Skoči na vsebino

Moj partner - moje ogledalo

melanija

Recommended Posts

:palec: fajn.

-------

........ampak bistvo je da partnerju nakažem, da se ne čuti ogroženega, da ga s tem ne zapostavljam, da sem še vedno "tam" če me potrebuje,.....da ga še vedno maram,......samo to da rabim malo energije zase,....sicer sem še vedno TU,....tudi za njega.

x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 237
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hm..sm brala mal tole.....cigančica xwizardx

pr nama je pa prej kontra.......on se je dost bolj prpravljen pogovarjat kt jst.......ko je en problem, morm js taprvo pr seb to predelat, zgrunat pa to....pol se pa ko mam js to sama s sabo razpucano pa ni blema DEBATIRAT.......do takrat pa bože nedaj da sili v mene....k edin kar je, je to da pokasira kako zlo strupeno od mene.......sej vete, dvojčk x:Dx pa se ful trudim pa kontroliram, k vem da je to mim, da sikam pol tam pa totalno nesramno kako nizko spustim.....sej počasi dojema da rabim to, rabim ta čas, da ne morem se o težavah pogovarjat kr takoj tedi k nastopjo......js se pa tud trudim komunicirat čim bolj, tud recimo kake čist brezvezne stvari....on recimo pride iz službe al pa iz drinka s frendi....pa mi do potankosti pove vse podrobnost, kok, kaj......grem js recimo k našim pa me ni cev dopovdam, pridem dam pa me vpraša ja ka sta se kej z mamo zmenle....js pa nč kej x:Dx valda ga vrže do stropa, cel dopoldan sm gor visela pa nč se nisma zmenle xrolleyesx pa tko ne.....se prov trudim pol da mu kej povem, kake take stvari, k drgač se men to čist brezveze zdi, neke bile bale tam prenašat pa govort x:o)x

ma čudna sm :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ja ni tk enostavno ... na en vzorc ti lahko pritisne dolocena reakcija ali nereakcija partnerja, ki ni taka kot bi si zeleli ... in potem namesto da razumes reagiras svoje, potem pa pride do verizne reakcije ... :O:

mogoce se je fajn pogovori ko zadeva mine, kako kdo obcuti kaj se mu dogaja, da se potem ko je situacija podobna, razumeta ... sprejemata, pac nekdo je taksen in rabi to pa to, nekdo pa drugacen ...

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

če recimo mene neki sesuje, przadane, je kaka taka frka, js pol ne morm tist moment debatirat o tem, kt bi se za enga drujga šlo.........rabim tedi zase čas, sej konckoncev se zame gre tud in js sm tista k se me ta stvar najbolj tiče, k morm to pr seb razpucat, morm se pobrat in naštelat nazaj na normalno :vio: in mi je grozno če pol sili vame z vprašanji raznimi, k nikamor ne pridema, js nit ne vem kaj točno sploh naj rečem, njega že razpizdi pol k nočem govort, men gre pa že na kurac vse skup in ratam zlobna že pol x:Dx sam sej pravim, od začetka je blo katastrofalno tole, zdej pa se počas učima kok en z drugim....k tok različna k sma si midva, človk si sploh neb mislu da lohk furama skupi....pa nama u bistvu dobr gre x:)x

Bora

ja, k tole berem sm se vprasal, katere pa so tiste osnovne stvari, ki so sploh potrebne kot osnova, da 2 sploh komunicirata, sta volja, se trudita, ipd... ?? x:Ix xrolleyesx :vio: kaj ce recimo dva ze v sonovi ne klapata? al pa je to samo plod nasih predstav, da en klapata? al pa lahko z vsakim klapamo? al kaj xrolleyesx

men tole vse zdej ni cist jasn... vcasih mi je za nekaj trnutkov, zdej pa :sori:

a je res, da je ponavadi sex razlog za vecina razhajan med pari? in menda potem na koncu se financno nezadovoljstvo?

- sm se lih pogovarju z nekom vceraj o tem in je rekel, da je bilo ze itak sthala, potem ko je bilo se financno nezadvoljstvo pa je slo vse samo se drasticno navzdol. :inocent: no, a je res?

kaj bi vi nardil, ce bi partner bi financno dolgorocno v p.... ? a vam to tolk pomen, da bi ga pustili? kaj pa sex? ce bibli recimo nezadovolni, a bi ga pustili? kje je meja nezadovoljstva, prag?

na splošno kok to gre ne vem x:Dx lohk ti pa zase konkretno povem.......zato ker je on vse tisto kar js nisem, se pač ne ujemava na vseh področjih ampak se krasno dopolnjujema......ker mi je fajn z njim iz večih razlogov, ker je čudovit moški in mi s tisoč malenkostmi polepša dneve in mi kaže kako rad me ima....ker me zmeri nanov preseneti, ko že mislim da ga poznam....bum x:Dx ker ....ma miljon razlogov je zakaj ravno on, mogoč pa to sploh ni važno.....ko sma se spoznala se je men nemogoče zdelo da bi sploh lohk resno bla s takmu tipu......čeprav kemija je bla blazna med nama(še vedno je x:Ix ), drgač pa čist kontra kt js....vse......sam pol pač tko je naneslo, kakorkol že, stvari so se zmeri nekak lepo speljale in dejansko sma čist tko resno pristala skup.......on se je zelo spremenil, čeprov nisem nikol pritiskala na njega zarad biločesa.......ker recimo takrat k sm razmišljala o tem, sm ugotovila da sm čist prpavljena živet z njim tud č se nikol ne spremeni....določene stvari sem pač v zakup vzela.....s časom pa se je vse to poglihalo...so seveda težave take in drugačne, sam vse nekak sfurama čist ok....

Bora

ma u bistvu sm grozn zakomplicirala zdejle x:Dx je zadeva dost bol preprosta....js si želim bit z njim in on si želi bit z mano....in ne dajema ene teže brezveznim stvarem, kt večina parov.....in dokler bo tko boma skupi, če pa komu ne bo pol pa xnckrivx pošteno :inocent:

x:)x x:Xx

zdej se i tko zdi, kt da sm u kinu!! x:Dx x:Dx x:Dx :2src: haa ahh hahh ah hvala.

:eek:

Bora

ja sej, glavno da je ... ce ga ni potem pac ni skupne poti

ker naprimer da bi ga mela sam ti on pa ne, ja pol bi se sam ti trudila

sam kolk casa, a ne?

zato mislim, da je skupni interes zlo pomemben x^x x^x

Neresnično ne obstaja.

dan!

presenecena sem ,da se je toliko vas naslo v tej temi in odgovarjalo na mojo zgodbo x:)x :palec:

nisem pricakovala takega odziva,se sploh ker nisem clovek ,ki kej dost jamra,sploh pa ne maram drugih ljudi vpletati v svoje tezave.

taka pac sem.sem pa hvalezna vsem za pozornost,potrebovala sem to,imela sem ,tako kot vsak od nas,trenutek sibkosti....baterije prazne,zalost ,strah,jok pa so bili posledica tega.

sem razumen in custven clovek,ki ima rad jasno komunikacijo,da se izogne konfliktom in nesporazumom.

kar se tice moje zgodbe....ljubim brezpogojno in sprejemam vse mozno kar se da....tudi ne zahtevam nikoli takojsnjega odziva s komunikacijo,pustim cas...pa vendar me mal jezi,ko na komunikacijo moram cakati en teden.

tezko,kot sem rekla ze prej...premajhen prostor doma,ki vzbuja utesnjenost.

danes sem ze drugi dan tiho,nic ne komentiram,ker ocitno nima smisla.

sedela sva drug nasproti drugega tri ure danes,nihce ni spregovoril,razen tega ,da gre po cike in da pride nazaj....to ne stejem...

no,videla sem pa da se je sele zdaj uklopil moski 'kasno paljenje' in zdaj je on zacel trpeti.

se kar sem tiho,pa me pogleda in naredi nek pogled,kot bi hotel nekaj....in jaz ne reagiram.

pa da ne bo kdo mislil,da se zdaj mascujem ali kaj podobnega.

ne,enostavno puscam priloznost ,da spregovori ne da bi jaz....cakam.

sama sem se utrdila,si oprostila,si nadela rahel nasmesek in upam,da bo kmalu kaj ukrenil.

ker sem sama naredila v petih dneh ze par korakov,sem se odlocila ,da je on na vrsti in pocakala bom.

preden sem sla od doma,sem ga samo pobozala po nogi,se nasmehnila in pozdravila,sla sem v sluzbo...on pa me je samo ,s poveshenimi obrvmi,pozdravil nazaj.

ubogi,mi je deloval,kot da bi se najraje zjokal.

tocno vem,hoce ukrepati,pa ni vajen,ker sem ponavadi jaz za to,da naju resujem....

.....zdaj pa prepuscam to njemu.

in ce mu bo uspelo kaj ukreniti,verjamem ,da se bo pocutil mocnejsega in bolj samozavestnega ker mu je uspelo.

samo en korak je treba,vem da je to zelo tezko zanj,ampak tokrat mislim,da je prisel cas,on je na vrsti.

in ,ce bo to naredil,bom zelo ponosna nanj in on sam nase.objela ga bom in mu povedala,da ga imam rada

in da sem verjela vanj. xsrcx x:)x

verjamem vanj,ljubim ga in vem ,da je ta trenutek tu zato ,da se razjasnijo dolocene tvari,strani,strasti....

....pridno cakam x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:palec: sej bo cigančica....zihr....sploh če vid da ma v tebi podporo, če vid da se mi ne maščuješ kao, da nisi jezna al kej....dej mu priložnost in mu pokaž da mu stojiš ob strani in da ga razumeš

a pa se ti zdi, da je skupni interes tudi to da si dva zelita ziveti skupaj?

kok ne....če je to moj interes in njegov interes, pol je to že skupni interes....al more za skupnega bit za še kaka mama pa tašča pa sosed :inocent:

Bora

:palec: sej bo cigančica....zihr....sploh če vid da ma v tebi podporo, če vid da se mi ne maščuješ kao, da nisi jezna al kej....dej mu priložnost in mu pokaž da mu stojiš ob strani in da ga razumeš

kok ne....če je to moj interes in njegov interes, pol je to že skupni interes....al more za skupnega bit za še kaka mama pa tašča pa sosed :inocent:

ja mislim ja, ce je to od obeh interes, kaj pa ce ni? kaj pa ce ni?

Neresnično ne obstaja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...