borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Danes pod vplivom.... Sun Square Mercury, exact at 20:35 Moon Conjunction Sun, exact at 12:27 Moon Sextile Saturn, exact at 12:59 Moon Sextile Jupiter, exact at 18:08 .....ampak tale zvečer mi pa res ne paše ....Venus Opposition Venus exact at 18:20 :xx!: , ne bom nič komentiral....lepo nedeljo vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 držim pesti, da ti ne bo prehudo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Hvala ti, raje ne bom nič pisal iz področja, ki ga pokriva Venera Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala ti, raje ne bom nič pisal iz področja, ki ga pokriva Venera Zakaj ne ? Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj ne ? Zato, ker lahko pride do neiskrenih občutkov, pa še T. Saturna imam še v kvadratu z Venero, če sebe poznam, se še kar dobro držim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 [ .....ampak tale zvečer mi pa res ne paše ....Venus Opposition Venus exact at 18:20 :xx!: , ne bom nič komentiral....lepo nedeljo vsem, B. [/color] Pa kaj...opozicija je vedno ogledalo..se pravi en planet ogledalo drugemu planetu.Razmišljata kako bi se razšla pa se nekak ne moreta. Malo nestanovitnosti oz.nihanja a čustveni sferi ....bo kmalu minilo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Malo nestanovitnosti oz.nihanja a čustveni sferi ....bo kmalu minilo. No taka nihanja so pogosta, kot aspekti z našo venero, zato smo že kar navajeni. Ti, ki pa to veš pa mirno lahko počakaš, da mine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>[.....ampak tale zvečer mi pa res ne paše ....Venus Opposition Venus exact at 18:20 :xx!: , ne bom nič komentiral....lepo nedeljo vsem, B. [/color]Pa kaj...opozicija je vedno ogledalo..se pravi en planet ogledalo drugemu planetu.Razmišljata kako bi se razšla pa se nekak ne moreta. Malo nestanovitnosti oz.nihanja a čustveni sferi ....bo kmalu minilo. Razšla... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Venera opozicija VeneraPrav lušten aspekt, kakemu umetniku prav zaželjen in poudari malo ta dan ženske naokrog tebe, kot vladar desc. te združi ta dan s partnerko. Nikakor težaven aspekt, dosti prej lušten in dobrodošel. Seveda še boljše na sekstile in trigone, ki kar kličejo, da greš ta dan na ples.Aha in še skoraj ob istem času sekstil Lune in Jupitra, zdaj pa priznaj, če za večerjo draga naredila kakšno tvojo najljubšo jed Če neharmoničen aspekt tvorita dva benefika, ne more bit kaj slabega in če to še v skoraj istem času podpira Lunin harmoničen aspekt, samo dobro. Merkur kvadrat SonceLahko obelodani kak spor, a tudi ne traja dolgo, ni primeren dan za soočanja s šefom, avtoritetami, podpisovanje česa, če recimo vlada 5.h bo nekaj besed padlo v zvezi z otroci, hobiji, prostim časom. Oboje sta kratkotrajna aspekta, drugače je pri Plutonu, Saturnu ali Uranu, če hodi gor in dol po steliju planetov, potem imaš pa več dela s soočanjem, odločitvami in spremembami (Uran=šoki) ali pri Neptunu z meglo, nerealnimi predstavami Stavim, da si imel čisto lep vikend Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Venera opozicija VeneraPrav lušten aspekt, kakemu umetniku prav zaželjen in poudari malo ta dan ženske naokrog tebe, kot vladar desc. te združi ta dan s partnerko. Nikakor težaven aspekt, dosti prej lušten in dobrodošel. Seveda še boljše na sekstile in trigone, ki kar kličejo, da greš ta dan na ples.Aha in še skoraj ob istem času sekstil Lune in Jupitra, zdaj pa priznaj, če za večerjo draga naredila kakšno tvojo najljubšo jed Če neharmoničen aspekt tvorita dva benefika, ne more bit kaj slabega in če to še v skoraj istem času podpira Lunin harmoničen aspekt, samo dobro. Merkur kvadrat SonceLahko obelodani kak spor, a tudi ne traja dolgo, ni primeren dan za soočanja s šefom, avtoritetami, podpisovanje česa, če recimo vlada 5.h bo nekaj besed padlo v zvezi z otroci, hobiji, prostim časom. Oboje sta kratkotrajna aspekta, drugače je pri Plutonu, Saturnu ali Uranu, če hodi gor in dol po steliju planetov, potem imaš pa več dela s soočanjem, odločitvami in spremembami (Uran=šoki) ali pri Neptunu z meglo, nerealnimi predstavami Stavim, da si imel čisto lep vikend O, hvala Stankaa za tole mnenje, ki je še najbližje, res pa je, da me nekatere ženske danes ne razumejo , še dobro, da doma ni tako in ostale so v manjšini, mogoče delujem bolj hladno danes, pa saj ni čudno, ker je bilo zjutraj - 7st.C . Imaš prav Stankaa, vikend je bil čudovit Tebi pa želim en pobož, kot sem uspel prebrati v Zlati Ribici Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Venera opozicija Venera Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Mars konj ascendent...in od zdaj Mars v prvo hišo... končno x!x ...bi rekla...ker sem močno čutila pomanjkanje energije, ko ej bil Mars v 12 hiši.Zdaj pa kot da sem se prebudila, intenzivno se začela ukvarjati s športom... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 končno x!x ...bi rekla...ker sem močno čutila pomanjkanje energije, ko ej bil Mars v 12 hiši.Zdaj pa kot da sem se prebudila, intenzivno se začela ukvarjati s športom... Bravo, zdaj izkoristi to energijo, ko je bil mars v tvoji 12 hiši si sam sebi največji neprijatelj in na ta način zgubljaš precej energije. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>lunca, kje je moj mars zdele, tut jaz sm zacel spet neki sportat kolko časa lahko konstantno napredujem spet? S prihodom mars v tvojo prvo hišo pred cca dvemi meseci si prečela konstantno napredovat, lahko si se samo pripravljala na kakšen šport, zdaj pa je mars v škorpionu, ki je podvladar tega znamenje in v tvoji drugi hiši, zato imam občutek, da ti je občutek lastne vrednosti precej narasel?? Po moje si kar zadovljna sama s sabo a ne?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 tako sledi nadgradnja in vzdrževanje tega občutka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hoh 0+0=še zmeraj 0. To drži, ampak zračunat pa znaš in že to je velik, pa še mal optimizma pa je mimogrede 1+1=2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Meni pa Mars v 12.hiši.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Moram reči, da tole polno luno, ki se dogaja skoraj na moji natalni, kar močno čutim. Za začimbo je tu še opozicija tranzitnega Urana z natalnim, seveda v kvadratu z osjo Sonce/Luna (tole vse skupaj v manj kot 2 st.)Zaspim sicer kot ubita, a ponoči intenzivno sanjam cele romane, ki pa si jih ne zapomnim.V službi se že nekaj dni dogajajo nenavadne reči... kakšen programček naredi kaj po svoje, nenadoma prileti nevsakdanja zadolžitev... čeprav je zaenkrat vse obvladljivo. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Stoje spim v intervalih, pa menda mi ne dela to Mars na Neptunu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Danes in jutri mi bo tranzitna Venera v konjukciji z natalnim Jupiterom v skorpijoncku - upam da mi bo to prineslo kaksen nepricakovan denar in vesele nakupe, pa tud hedonizem vsake vrste, dobro hrano, pijaco, in ostalo Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Venera Jupiter-prijetno in kaj slastnega za pojest se bo znašlo pred tabo! Imam ta vikend Sonce sekstil Pluton(v 1.h), pričakujem malo več powerja...in Lunine trigončke za to, da bo zgladila vse ovire... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Venera trigon Luna... ...zato se tko fajn počutim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Mars sekstil Pluton Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 dobre sta, polna Luna vama pol ne pride do živega, mene pa čist jemlje... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 jaz pa Jupiter opozicija Kiron, a je še kakšen tranzit, ki napoveduje spremembe, pa da me slučajno ne bo oplazil.. do sedaj vse kaže na to, da je vse kar se dogaja v meni in med planetki, ena velika sprememba... in jaz sem počutim kot da sem na mrtvi točki ter da me bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.