ssoncek 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Pozdravljeni! Mene pa zanima, ce mogoce kdo ve kje se da kupit sisalovo rokavico. Pomoznosti v Mariboru. Ve kdo mogoce za kaksno dobro sredstvo, recept... proti vraščanju dlak. (Ta recept sem nasla nainternetu Zmešajte dve kapljici eteričnega olja grenivke z eno čajno žličko arašidovega olja.Mešanico s krožnimi gibi temeljito vmasirajte v kožo na zadnjem delu stegen in zadnjici, kjer se najraje nabira celulit. Če želite učinek masaže še povečati, kožo pred tem dobro zdrgnite s sisalovo rokavico. Tako boste odstranili odmrle celice, olje se bo lahko bolje absorbiralo v kožo in bolj učinkovito ubijalo maščobne celice, ki so pod njo!) Hvala in lep pozdrav soncek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Kaj to "sisalova rokavica" ? Kaj to "vraščanje dlak"? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 rokavica... http://www.sanitaetshaus-48.de/images/sanicare/bertram/massagehandschuh-sisal.jpgDrugače pa tukaj je ena stran..kjer je lahko naročiš... http://www.soline.si/piranska_sol pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Hojla, sisalovo rokavico lahko kupis v Sanolaborjevi trgovini v Mariboru ( City ) Prijazen pozdrav, Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ssoncek 2. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2005 Hvala obema za odgovor. Jo katera od vaju mogoče uporablja? Če jo mi prosim napišita če je vredu. Lep pozdravcek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj to "sisalova rokavica" ? Nič za sisanje, sisal so podobna vlakna kot konopljina, za štrike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 ...aha. Sam mal grobo zgleda.....čemu pa služ.....za masiranje? Aha, ja, sm zdej tam na linku prebral.....No, če ni za sisanje je pa za masiranje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Za štriglanje kobilce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 hehe, a si ti videl, Sstane, kako se sol (in vse kar malo disi po njej) prodaja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Ja, glih razvijam slane gate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>rokavica... Pozdravček Hm ..no ssonček je vidla, kar je bil namen... Za ostalo pa ..mal more pa tudi Stane imet konkurence...pa recimo Piranska sol. , himaljka je itak ta najboljš Za popestritev... Sisal (hm no agava..ameriška) je za marsikaj uporaben ne samo za vrvi pa rokavice ...tudi za zdravilo.mimo grede masaža pa itak....dobra za prekrvaitev... pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Salesalute nima konkurence, ostalim pa trenutno konkurira najbolj italijanska sale marino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Salesalute nima konkurence, ostalim pa trenutno konkurira najbolj italijanska sale marino ha..no pa spet nekaj več vem o soli vse je za kaj dobro pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala obema za odgovor. Jo katera od vaju mogoče uporablja? Če jo mi prosim napišita če je vredu. Lep pozdravcek Hojla. Jst jo mam in občasno uporabljam. Kožo res ornk zdrgne sam ne preveč pritiskat, ker si boš kožo dobesedno poraskala do krvi. Lepo nežno, s krožnimi gibi pa je. Jst jo uporabljam na suho kožo, lahko jo pa tut pod tušem, sam glej da jo pol dodobra osušiš, če ne začne smrdet po plesni. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 To je to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 O hvala ti, Noka! *ja, to je bilo odprto, ko sem bila na dopustu, zato mi ni bilo nic znano, kasnej pa nisem opazila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.