Skoči na vsebino

Ta Forum

enaeva

Recommended Posts

no ja tud drugo.

naprimr dons je bla marsa-No2 na forumu več kot 200%

pa en par jih je nardilo še eno članstvo

pa eni smo se neki naučil,

pa ene par žensk smo prekategoriziral.

in kriterije znižal :(

d boš tud pr nas na prednostni listi za vpis v vrsto čakajočih za vpis,,, x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

enim je tale forum ogromno dal še več vzel

Eden edinstveni si je vse dame ogledal in jih prekategoriziral

je kot papež in vse ve

x:)x

eni tako ali tako mislijo, da so bogovi

živijo sicer kot hudiči

x:)x

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

ti in fry mata pa luškane ikone...

se lahko postavm v vrsto vseh teh ki čakajo da vas dajo na prednostno listo.....

v vrsto čakajočih, evo to mi je življenjski cilj :madpro: xzobkox pa toto ni več res , kaj vse modre glave ne pogruntajo...čakalnice vseh vrst so moji najbolj priljubljeni prostori, kje je tisti smeško , da se s kijem po glav ruknem xg:Dx

.....

eni majo velik problem, preberejo prvo stran knjige z uvodom pa kar takoj razporedijo in ocenijo, pozabljajo pa, da se vsak dan napiše nov list, pa potlej vse življenje mahajo s knjigo, da so te desetkrat prečitali ...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

zakaj čakaš, da prideš na listo :inocent:

ne rabiš nobene liste, če veš kdo, kaj in zakaj si x:)x

ti še ne veš,,,kdo, kaj in zakaj sva,,,kako naj jaz pol vem

nism si jaz liste izmislu,,,

malo jih je k so se že vprvo za skp najdl,,,

ostali pa po listi :vragec:

v vrsto čakajočih, evo to mi je življenjski cilj :madpro: xzobkox pa toto ni več res , kaj vse modre glave ne pogruntajo...čakalnice vseh vrst so moji najbolj priljubljeni prostori, kje je tisti smeško , da se s kijem po glav ruknem xg:Dx

.....

eni majo velik problem, preberejo prvo stran knjige z uvodom pa kar takoj razporedijo in ocenijo, pozabljajo pa, da se vsak dan napiše nov list, pa potlej vse življenje mahajo s knjigo, da so te desetkrat prečitali ...

so mi neki nos omenjal,,,probaj,,,,

sam prvo se v vrsto postaw,,, x:Dx

x:Dx kak že maš v podpisu, lenuhu najboljše orodje ne pomaga :OoO:

so mi neki nos omenjal,,,probaj,,,,

sam prvo se v vrsto postaw,,, x:Dx

ti še ne veš,,,kdo, kaj in zakaj sva,,,kako naj jaz pol vem

x:Dx :palec: tole je pa tud sila prozorna izjava, filozofi čeprav z nosom tvojega ranga :wOOt: so šiba božja

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xrolleyesx pa sem rekla , da brez advokata ne dajem izjav, sploh pa ne pisnih....

pa vse sam zarad enga glaža murk, da bi se tako nečloveško nagaral x;)x x:o)x

Lia, :palec:

V vojski ima vedno nekdo glavno komando, ti bi bila pa dobra za namestnico, ko gredo generali na dopust! x:o)x x:Dx

Micku moram še odgovoriti:

še vsak, ki sem ga srečal v živo, mi je deloval še boljše, še bolj fajn kot na forumu.

Res pa je, da z vsakim se pa tudi nisem srečal, če ni bilo potrebe za to.

Pa vedno sem kaj fajnega potegnil iz tega, ali na tortah, ob kavi ali pa na piru.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

še vsak, ki sem ga srečal v živo, mi je deloval še boljše, še bolj fajn kot na forumu.

x:)x :palec:

No, glede na vreji izkušnje in pa velik tega kar si imate za povedat predlagam xcheersx v sestavi Marsa, Piko in Alef, če me neute nagnal pa pridem še sam na kakega. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

da tale forum ni real lajf.......ne vem no.....zame tud nekak je....vsi ste nekje, čprov vas ne poznam u bistvu....spremljem vaše vzpone in padce, se z vami veselim, sočutim x:)x delimo bedarije x:Dx ....še je tega

dost vas je takih k vas maram xsrcx pa mogoč se ne bomo nkol vidli.....sam smo pa kle in men je tud to dost....k v kao real lajfu ne natrofiš na tok dost dbest folka x^x

tale forum je en svet.....mogoč res mejhn v primerjavi z ostalmu svetu, sam veličina je v vsakmu posamezniku kle gor x:)x

no, mogoč res ne v vsakmu :vragec: xcivx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

V vojski ima vedno nekdo glavno komando, ti bi bila pa dobra za namestnico, ko gredo generali na dopust! x:o)x x:Dx

Pa vedno sem kaj fajnega potegnil iz tega, ali na tortah, ob kavi ali pa na piru.

x:)x :palec:

No, glede na vreji izkušnje in pa velik tega kar si imate za povedat predlagam xcheersx v sestavi Marsa, Piko in Alef, če me neute nagnal pa pridem še sam na kakega. :vragec: x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

Bi bilo zanimivo, ja... x:Dx

Mogoče se pa še kdaj zgodi. x?x xsrcx

Nikol ne veš... x:Dx

da tale forum ni real lajf.......ne vem no.....zame tud nekak je....vsi ste nekje, čprov vas ne poznam u bistvu....spremljem vaše vzpone in padce, se z vami veselim, sočutim x:)x delimo bedarije x:Dx ....še je tega

dost vas je takih k vas maram xsrcx pa mogoč se ne bomo nkol vidli.....sam smo pa kle in men je tud to dost....k v kao real lajfu ne natrofiš na tok dost dbest folka x^x

tale forum je en svet.....mogoč res mejhn v primerjavi z ostalmu svetu, sam veličina je v vsakmu posamezniku kle gor x:)x

no, mogoč res ne v vsakmu :vragec: xcivx x:Dx

Veličina se ne meri s številom.

Deset, sto, milijon, milijarda...

Saj je vseeno.

Svet je svet.

Sestavljen iz posameznikov.

In vsak ima svojo veličino, kakršnokoli že... xsrcx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Z Robido imava en forum pa je tam bil(je)... x:Dx

Podobno kot Tukaj... xrolleyesx x:Dx

Odličen point! Kako nisem tega videl takoj? Pa saj si mi prinesel na dlani. Pa podobno kot Tukaj, haha.

Daj, razloži mi malo, kaj si mislil s tem: "Z Robido imava en forum"? Ali je to isto, kot če napišeš "Amar Nat je najin forum"? To bi bilo zanimivo vedeti, kaj imata vidva, kdo je dal idejo za to, ali si bil tudi sam zraven pri realizaciji ali pomagaš administrirati, delaš backup-e ali kaj? Iz odgovora mi bo marsikaj jasno, kaj misliš o tem forumu. x:o)x xDDx x:)x xDDx xcivx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Odličen point! Kako nisem tega videl takoj? Pa saj si mi prinesel na dlani. Pa podobno kot Tukaj, haha.

Daj, razloži mi malo, kaj si mislil s tem: "Z Robido imava en forum"? Ali je to isto, kot če napišeš "Amar Nat je najin forum"? To bi bilo zanimivo vedeti, kaj imata vidva, kdo je dal idejo za to, ali si bil tudi sam zraven pri realizaciji ali pomagaš administrirati, delaš backup-e ali kaj? Iz odgovora mi bo marsikaj jasno, kaj misliš o tem forumu. x:o)x xDDx x:)x xDDx xcivx

Ni nobena skrivnost.

Forum ni moja ideja ampak od Robide in še nekaterih ki jih tudi poznaš.

Nimam administratorskih pravic tam, tudi napisal že dplgo nisem ničesar.

Razen da sem dal nekaj idej kao naj bi ta forum - Amar Nat - izgledal nisem kaj dosti sodeloval pri vsem skupaj.

Tako.

Zadovoljen, ali pa te še kaj zanima? x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

mačona, veza, hvala xvrtcx

ampak, a ni hecn. če bi sam namignu človk, da so kle sami piiiip. uuu kašn plaz bi se usul. k pa maš čist enostavn rad, pa komej kej. hvala, da mata vsaj vidva jajca to sprejet

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

x:)x jes vas mam pa rad...

mačona, veza, hvala xvrtcx

ampak, a ni hecn. če bi sam namignu človk, da so kle sami piiiip. uuu kašn plaz bi se usul. k pa maš čist enostavn rad, pa komej kej. hvala, da mata vsaj vidva jajca to sprejet

:eek: :eek: x:Dx x:Dx :vragec: :palec:

Imaš prav. x:Ix xDDx

In če ne bi bilo tega zadnjega posta...

Šele potem ko sem ga prebral sem šel gledat kje si napisal da nas imaš rad. xDDx

:sniky: hordam se izogibam....

Ne, ni se ti treba opravičevat niti zagovarjat niti razlagat.

Saj tisto kar sem napisal ni letel ravno nate, pa tudi mal nerodno je bilo napisano.

V odgovoru Trudiju sem poravil tisti stavek.

Upam da si prebrala.

Tako je pač moje mišljenje, ni mi bil namen se posmehovat.

Sory. :palec:

Ni hudega. Se nea rabiš opravičevati. Nerodno malo pa res napisno.

No - zasvojenka jaz :vragec:

Ugotavljam zdajle

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...