Primavera 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 mene pa bo v petek doletela konjuncija venere in marsa z mojim natalnim uranov v 7. hiši!! Kaj to pomeni? In pa kaj pomeni če se zgodi ščip(polna luna) do stopinje natančno na severni zanki v 7. hiši? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 mene pa bo v petek doletela konjuncija venere in marsa z mojim natalnim uranov v 7. hiši!! Kaj to pomeni? In pa kaj pomeni če se zgodi ščip(polna luna) do stopinje natančno na severni zanki v 7. hiši? Kaj bo? Pestro bo. Tranzit venere, se itak dogodi vsako leto čez natalno pozicijo urana, če je zraven še mars, toliko ognja več. Luna v povezavi z zanko pomeni nekaj karmičnega na partnerskem področju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 kmalu se Jupiter in Pluton obrneta v direktno gibanje in naj bi se stvari začele dogajati pospešeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Kaj bo? Pestro bo. Tranzit venere, se itak dogodi vsako leto čez natalno pozicijo urana, če je zraven še mars, toliko ognja več. Luna v povezavi z zanko pomeni nekaj karmičnega na partnerskem področju. Hvala, Lunca! Da bo pestro, si kar mislim.... samo ne vem, če v pozitivnem ali negativnem smislu... Sicer pa bo imel moja boljša polovica v ponedeljek konjunkcijo ščipa v ribah z njegovo lunino severno zanko v 7.hiši , točno zraven pa se itak nahaja tranzitni uran. To sem v zgornjem postu pozabila omenit... se pravi trojna konjunkcija...Hm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Hvala, Lunca! Da bo pestro, si kar mislim.... samo ne vem, če v pozitivnem ali negativnem smislu... Sicer pa bo imel moja boljša polovica v ponedeljek konjunkcijo ščipa v ribah z njegovo lunino severno zanko v 7.hiši , točno zraven pa se itak nahaja tranzitni uran. To sem v zgornjem postu pozabila omenit... se pravi trojna konjunkcija...Hm. Tvoj dragi bo občutil ščip v ribah, vendar je luna hitra, vendar v konjukciji z uranom bo sigurno vplivala na kakšen zasuk, premik na področju parnterstva. Ni nujno, da bi bilo to v slabem, uran šokira, vendar tudi sprošča kasneje. Opazuj njegove reakcije dva dni pred ščipom, mislim, opažam, da je vpliv prej bolj močan, kot isti dan ščipa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Huh, v natalu ima pa še Uran cnj Jupiter v 1.hiši! Tole bo kar močno, bi rekla. Bom seveda opazovala in zabeležila izsledke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 še z nami jih dej mal delit, ne sam opazovat....da vidimo, kako je to lahko v praksi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Hja, zaenkrat je moj tranzit Venere in Marsa ob srečanju z mojim natalnim Uranom izpadel v stilu: tresla se je gora, rodila se je miš...Ves dan sem prebila v službi (nisem srečala nobenega tipa a la George Clooney! , doma pa me je čakala gora tekstov za prevajat. Edino, kar sem od ljubezenskih zadevščin danes videla je bilo, da sta se dva mečkala na TV . Moja boljša polovica je tudi kar ostala v službi, kjer se jim je zgodil kreš v pisarni in je nahrulil podrejene sodelavke, ker os visele na netu, nastalo pa je kup napak pri delu (on je asc Devica , se pravi deloholik in dlakocepski)Tako, da mu bo bližajoči se ščip , ki bo v ponedeljek točno na njegovi zanki in v CNJ z tranzitnim Uranom kar pestro vplival na dogajanje na odnose v službi (tudi to je sedma hiša - odnosi z drugimi)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 ha...konec koncev si jo zelo poceni odnesla.....vidla si lep prizor na tv, brez da bi te glava bolela od težav.....pa še soborčeva nevihta se ni razdivjala doma...kolk je lajf milosten, a ni...?...sam je pa kul tole....mi je zanimivo opazovat, na kako različne načine se stvari v resnici lahko zgodijo....primavera thx.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Saj vikenda še ni konec Amis, v ponedeljek je pa še polna luna, ko mene itak ponavadi emocionalno vrže. Ker pa je moj v sončnem znamenju Rak, so vedno takrat v zarku močne energije. ne živiva skup, tako, da se človek še skregat ne more, ko bi se rad (moja malenkost:oven! )Moj se je nekam potuhnil, meni se pa teži,pokliče pa tudi ne. Verjetno še boljše, ker imam že kar nekaj na lagerju na temo njegovega večnega visenja v službi in pomanjkanja časa zame. )... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 aha...štekam....upam, da explozija "nalagranih" stvari ne bo prehuda....pa da se rakec ne bo še bolj v delo zabubil...... ...sam rakci so radi precejšnji deloholiki....pa ne vem, če se jim je to včasih pripisovalo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Tale rakec je extra primer deloholizma, saj je v ASC devica s Plutonom, Uranom in Jupitrom v 1.hiši kar pomeni obsesivno fokusiranje na določeno zadevo in na nič drugega. Potem pa še Mars v strelcu doda svoje filozofije in smo tam... Merkurja ima pa tudi v raku - zažganega od sonca (ko ima samo on prav). res je zanimiva tale ožganost oz. Sonce cnj Merkur , ko osebek pridobi lastnosti leva. Imam kolegico, ki ima oboje v Škorpijonu in tudi pričakuje, da se bo z njo postopalo grandiozno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 če odšteješ jupitra, je moja 1h čist enaka.....pa merkurja mam tud parkiranga na soncu.... in kaj zdaj?.....mal se hecam....sam nimam pa filinga, da bi bla levovska....al pa da bi hotla, da ljudje na zgoraj omenjen način ravnajo z mano....al pa tega dela sebe še nisem odkrila....kdo bi vedu......da bi hotla, da mam zmeraj prav....hja....me je najbrž s kilometrino minilo....sam kažin je v tem, da mam večinoma vseeno......sam to izhaja iz nekih drugih dejavnikov......ali bolje rečeno, drugih uvidov...... primavera...zanimive tele primerjave..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Mene pa semle k vam ni bilo že odkar mi je prišel Pluton na Luno. Joj, vam rečem, težki časi so to, :D na srečo pa poznam še eno, ki ima zelo podobno situacijo, a pravi, da bi tako kar celo življenje živela. Kaj čem zdaj? A naj kar za celo zadnje leto in več al kako? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Kaj čem zdaj? A naj kar za celo zadnje leto in več al kako? Kaj? A razlagaš? ... Ja, malo strnjene obnove na kratko bi bilo ok , če nismo preveč zahtevni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Saturn mi je po dolgem obdobju zajadral v VII hišo. Pred tem je bil v VI in sem to doživela v celokupnem pomenu, začela delat po 14 ur na dan, delovnik se je pogosto potegnil čez vikend, diagnosticirali so mi (končno po več letih kalvarija) kronično bolezen, izgubila sem ljubljeno žival. Raztumbal je vsa področja. Sedaj pa je v VII in nekje sem prebrala, da te z njegovim prihodom v to hišo čaka nagrada za trdo delo v prejšnji hiši. Pismo , zaenkrat bi rekla, da je ravno obratno Sicer lahko nagrada še pride, bo dolgo tule, če bo še kaj ostalo , pa čez slab mesec pa pride na natalno Luno in v svoj kvadrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Saturn mi je po dolgem obdobju zajadral v VII hišo. Pred tem je bil v VI in sem to doživela v celokupnem pomenu, začela delat po 14 ur na dan, delovnik se je pogosto potegnil čez vikend, diagnosticirali so mi (končno po več letih kalvarija) kronično bolezen, izgubila sem ljubljeno žival. Raztumbal je vsa področja. Sedaj pa je v VII in nekje sem prebrala, da te z njegovim prihodom v to hišo čaka nagrada za trdo delo v prejšnji hiši. Pismo , zaenkrat bi rekla, da je ravno obratno Sicer lahko nagrada še pride, bo dolgo tule, če bo še kaj ostalo , pa čez slab mesec pa pride na natalno Luno in v svoj kvadrat Odvisno kolk veliko sedmo hišo imaš, po tem sodeč se ugotovi, kolk časa bo saturn na obisku v VII. hiši. Si očitno v obdobju sade satija, če ti tranzit saturna pritiska na luno? Obdobje se je pričelo že dve leti in pol prej, sedaj boš občutila saturn malo močneje. Saturn bo stestiral tvoj odnos do partnerstva sigurno. Če veza ni zadosti trdna, večkrat naletiš na težave, če pa ti jih uspe rešit, si dobra za nadaljnih nekaj let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Odvisno kolk veliko sedmo hišo imaš, po tem sodeč se ugotovi, kolk časa bo saturn na obisku v VII. hiši. Si očitno v obdobju sade satija, če ti tranzit saturna pritiska na luno? Obdobje se je pričelo že dve leti in pol prej, sedaj boš občutila saturn malo močneje. Saturn bo stestiral tvoj odnos do partnerstva sigurno. Če veza ni zadosti trdna, večkrat naletiš na težave, če pa ti jih uspe rešit, si dobra za nadaljnih nekaj let. Zelo veliko VII hišo. Začne na 14,52 Device in konča na 3. stopinji Škorpijona. Notri pa Luna v Devici, v vkleščeni Tehtnici pa Venera in Pluton v konjunkciji in Mars in Uran tudi v konjunkciji. Bo pestro . Ja, v sade satiju sem,sodeč po vseh izračunih. kakšno nagrado da tranzit saturna iz 12. v prvo hišo (prek asc. ja, heh)? Bolj kot nagrado, ti zna stric Saturn, ko pride v prvo hiše obesit eno lepo železno kuglo okoli gležnja, je napisal enkrat legendarni Bern.Drugače pa poznam kar nekaj folka, ki se je na prehodu Saturna čaz ascendent - poročilo. Spremenil se jim je status, zajadarli so dobesedno v zakonski jarem :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 tako je s Saturnom ... če deluje sočasno z Jupitrom, se poglihata. moj primer: pred kratkim sem imela tranzit Saturna čez Sonce IN Jupitrov trigon na Sonce. nisem bila depresivna, črnogleda, ohranila sem upanje, a bila sem tudi vztrajna in delovna. me zanima, kako bo, ko bom imela pa Saturna čez MC in Jupiter trigon MC sočasno. ob prvi rundi Jupitra na MC ni bilo nič, ker si nisem želela nič. zdaj pa bi rada imela eno določeno službo .. hmmm ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 ...trenutno:...tr. saturn na natalnem marsu... cez dva meseca bo se na saturnu.....progresirana luna tut v konj. na nat. marsu, čez dvamesca bo tut ona na saturnu... ..se pravi natalno konjunkcijo mars-saturn mam zdele aktivirano po progresijah, ker gre prog. luna čez... in še v tranzitih, kjer saturn počasi vozi čez tadva... da pa bi bila mera polna je tr. uran v opoziciji z nat. konj. mars-saturn... in mars-saturn je v radixu na vrhu T-kvadrata z venera konj. sonce opzicija neptun... this is hardcore!!!!!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 xsmx jah, boš pač malo zobe stiskal in ril po zemlji. čakaj, da moja progresirana Luna pride do tvojega natalnega Marsa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 xsmx jah, boš pač malo zobe stiskal in ril po zemlji. čakaj, da moja progresirana Luna pride do tvojega natalnega Marsa ... ...kaj, a pol mi boš pa vaš traktor posodla al kaj? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 ja itaq, da boš lažje oral skozi trdo zimsko zemljo. ehehehe, ful tarnate vsi, ki imate trenutno povratek ... eni pa še bomo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 ja itaq, da boš lažje oral skozi trdo zimsko zemljo. ehehehe, ful tarnate vsi, ki imate trenutno povratek ... eni pa še bomo. ..jah sej veš reality check ni fajn zadeva.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 ni, mora pa biti ... da je pol bolj fajn. a tako ti je Saturn anti ali kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.