borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Misliš Ruby72, da je pri hlačah imel prste tudi vmes retro Merkur Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ja, ker v njih- veselo naokrog Ampak, ker so se parale in sem jih reklamirala so se utelesili učinki retro Merkurja: motnje v transportu- lastnem, kreganje s trgovcem- otežkočena komunikacija, reklamacija postavljena in s strani trgovca dobljena.Retro Merkur Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>hoh, pol pa mi ti dolguješ razlago za moj drugi post Ok, pa dejmo probat.... A kaj pomen, če je progresiran Pluton v 1. hiši? Glede na moje dokaj laično znanje, bi bil odgovor, da je delovanje podobno kot če bi bil pluton tranzitni, razlika je samo v tem, da je učinek manj šokanten oz. bolj blag. Vsekakor pa je to ukvarjanje s samim sabo. Pluton tudi privabi na dan (vsaj po mojih izušnjah) tisto črno/temno plat naše nravi oz. značaja, ki smo ga prej nekako zatirali/skrivali oz. si ga nismo upali priznati. Zdaj pa to nekako prihaja na plan. In naša naloga je, da to analiziramo in tisto drugo plat nekako sprejmemo oz upoštevamo, zato je skoraj neizogibno, da se skozi to obdobje tudi značajsko spremenimo.Če se ne motim, so progresirani planeti počasnejši od tranzitnih, zato se bo tud tvoj prog.Plutonček počasneje muval preko 1. hiške. Torej: počasi in po malem se boš ukvarjal sam s sabo..... Sevede bi blo pa tle treba gledat tud aspekte, znamenje 1. bajte in plutona.ipd.-to pa itak veš. Hehe, sej če sem kej zlo falila s tole razlago, se bo ziher kakšen našel in me popravil (sem ti pa lih tolk napisala, da zgleda kao da ful obvladam ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 hehe, kaj to zdej pomeni, da ti je všeč razlaga, al ne?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Danes pod vplivom tranzitov, hm, zanimivo da me je kar potegnilo pogledati kaj se res dogaja, ampak sami neki negativni tranziti. Pa je res, če si močan, ti ne pridejo tolk do živega , lepo nedeljo Venus Square Chiron exact at 17:05 Sun Square Sun, exact at 00:33 Moon Square Mars, exact at 13:39 Moon Square Med.Coeli, exact at 14:56 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Venus Square Chiron exact at 17:05 Sun Square Sun, exact at 00:33 Moon Square Mars, exact at 13:39 Moon Square Med.Coeli, exact at 14:56 Nč hudga Boris, ti so v glavnem tko hitri, da niso tako močni, da bi jih ti zaznal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 kateri tranzit ti prinese novo osebo (ki si jo sicer enkrat že srečal) v tvoje življenje.............., ki bo mogoče odigrala vidno vlogo (ljubezensko)??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 vrne ti ljubljeno osebo iz preteklosti lahko retrogradna Venera, retrogradni Merkur, ali kakšna povezava s Plutonom... in ob tem vezano na tvojo 5. ali 7.hišo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 A to je govora o tranzitih v osebnem horoskopu al o splošnih (a obstajajo splošni ). mal nimam pojma , ampek me pa zanima lep dan Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nisi se dovolj potrudila.http://www.citroenbilten.com/forum/images/smilies/xrazzle.gif Aah,... a veš kako so včasih rekl....: Kdor ni z malim zadovoljen, si velikega zasluži ne http://www.citroenbilten.com/forum/images/smilies/xrazzle.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Prvi prehod Jupitra čez Mc, prinesel nekaj uspeha,...: sklenila nek posel. A glede na to, da se je to dogajalo v času retro Merkurja, stvari (pogodbe,...itd) nikakor ne tečejo gladko (skoz neko spreminjanje pogodb, površnost, ...ipd) Upam, da bomo do konca leta to uspel končno do konca speljat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Včeraj je šla Luna preko mojega natalnega Saturna Klasika: spet sva se čisto v vsem strinjali z mamo.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Progresirani Mars kvadrat Merkur in bližajoča se polna luna sta me včeraj malo obdelovala... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Včeraj je šla Luna preko mojega natalnega Saturna Klasika: spet sva se čisto v vsem strinjali z mamo.... :xx!: No danes lahko tak aspekt opazujemo vsi, ker bosta tranzitna luna in saturn v hladnem objemu. Naša čustva bodo temu primerna bolj zablokirana. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Moj forecast za 2005 in nekaj do 2007: * Saturn square Saturn: * Beginning of August 2004 until mid May 2005* Saturn sextile Pluto: * Beginning of September 2004 until beginning of June 2005* Jupiter opposition Moon: * Beginning of November 2004 until beginning of July 2005* Jupiter opposition Venus: * Beginning of December 2004 until mid August 2005* Pluto square Pluto: * Mid January 2005 until mid November 2006* Neptune square MC: * End of March 2005 until mid January 2007: Tazadna 2 sta precej za zmedo al ne!??'square' v navedenem primeru verjetno pomeni kvadrat??Zna kdo kej vec povedat o teh aspektih? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj forecast za 2005 in nekaj do 2007:* Saturn square Saturn: * Beginning of August 2004 until mid May 2005* Saturn sextile Pluto: * Beginning of September 2004 until beginning of June 2005* Jupiter opposition Moon: * Beginning of November 2004 until beginning of July 2005* Jupiter opposition Venus: * Beginning of December 2004 until mid August 2005* Pluto square Pluto: * Mid January 2005 until mid November 2006* Neptune square MC: * End of March 2005 until mid January 2007: Tazadna 2 sta precej za zmedo al ne!??'square' v navedenem primeru verjetno pomeni kvadrat??Zna kdo kej vec povedat o teh aspektih?'square' pomeni kvadrat.Takole razlaganje aspektov je precej nehvaležno delo, saj je treba aspekte vedno povezovati z natalno karto, ki pa jo mora astrolog videti, oz. imeti pred očmi. Sicer lahko precej 'brcnemo v temo'.Ampak naj poskusim: Saturn kvadrat Saturn prinese v naše življenje občutek, da se je del našega življenja zaključil in da moramo narediti nove načrte za vnaprej, saj nam na določenih področjih Saturn postavi kar nekaj omejitev s katerimi se moramo spoprijeti. Gre za stvari, od katerih je odvisna naša bodočnost. Saturn sekstil PlutonČe ni noben od naštetih osebni planet, ne bo vidnejšega vpliva. Lahko pa se odvadiš, recimo, kaditi... Vsekakor gledaš na življenje s pozitivne plati. Jupiter opp LunaNezadovoljstvo...površnost... lahkovernost...lahko se zrediš. Jupiter opp VeneraRazočaranje, varanje ali prevara..in spet se lahko zrediš.. Pluton kvadrat PlutonPrecej nedefiniran aspekt. Vsekakor ovire na področju hiše, kkjer je Pluton in kateri hiši vlada. Neptun kvadrat MCOvire...pri napredovanju recimo...nejasnosti...delovalo bo, če je ura rojstva res natančna. Lahko pa gre za nejasnosti povezane z materjo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Danes pod vplivom: merkur 120 uran,venera 120 uran,mars 90 pluton,jupiter 180 mesec,pluton 120 uran Taboljše si bom zapomnil, slabe pa odmislil, lp! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aurora* 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Pozdravljeni,kaj ti naredi Pluton, ko pride za 20 let v tvojo 2.hišo, če je ta natalno prazna, njen vladar (Saturn) pa je v 8.hiši brez slabih aspektov ali konjukcij? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Si kar dobro zadela!! -nekaj zakljucil - morda res - se ne vem kaj?-zredil sem se ze - koncno! zacelo pa se je okoli novega leta.-kaditi sem nehal pa nekaj mesecev pred zacetkom aspekta, toda dokoncna zelja usiha pocasi.-razocaranje, varanje, prevara??? upam, da ne! kdo? jaz druge ali drugi mene?-Pluto_Virgo_24°22'55_02_retrograde-nejasnosti uf uf; spet upam, da ne. rekla si, da je tesko ker nimas rojstnih podatkov; lep dan ti zelim.--------------Plutonovemu vplivu se ni moč dosti upirati..prinesel bo nekaj sprememb v dom. Neptun ki bo delal kvadrat na MC, pa včasih prinese depresijo...torej, up....nič down Jupiter...imaš jupitrov povratek..ponavadi gre za to, da smo malo neobjektivni, hočemo več kot zmoremo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni,kaj ti naredi Pluton, ko pride za 20 let v tvojo 2.hišo, če je ta natalno prazna, njen vladar (Saturn) pa je v 8.hiši brez slabih aspektov ali konjukcij?Odvisno... nekaj vzame za vedno in nekaj tudi prinese... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Sami neki kvadrati, potem pa bod vesel ....Venus Square Sun exact at 16:14 Sun Square Moon, exact at 04:19 Moon Square Mercury, exact at 04:28 Moon Square Chiron, exact at 10:51 Moon Square Pluto, exact at 15:13 Moon Sextile Jupiter, exact at 05:36 Moon Trine Sun, exact at 00:25 Moon Sextile Saturn, exact at 00:55 Moon enters Sagittarius, 04:44 Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sami neki kvadrati, potem pa bod vesel .... Sami kvadrati lune kar hitro minejo, zato bodi kar vesel, ker jih čez par ur več ne bo. Ene pa še čakajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Sami neki kvadrati, potem pa bod vesel .... Sami kvadrati lune kar hitro minejo, zato bodi kar vesel, ker jih čez par ur več ne bo. Ene pa še čakajo. Hvala Lunca, saj nisem žalosten ....saj tudi od Venere in Sonca kvadrati ne trajajo več kot dva do tri dni, lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Danes najbolj čutim,da se v bližini tranzitnega Plutona sprehajata tranzitna Venerain tranzitni Merkur.Štala! seveda vse skupaj 'obešeno' na moj MC. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 tud pri meni štala... čist mimo grede Čveka, zadnjič se mi je sanjalo, da si mi poslala en os, v zvezi z kironom, pa se ne spomnim sporočila... pa vem, da je bilo pomembno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.