Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Premišljujem malo o tranzitih počasnih planetov....

Vsi se nekako sprehajajo trikrat naprej in nazaj, pa zato ni čudno, da se njihov vpliv pol res pozna.

Ampak je zanimivo, da prvi tranzit komaj kaj občutiš (te sam mal poboža, lih tolk, da opaziš, a ne posvečaš kaj dost pozornosti), drugi poskrbi, da se začne nekaj dogajati (se ti začne (zdej pa zares) sumljivo čudn zdeti vse skupaj), ta tretji pa opravi svoje delo do konca (sevede po svoje, brez, da bi te kaj vprašal x;)x /takrat si bolj ali manj oz čist pod vplivom njegove energije)

Kako jih pa drugi občutite? x:px

Men so zdej šli že vsi čez ASC: Uran pri 6/7letih, Saturn pri 8/9letih, in Pluton pri 23/24letih, (Neptuna mam pa itak vrh 12hiše). Imam Luno vrh 7.hiše (v dvojčku),na DESC- direkt contra ASC, tko da sem vse registrirala...

Je blo pa tko: sem bila zelo miren, zadržan otrok (ker mam v natalni karti planete skor vse nabutane na samo enem koncu karte, se je nekak do 5leta dogajal dost raznoraznih tranzitov),... Uran me je pri 6tih spremenil za 180° v živahnega, družabnega, navihanega, bistrega otroka (sem kar naenkrat zablestela x:Dx x;)x ).... No, pri 8/9 letih pa je svoje opravil oz popravil nazaj Saturn, ki me je spet spremenil nazaj za 180° v resno, mirno, zategnjeno osebo :xx!:..pa še očala sem dobila :xx!: ........... Pluton pa je prinesel eno tako črno energijo, tud izrazil tisto plat osebnosti, katero lih nisem poudarjala,oz si je nisem hotela priznat :o|o: , tko da sem si bla ful čudna, in so se mi tud čudne stvari dogajale-netipične zame.

Glavn, da je ta hujš mim.... zdej je na vrsti nekaj lažjega-Jupiter x;)x x:px x:Dx

(ok, sem enkrat obljubila, da bom poročala o tranzitih iz otroštva, pa sem obljubo tkej izpolnila x;)x )

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>tud pri meni štala...

čist mimo grede Čveka, zadnjič se mi je sanjalo, da si mi poslala en os, v zvezi z kironom, pa se ne spomnim sporočila... pa vem, da je bilo pomembno...

Žiiiivjo Selene,

probaj se spomnit x:Dx ... me res zanima kje zdraviš kakšno rano :inocent:

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

<{POST_SNAPBACK}>se pravi,da si lahko izmenjujeva izkušnje  x:Dx  ...sem tudi jaz,pa še kako :vragec:  :vragec:  čutila zjutraj oz.dopoldne.Potem zopet mirno obdobje.Pri tebi  enako?

Lep pozdrav

x:Ox Genau isto! Hvala bogu je blo potem boljše no, ker bi imela totalno uničen dan. xrolleyesx :xx!: :o|o: :palec: x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Saturn mi gre čez 1.hišo proti koncu, v ASC pa sem Rak...

Me je streznil in postavil na realna tla, pa tudi zresnil, imam občutek. V kvadratu z Merkurjem - rabim čas, da stvar "premeljem" pri sebi in šele potem "izustim", to zelo občutim trenutno, čeprav po naravi nisem vedno taka. Me kar "štopa" tale Saturn trenutno na mnogih področjih (kvadrat z nat.Venero in nat. Plutonom)... :xx!:

Tranzitno Venero imam na natalnem Neptunu... "sanjaaaam, sanjamo naprej".... (so peli Big Foot mama v komadu "Rola se mi" x;)x ) .. no ja, vsaj še par dni bomo sanjal x^x

x:Dx x:Dx

Nič ni v biku - še x:Dx x:Dx mogoče pa nate tri dni naprej vpliva x:Dx

Sicer pa mi mars skače po merkurju(ni čudno, da sem vsa :vragec: in zelo hudobno sučem jezik in včeraj se ravno za neko enakopravnost borila..tole za dnevnik bolj..in se prav morala vsake toliko ugrizniti v jezik, da ni prehitel pameti x:px )

Merkurček pa mi tvori lep trigon z mc. Ni vrag, da si ne bi izborila kaj pametnega glede službe..tudi tule bo še marsikaj za povedat, ampak...nič dokler nimam pametnega lista pred sabo...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:o|o: Tranzitni pluton točno na mojem natalnem jupitru v strelcu, v 4. h, tranzitna venera pa na mojem natalnem saturnu v kozorogu, v 5. h. Kaj dogaja? Nič novega :OoO:

Merkur je 2 st. mimo nat. saturna, mars pa se približuje (6 st.) natalnemu jupitru x?x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Tranzitni Merkur tvori kvadrat na moj natalni Merkur.

Kar zanimivo... sem klepetavo razpoložena, čeprov se presenetljivo hitro s kom "zahaklam" okrog kakšnih zadev, ki me zmotijo, ampak to se hitro pomiri.

Pa Jupiter je prišel v 5.hišo... men se žura in bluzi, pa se morm učit za izpite... x:px xrolleyesx

no ja...da dam še moje mnenje o tranzitnem Jupitru na Soncu v konj.z Merkurjem in Venero...nič posebnega razen,da sem se pričela,na brzino,rediti :xx!:

Bojda se,realni, učinki tranzitnih planetov pokažejo šele ko planet odide iz znamenja.

Takrat bom že balon x:Dx x:o)x

Bo treba saturnovski hladilnik zaklenit s tem pa vse jupitrove dobrote,ki se nahajajo v njem in povzročajo preglavice x:Dx

Lep pozdrav

Guest mačona
Malo me je strah, kaj se bo zgodilo, ker imam tranzit Saturna v 8. hiši na 22. stopinji, torej bo čez kakega pol leta prišel v 9. hišo in upam, da to ne pomeni težav pri študiju. Poleg tega je v kvadratu z natalnim Merkurjem.

<{POST_SNAPBACK}>Malo me je strah, kaj se bo zgodilo, ker imam tranzit Saturna v 8. hiši na 22. stopinji, torej bo čez kakega pol leta prišel v 9. hišo in upam, da to ne pomeni težav pri študiju.  Poleg tega je v kvadratu z natalnim Merkurjem.

V primeru,da si študij vzela zares,ti Saturn ne bo delal nobenih težav.

Celo podprl te bo.Saturn je namreč učitelj in osma hiša je,na nek način,priprava za deveto. Določene stvari ,ki se bodo dogajale,so že nakazane ...poglej tudi na kateri stopinji se ti prične deveta hiša,kje je vladar devete hiše in njegove aspekte.

Morda boš našla zgodbo,ki te čaka..

Lep pozdrav

Guest mačona
Če je tako, sem vesela, da bom imela podporo. 9. hiše se mi začne na 3. stopinji. Vladar je v 9. hiši v Devici. Aspekt, ki bi lahko pomagal, pa je Sonce konjunkcija MC. Drugače kvadrat Sonca z Jupitrom in Uranom verjetno ne pomenita nič. Če imam kaj astrološke žilice, mislim, da bom trdo delala za faks-Devica in faks bo sploh zavzemal pomembno vlogo, glede na to, da vladar kar v 9. hiši. Sonce konjunkcija MC pa mi prav pride kasneje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...