bodo kogarkoli od vpletenih zanimali izpiski in podobno, lahko pise na urednistvo.Jaz tule javno ne bom vec utemeljevala nicesar.za norca se ne pustim imet vec. Res, rekla sem, imejte mnenje... ne vem kaj sem mislila... cudezni preboj, instant ultra svetlobnohitrostna osebna rast? schnell kurs v parih urcah? Tko da, se ne grem te igre vec. Hvala vsem, ki vam ni (blo) vseen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim da lažeš mico/vrbaMislim da si lagal/a vsem in ves čas kar si bil/a na forumuTi nisi noben psihologTi si neozdravljen pacient nekega psihologaIz ktire norišnice pa ti pišeš? Sem ti reku da vpraš tvojga kolega al pa uredništvo, da jaz nisem babnca, pa kaj a naj dam hlace dol al kaj. Mat ste bolani tipi tle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alef še ena enja bolanapsihologa sploh ne spozna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>res je folk. kar je ostal, je shranjeno, ce bodo kogarkoli od vpletenih zanimali izpiski in podobno, lahko pise na urednistvo.Jaz tule javno ne bom vec utemeljevala nicesar.za norca se ne pustim imet vec. No, zdej se bo šlo pa to za hrbtom, tk po hinavsk, al bi Marša men tudi na mail poslala tiste dobesedne trditve, ko Vrba trdi, da si ji ti brisala poste? Da jo ti obtožuješ to pa mi itak vemo. . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Izjava urednistva z dne 1. oktobra - v TEJ temi (13. stran, objava 313) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 pa kaj se greste...enostavno pustite Micu da lapa in ne mu odgovarjat...naj se sam z sabo zgovarja......saj drugač ne bo nikoli konca...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>res je folk. dost. Res, rekla sem, imejte mnenje... ne vem kaj sem mislila... cudezni preboj, instant ultra svetlobnohitrostna osebna rast? schnell kurs v parih urcah? Tko da, se ne grem te igre vec. Hvala vsem, ki vam ni (blo) vseen. ja, nisem se sla tegale... imela sem (jo) dost ze po parih njenih postih. nisem pisala sem, ker mi ni blo res niti malo do tega, da se vpletam v tele njene... tole pisem, ker bi ti rada povedala, da mi ni vseeno, Marsa... bila sem ves cas v podporo, samo pisala pac nisem... kakor zadnje case dostikrat ne ... okna odpret, preluftat, pa dalje ... pih! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, zdej se bo šlo pa to za hrbtom, tk po hinavsk, al bi Marša men tudi na mail poslala tiste dobesedne trditve, ko Vrba trdi, da si ji ti brisala poste? Da jo ti obtožuješ to pa mi itak vemo. .Kdo MI?Ne ločiš ednine in množine? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ma saj vem mateja ... jaz sploh nisem vedla, da si bla kakorkoli 'v igri' tud, zdaj, te dni sproti sele vidla nekaj tega.... tistole ni bla kaka moja kontra - preprosto je kul, da je povezano, nenazadnje da je jasno, da seveda ne bomo nikakrsnim kar enim Micotom po mailu posiljal nicesar, kar se tice nekoga drugega. Tko da, Miccotu smo povedal vse...ne rab nasega posredovanja vsega na pladnju, sploh ob takemle obnasanju. * Tema pa seveda lahko se dalje laufa (in tud mora x!x ), nenazadnje je tema 'Ta forum'. Upam, da je kle se kaj bolj zabavnega od tehle ZNANSTVENO fantasticnih nebuloz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo MI?Ne ločiš ednine in množine?vsi tist k beremo Ta forum, samo slepci ne, taki k si ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa kaj se greste...enostavno pustite Micu da lapa in ne mu odgovarjat...naj se sam z sabo zgovarja......saj drugač ne bo nikoli konca...... xyesx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> xyesx a zdaj ste me pa začel ven metat. a vam je zmanjkal izgovorov k ne morte neč dokazat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Da jo ti obtožuješ to pa mi itak vemo. . Tu uporabljaš množino!.....Kaj pomeni MI?<{POST_SNAPBACK}>vsi tist k beremo Ta forum, samo slepci ne, taki k si tisEM TI ŽE POVEDALA, DA SI ŽALJIV/A....in ne deklariraj vse drugače misleče za slepce in ovce... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>CITAT (Vrba @ 4. Aug 2005 ob 09:26)ja tam med polnocjo in 6 uro zjutraj je ze bil cist crn...je verjetno delal v temi ampak enkrat mu je pa uspelo....da je zbirsal se tisti zadnji moj post po polnoci...en dusevni orgazem...wowMICO.... glejga zlomka od Micota,kaj ga dela Vrbi pol pa nas obtožuje...zato jo ščiti,ker ve,da je on brisal..... Kaj menite x!x ostali na Forumu?.... MICO.. DA TI NE BI ZMANJKALO ARGUMENTOV ,TI DAM ŠE ENO KOST ZA OGLODAT x!x PA GLEJ,DA JE KAM NE ZAKOPLJEŠ,KER POL TI NI VEČ POMOČI x!x Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 eneja maš že eno kazensko točko......vsak k bo odpisal Micu ali karkoli okoli njega komentiral...... bo dobil kazensko točko...se strinjate???? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo MI?Ne ločiš ednine in množine?MI, k sedimo vsak za svojim računalnikom in beremo kaj je javno. Da je Vrba bla obtožena, Marša pa ne. To mi vidmo, samo taki slepci k si pa ti ne vidjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>MICO.. DA TI NE BI ZMANJKALO ARGUMENTOV ,TI DAM ŠE ENO KOST ZA OGLODAT x!x PA GLEJ,DA JE KAM NE ZAKOPLJEŠ,KER POL TI NI VEČ POMOČI x!xti si pa res bolanaVrba mene sploh ne pozna. In zdaj ponarejas njene poste, a veš da je to kaznivo dejanje. to je najbolj primitivno kar si en forumc lohk zmisl. In glih teb pride kaj tajga na pamet. Ona te lahk toži za kaj tajga. Pa a je v temlem forumu sploh kak normaln al mate vsi isto karmo. ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsak k bo odpisal Micu ali karkoli okoli njega komentiral...... bo dobil kazensko točko...se strinjate????OK. sam tecno je ker eni pisejo pocas.. pa bojo ze vmes predno se bomo zmenil... al bomo pa nastepal med sabo 2 strani, pa bo en nanovo prisel, se ne bo mogel bit tih, pa jovo na novo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.