Todika 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>* p.s. se mi pa ne zdi primerno, da kazeta s prstom na clane, ki so prijavljeni. Njihova stvar... a naj bodo skriti, da ne bo pripomb?Morda zanje ze to pomeni met.... ce ze ne jajc al pa obraza, vsaj del obraza. Nikol ni fajn bit v ponizhani in tecni kozhi, tud ce smo si jo sami oblikovali....vcas nam je pretesna, pa jo se kar furamo... ne vidmo, da smo smesni... ker smo smrtno resni... Bodimo se dalje duhoviti... je boljs. kar smo povedal, smo povedal... zdaj gre lohk sam se na plus..ce ne more it... pa pustmo pr mir... nihce se ni na silo zrasel. sej vem marsa, sej sm napisala da vem da ni glih na mestu......ah jebi ga......veš kolk stvari je ki niso primerne, pa glih tk so.......je pa res tole tud ena izmed njih, sej priznam......sam enostavno tazlobni dvojček v men ni pustu da bi mim šla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 saj vem, konc koncev je javno in konc koncev se lohk da skriti, nic tacga.... * Cist kul je 'tale forum'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...da vem da ni glih na mestu......ah jebi ga......veš kolk stvari je ki niso primerne, pa glih tk so.......Tomaž, bom dobil pozitivne pike, če pišem recimo o Todiki? Kmalu sem ugotovil, v čem je narava mojega pisanja. Slikca v njeni ikonci s tistimi golimi rameni kar potegne človeka, da bi jih zmasiral... Pole sem pa že malo pozabil, kaj sem hotel in začel marsirati z odgovori. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tomaž, bom dobil pozitivne pike, če pišem recimo o Todiki? Kmalu sem ugotovil, v čem je narava mojega pisanja. Slikca v njeni ikonci s tistimi golimi rameni kar potegne človeka, da bi jih zmasiral... Pole sem pa že malo pozabil, kaj sem hotel in začel marsirati z odgovori. Piko saj veš, da se je preveč že začelo prepričevanje prepričanih, nekako je bilo treba presekati. Vsak svoje ven dajal na račun Vrbe. Tam je bilo vse povedano, ostalo je pa njeno, saj je vse v neki nalogi zorenja, tudi moje pike, pa naj bi bile za "strah" ali ne. Vse odločitve, ki jih na naši poti uresničujemo ali ne, ali pa samo sprejemamo in limamo na druge, je v bistvu samo naš problem, sam če se nekje izkašljamo je pač tudi to bilo namen nečesa. Samo smo pa vedno tam, da namene drugih limamo na svoje vzorce, ker to mi hočemo, ne zato ker nam jih je nekdo poslal. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tomaž, bom dobil pozitivne pike, če pišem recimo o Todiki? Kmalu sem ugotovil, v čem je narava mojega pisanja. Slikca v njeni ikonci s tistimi golimi rameni kar potegne človeka, da bi jih zmasiral... Pole sem pa že malo pozabil, kaj sem hotel in začel marsirati z odgovori. ah ja...................piko o čem ti to ja itak da boš dobu plus točke če bo š o men pisov hac nastran..................tale forum je zakon, itak, sej u bistvu ne vem kok so drugi, ne sodelujem nikjer drgje, slučajno sm semle enkrat ubodla in mi je blo kul....in sm še zmer tle.....iskala sem ene informacije in me je na različne forume vrglo....pa mi ni noben potegnu....sej tud tle je svašta, valda, sam se mi zdi da je vseen na nivoju, kakorkol že.......razni moreni in ubilbiseji se slejkoprej navelčajo.....drgod majo pa take bolane sm skoz misla da so vsi forumi brezveze. pa kok se sploh folku da....dokler nism sm zabluzla tko da svaka čast, predvsem marsi in seveda tud vsem vam ostalim k delate ta forum tak kot je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>slučajno sm semle enkrat ubodla (a si predstavljas, da ne bi???? :xx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 svaka čast vsem k delate ta forum tak kot je hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 jezus marsa ki ti najdeš vse te smeške jz živčnega fašem ž k morm najdit unga....čaki....kir je ž no......men najtabolš........ evo tale.....men na kožo pisan Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Berem, berem in res zelo malo pišem. Lahko pa povem samo to, da mi je ta forum všeč. Še vedno. Če mi ne bi bil, tudi strani ne bi odprla. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 O!!!! haj!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>O!!!! haj!! Oooo, haj tudi tebi! Evo! Sem vmes morala prebrat dnevnik, hotela komentirat, pa sem že napisala, pa zbrisala (imam polno 12. hišo in sem kar v ilegali )No, meni je ta forum fajn, če ne bi bil tudi ostalim, ne bi bili gor. Vsak ima pa svoj razlog. Najbolj mi je pa blizu to, kar je napisala tudi Aliana. Ni mi treba biti na forumu, pa sem, zato, ker mi je všeč. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Ja noro, kakšna sprememba. Sem mislila da sem prišla na kakšen drug forum. Zanimivo. Lepo. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Thanx Robida! a saj to je zdaj 'vmesna faza', ne bo tak forum kot je zdaj. je treba se do konca zrihtat, zdaj sva pac sam omogocila, da so osnovne funkcije delujoce, da ste/smo lohk sploh gor in da se lohk komentira. * Lana, , nisem sploh videla, ja, vem, ti mas tak nacin, saj to je glih dbest, si pa ves cas ze okol, super! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 waw marsa mitja, čestitke tko lepe problekce pa še ne hm znajt se bo treba .... počasi spet... tale forum je itak THE BEST tko kt prava ljubezen... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Opa!? Za nov videz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Da ima Ta forum mamo in atija, vemo že dje časa. Sedaj se je pojavila še teta foruma. Kakšna presenečenja še bodo, recimo tašča foruma? Res pa je, da nekatere reči sedaj bolje zastopim, čeprav jih mogoče ne razumem popolnoma dobro. Zastopite? Ne? Izklopite razum, pa boste. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 No najbrz si hotel bit duhovit.ce se med 4000 clani na forumu pojavi tud moja polsestra, ki ima natancno take pravice kot vsakdo, to ne pomeni, da je v zlahti s forumom bolj kot kdorkoli drug. Tako da, ce si mislil BingaBongo - NI nikakrsna teta foruma, je pac nekdo, ki ima vso pravico da se vclani na NEK forum, kot ti ali kdorkoli drug. p.s. 'Tet' ma pa ta forum vec (hvalabogu in hvala jim, da so) in BingeBonge ni med njimi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Zdele mi je padel v oči, da imaš Marsa zaporedno številko 2, pol ti nisi Broj Jedan *čist medklic Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 seveda ne - 1 je sonce, 2 je luna, 1 je moski princip, 2 pa zenski.1 je mitja, 2 pa marsa. Mam tud v tarotu, v zivljenjski liniji, 2 (svecenica je to sicer), mi je vsec ta cifra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 (popravljeno) No najbrz si hotel bit duhovit.... na forumu pojavi tud moja polsestra... ce si mislil BingaBongo... 'Tet' ma pa ta forum vec...Najbrž si hotela napisat, da tebi ni duhovito, v kolikor je bil to moj namen. Aja. Ker bi bila, če bi bila, ako, samo polteta. Moram biti odkrit in napisati, da mi BingaBonga ne deluje kot teta. Ampak to je subjektivno, ker sem navajen, da tete vedno pomagajo, da so vedno prjazne, radodarne, imajo rade nečake... zato pustmo tete na gmah!'Tet' foruma, praviš da je več. A stricev forum nima nič? Zdele mi je padel v oči, da imaš Marsa zaporedno številko 2, pol ti nisi Broj Jedan Meni se je to spomladi zdelo kar zabavno, hahaha. Priznam, da sam ne bi znal napisati tako prisrčno in se zato nisem upal napisati kaj takega . P.P. Mislim, da ribam številka 2 kar pristoji. Okrogla in oglata hkrati, vedno blizu enke, vedno v rezervi... dobro podnožje, da se je ne spravi zlahka iz ravnotežja, kljuka na vrhu, da se zlahka obesi na kaj, še vedno dovolj preprosta... Popravljeno 19. oktober 2005 -> Piko Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 [Meni se je to spomladi zdelo kar zabavno, hahaha. Priznam, da se nisem upal napisati kaj takega . Danes mislim, da ribam bolj pristoji številka 2. Okrogla in oglata hkrati, vedno blizu enke, vedno v rezervi... dobro podnožje, da se je ne spravi zlahka iz ravnotežja, kljuka na vrhu, da se zlahka obesi na kaj, še vedno dovolj preprosta... Tole sploh ni bilo mišljeno žaljivo, pač pa **fora** Alan Forda, se mi zdi, da se je dal poštekat, kaj sem mislila s tem.Grunf Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Aja. Ker bi bila, če bi bila, ako, samo polteta. ...ce je zmotil koga, ker sem napisala polsestra....sem natancna samo...nekoc sem izrekala ze sozalje na racun, ker se ni vedl. pa je bilo NEPRIMERNO in neumestno in sem se pocutila bedasto (pa ceprav *sem hotla sam dobr*). ker ni slo za brata, pac pa za polbrata. in ko je torej nekomu umrla mama ali stara mama, ni umrla tudi temu drugemu, kot sem NAPACNO sklenila (iz podatka 'sta brat in sestra').Pa sem pri seb rajs natancna pol.Pa predno se kaj sklene.Nikol nismo skupaj zivel recimo.Mam se eno, tud polsestro pravzaprav, ki pa jo klicem za sestro, to pa zato, ker smo ziveli skupaj in naju je vzgajala ista mama.Imam pa, podobno kot BingaBongo, se dve polsestri.torej, ce bi vse vzel v obzir, tet kolkor hoces. Tolk o meni in moji zlahti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Tole sploh ni bilo mišljeno žaljivo.. Ti si faca! Od tebe kaj žaljivega brati, daj no! Meni običajno takoj pade ven iz posta, kaj je kdo mislil, ne glede katere besede je zato rabil.Bom šel malo polikat svoj post. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ah Cosma!!!! Zakaj pa bi pomislila na kaj tacga?Pozorna si bla na cifro, zdaj ko (spet) je.Ja, Broj jedan.se dobr da nisem (me je cist ob zivce spravljal vedno ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ej, saj na IPB designu so cifre od nekdaj ble, tko da se mi nikol ni zdel nč čudnga okol njih mi je 2 skor bolj ušeč kt 1 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.