Skoči na vsebino

Ta Forum

enaeva

Recommended Posts

Pozorna si bla na cifro, zdaj ko (spet) je.
Spet? Na dezenu IBP sem jo videl vseskozi! Nič ne ostane skrito!

Recimo to, da si do pred kratkim imela pod sliko napis pusy, sedaj pa imaš upsy x:o)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ce je zmotil koga, ker sem napisala polsestra....

sem natancna samo...

Tolk o meni in moji zlahti. :palec:

Uh, če jaz začnem svojo recimo razlagat x:Ix , ugotavljam, da manjka cel kup izrazov. Kako npr. bi se poimenovalo nekoga, ki je otrok očetove nove žene iz prejšnjega zakona? Ker glih nič namreč ni, smo kar nekaj skupaj preživeli, ni pa niti polbrat, ker nimava istega očeta, pa ne mame. Moj kao x:Dx oče je v tem primeru njegov očim.. Kaj pa recmo, če ga je celo posvojil moj oče, s krvjo še vedno nič novega x:Dx .

Pa recimo stari starši moža so moji kaj? Zdaj celo živim s staro mamo njegovo, ki tudi ni kar nič, kaj bi pa npr. lahko bila? Stara tašča recmo - če stilsko izzivam mama - stara mama varianto.

Kaj pa npr., ko imam 2 garnituri tastov in tašč? Je nova žena tasta, ki jasno tudi ni kar nič, je jasno tudi prijateljica, sam kaj je v bistvu? Mašča - alla mačeha, al je posvojena tašča?

Sorry za mal mim debato, sam včas mal o temle razmišljam x:o)x x:Ix

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

saj, tud na 'starem forumu' so ble te cifre zraven, Cocci. xyesx

men je tud vsec 2, kot receno, jo imam v petih osebnih kartah (prvo pa veste x;)x).

*

Ja, o tem bi lohk pisal velik.

Kot pravis Pujsa... sem tud jaz razmisljala.

recimo s to drugo sestro, ki smo zivel skupaj, ki mava isto mamo... recimo da bi pa se kar nekoga posvojili, pa bi skoz zivel z nami, bi to osebo prav tako klicala za brata ali sestro. :vio:

In morda je zato tko, da tej drugi sestri pravim sestra (ostalim pa polsestre), preprosto ker smo pac skupaj ziveli.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ah Cosma!!!! Zakaj pa bi pomislila na kaj tacga?

Pozorna si bla na cifro, zdaj ko (spet) je.

Ja, Broj jedan.

se dobr da nisem (me je cist ob zivce spravljal vedno x:px)

meni Broj jedan ful faca deda x:o)x pa nasploh mi je Alan Ford pogruntavščina mladosti x:Dx takrat mi je sedel, sede pa še danes kdaj pa kdaj....

Piko, sam da se razumemo, kako se špikamo

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

no men je bil kot lik najbolj vsec Bob Rock, ker je skoz tecnaril pa tko... me zabavajo taki liki, alani fordi so prelepi pa prebutasti x;)x

jeremije pa... x:o)x itak... xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jest sm se vedno najbolj režala, k sm vidla oni napis Cvjećarnica x:o)x ne me vprašat zakaj, ne vem. Drgač mi je bil pa mogoč najbolj simpatiko od vseh Jeremija, Alan pa taka dumb blond barbi figura. Ma men so bli skladni z vsemi svojimi forami, taki odštekani.

*mem teme :inocent:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Recimo to, da si do pred kratkim imela pod sliko napis pusy, sedaj pa imaš upsy x:o)x

Kaj bo sele, ko bom dala spet schtraufenpacht! :P ;)

ja, saj men se je tud zdel, da tele cifre vidim (vcas? :inocent:)

*

Men tud vsi vsec, Cosma...

Cist shizila na alan forda, se zdaj jih mam ful, tud ful starih. x^x

Picasso

Sm vas sam pršla opozorit

haha, vsak izgovor je dober, da se lohk loncek pristavi k cvekajocim. :P :P

Picasso

Sm vas sam pršla opozorit, da čvekate, preden Marsa pride in vas nazja! Aja, sej je tuki. :inocent: x:Dx x;)x :lol:

Še dobr, da si uletela, če ne bi bil spet štrumpenfaht :wOOt:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Kaj bo sele, ko bom dala spet schtraufenpacht! :P ;)

ja, saj men se je tud zdel, da tele cifre vidim (vcas? :inocent:)...

Tega imena nisem omenjal, kar ne pomeni, da ga tudi nisem videl. Ni me zanimalo, ker nisem vedel, kaj pomeni. Omenil sem samo najnovejšo spremembo, ki si jo naredila pred kratkim, nič več.

Se pa men zdi, da vrbo vidim (vcas? :inocent:)...

O tetah in stricih pa obljubim, da ne bom več pisal. Ni fer do ljudi, ki vsak na svoj način pomagajo pri tem forumu. xsrcx

vidim (vcas? :inocent:)...

xDDx

*

tete in strici, ..., macehe in mame, ocetje in ocimi, bratje in bratranci, prijatelji, sosolci, znanci, sorodne duse, duse dvojcice, ..., ..., ...

zlahte kolkr ces. xDDx

Picasso

ce je zmotil koga, ker sem napisala polsestra....

sem natancna samo...

nekoc sem izrekala ze sozalje na racun, ker se ni vedl. pa je bilo NEPRIMERNO in neumestno in sem se pocutila bedasto (pa ceprav *sem hotla sam dobr*). ker ni slo za brata, pac pa za polbrata. in ko je torej nekomu umrla mama ali stara mama, ni umrla tudi temu drugemu, kot sem NAPACNO sklenila (iz podatka 'sta brat in sestra').

Pa sem pri seb rajs natancna pol.

Pa predno se kaj sklene.

Nikol nismo skupaj zivel recimo.

Mam se eno, tud polsestro pravzaprav, ki pa jo klicem za sestro, to pa zato, ker smo ziveli skupaj in naju je vzgajala ista mama.

Imam pa, podobno kot BingaBongo, se dve polsestri.

torej, ce bi vse vzel v obzir, tet kolkor hoces.

Tolk o meni in moji zlahti. :palec:

jaz sem se s srcem nasmejala.. x:Dx .mene zanima kolk sester ima Marsa x?x ....poleg toliko polsester xrolleyesx

saj, tud na 'starem forumu' so ble te cifre zraven, Cocci. xyesx

men je tud vsec 2, kot receno, jo imam v petih osebnih kartah (prvo pa veste x;)x).

*

Ja, o tem bi lohk pisal velik.

Kot pravis Pujsa... sem tud jaz razmisljala.

recimo s to drugo sestro, ki smo zivel skupaj, ki mava isto mamo... recimo da bi pa se kar nekoga posvojili, pa bi skoz zivel z nami, bi to osebo prav tako klicala za brata ali sestro. :vio:

In morda je zato tko, da tej drugi sestri pravim sestra (ostalim pa polsestre), preprosto ker smo pac skupaj ziveli.

Jaz imam 2 sestri in brata ..ko pa je mama umrla,se je oče poročil in ta žena ima 1 hči in 1 sina,ki ju imam za brata in sestro.Pa se mi zdi zabavno,ker se bolje razumem z njima kot z mojimi krvnimi sestrami in brati x:Dx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

ja, familije se vcas hecno spletejo... :)

men je to vsec.

tud iz tega razloga podpiram in sem za posvojitev.

ker menim, da je glih tko *tvoj* - kolkor pac 'je' (itak ni, v bistvu xDDx)....

ste se nasli, a ne, pac.... x:Xx

ne zanemarjam pa korenin, sam ce so gnile, jih odsekam.

nikakor pa se ne navdusujem sam nad cvetovi, morda se najmanj nad temi. xDDx

vsec so mi prijazna, prijetna in neobremenjena poznanstva, kjer se drug drugega spostuje, si pomaga, si da mir, pa si hkrati tu. xDDx

zato ne trzam na teme pogresani... in podobne.

jaz sem tu, ce cem.

ti si pa tud lohk. xDDx :palec:

Picasso

men je to vsec.

tud iz tega razloga podpiram in sem za posvojitev.

ker menim, da je glih tko *tvoj* - kolkor pac 'je' (itak ni, v bistvu xDDx)....

ste se nasli, a ne, pac.... x:Xx

Kaj pa posvojitev na daljavo?

jaz sem imela to možnost,pa nisem bila najbolj prepričana,da gre denar v roke tega otroka.Čeprav mi je hudo žal,ker bi resnično želela še kateremu otroku pomagat...

Je pa pri nas doma,ko še jaz nisem živela ,bila posvojena deklica stara 7 let,ki sta ji starša umrla v prometni nesreči.Moja mama jo je imela 4 leta,pol pa je šla živet v Avstralijo k teti.Sedaj je že starejša in ima svojo privat zobozdravstveno ordinacijo.

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

xDDx tete in strici, ..., macehe in mame, ocetje in ocimi, bratje in bratranci, prijatelji, sosolci, znanci, sorodne duse, duse dvojcice, ..., ..., ... zlahte kolkr ces. xDDx
xDDx :palec:

Koliko šele tukaj, na forumu! x:)x

vsec so mi prijazna, prijetna in neobremenjena poznanstva, kjer se drug drugega spostuje, si pomaga, si da mir, pa si hkrati tu. xDDx

zato ne trzam na teme pogresani... in podobne.

jaz sem tu, ce cem.

ti si pa tud lohk. xDDx :palec:

http://70.86.12.66/~freak/slike/pics/458139.gif

No s tem se strinjam ja.

:palec: Jaz spletam nova poznanstva, ker prejšnja so itak zamrla, oziroma so se vsi poskrili boščki v mišje luknjice. Jih ne pogrešam. Novi znanci so pa tako tu in pravi čas. Vedno pridejo takrat, ko je pravi čas zame in pa verjetno tudi za njih. xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

• 3 weeks later...
Guest mačona
ko je že bila beseda o žlahti, vas moram vse skupaj razočarati, da imam najbrž najbolj obično žlahto na svetu - skoraj. ni nobenih mater ali očetov samohranilcev, nobenih polbratov, polsester. čisto normalna žlahta. opla, potem pa pomislim malo naprej in se spomnim: dedek je drugič poročen (1. žena je umrla pri 43 letih - mamina mama :sori: :C: ); mam sestrično, ki se je spečala z bad guyjem, ji napravil otroka in ga zdaj vzgaja sama; strica, ki je drugič poročen (1. žena naredila samomor) - imam torej "polbratranca" - vendarle nekaj neobičnega x:Dx to je tudi vse, kar odstopa, ostalo je normalno. xDDx

moja družina je še bolj "dolgočasna" vsi samo enkrat poročeni, razen sestre stare mame, ki je 2. poročena, ker ji je prvi mož umrl. nimam nobenih polbratrancev ali polsestričen, vse popolnoma normalno...dougcajt :ermm: x:o)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...