Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Pozorna si bla na cifro, zdaj ko (spet) je.Spet? Na dezenu IBP sem jo videl vseskozi! Nič ne ostane skrito!Recimo to, da si do pred kratkim imela pod sliko napis pusy, sedaj pa imaš upsy Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ce je zmotil koga, ker sem napisala polsestra....sem natancna samo...Tolk o meni in moji zlahti. Uh, če jaz začnem svojo recimo razlagat , ugotavljam, da manjka cel kup izrazov. Kako npr. bi se poimenovalo nekoga, ki je otrok očetove nove žene iz prejšnjega zakona? Ker glih nič namreč ni, smo kar nekaj skupaj preživeli, ni pa niti polbrat, ker nimava istega očeta, pa ne mame. Moj kao oče je v tem primeru njegov očim.. Kaj pa recmo, če ga je celo posvojil moj oče, s krvjo še vedno nič novega . Pa recimo stari starši moža so moji kaj? Zdaj celo živim s staro mamo njegovo, ki tudi ni kar nič, kaj bi pa npr. lahko bila? Stara tašča recmo - če stilsko izzivam mama - stara mama varianto. Kaj pa npr., ko imam 2 garnituri tastov in tašč? Je nova žena tasta, ki jasno tudi ni kar nič, je jasno tudi prijateljica, sam kaj je v bistvu? Mašča - alla mačeha, al je posvojena tašča? Sorry za mal mim debato, sam včas mal o temle razmišljam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 saj, tud na 'starem forumu' so ble te cifre zraven, Cocci. men je tud vsec 2, kot receno, jo imam v petih osebnih kartah (prvo pa veste ). * Ja, o tem bi lohk pisal velik.Kot pravis Pujsa... sem tud jaz razmisljala.recimo s to drugo sestro, ki smo zivel skupaj, ki mava isto mamo... recimo da bi pa se kar nekoga posvojili, pa bi skoz zivel z nami, bi to osebo prav tako klicala za brata ali sestro. In morda je zato tko, da tej drugi sestri pravim sestra (ostalim pa polsestre), preprosto ker smo pac skupaj ziveli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ah Cosma!!!! Zakaj pa bi pomislila na kaj tacga?Pozorna si bla na cifro, zdaj ko (spet) je.Ja, Broj jedan.se dobr da nisem (me je cist ob zivce spravljal vedno ) meni Broj jedan ful faca deda pa nasploh mi je Alan Ford pogruntavščina mladosti takrat mi je sedel, sede pa še danes kdaj pa kdaj.... Piko, sam da se razumemo, kako se špikamo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 no men je bil kot lik najbolj vsec Bob Rock, ker je skoz tecnaril pa tko... me zabavajo taki liki, alani fordi so prelepi pa prebutasti jeremije pa... itak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jest sm se vedno najbolj režala, k sm vidla oni napis Cvjećarnica ne me vprašat zakaj, ne vem. Drgač mi je bil pa mogoč najbolj simpatiko od vseh Jeremija, Alan pa taka dumb blond barbi figura. Ma men so bli skladni z vsemi svojimi forami, taki odštekani. *mem teme Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Recimo to, da si do pred kratkim imela pod sliko napis pusy, sedaj pa imaš upsy Kaj bo sele, ko bom dala spet schtraufenpacht! ja, saj men se je tud zdel, da tele cifre vidim (vcas? ) * Men tud vsi vsec, Cosma...Cist shizila na alan forda, se zdaj jih mam ful, tud ful starih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sm vas sam pršla opozorit, da čvekate, preden Marsa pride in vas nazja! Aja, sej je tuki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sm vas sam pršla opozorithaha, vsak izgovor je dober, da se lohk loncek pristavi k cvekajocim. :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sm vas sam pršla opozorit, da čvekate, preden Marsa pride in vas nazja! Aja, sej je tuki. Še dobr, da si uletela, če ne bi bil spet štrumpenfaht Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 A čmo kako gospodarsko rečt? Pa kaj morm, če nimam nč za delat v službi, pa vsi so neki na malci. Pol mi pa pade doza čvekanja in začnem in napadi tesnobe, pa to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ja mi mamo tud tako smešno familijo... sploh ne veš kuko bi vse poimenval... sam je pa fajn ... velka familija Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Kaj bo sele, ko bom dala spet schtraufenpacht! ja, saj men se je tud zdel, da tele cifre vidim (vcas? )...Tega imena nisem omenjal, kar ne pomeni, da ga tudi nisem videl. Ni me zanimalo, ker nisem vedel, kaj pomeni. Omenil sem samo najnovejšo spremembo, ki si jo naredila pred kratkim, nič več.Se pa men zdi, da vrbo vidim (vcas? )... O tetah in stricih pa obljubim, da ne bom več pisal. Ni fer do ljudi, ki vsak na svoj način pomagajo pri tem forumu. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 vidim (vcas? )... * tete in strici, ..., macehe in mame, ocetje in ocimi, bratje in bratranci, prijatelji, sosolci, znanci, sorodne duse, duse dvojcice, ..., ..., ... zlahte kolkr ces. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ce je zmotil koga, ker sem napisala polsestra....sem natancna samo...nekoc sem izrekala ze sozalje na racun, ker se ni vedl. pa je bilo NEPRIMERNO in neumestno in sem se pocutila bedasto (pa ceprav *sem hotla sam dobr*). ker ni slo za brata, pac pa za polbrata. in ko je torej nekomu umrla mama ali stara mama, ni umrla tudi temu drugemu, kot sem NAPACNO sklenila (iz podatka 'sta brat in sestra').Pa sem pri seb rajs natancna pol.Pa predno se kaj sklene.Nikol nismo skupaj zivel recimo.Mam se eno, tud polsestro pravzaprav, ki pa jo klicem za sestro, to pa zato, ker smo ziveli skupaj in naju je vzgajala ista mama.Imam pa, podobno kot BingaBongo, se dve polsestri.torej, ce bi vse vzel v obzir, tet kolkor hoces. Tolk o meni in moji zlahti. jaz sem se s srcem nasmejala.. .mene zanima kolk sester ima Marsa ....poleg toliko polsester saj, tud na 'starem forumu' so ble te cifre zraven, Cocci. men je tud vsec 2, kot receno, jo imam v petih osebnih kartah (prvo pa veste ). * Ja, o tem bi lohk pisal velik.Kot pravis Pujsa... sem tud jaz razmisljala.recimo s to drugo sestro, ki smo zivel skupaj, ki mava isto mamo... recimo da bi pa se kar nekoga posvojili, pa bi skoz zivel z nami, bi to osebo prav tako klicala za brata ali sestro. In morda je zato tko, da tej drugi sestri pravim sestra (ostalim pa polsestre), preprosto ker smo pac skupaj ziveli. Jaz imam 2 sestri in brata ..ko pa je mama umrla,se je oče poročil in ta žena ima 1 hči in 1 sina,ki ju imam za brata in sestro.Pa se mi zdi zabavno,ker se bolje razumem z njima kot z mojimi krvnimi sestrami in brati Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ja, familije se vcas hecno spletejo... men je to vsec.tud iz tega razloga podpiram in sem za posvojitev.ker menim, da je glih tko *tvoj* - kolkor pac 'je' (itak ni, v bistvu )....ste se nasli, a ne, pac.... ne zanemarjam pa korenin, sam ce so gnile, jih odsekam.nikakor pa se ne navdusujem sam nad cvetovi, morda se najmanj nad temi. vsec so mi prijazna, prijetna in neobremenjena poznanstva, kjer se drug drugega spostuje, si pomaga, si da mir, pa si hkrati tu. zato ne trzam na teme pogresani... in podobne. jaz sem tu, ce cem.ti si pa tud lohk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ja, familije se vcas hecno spletejo... men je to vsec.tud iz tega razloga podpiram in sem za posvojitev.ker menim, da je glih tko *tvoj* - kolkor pac 'je' (itak ni, v bistvu )....ste se nasli, a ne, pac.... Kaj pa posvojitev na daljavo? jaz sem imela to možnost,pa nisem bila najbolj prepričana,da gre denar v roke tega otroka.Čeprav mi je hudo žal,ker bi resnično želela še kateremu otroku pomagat... Je pa pri nas doma,ko še jaz nisem živela ,bila posvojena deklica stara 7 let,ki sta ji starša umrla v prometni nesreči.Moja mama jo je imela 4 leta,pol pa je šla živet v Avstralijo k teti.Sedaj je že starejša in ima svojo privat zobozdravstveno ordinacijo. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 tete in strici, ..., macehe in mame, ocetje in ocimi, bratje in bratranci, prijatelji, sosolci, znanci, sorodne duse, duse dvojcice, ..., ..., ... zlahte kolkr ces. Koliko šele tukaj, na forumu! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja, familije se vcas hecno spletejo... vsec so mi prijazna, prijetna in neobremenjena poznanstva, kjer se drug drugega spostuje, si pomaga, si da mir, pa si hkrati tu. zato ne trzam na teme pogresani... in podobne. jaz sem tu, ce cem.ti si pa tud lohk. http://70.86.12.66/~freak/slike/pics/458139.gifNo s tem se strinjam ja. Jaz spletam nova poznanstva, ker prejšnja so itak zamrla, oziroma so se vsi poskrili boščki v mišje luknjice. Jih ne pogrešam. Novi znanci so pa tako tu in pravi čas. Vedno pridejo takrat, ko je pravi čas zame in pa verjetno tudi za njih. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Ravno temu forumu se lahko zahvalim za par čudovitih ljudi , katerih poznanstvo me bogati in obdaja z brezpogojno ljubeznijo Hvala ker so ... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ta forum, en četrtkov večerni pozdrav vsem, še posebej pa naročnikom na spremljanje teme Taforum. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Hvala Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ko je že bila beseda o žlahti, vas moram vse skupaj razočarati, da imam najbrž najbolj obično žlahto na svetu - skoraj. ni nobenih mater ali očetov samohranilcev, nobenih polbratov, polsester. čisto normalna žlahta. opla, potem pa pomislim malo naprej in se spomnim: dedek je drugič poročen (1. žena je umrla pri 43 letih - mamina mama ); mam sestrično, ki se je spečala z bad guyjem, ji napravil otroka in ga zdaj vzgaja sama; strica, ki je drugič poročen (1. žena naredila samomor) - imam torej "polbratranca" - vendarle nekaj neobičnega to je tudi vse, kar odstopa, ostalo je normalno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 moja družina je še bolj "dolgočasna" vsi samo enkrat poročeni, razen sestre stare mame, ki je 2. poročena, ker ji je prvi mož umrl. nimam nobenih polbratrancev ali polsestričen, vse popolnoma normalno...dougcajt Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 a ne? jah, saj je mogoče bolj, da je vse "pošlihtano", vse jasno, kdo je od koga, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.