Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

mene pa bo v petek doletela konjuncija venere in marsa z mojim natalnim uranov v 7. hiši!! Kaj to pomeni? In pa kaj pomeni če se zgodi ščip(polna luna) do stopinje natančno na severni zanki v 7. hiši?

:ermm: w:Iw

xDDx Kaj bo? Pestro bo. Tranzit venere, se itak dogodi vsako leto čez natalno pozicijo urana, če je zraven še mars, toliko ognja več. Luna v povezavi z zanko pomeni nekaj karmičnega na partnerskem področju.

Deli na socialnih omrežjih

xDDx Kaj bo? Pestro bo. Tranzit venere, se itak dogodi vsako leto čez natalno pozicijo urana, če je zraven še mars, toliko ognja več. Luna v povezavi z zanko pomeni nekaj karmičnega na partnerskem področju.

Hvala, Lunca! Da bo pestro, si kar mislim.... samo ne vem, če v pozitivnem ali negativnem smislu... Sicer pa bo imel moja boljša polovica v ponedeljek konjunkcijo ščipa v ribah z njegovo lunino severno zanko v 7.hiši , točno zraven pa se itak nahaja tranzitni uran. To sem v zgornjem postu pozabila omenit... se pravi trojna konjunkcija...Hm. :eek:

Hvala, Lunca! Da bo pestro, si kar mislim.... samo ne vem, če v pozitivnem ali negativnem smislu... Sicer pa bo imel moja boljša polovica v ponedeljek konjunkcijo ščipa v ribah z njegovo lunino severno zanko v 7.hiši , točno zraven pa se itak nahaja tranzitni uran. To sem v zgornjem postu pozabila omenit... se pravi trojna konjunkcija...Hm. :eek:

Tvoj dragi bo občutil ščip v ribah, vendar je luna hitra, vendar v konjukciji z uranom bo sigurno vplivala na kakšen zasuk, premik na področju parnterstva. Ni nujno, da bi bilo to v slabem, uran šokira, vendar tudi sprošča kasneje. Opazuj njegove reakcije dva dni pred ščipom, mislim, opažam, da je vpliv prej bolj močan, kot isti dan ščipa.

Hja, zaenkrat je moj tranzit Venere in Marsa ob srečanju z mojim natalnim Uranom izpadel v stilu: tresla se je gora, rodila se je miš...Ves dan sem prebila v službi (nisem srečala nobenega tipa a la George Clooney! B) , doma pa me je čakala gora tekstov za prevajat. Edino, kar sem od ljubezenskih zadevščin danes videla je bilo, da sta se dva mečkala na TV xg:Dx . Moja boljša polovica je tudi kar ostala v službi, kjer se jim je zgodil kreš v pisarni in je nahrulil podrejene sodelavke, ker os visele na netu, nastalo pa je kup napak pri delu (on je asc Devica xracx , se pravi deloholik in dlakocepski)Tako, da mu bo bližajoči se ščip , ki bo v ponedeljek točno na njegovi zanki in v CNJ z tranzitnim Uranom kar pestro vplival na dogajanje na odnose v službi (tudi to je sedma hiša - odnosi z drugimi)...

xflowx

ha...konec koncev si jo zelo poceni odnesla.....vidla si lep prizor na tv, brez da bi te glava bolela od težav.....pa še soborčeva nevihta se ni razdivjala doma...kolk je lajf milosten, a ni...?...sam je pa kul tole....mi je zanimivo opazovat, na kako različne načine se stvari v resnici lahko zgodijo....primavera thx.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Saj vikenda še ni konec Amis, v ponedeljek je pa še polna luna, ko mene itak ponavadi emocionalno vrže. Ker pa je moj v sončnem znamenju Rak, so vedno takrat v zarku močne energije. ne živiva skup, tako, da se človek še skregat ne more, ko bi se rad (moja malenkost:oven! :blackeye: :fiju: )Moj se je nekam potuhnil, meni se pa teži,pokliče pa tudi ne. Verjetno še boljše, ker imam že kar nekaj na lagerju na temo njegovega večnega visenja v službi in pomanjkanja časa zame. )...

x:)x

aha...štekam....upam, da explozija "nalagranih" stvari ne bo prehuda....pa da se rakec ne bo še bolj v delo zabubil......

...sam rakci so radi precejšnji deloholiki....pa ne vem, če se jim je to včasih pripisovalo.....

Tale rakec je extra primer deloholizma, saj je v ASC devica s Plutonom, Uranom in Jupitrom v 1.hiši kar pomeni obsesivno fokusiranje na določeno zadevo in na nič drugega. Potem pa še Mars v strelcu doda svoje filozofije in smo tam... Merkurja ima pa tudi v raku - zažganega od sonca (ko ima samo on prav). res je zanimiva tale ožganost oz. Sonce cnj Merkur , ko osebek pridobi lastnosti leva. Imam kolegico, ki ima oboje v Škorpijonu in tudi pričakuje, da se bo z njo postopalo grandiozno...

x:)x

če odšteješ jupitra, je moja 1h čist enaka.....pa merkurja mam tud parkiranga na soncu.... :O:

in kaj zdaj?.....mal se hecam....sam nimam pa filinga, da bi bla levovska....al pa da bi hotla, da ljudje na zgoraj omenjen način ravnajo z mano....al pa tega dela sebe še nisem odkrila....kdo bi vedu......da bi hotla, da mam zmeraj prav....hja....me je najbrž s kilometrino minilo....sam kažin je v tem, da mam večinoma vseeno......sam to izhaja iz nekih drugih dejavnikov......ali bolje rečeno, drugih uvidov......

primavera...zanimive tele primerjave..... xDDx

Mene pa semle k vam ni bilo že odkar mi je prišel Pluton na Luno. Joj, vam rečem, težki časi so to, :D :D na srečo pa poznam še eno, ki ima zelo podobno situacijo, a pravi, da bi tako kar celo življenje živela.

Kaj čem zdaj? A naj kar za celo zadnje leto in več al kako?

Andres

• 3 weeks later...

Saturn mi je po dolgem obdobju zajadral v VII hišo. Pred tem je bil v VI in sem to doživela v celokupnem pomenu, začela delat po 14 ur na dan, delovnik se je pogosto potegnil čez vikend, diagnosticirali so mi (končno po več letih kalvarija) kronično bolezen, izgubila sem ljubljeno žival. Raztumbal je vsa področja.

Sedaj pa je v VII in nekje sem prebrala, da te z njegovim prihodom v to hišo čaka nagrada za trdo delo v prejšnji hiši. Pismo , zaenkrat bi rekla, da je ravno obratno :vragec: Sicer lahko nagrada še pride, bo dolgo tule, če bo še kaj ostalo :( , pa čez slab mesec pa pride na natalno Luno in v svoj kvadrat :wOOt: :bomb:

Saturn mi je po dolgem obdobju zajadral v VII hišo. Pred tem je bil v VI in sem to doživela v celokupnem pomenu, začela delat po 14 ur na dan, delovnik se je pogosto potegnil čez vikend, diagnosticirali so mi (končno po več letih kalvarija) kronično bolezen, izgubila sem ljubljeno žival. Raztumbal je vsa področja.

Sedaj pa je v VII in nekje sem prebrala, da te z njegovim prihodom v to hišo čaka nagrada za trdo delo v prejšnji hiši. Pismo , zaenkrat bi rekla, da je ravno obratno :vragec: Sicer lahko nagrada še pride, bo dolgo tule, če bo še kaj ostalo :( , pa čez slab mesec pa pride na natalno Luno in v svoj kvadrat :wOOt: :bomb:

Odvisno kolk veliko sedmo hišo imaš, po tem sodeč se ugotovi, kolk časa bo saturn na obisku v VII. hiši. Si očitno v obdobju sade satija, če ti tranzit saturna pritiska na luno? Obdobje se je pričelo že dve leti in pol prej, sedaj boš občutila saturn malo močneje. Saturn bo stestiral tvoj odnos do partnerstva sigurno. Če veza ni zadosti trdna, večkrat naletiš na težave, če pa ti jih uspe rešit, si dobra za nadaljnih nekaj let. x;)x

Odvisno kolk veliko sedmo hišo imaš, po tem sodeč se ugotovi, kolk časa bo saturn na obisku v VII. hiši. Si očitno v obdobju sade satija, če ti tranzit saturna pritiska na luno? Obdobje se je pričelo že dve leti in pol prej, sedaj boš občutila saturn malo močneje. Saturn bo stestiral tvoj odnos do partnerstva sigurno. Če veza ni zadosti trdna, večkrat naletiš na težave, če pa ti jih uspe rešit, si dobra za nadaljnih nekaj let. x;)x

Zelo veliko VII hišo. Začne na 14,52 Device in konča na 3. stopinji Škorpijona. Notri pa Luna v Devici, v vkleščeni Tehtnici pa Venera in Pluton v konjunkciji in Mars in Uran tudi v konjunkciji. Bo pestro :vragec: xrolleyesx . Ja, v sade satiju sem,sodeč po vseh izračunih. :o|o:

kakšno nagrado da tranzit saturna iz 12. v prvo hišo (prek asc. ja, heh)? :irs:

Bolj kot nagrado, ti zna stric Saturn, ko pride v prvo hiše obesit eno lepo železno kuglo okoli gležnja, je napisal enkrat legendarni Bern.

Drugače pa poznam kar nekaj folka, ki se je na prehodu Saturna čaz ascendent - poročilo. Spremenil se jim je status, zajadarli so dobesedno v zakonski jarem :wOOt: :OO!:

Guest VilaSonca

tako je s Saturnom ... če deluje sočasno z Jupitrom, se poglihata. xDDx

moj primer: pred kratkim sem imela tranzit Saturna čez Sonce IN Jupitrov trigon na Sonce. nisem bila depresivna, črnogleda, ohranila sem upanje, a bila sem tudi vztrajna in delovna.

me zanima, kako bo, ko bom imela pa Saturna čez MC in Jupiter trigon MC sočasno. ob prvi rundi Jupitra na MC ni bilo nič, ker si nisem želela nič. zdaj pa bi rada imela eno določeno službo .. hmmm ...

...trenutno:

...tr. saturn na natalnem marsu... cez dva meseca bo se na saturnu...

..progresirana luna tut v konj. na nat. marsu, čez dvamesca bo tut ona na saturnu...

..se pravi natalno konjunkcijo mars-saturn mam zdele aktivirano po progresijah, ker gre prog. luna čez... in še v tranzitih, kjer saturn počasi vozi čez tadva... da pa bi bila mera polna je tr. uran v opoziciji z nat. konj. mars-saturn...

in mars-saturn je v radixu na vrhu T-kvadrata z venera konj. sonce opzicija neptun... this is hardcore!!!!!!!!!! xrolleyesx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest VilaSonca

xsmx xsmx

jah, boš pač malo zobe stiskal in ril po zemlji.

čakaj, da moja progresirana Luna pride do tvojega natalnega Marsa ... x:Dx

xsmx xsmx

jah, boš pač malo zobe stiskal in ril po zemlji.

čakaj, da moja progresirana Luna pride do tvojega natalnega Marsa ... x:Dx

...kaj, a pol mi boš pa vaš traktor posodla al kaj?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest VilaSonca

ja itaq, da boš lažje oral skozi trdo zimsko zemljo. x:Dx

ehehehe, ful tarnate vsi, ki imate trenutno povratek ... eni pa še bomo. x:Dx

ja itaq, da boš lažje oral skozi trdo zimsko zemljo. x:Dx

ehehehe, ful tarnate vsi, ki imate trenutno povratek ... eni pa še bomo. x:Dx

..jah sej veš reality check ni fajn zadeva....

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...