Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jupiter kvadrat Ascendent.  A to kaj dobrega pomeni? x8Dx

komentar, prosim!  :2src:

Bom raje tiho...me Jupiter nonstop zeza.

Drugače pa:bodi malo pozorna,da ne prideš v konfliktno situacijo v odnosih z ljudmi okoli sebe. Najbolje,da dokler tranzit ne mine,samo prikimavaš...če ti bo uspelo xDDx

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Danes pod vplivom sekstila Merkurja s Saturnom, pa niti ni tako slabo, me veseli, da se vsaj opozicja Saturna s Saturnom poslavlja, "lakše se diše", lp.

čak čak čak Boris...Saturn gre,koncem meseca v retrogradost in se bo na, to pozicijo, zopet vrnil.Enkrat junija 2005.

Tako,da si lahk kisikovo bombo nabaviš x:Dx

lep pozdrav :palec:

...za posamezen planet vem na astro.com pogledat v katerm znaku je in na koliko stopinj......

...kje se pa pogleda s kom in kdaj je določen planet v konjukciji, poziciji...??????

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Bom raje tiho...me Jupiter nonstop zeza.

Drugače pa:bodi malo pozorna,da ne prideš v konfliktno situacijo v odnosih z ljudmi okoli sebe. Najbolje,da dokler tranzit ne mine,samo prikimavaš...če ti bo uspelo xDDx

Lep pozdrav

tezka bo...za progresijo gre... :8): x;)x

Dum spiro, spero.

aja, a da je res smotan, nevem, ne čutm, vse uredu, hmm, čeprav mam Luno kvadrat Saturna, se pač zamotm v kako delo, pa pol vse uredu, nočem tut čutit pole sitnobe na forumu x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Tudi sama imam kvadrat med natalnim in tranzitnim Saturnom.

Rinem naprej.Kaj češ...življenje teče dalje.Samo viroza se me že dlje časa

želi podrediti pa se ji ne dam .Tok...tok.....tok...ejja x;)x

Čveka tebi pa še enkrat hvala x:Xx

:palec:

Ravno danes sem pogledala karto moje frendice,ki ima tudi

Plutona na IC in ne vprašaj..ekzaktna konjukcija s Saturnom :xx!:

Sem se spomnila nate. :o|o:

[

Ravno danes sem pogledala karto moje frendice,ki ima tudi

Plutona na IC in ne vprašaj..ekzaktna konjukcija s Saturnom :xx!:

Sem se spomnila nate. :o|o:

upam, da je vzdržljiva x;)x

nič grem v borbo današnjega dne...dobro da znam čarat xsrcx ...

Me nekaj zanima... V kratkem mi bo Jupiter tranzitiral MC (ca 12°) v 10.hiši,...mesec zatem pa še natalnega Plutona(ca 16°), pri Soncu (na ca 26°) pa se žal ne bo oglasil.

Zanima me kakšen vpliv bo čutiti? (+) ali (-)

S tem, da so vsi trije (Sonce, Pluton +MC) v trigonu z Luno... + ostali razni x;)x , z Jupitrom imam pa natalno samo eden ne prav lepi aspekt: Jupiter kvadrat Merkur. Se pravi ni v natalki nobenih aspektov med jupitrom in onimi tremi mušketirji! Kolk igra to kaj vloge? Ali to vpliva na moč/učinek tranzita?

Zanima me tudi, ali tranzitni planet "povzame" aspekte, ki jih (natalni) planet tvori v natalni karti?? Se pravi, na mojem primeru: ali bo tranz. Jupiter nad MC tvoril trigon z Luno... + ostali, kot jih MC natalno??

Odgovori me zanimajo, da vidim, če v pravi smeri razmišljam. ... Pa hvala tistemu, kateremu se bo dalo... x;)x

Zanima me tudi, ali tranzitni planet "povzame" aspekte, ki jih (natalni) planet tvori v natalni karti?? Se pravi, na mojem primeru: ali bo tranz. Jupiter nad MC tvoril trigon z Luno... + ostali, kot jih MC natalno??

:palec: Sigurno, po moje bo to obdobje prav optimistično. Glede na to, da nekaterim prehod jupitra preko MC okrepi zenit življenje (odvisno kaj zate je zenit),nekateri si izboljšajo družbeni status, nekateri pa doživjo nekaj veselega glede na vpliv lune- mogoče materinstvo, poroko ali kaj podobnega. Na vsak način ti bo še kasneje še prehod jupitra preko sonca naredil svoje. x;)x

Uuu lunca, tnx... xDDx Maš pa prav, da mi bo šel jupiter tud čez sonce naslednje leto. Pri mesečnih efemeridah namreč ni bilo videti stopinje, na kateri je moj sonce, pa sem pol kr zaključila, da ga jupiter najbrž ne bo srečal,... Sem pol poškilila na tiste dnevne efemeride, pa mi je bila slika kuj bolj logish :mezik:

Juhuhu, :hepko: ... to rabim ja.. spremembe. Hehe, pa upam, da bodo ta prave x^x x:o)x ... ... Čeprav se vseen ni dobro prehitro veselit, ker bom pol lahko razočarana, če bo dejansko vse skup full drugač izpadel kot sem pričakovala x:Dx x:o)x ... Najboljš, da zdaj pozabim, da kaj vem oz. da bi lahko kaj pričakovala x:o)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Pojavljajo se tudi vprašanja o tranzitih, pa sem pomislila, da bi v tej temi opisali kako doživljamo tranzite planetov - hitrih ali počasnih. Naj so to tranziti preko naših natalnih planetov ali prehodi skozi hiše. Ali doživljamo tranzite takrat, ko so aktivni ali se jih zavemo šele kasneje, ko ugotovimo, da se je nekaj 'dogajalo z nami'? Ali jih morda sploh ne čutimo, oziroma ne zaznamo, nismo pozorni?

LP.

Pred nekaj meseci mi je tranzitni Saturn naredil aspekt 90 na natalni Mars v Ovnu / vladar asc v 1. hisi / in sem to cutila tako da sem obcasno bila utrujena, bolele so me misice, te sem imala probleme sa zobima, veckrat mi je ispadla plomba, napr. Ne maram Saturnove tranzite cez natalni Mars in Venero - to najbolj obcutim in so mi najbolj tezavni. Kar se ostalih planeta tice, tranzite nekad cutim, nekad ne. Recimo, mocno sem cutila tranzit Urana preko natalnog Sonca in Venere kroz veliki pretok energije, kaj je zelo dolgo trajalo, kaksnih sest meseci - lep obcutek ! xDDx

no ja...odkar meni tranzitni Saturn dela kvadrat na natalnega ,v prvi hiši, me pečejo

usta...od jezika do neba ...kot bi imela v ustih samo žerjavico tako,da mi en kofetek spiti pomeni velko težavo(ampak ga pijem,nč bat)

Zdravniki ne najdejo vzroka in sklepam,da je to to...tale Saturn-ček.Lump nemarni ...bo itak kmalu odropotal iz Raka...ojej drugo leto na poletje :xx!: ...no ja ..bo kar bo..glavno,da lahk govorim x:Dx

lep pozdrav

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...