alef 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>prva tvoja objava je bila 26.aprila Jok, pomota To nisem bol jaz, to je bila Robida... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 matr, sm rabla, da sm se prebila čez vsa čreva ampak that's more like it *pa še neki: pri tistih članih, ki s(m)o objavljali pred prvo selitvijo foruma (kdaj je že to blo ), ura objave ne bo prava, ker so se nekako vse resetirale na 01.01 ali 02.01 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>CITAT(smajcica @ 7. Oct 2005 ob 19:54)glejga zlomka, sem dobla duševni orgazem, k sem se imela po kom kozlat, ko sm po krivic lahk obtožvala Vrbo pa tebe. Ne morm pomagat, sm tud samo človk, pa mislm, da so drugi tud taki k sem jaz... No končn, smajčica, to je pa zdej lepo od tebe. Sam de Marša še to podpiše. Včerej ste me vrgli dol, sam dons sem spet lohk pršou. Tud neč ne nardite tak ko je treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>DO SEDAJ SI TRDIL,DA POGREŠAŠ VRBO!! KAKO LAHKO POGREŠAŠ ČLOVEKA,KI TE SPLOH NE POZNA IN NE VE ,DA OBSTAJAŠ?Saj sem jo brau. Kak da ne obstoja? Kaj pa ti fantaziraš, kdo pa je pisal tle? Pejd spat punca, no! Če se ti ne morš od nobenga neč naučit, še ni rečen, da so drugi tud tk zabit ko ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mico 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mico... Zakaj mi ne odgovarjaš na poste?Česa se bojiš?Resnice?Al sem preveč direktna?Pa to ni prvič,da preskočiš moj post in se zalepiš na naslednjega x!xSnoč so me dol vrgl.Nism mogu več, pa zdaj kar vprašaj. Sam bolj pametn piš, ne klatit take primitivne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No končn, smajčica, to je pa zdej lepo od tebe. Sam de Marša še to podpiše. Včerej ste me vrgli dol, sam dons sem spet lohk pršou. Tud neč ne nardite tak ko je treba. ...Mislim...ponarejaš pa prfektno.... V mojem značaju življenskem,realnem ne boš nikoli našel takega načina govorjenja Tko ,da...potrudi se napisat v mojem stilu,da boš prepričljiv.... Tisto objavo,ki sem ti poslala,jo pa najdeš original pod temo...KAM PA GREMO SEDAJ... poišči jo..in si jo sam oglej Pa vso srečo...Toliko,da se prepričaš,da nihče tu na netu razen tebe sedaj ni ponarejal poste....ZA TO DEJANJE;TE LAHKO SAMO UREDNIŠTVO FORUMA TOŽI ALI PA SKENSLA x!x JAZ IMAM ČISTO VEST RESNICA TE BOLI VEM,DA JE HUDO.AMPAK KDOR RESNICO ŽELI SLIŠATI JO MORA TUDI PRENESTI. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 CITAT(smajcica @ 7. Oct 2005 ob 19:54)glejga zlomka, sem dobla duševni orgazem, k sem se imela po kom kozlat, ko sm po krivic lahk obtožvala Vrbo pa tebe. Ne morm pomagat, sm tud samo človk, pa mislm, da so drugi tud taki k sem jaz... MICO Pa še to...Jaz sem Primorka zato menjaj naglasak,ko delaš ponaredke....ne morem pomagat...imam svoj stil....bodi bolj originalen Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>smajcica, en dobronameren nasvet, da ne bojo spet klobase negativnih postov tle. ignore včasih prav paše. Hvala Mystica...bom se potrudila,da ga upoštevam... zlata si Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ja jest seštevam kazenske pike..nč se bat.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, pol je pisala prd tvojim nickom in se šele nato prijavila s svojim ja, tako je bilo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Pa ja, pri taki masi ljudi ne moreš pričakovat, da bodo vedno samo rožice.Ob samih rožicah ne bi bilo napredka. Krize in težave so gonilo napredka, ne glede na raven, kjer se dogaja. Nekaj želiš spremeniti, ko ti drek prifrči v obraz in nič prej. :xx!: Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja jest seštevam kazenske pike..nč se bat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>CITAT(smajcica @ 7. Oct 2005 ob 19:54)glejga zlomka, sem dobla duševni orgazem, k sem se imela po kom kozlat, ko sm po krivic lahk obtožvala Vrbo pa tebe. Ne morm pomagat, sm tud samo človk, pa mislm, da so drugi tud taki k sem jaz... MICO Pa še to...Jaz sem Primorka zato menjaj naglasak,ko delaš ponaredke....ne morem pomagat...imam svoj stil....bodi bolj originalen od kje pa zdaj tole no pripišite mi kazenske točke, ni frke, samo halo, a še ni dost črev... Mico, ja ja, tud jaz lahko rečem, da sem imela onemogočen dostop na net... dokaži... pismo kot otroci.. zdaj pa nekaj popolnoma drugega, škoda da se poleg rožic pa srčkov v določenih temah v duhovnosti in osebni rasti ne da normalno komunicirat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ob samih rožicah ne bi bilo napredka. Me pa to dogajanje spominja na pisanje na tem forumu, da ima pač vsakdo svojo resnico; da nič ni res, pa vse je res; ...pa podobno. Pa se vsakdo lahko mal zamisli. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>matr, sm rabla, da sm se prebila čez vsa čreva ampak that's more like it *pa še neki: pri tistih članih, ki s(m)o objavljali pred prvo selitvijo foruma (kdaj je že to blo ), ura objave ne bo prava, ker so se nekako vse resetirale na 01.01 ali 02.01 Hvala Cocci, res je. (bravo za detektivsko zilico , se mi ni dal o tem, sem ze zadnjic bila pozorna, ko sem urejala forum, pa se mi ni zdelo pomembno, nenazadnje je slo za zlo zlo stare teme, najbrz cist taprve, mislim da je sam pri prvi selitvi se to zgodil, kajti selili smo se ze 2x, no zdaj pa je blo pomembno , zarad asc in vsega, sem pa hotla tud sama vas na to opozorit...) Velja torej sam, ce je prva objava vasa (pri najstarejsih temah, ki so bile odprte se na prvem forumu). * Smajcica, kaj se gres, smo se pregovarjal na 40 straneh al kolkih, pa sama ne vidim nobenga napredka v tej smeri, torej je zame to poglavje zaprto. aja, se nekaj zadnjic sem pozabila, da zacetniki ne morjo brisat svojih postov. <{POST_SNAPBACK}>... ... onemogočen dostop na net... dokaži... ..saj je ze dokazano. saj so GOR posti..... ne rab nihce nicesar vec dokazovat. ... velik tezje jih je dol spravit, kor dat gor v tem primeru. * Mejte se, ne vzemirjajte se, ni vec vredno niti milijoninke milimetra zivcev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 (popravljeno) ta forum ima meni osebno velik pomen samo zaradi ene osebe in to je oseba, ki jo ljubim najbol na svetu, moja MAČONA za vedno samo moja MAČONA Popravljeno 9. oktober 2005 -> Dave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Samo štirje posti v enem dnevu... Prej so bile štiri strani na dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Samo štirje posti v enem dnevu... Prej so bile štiri strani na dan... bom počas ugotovu, da nismo sam gorenc tak ....haha .....točke naredijo svoje.....tudi to je psiha...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom počas ugotovu, da nismo sam gorenc tak ....haha .....točke naredijo svoje.....tudi to je psiha...... Jaz sem tud Gorenc... Živim pa blizu Ribnice na DolenjskemTukaj pravjo da so Gorenci njihovi vajenci... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Tomaz, pojdi v Šalo dneva prebrat en vic od Gorenjcev... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Tukaj pravjo da so Gorenci njihovi vajenci... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 se še jest prdružm, če žihr, Tomaž, Alef bravo za nas, lahko povem, da še do gležnov nismo Slovenci Domžalski srenji s Črnim grabnom na čelu hahahahahahaBog naj jim požegna, ker nikol nimajo dost, naj jim da tolk da bodo pogruntal kaj sebi in drugim s tem delajo Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Mico kje si????Tule sedaj pri polni zavesti nabiram kazenske točke, od jutri šparam dnar za pijačo, ker bom imel tooooliko toč, ampak vseeno. Naj stane kolikor hoče, nekaj me zanima - ZAKAJ MIČO NISI NIČ KOMENTIRAL BERNOVE DETEKTIVSKE ZGODBE? OČITNO TI JE S CITATI PREVEČ VSE DOKAZAL. TEBI, KI TAKO VZTRAJNO IŠČEŠ DOKAZE, ALI JIH IMAŠ V BERNOVEM POSTU DOVOLJ?ALI SE MORDA BERNA MALO BOJIŠ? NAJLAŽJE SE JE POGOVARJAT S TISTIMI, KI NIMAJO PRI ROKI VSEH TVOJIH POSTOV. ČE SI RES DEC KOT PRAVIŠ, PA POKAŽI JAJCA IN SE NE SKRIVAJ PRED BERNOVIMI ARGUMENTI IN DOKAZI. Pa da ga vidimo junaka .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mico kje si????.... Loli saj za pjačo lohk daš tud brez njega.....tam je tema zaključena, prav ničesar ni več dodati...kdaj kasneje mogoče....v tem trenutku pa tud slučajno nič.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mico kje si????Tule sedaj pri polni zavesti nabiram kazenske točke, od jutri šparam dnar za pijačo, ker bom imel tooooliko toč, ampak vseeno. Naj stane kolikor hoče, nekaj me zanima - ZAKAJ MIČO NISI NIČ KOMENTIRAL BERNOVE DETEKTIVSKE ZGODBE? OČITNO TI JE S CITATI PREVEČ VSE DOKAZAL. TEBI, KI TAKO VZTRAJNO IŠČEŠ DOKAZE, ALI JIH IMAŠ V BERNOVEM POSTU DOVOLJ?ALI SE MORDA BERNA MALO BOJIŠ? NAJLAŽJE SE JE POGOVARJAT S TISTIMI, KI NIMAJO PRI ROKI VSEH TVOJIH POSTOV. ČE SI RES DEC KOT PRAVIŠ, PA POKAŽI JAJCA IN SE NE SKRIVAJ PRED BERNOVIMI ARGUMENTI IN DOKAZI. Pa da ga vidimo junaka .... ...z vsem spostovanjem do Berna, samo po mojem se Micotu zgolj ni dalo tiste Bernove Odisejade brat... (sklepam po sebi) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.