kapica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smo pa tud taki,ki ob njem sproti doraščamo...in prej al slej ga bomo dorasli nikoli pa prerasli nikol ne reci nikol Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> dokler traja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Res je ta tema že razvlečena, kot ponedeljek pred plačo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 zato ker se mal zivcna zraven al kaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 no, evo, a smo, al nismo ... ... tele sapice Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, evo, a smo, al nismo ... ... tele sapice ja končno spet smo...tam k nam je mesto.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ste na pravi poti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma jaz tud ne, tolk sem padla not, tolk ne stekam tega, tolk ne maram tacgale.....lohk ne vem kaj prenesem..... takole pa tezko.....tolk nimam besed, da kar govorim. boga Marsa, res, pri takšnem podnivoju ... ampak forum je zastavljen tako kot je ... ima "dušo" zato,je pa res, da bolj kot si ufuran, težje ti pade vse skupaj.Navzgor in navzdol. No, predvsem dol ... Čustva, čas, energija.Življenje Moja lunca v ribicah je nežna, čustvena, sočutna, razumevajoča, da xy šans, kadar ji kaj res veliko pomeni.A ko se ntič zabije v isti zid, reče vijavajaven.Konc, ende, nepreklicno, za vedno ... Aja, vrbe pa nisem brala, mi ni bila ravno ... diagonalno pa tudi ne no, pa saj ni edina ... povprečje pa je kljub temu nadpovprečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ste na pravi poti ste??? Smo!!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ste??? Smo!!! js mam svojo pot Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 in vsaka, moja, tvoja, njena, njegova....... je TAprava Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>in vsaka, moja, tvoja, njena, njegova....... je TAprava mala, s tebe še neki bo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Čustva, čas, energija.Življenje Moja lunca v ribicah je nežna, čustvena, sočutna, razumevajoča, da xy šans, kadar ji kaj res veliko pomeni.A ko se ntič zabije v isti zid, reče vijavajaven.Konc, ende, nepreklicno, za vedno ...Thanx glej jo! aha, midve mava tud zato pol tolk skupnega, sem mislila da je sam sco ta, mas pa prav tko luno v ribah. ja jaz tud... se tolk ufuram v kaj, da kdo misli, da no way, da kdaj pozabim al pa da se bom cel lajf sekirala. in mi nekateri clo ne verjamejo, ko pol nic vec ne cutim.ker namrec je pol tko. konc. dost. ciao....ne da bi se trudila, al pa da 'si ne bi pustila', da me to se kaj okupira, ampak preprosto me ne. vcas pa se PRED tem pac ufuram, bolj in tud dlje vcas kot bi blo kul, 'potrebno' in vse to. ampak dusho, ja... jaz tud mislim da jo ma in da je fajn ta dusha. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Jups, pravi plaz. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jups, pravi plaz. tudi ti si del plaza Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne da bi se trudila, al pa da 'si ne bi pustila', da me to se kaj okupira, ampak preprosto me ne. ja, tako enostavno je potem to ... je da ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 eh Mystica, pa kaj, kaj pa kaki butasti... kaj jaz vem kaj, ko je po 500 strani blo clo.... pac, ena tema, na enem forumu... plaz a ne kabalist! strgan dohtar... al kako so ze rekl? govori kot strgan dohtar... evo to je to... pol pa pogledas nazaj in se ti zdi skor mal smesno - ko se ti je zdelo tko resno. uhhh, , k sreci poleg dushe prevladuje tud zdrav duh tule....ne recem da ne vcas mal zblojen ( ), a... zdrav. *a ne Kreativa, enim se to zdi odstekano, men pa normalno..... ker TEDAJ, ko je, dozivljam, ok, premocno... sam nic vase not ne stiskam... zato mi ne more iz notranjosti (izpod preproge) nazaj v faco lazit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> uhhh, , k sreci poleg dushe prevladuje tud zdrav duh tule....ne recem da ne vcas mal zblojen ( ), a... zdrav. E, to sm razumu kot "lahko noč.......pa lepe sanje vam želim". Matr, kak jaz štekam ....ajd mujceki, nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>E, to sm razumu kot "lahko noč.......pa lepe sanje vam želim". Matr, kak jaz štekam ....ajd mujceki, nočko o glej ga, Mick, no, a vids, da lohk cist fajn postekas... Tkole... dons vidim ful dobrega v tem... menim da smo se vsi (no, tega ne vem, za vecino menim in upam, da drzi) necesa naucili.sama zase mislim da sem se ipak necesa... schnell kurs pa ravno ni bil. Veckrat smo ugotavljal, da ma forum 'zdravo jedro', no vcer smo govoril (sem govorila?) o zdravem duhu... no, najbrz je to itak to. Hocem rect - me veseli da je tko. Ta forum, pa kaj pol ce smo ze 1000x rekli, se 1000x bomo, ce in ko se nam bo zdel, no ta forum pa je pac kot morje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 xrosex xrosex xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 No fajn. Sem prišla ravno iz gozda s psom. Pogledala na forum. Super. Tak forum mi je všeč. Še vreme se bo zrihtalo zato. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 tud men je tak forum vsec. sam smo mel pa tud drugacnega kdaj. sam tko je tud v lajfu.....se smejemo in jokamo..ceprav, osebno se rajs smejem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Hm, ja sej, v življenju niso samo rožice, jasno. K sreči nismo enaki. To bi blo dolgčas. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hm, ja sej, v življenju niso samo rožice, jasno. . so tud cebelce Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.