Robida 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Nekaj časa je že kar sem imela v rokah knjigo PREBUJAJOČA SVETLOBA od B.A.Brennan. Tudi nekajkrat sem že imela v mislih, da bi odprla to temo. No zdaj je verjetno pravi čas. Če jo je kdo prebral, bi želela da se oglasi, da jo malo predebatiramo. S pomočjo te knjige, sem našla pot življenja in razlage za določene situacije v katere sem pred boleznijo zapadala in pa pokazala mi je kako najti razlage za določene reakcije v dogodkih iz otroštva. Kaj pravite? Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Jaz imam dve knjigi od nje, Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba, ampak mi še ni uspelo obeh prebrat v celoti. Iz prve knjige sem delala vaje za odpiranje čaker,... in vizualizacijo meditacijo, medtem ko so me iz druge, čeprav so opisane tudi v prvi najbolj pritegnile osebnostne strukture. Zakaj prihajamo v konflikte z različnimi tipi ljudi, kako jih rešujemo,....Zelo zanimiva in poučna knjiga za ljudi, ki jih to zanima. Ampak moram priznati, da mi je knjigo težko razumeti, ker ne vidim avre, za razliko od avtorice, ki ima razvito nadčutno zaznavanje. Tukaj naletim na vrzel, ki je ne znam zapolniti. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ja mene je v začetku to malo begalo, vendar, ko sem brala naprej, sem iz nje črpala strvari, ki so bile pri meni problem. Recimo zamere, jeza... Kako poizkati notranji jaz oziroma, kot tudi Luise Hay govori precej v svojih knjigah. Res je tudi da je knjiga precej težka za razumet, posebno tisti del, ko govori da je odkrila vodiča, kako ga je odkrila. Ta del mi je tudi dal precej misliti, vendar kot sem napisala, ko mi bo nekaj reklo, jo bom spet vzela v roke. Kar se pa avre tiče, jo pa malokdo vidi, vsaj kolikor sem se pogovarjala z bioenergetiki. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 4. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2005 Zanimivo bi bilo slišati ali brati še razmišljanje drugih. Če malo pomislim. Nekaj časa nazaj je bila pri nama doma bioenergetik. Res smo sedeli skoraj 4 ure, ampak v temu času sva zvedela ogromno stvari. Jaz teh stvari nisem poznala niti razumela. Recimo zemeljska sevanja. Tam kjer sem jaz spala je bilo prav noro. Križalo se je kozmično, vodno sevanje in še Hartmanov križ. To je bila tudi razlaga za vse moje težave, slabo počutje. Potem ko sem se preselila, je bilo popolnoma drugače. Če bi ostala tam mi po razlagi bioenergetika ne bi pomagala nobena terapija, ker bi se vedno vračala nazaj in vse kar bi čez dan dobrega naredila, bi se ponoči vrnila na slabo sevanje. Druga stvar: aura; tam, kjer je poškodovana oziroma oslabljena ta sevanja naredijo še več škode. Drugo vprašanje pa je, ali ima sploh kdo celo avro in če je cela ali lahko kljub temu pozitivna zemeljska sevanja delujejo. Kolikor mi je bioenergetik razložil da so iz zemlje tudi pozitivna sevanja ki jih rabimo za normalno funkcioniranje. Te stvari mene zelo zanimajo, vendar mi je še veliko zadev neznanka. Veselim se vaši postov. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Jaz sem bral Moč zdravilnih rok, sicer je še nisem prebral do konca, si ne vzamem časa. :xx!: Pri branju ti pisateljica omenja različne probleme in zanje nakaže razlage, ki če malo premisliš zraven, se zdijo čisto mogoče in v bistvu veš vse odgovore že sam, le čas si moraš vzeti za premislek problemov in včasih je dobro pogledati stvar tudi iz tretje osebe. Pa dobro je izkati razlage, rešitve trenutnih problemov s tem, da se vrneš nazaj v čas otroštva. Če pomisliš kaj se je lahko komu dogajalo ko je bil majhen, ga potem lahko zastopiš in tako se ti smili in ga več ne sovražiš zaradi njegovega obnašanja... ...tako se naprimer lahko znebiš jeze... To sem jaz večinoma premišljeval ob branju te knjige. Že samo, da si čas vzameš zase, si lahko dosti pomagaš sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 http://www.om-ezoterika.sempco.si/ Če kdo ne ve kje dobitiPrebujajoča svetlobaMoč zdravilnih rokod Barbare Ann Brennan naj gre na ta naslov Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Robidi bi rada potrdila, kar ji je povedal radiostezist ali bioenergetik. Namreč, so ljudje, ki hodijo okoli zdravnikov in jim le ti ne morejo pomagati, ker jim fizično še nič ne manjka. Vse raziskave so zaman. Ko pa se sevanje prične kazati na fizični ravni, je velikokrat že prepozno. Imela sem primer, ko je dekle večno tarnalo za migreno. Ni in ni moglo ugotoviti zakaj ti grozni glavoboli in bruhanja. Vrba pozor, lahko me boš spet okrcala, da zdravim doma iz postelje. Verjeli ali ne, imam sposobnost s telesom ugotoviti ( brez bajalice) kje seva in kakšne so lahko posledice. Verjemi, da opozorilo, da premakni posteljo ni iz trte izvito. Lahko se še tako ljudje smejijo, pa to niso izmišljotine. V končni fazi, pa kaj te stane, če verjameš radiostezistu. Na severu je to nekaj vsakdanjega. Hiše sploh ne gradijo, če nimajo teh meritev. Torej tudi tisti nejeverni Tomaži, ki ne verjamejo v te reči in slabo spijo, se zbudijo z glavoboli in utrujeni, naj pa le prestavijo posteljo, pa makar na skrivaj, da se jim folk ne bo smejal. Saj veste kako so ljudje občutljivi, če jih imajo sosedje za čudake Alkimist oglasi se, te čakam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 [. Recimo zemeljska sevanja. Tam kjer sem jaz spala je bilo prav noro. Križalo se je kozmično, vodno sevanje in še Hartmanov križ. To je bila tudi razlaga za vse moje težave, slabo počutje. Potem ko sem se preselila, je bilo popolnoma drugače. Če bi ostala tam mi po razlagi bioenergetika ne bi pomagala nobena terapija, ker bi se vedno vračala nazaj in vse kar bi čez dan dobrega naredila, bi se ponoči vrnila na slabo sevanje. tolk sevanja,fuuuck!pa se hartmanov,ja to je pa kriza.jaz sem sla zadnjic s palicami zmerit k frendici sevanja...in me je kr glava zacela v njeni sobi bolet...in tocno na tisti postelji ,kjer so se palice vrtele,je vcasih spala njena pokojna teta ,ki je zbolela za rakom Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 5. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2005 Ja do takrat nobeden od naju ni verjel v te stvari. Moram reč, da sem takrat že vedela, da imam tumor, ampak bioenergetik ni dovolil da povem. Šele ko je on razložil kaj je ugotovil, je men kar vroče ratal. Pa še ena stvar je zanimiva. Potem ko je zmeril, kje bi bilo najbolje imeti postelji, sva jih tudi tako postavila. No zame je bilo tam OK, mož je pa po 5 dne ušel iz spalnice, ker je ugotovil da na njegovi postelji nekaj ne štima. No poklicala sva še eno bioenergetičarko in ničesar nisva razlagala. Ona je namerila točno isto, s tem da je ugotovila še neko kovino globoko v zemlji. Točno meni je napovedala raka. Razložila je tudi, da če bi mož še naprej tam ležal, bi v kratkem imel lahko težave na mehurju, prostati, skratka spodnji del trebuha. Mislim...pa saj to je že bilo kot grozljivka. Ne vem sicer točno katero knjigo sem v času bolezni prebrala, kjer je bilo točno napisano, da če nekdo zboli, posebno še za rakom, mora obvezno dat zmerit spalnico, ker zdravljenje ne bo uspešno če bo ležal na negativnem sevanju, mislim da je bila to ena knjiga od posta s sokom nisem sigurna. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja do takrat nobeden od naju ni verjel v te stvari. Moram reč, da sem takrat že vedela, da imam tumor, ampak bioenergetik ni dovolil da povem. Šele ko je on razložil kaj je ugotovil, je men kar vroče ratal. Pa še ena stvar je zanimiva. Potem ko je zmeril, kje bi bilo najbolje imeti postelji, sva jih tudi tako postavila. No zame je bilo tam OK, mož je pa po 5 dne ušel iz spalnice, ker je ugotovil da na njegovi postelji nekaj ne štima. No poklicala sva še eno bioenergetičarko in ničesar nisva razlagala. Ona je namerila točno isto, s tem da je ugotovila še neko kovino globoko v zemlji. Točno meni je napovedala raka. Razložila je tudi, da če bi mož še naprej tam ležal, bi v kratkem imel lahko težave na mehurju, prostati, skratka spodnji del trebuha. Mislim...pa saj to je že bilo kot grozljivka. Ne vem sicer točno katero knjigo sem v času bolezni prebrala, kjer je bilo točno napisano, da če nekdo zboli, posebno še za rakom, mora obvezno dat zmerit spalnico, ker zdravljenje ne bo uspešno če bo ležal na negativnem sevanju, mislim da je bila to ena knjiga od posta s sokom nisem sigurna. tocno tko,pa ni treba glih energetika za to...moja mama se je ukvarjala z radiestezijo in je hodila ljudem domov merit sevanja...ti povem,da je imela vsak dan solzne oci,od vseh teh primerov...grozno.pri nas imamo vsi postelje nastimane ,kot je treba...postavljene z glavo proti severu in izmerjeno tocno ,da ni na krizih,vodi ipd.....problem je ponavadi ,ce je soba cudno narejena,da recimo ne mores premikati stvari,pol je treba zascito ponavadi kupit in to kr drago pride. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 Ja precej drago. Nekje od 80 do 100.000,00 sit za eno postlo. No midva sva zaenkrat uspela uredit tako da sva preselila spalnico v drug prostor, ker sva imela možnost. Vsi pa ne morjo tega nardit. Ja jest definitivno zdaj verjamem v te energije. Včasih ko so se ljudje še veliko selil so "baje" opazoval kam je šel ležat pes in so ga nato spodil in tam postavl šotor. Fajn ane. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Verjeli ali ne, imam sposobnost s telesom ugotoviti ( brez bajalice) kje seva in kakšne so lahko posledice. Verjemi, da opozorilo, da premakni posteljo ni iz trte izvito. Lahko se še tako ljudje smejijo, pa to niso izmišljotine. V končni fazi, pa kaj te stane, če verjameš radiostezistu. Na severu je to nekaj vsakdanjega. Hiše sploh ne gradijo, če nimajo teh meritev. Torej tudi tisti nejeverni Tomaži, ki ne verjamejo v te reči in slabo spijo, se zbudijo z glavoboli in utrujeni, naj pa le prestavijo posteljo, pa makar na skrivaj, da se jim folk ne bo smejal. Saj veste kako so ljudje občutljivi, če jih imajo sosedje za čudake Alkimist oglasi se, te čakam Ja, točno, saj meni tudi večina ne verjame ko jim pripovedujem te stvari. V glavnem preskočim ta del o bioenergiji oziroma meritvah. Bioenergetik nama je tud pripovedoval, da v večih EU državar pri večjih gradnjah najprej naročijo meritve. Ja, ko je stavba enkrat narejena težko kaj narediš. Imam znanko v Ljubljani in v bloku, kjer stanuje 6.nad., so vsi ki so spali v določenem prostoru (mi je pokazala kje), že umrli za rakom. Ona je prestavila posteljo. Naravne zakonitosti, ni kaj. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Ravno danes sem si izmerila z nihalom kako moje čakre delujejo (postopek je opisan v knjigi Moč zdravilnih rok) in groza, razen tretje se vse vrti al v napačno smer al pa se ne. Zdaj moram samo še ugotovit, kako jih spraviti v pravilni pogon,... edino na četrti je totalna blokada.... in ko sedaj to pišem se spomnim enega dogodka izpred parih let. Namreč moja bolečina je bila ogromna, zaradi ene ženske,.... potem pa sem kar naenkrat videla v mislih njo in še eno žensko, kako mi vlečeta četrto čakro, temu nisem dala nobenega pomena,... z nobeno od njih nisem bila v stikih, druge sploh poznala nisem,.... sedaj pa totalna blokada četrte čakre Če grem komu tako na živce, zakaj mi tega ne pove v fris,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bioenergetik nama je tud pripovedoval, da v večih EU državar pri večjih gradnjah najprej naročijo meritve. Ja, ko je stavba enkrat narejena težko kaj narediš. Obe omenjeni knjigi B. Brennan mata pri meni častno mesto - Moč zdravilnih rok sem že pred časom totalno naštudiral, Prebujajočo svetlobo pa le prebral. Ne drži, da predhodne meritva "vse rešijo" in da se potem ne da nič narediti. Včasih pred gradnjo na terenu ne zaznaš nobenih sevanj - ta se lahko pojavijo na nekompaktnem zemljišču šele potem, ko tja postaviš zgradbo (zaradi obremenitve terena). Včasih relativno majhna sprememba obtežbe povsem spremeni sevalno sliko terena. Primer: Kapelica pod gradom Bogenšperk je bila včasih v zelo slabem stanju, a je bilo okoli nje večje energijsko število dobrih točk. Ko so kapelico obnovili in jo pokrili z masivno streho, teh točk ni bilo več. Ločiti moramo med dvema sevalnima komponentama - elektromagnetno in informacijsko. Informacijsko lahko spremeniš vedno. (Za ilustracijo, da bo jasno, o čem govorim: popolnoma drugačna je energijska atmosfera v cerkvi, kot npr. v zaporu. Tu gre za informacijsko komponento prostora). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 Zanimivo nosorog. Hvala za to informacijo. To pa slišim prvič. Ali je možno, po zamenjavi tal-prehod na naravne materiale: beton brez železa in les-ladijski pod, da bo sevanje drugačno. Če je tako, bo pametno potem še enkrat poklicati bioenergatika, da še enkrat zmeri. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Materiali lahko na naravno električno polje (E) in magnetno polje ( zelo vplivajo. Naravno E je npr. okoliko 120 V/m, B pa okoli 50 mikroTesla. Na ti dve vrednosti smo ljudje tudi uglašeni. V stanovanjskih blokih, ki so zgrajeni iz armiranih plošč, dajo te plošče učinek Faradayeve kletke in naravna E pade na cca 30 V/m. In z leti se začnejo zdravstvene težave. Po drugi strani veliko umetnih materialov (sintetika, plastika ...) E bistveno povečajo. Če je tega v stanovanju veliko in če je pod umeten, tudi do 250 V/m. Na energijsko nevtralnem terenu je dejansko idealen material les. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rozika 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 (popravljeno) Tudi jaz trenuto študiram dotično knjigo Moč zdravilnih rok. Bega me sledeče. Delo z nihalom ! Kako pravilno prijeti nihalo, da kaže pravilne odgovore ? ? Kontaktirala sem z nekim bioenergetikom, kateri mi je pojasnil, da ni vseeno s katerimi prsti držimo nihalo, saj naj bi bili različno nastrojeni, v smislu + in -. Torej, če nihalo držita dva prsta , ki oba oddajata + ali oba - ni enako kot, če držita + in -. Kaj menite iz svojih izkušenj vi ? Popravljeno 24. januar 2006 -> rozika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ja, menda hartmanova se niso tolk huda... najbolj so menda hud vodna krizisca, sticisca.. ipd... pes in macka pokazeta ponavadi, kje da in kje ne.--------- tolk sevanja,fuuuck!pa se hartmanov,ja to je pa kriza.jaz sem sla zadnjic s palicami zmerit k frendici sevanja...in me je kr glava zacela v njeni sobi bolet...in tocno na tisti postelji ,kjer so se palice vrtele,je vcasih spala njena pokojna teta ,ki je zbolela za rakom Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.