Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Veš, borism, saj ne mislim, da zdaj bo pa 9 mesecev ali nekaj takega samo sr**je... toliko se ne obremenjujem s tranziti... vem pa, da lahko v tem obdobju pričakujem tudi nevšečnosti... ampak imam namen probleme reševati, ko (če) se pojavijo in iz njih ustvariti priložnosti x^x

pozdrav tudi tebi x:Xx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

Vpliv tranzitne Lune je kratek in več ali manj vpliva na trenutno stanje (po nekih navedbah naj bi delovala samo pol ure????) vsekakor znaš naleteti na manjše ovire,prepreke..

sem se spomnila ker tale aspekt nakazuje tudi ovire na poti,da pazi,da s kolesom ne naletiš na kakšen večji kamenček in ....

Bo hitro mimo...izkoristi trigon in sekstil... Venera Jupiter zadovoljstvo v lepi družbi...če moreš kupi srečko..saj aspekt nakazuje da bi lahko 'zadel'kakšen tolarček

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Mars trigon Saturn imam danes...odlicno za napore...na Triglav glih ne grem, bom jutri vidla, kaj bom... x;)x ... eh, pa spet se priblizuje Pluton kvadrat Mars xrolleyesx ... in spet eni plutkoti rovarijo po mojem lajfu... :o|o:
Dum spiro, spero.

tranzitni Mars oponiral na Uran(12.hiša) .... zelo,zelo hudo ...špetir na špetir ..

nekontrolirano. Se je izražala oz.izrazila notranja napetost ...

Začelo se je ,ko je bil Mars na 20 Vage.

Hvalabogu,da ne pri meni ampak sem doživela in preživela pri nekom,ki mi je blizu.No ja,še tolk huje .

Dajem kot info

Lep pozdrav

<{POST_SNAPBACK}>Čveka, pri meni pa v drugi bajti.... in niti ne vem kje je hujše, v meni al v denarnici in sploh ne vem če je zaslužen Mars, vem samo da preživljam oz. sem preživljala težke čase, pasje čase...

te čisto razumem...kadar je človeku težko je vseeno kateri tranzit nagaja.

Razmišljaš bolj kako iz situacije.

Sama sreča,da vse mine.Drži se,jaz sem skoraj kapitulirala ampak zares skoraj

Danes je že bolje.

sem včeraj stala na mostu in razmišljala, kako izi bi bilo... pa kako ko deročo reko gledam, kot da bi moje življenje drlo po strugi... potem sem se pa zamislila, da jaz imam možnost vsaj nekaj še storiti v lajfu, marsikomu je pa to odvzeto, pač je bil glih pravi dan... sem prec lažje zadihala... ja tale skoraj. Ma ne vem, gledam in iščem eno pozitivno zadevco, ampak je ne najdem, laik pač... potem se pa ozrem okrog sebe in vidim mojo malo, prijatelje, osebo, ljubav mog života (tudi tu se nekaj ohlajam in se sprašujem če ni vse samo še stvar navade...),ptico, ki me pride na okensko polico pozdraviti, nasmešek mimoidočeka, pa najdem v tem pozitivne zadevice... življenje, kruto a lepo. in bog ve, kaj vse me še čaka...

Selen ojla,

nisem brala vseh postov nazaj tako,da te sprašujem če veš v kateri hiši imaš tranzitnega Saturna( poglej ktera je hiša Raka) in kje imaš tranzitnega Plutona(sedaj Strelec)

Mars je bolj planet akcije.

Morda boš kaj našla,morda pa je vse skupaj igra naključij,če temu lahko tako rečem.

Imam kar nekaj prijateljic,ki so 'padle' v ,neko vrsto,brezvetrja.Ne najdem pravega vzroka zakaj?

Pač zima,tema........ Saturn :O: :listen:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...